Σελίδα 39 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 29373839404149 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 381 έως 390 από 565
  1. #381
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Angus Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα σε όλους παιδιά
    εγς Μηχανικός είμια και μετα από τρίτη εξέταση στο IELTS πέτυχα σε όλα τα πεδία από 7 και πάνω οπότε παίρνω τους δέκα πόντους
    έχω όμς μια ερώτηση σχετικά με το καινούριο σύστημα που εφαρμόζεται απο την 1 Ιουλίου τυ 2012
    σχετικά με το Expression of Interest (EOI) που πρέπει αν γίνει online η ερώτησή μου είναι: αυτό το online EOI θα πρέπει να το κνς πριν στείλω όλα τα απαραίτηατ χαρτιά μαζί με IELTS για το ασσεσσμεντ του πτυχίου μου η γίνετε μετά αφολύ το πτυχίου μου έχει αναγνωριστεί απο τους Engineers of Australia?αυτή είναι η ερώτησή μου δηλαδή θα πρέπει να αναγνωριστεί πρώτα το πτυχίου απο τουσ Engineers of Australia και μετα να κάνω την online EOI η γίνεται πριν? Επίσης σε περίπτωση που η αίτηση ΕΟΙ γίνεται μετα την αναγνώρισησ του πτυχίου μου πόσο καιρό απο την στιγμή που κάνεισ την αίτηση σου απαντάνε ότι είσαι ικανός να προχωρήσεις με την βίζα?από τηνσ τιγμή που θα σου απαντήσουν θετικά υπάρχει κάποιο χρονικ΄λο διατστημα που θα π΄ρέι να έχεις στείλει όλα τα χαρτια για την συγκεκριμένη βίζα κάθε φορά?σας παρακαλώ παιδιά όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει
    Ευχαριστ'ω
    Συγχαρητήρια για τα αγγλικά. Νομίζω πως η σωστή σειρά είναι να αναγνωρίσεις πρώτα το πτυχίο σου. Όπως θα δεις παρακάτω, δεν θα δεχτείς πρόσκληση αν δεν έχεις skills assessment. Επίσης αν δεχτείς πρόσκληση, έχεις 60 μέρες μέχρι να την υποβάλεις, οπότε στην περίπτωση που σε πρώτη φάση δεν αποδεικνύεις εγγράφως οτι έχεις assessment, παραμόνο όταν σου ζητηθεί να υποβάλεις αίτηση (δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει το σύστημα), κινδυνεύεις να χάσεις τη σειρά σου αν σε ειδοποιήσουν νωρίς. Το χρονικό διάστημα που ζητάς έχει να κάνει με το φόρτο εργασίας του υπουργείου μετανάστευσης. Δες το λινκ, φαίνεται να είναι 12 μήνες για την 186.

    Client Service Charter

    Requirements
    Applications are by invitation only. To be invited to apply, a person must:

    • submit an Expression of Interest
    • have an occupation that is on the relevant skilled occupation list
    • have a suitable skills assessment for that occupation
    • be less than 50 years of age when the invitation is issued
    • meet the English language requirements
    • be able to score at least 60 on the points test.

  2. #382
    Member
    Εγγραφή
    Jun 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    UK
    Μηνύματα
    75

    Προεπιλογή

    Λευτέρη σε ευχαριστώ πολλύ για την άμεση απάντηση και την ενημέρωση, ήσουν ιδιαίτερα κατατοπιστικός. τώρα έχω άλλες δύο ερωτήσεις, πρώτον δηλαδή εάν τηρώ τα κριτήρια όλα αυτά για να κανω την αίτηση για την πρόσκληση υπάρχει περίπτωση να μην μου κανουν πρόσκληση και επίσης πόσο καιρό κάνουν για να απαντήσουν εάν σε κάνουν η όχι invitation?
    ευχαριστώ

  3. #383
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Angus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτέρη σε ευχαριστώ πολλύ για την άμεση απάντηση και την ενημέρωση, ήσουν ιδιαίτερα κατατοπιστικός. τώρα έχω άλλες δύο ερωτήσεις, πρώτον δηλαδή εάν τηρώ τα κριτήρια όλα αυτά για να κανω την αίτηση για την πρόσκληση υπάρχει περίπτωση να μην μου κανουν πρόσκληση και επίσης πόσο καιρό κάνουν για να απαντήσουν εάν σε κάνουν η όχι invitation?
    ευχαριστώ
    Εάν πληρείς τα κριτήρια αργά ή γρήγορα θα σου κάνουν πρόσληση για να υποβάλεις βίζα. Πόσο αργά ή πόσο γρήγορα είναι σύμφωνα με τα processing times που σου έδειξα. Απλά πρέπει να έχεις υπόψιν σου οτι δεν πρέπει να παρεις τίποτα for granted μέχρι να σου αποδοθεί επίσημα η βίζα.

  4. #384
    Member
    Εγγραφή
    Jun 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    UK
    Μηνύματα
    75

    Προεπιλογή

    σε ευχαριστω ξανά Λευτέρη για την γρήγορη απάντηση. απλως ανησυχώ επειδή είμαι 32 χρονών και δύο μηνών μην χάσω την προθεσμία για την υποβολή πριν γίνω 33 και χάσω τουσ 5 επιπλέον πόντουσ
    λογάριαζα να κάνω την βίζα πριν τον Ιούλιο αλλά δεν ξέρω το χρονικό διαστημα αό την στιγμή που θα κάνει το application online για το invitation σε πόσο καιρό σου απαντάνε.

  5. #385
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Angus Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε ευχαριστω ξανά Λευτέρη για την γρήγορη απάντηση. απλως ανησυχώ επειδή είμαι 32 χρονών και δύο μηνών μην χάσω την προθεσμία για την υποβολή πριν γίνω 33 και χάσω τουσ 5 επιπλέον πόντουσ
    λογάριαζα να κάνω την βίζα πριν τον Ιούλιο αλλά δεν ξέρω το χρονικό διαστημα αό την στιγμή που θα κάνει το application online για το invitation σε πόσο καιρό σου απαντάνε.
    Η ηλικία μετράει κατα την ημερομηνία υποβολή της αίτησης. Είσαι οριακά γιατί θες 4 μήνες (το μέγιστο) να σου απαντήσουν οι engineers + τους χρόνους που σου έδειξα πριν. Αν παίζονται όλα στους 5 πόντους, πάρε τα ρίσκα σου και κάνε το ΕΟΙ πριν παρεις το assessment. Αλλά μελετησε το καλά πρώτα. Σου εξήγησα τι μπορεί να συμβεί. Αν είσαι στους 65 πόντους και να χάσεις τους 5, δεν τρέχει τίποτα...καλή επιτυχία φίλε!

    Current assessment turnaround time

    Regularly updated advice on the dates of applications under current process may be sought by sending a blank email to msastatus@engineersaustralia.org.au with the sole word 'Status' in the email subject line. You will receive an automatic response.
    Generally, for:

    • Non-accredited qualifications – turnaround is currently about 16 weeks from the date of receipt. Note this time can be highly variable depending on numbers of incoming applications
    • Accredited Australian and Accord qualifications – currently about 2-3 weeks.

  6. #386
    Member
    Εγγραφή
    Jun 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    UK
    Μηνύματα
    75

    Προεπιλογή

    να σαια καλε ρε λςυτέρη απλώς μάλλον δεν το διατύπωσα καλά και ίσως να μην έγινα κατανοητός
    τον χρόνο για την αξιολόγηση του πτυχίου απο τουσ Engineers of Australia γνωρίζω ότι είναι περίπου 16 εβδομάες, αυτό που δεν γνωρλίζω και αναζητώ εί αι ο χρόνος που σου απαντάει το DIAC από την στιγμή που θα κάνει κάποος την online application for expression of interest η διαφορετικα΄ΕΟΙ όπως λέγεται, δηλαδή από την στιγμή που κάποιος κλάνει το ΕΟΙ ποιός ελίναι ο χρόνος που σου απαντάνε για να σου πούνε εάν τελικά μπορείς να πριοχωρήσεςι με την βίζα η όχι, ευχαριστώ ε΄να κάποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολύ παιδία γιατί δυστγχ'ως τηλέφωνα το DIAC δεν σηκώνει καθλόλου και πραγματικά έχω απελόπιστεί,. έχω φάει πολά σιτε κια δεν γνωρίζει κανένας να μου απαν΄τησει ,σασ παρακαλώ όποιος γνωρίζει κλατι για ον χρόνο απάντησης ασ με ενημερώσει
    α και ξέχασα κια κάτι άλλο, η αναγνώριση του διπλώματος ως Μηχανολόγου Μηχανικού απο Ελληνικό Πολυτεχνείο πιάνει 10 η 15 πόντους?έχω την εντύπωση ότι είναι 15 πόντοι, εάν γνωρίζει κάποιος για επιβεβαίωση
    και πάλι σας ευχαριστώ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Angus : 24-12-2012 στις 03:20

  7. #387
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Angus Εμφάνιση μηνυμάτων
    να σαια καλε ρε λςυτέρη απλώς μάλλον δεν το διατύπωσα καλά και ίσως να μην έγινα κατανοητός
    τον χρόνο για την αξιολόγηση του πτυχίου απο τουσ Engineers of Australia γνωρίζω ότι είναι περίπου 16 εβδομάες, αυτό που δεν γνωρλίζω και αναζητώ εί αι ο χρόνος που σου απαντάει το DIAC από την στιγμή που θα κάνει κάποος την online application for expression of interest η διαφορετικα΄ΕΟΙ όπως λέγεται, δηλαδή από την στιγμή που κάποιος κλάνει το ΕΟΙ ποιός ελίναι ο χρόνος που σου απαντάνε για να σου πούνε εάν τελικά μπορείς να πριοχωρήσεςι με την βίζα η όχι, ευχαριστώ ε΄να κάποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολύ παιδία γιατί δυστγχ'ως τηλέφωνα το DIAC δεν σηκώνει καθλόλου και πραγματικά έχω απελόπιστεί,. έχω φάει πολά σιτε κια δεν γνωρίζει κανένας να μου απαν΄τησει ,σασ παρακαλώ όποιος γνωρίζει κλατι για ον χρόνο απάντησης ασ με ενημερώσει
    α και ξέχασα κια κάτι άλλο, η αναγνώριση του διπλώματος ως Μηχανολόγου Μηχανικού απο Ελληνικό Πολυτεχνείο πιάνει 10 η 15 πόντους?έχω την εντύπωση ότι είναι 15 πόντοι, εάν γνωρίζει κάποιος για επιβεβαίωση
    και πάλι σας ευχαριστώ
    Το πτυχίο σου πιάνει 15 πόντους. Ο χρόνος που ζητάς προκύπτει από το λινκ που σου έστειλα πριν. (Client Service Charter )

    Nominated Occupation on the SOL – Schedule 1
    (subclass 175, 495, 496, 861, 862, 863, 880, 881, 882, 883, 885 and 176, 475, 487 if not SMP)
    18 months
    SkillSelect Independent and Family Sponsored
    (subclass 189 and 489)
    12 months

    Όπως λέει πχ για την 189 είναι 12 μήνες. Ο χρόνος αυτός είναι παρόμοιος με τον χρόνο που έκανε πριν τις αλλαγές, από την αίτηση μέχρι το allocation σε case officer. Οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί και εξαρτάται παντα από τον φόρτο εργασίας τους. Συνήθως όμως είναι κάτι λιγότερο. Στη δικη μου περίπτωση το site έλεγε 18-24 μήνες και έκανε περίπου 10.

    Θα προσπαθήσω να σου βρω τρόπο (αν υπάρχει ακόμα) να παρακολουθείς ποιων ημερομηνιών ΕΟΙ κάνουν invite τη κάθε χρονική στιμγή. Εγώ το έβλεπα μέσα από ένα excel που το ενημέρωναν χειροκίνητα από κάποιο άλλο Βρετανικό φόρουμ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leyteris77 : 24-12-2012 στις 12:16

  8. #388
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    Λοιπόν εσύ λογικά θα είσαι στο Priority Group Number 4. (κοίτα εδώ Client Service Charter).

    Για το φόρουμ που σου έλεγα, κοίτα αυτή τη σελίδα. (New Cat 4 July 1st 2011)

    Αν και το έχει μέσα σου βάζω και το λινκ με το excel που σου έλεγα. Εγώ από αυτό έβλεπα ποιες αιτήσεις επεξεργάζονταν και μπορούσα να καταλάβω οτι είμαι κοντά. Όταν δεις οτι αυτοι που υπέβαλαν 1-2 μήνες πριν από σενα παίρνουν CO ή βίζα, έρχεται και η σειρά σου! (https://docs.google.com/spreadsheet/...hl=en_GB#gid=1)

    Οι μάγκες κάνουν φοβερή δουλειά, άλλωστε οι περισσότεροι βρετανοί μάλλον πάνε με GSM οπότε το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό, σε αντίθεση με μας που είμαστε 2 άτομα όλο κ' όλο από αρχές του 2011. Δεν έχει ακόμα στοιχεία για μετα τις 1/7/2012 αλλά σίγουρα θα προκύψουν. Και από τις αμέσως προηγούμενες ημερομηνίες μπορείς να βγάλεις κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Θα με δεις και μένα μέσα... Αν και δεν σε ενδιαφέρει, αφού υποβάλεις την αίτηση, μέσα σε 5 βδομάδες θα βγει και η απόφαση. Η μεγάλη "χασούρα" είναι από το ΕΟΙ μέχρι το invitation. Στην ουσία invitation θα σου κάνουν όταν θα μπορούν μέσα σε 5 βδομάδες να σου επεξεργαστούν την αίτηση.

    Όπως είπα και παραπάνω, όταν συμπληρώνεις το ΕΟΙ, θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει και το assessment όπως λέει παρακάτω. Αν τα κάνεις ανάποδα, ακόμα και αν προλάβεις να το πάρεις πριν το invitation, μπορεί να σε ακυρώσουν αφού το assessment θα έχει μεταγενέστερη ημερομηνία από όταν στο ΕΟΙ δήλωσες οτι το έχεις...μπορεί και να μη δώσουν καμία σημασία.....είναι ρίσκο!
    Can I submit an EOI if I have not completed an English language test, skills assessment or Job Ready program?


    No, not if you need these in order to submit an EOI.
    If you are submitting an EOI for a points based visa, you must have completed an English language test, skills assessment or job ready program (if applicable) before you submit a complete EOI.
    You do not need to attach documents to your EOI. However, you must enter accurate information in your EOI that matches the information on the supporting documents.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leyteris77 : 24-12-2012 στις 12:40

  9. #389
    Junior Member Το avatar του χρήστη Skourentzos
    Εγγραφή
    Dec 2012
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Greece
    Μηνύματα
    28

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leyteris77 Εμφάνιση μηνυμάτων

    Όπως είπα και παραπάνω, όταν συμπληρώνεις το ΕΟΙ, θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει και το assessment όπως λέει παρακάτω. Αν τα κάνεις ανάποδα, ακόμα και αν προλάβεις να το πάρεις πριν το invitation, μπορεί να σε ακυρώσουν αφού το assessment θα έχει μεταγενέστερη ημερομηνία από όταν στο ΕΟΙ δήλωσες οτι το έχεις...μπορεί και να μη δώσουν καμία σημασία.....είναι ρίσκο!
    Can I submit an EOI if I have not completed an English language test, skills assessment or Job Ready program?


    No, not if you need these in order to submit an EOI.
    If you are submitting an EOI for a points based visa, you must have completed an English language test, skills assessment or job ready program (if applicable) before you submit a complete EOI.
    You do not need to attach documents to your EOI. However, you must enter accurate information in your EOI that matches the information on the supporting documents.

    Λευτέρη, οι πληροφορίες σου ειναι πολυ χρησιμες.
    Ερωτω για τα παρακατω + για την διαδικασία υποβολης της ΕΟΙ, διότι μπορει να'χω καποιο θεμα...

    However, you must enter accurate information in your EOI that matches the information on the supporting documents.

    Υπεβαλλα την ΕΟΙ μου 29-11-2012.
    Δεν εχω ακομη ielts + assessment απο EA.
    Η διαδικασία υποβολής ομως με πηγε βημα - βημα και μαλιστα για το ιελτς ρωτά ΑΝ το'χω και
    απαντω ΟΧΙ.
    Το ιδιο και με το ασσεσμεντ. Απαντω οτι ΑΚΟΜΗ δεν εχει γινει.
    Και μου βγαζει στο τελος τις Βιζα 186 + 187.
    και μου επιτρεπει να υποβαλλω κανονικά.

    Μετα απο 2 μερες, επρεπε να κανω update, γιατι ειχα βαλει λαθος τίτλο πτυχίου, και εγινε κανονικά
    η ενημερωση.

    Διαβαζοντας ομως τα ποστ σου, με προβληματιζει το γεγονος, ΑΝ δεχτω καποιο invitation ΠΩΣ
    θα γινει με τα Αγγλικά + το ασσεσμεντ και γενικα οσα -σωστα- θετεις?
    Θανάσης.
    Θα ποστάρει και η σύζυγος, οπότε μην βαράτε....

  10. #390
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skourentzos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβαζοντας ομως τα ποστ σου, με προβληματιζει το γεγονος, ΑΝ δεχτω καποιο invitation ΠΩΣ
    θα γινει με τα Αγγλικά + το ασσεσμεντ και γενικα οσα -σωστα- θετεις?
    Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!

    Φίλε skourentzos δεν πρόκειται να δεχτείς invitation χωρις IELTS και assessment γιατί απλώς ακόμη δεν πληρείς τις προυποθέσεις. Το μόνο - εντελώς θεωρητικά - που μπορεί να γίνει είναι να σε δει κάποιος εργοδότης και να σου κάνει nomination....πως όμως αφού αυτός δεν ξέρει αν μιλάς αγγλικά ή αν το πτυχίο σου μπορεί να αναγνωριστεί, δλδ έχει κάποια αξία στην Αυστραλία.

Παρόμοια Θέματα

  1. Για όσους είναι πάνω απο 45.
    Από Agoriani in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-2012, 23:34
  2. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No4)
    Από Agoriani in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-2011, 12:46
  3. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No3)
    Από Μιχάλης in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-06-2011, 17:44
  4. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No2)
    Από Agoriani in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-2011, 15:38
  5. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (Νο1)
    Από panos1966 in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-2011, 00:51

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO