Σελίδα 46 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 36444546474856 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 451 έως 460 από 565
 1. #451
  Member
  Εγγραφή
  Nov 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Perth
  Μηνύματα
  33

  Προεπιλογή

  Βασικό πρόβλημα των μηχανικών που μεταναστεύουν στην Αυστραλία, είναι ότι ψάχνοντας για δουλειά σύχνα απορρίπτονται με το αιτιολογικό της "απουσίας τοπικής εμπειρίας". Υπάρχει πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης - στην Δυτική Αυστραλία μόνο- για την κάλυψη του κενού αυτού (experience engineering program). Προβλέπει 12 εβδομάδες θεωρία - standards, κανονισμοί κλπ- και 6 εβδομάδες εργασία σε εταιρείες , η οποία όμως δεν πληρώνεται. Το κόστος είναι 5900 AUD. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι σχετικό με την χρησιμότητα του;
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fgard : 04-09-2013 στις 15:03

 2. #452
  Senior Member Το avatar του χρήστη jkostop
  Εγγραφή
  Sep 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Iraq
  Μηνύματα
  165

  Προεπιλογή

  ΠΟΛΥ σημαντική πληροφορία! Μ' ενδιαφέρει και μένα!!

 3. #453
  Senior Member
  Εγγραφή
  Oct 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Brisbane, QLD
  Μηνύματα
  180

  Προεπιλογή

  Μια γρήγορη ανάρτηση εβρισκόμενος στο Brisbane εδώ και έναν μήνα και αναζητώντας εργασία.
  Τεράστιος παράγοντας για εύρεση εργασίας είναι η ύπαρξη τοπικού δικτύου γνωριμιών. Οι recruiters το πιο πιθανόν είναι να απογοητεύσουν, διότι από την μεριά τους κοιτάνε να στείλουν στους πελάτες τους υποψήφιους μηχανικούς με local experience. Είναι δύσκολο να ασχοληθεί μαζί σου recruiter αν δεν έχεις ντόπια εμπειρία. Εμένα μου το έχουν κλείσει (σχεδόν κατάμουτρα, πάντα με την χαρακτηριστική αγγλοσαξωνική ευλιγισία) ουκ ολίγες φορές.

  Επίσης, από συναντήσεις και σχετικά σεμινάρια (overseas engineers support group) που παρακολούθησα με τους Engineers Australia εδώ στο brisbane, όλοι συμφωνούσαν ότι η αναζήτηση εργασίας μέσω π.χ του seek είναι επίσης χαμένος χρόνος, ή στην καλύτερη περίπτωση λαχείο αν σου κάτσει. Οι αιτήσεις αυτές σπάνια είναι εταιρικές, ανταυτου΄είναι πάντα δημοσιυεμένες από recruiting agencies , όπου οι μη έχοντες ντόπια εμπειρία γίνονται filtered out.

  Άρα τί απομένει? Απομένει η απευθείας προσέγγιση εταιριών, η οποία βέβαια έχει τις δικές της δυσκολίες αν δεν υπάρχει η μεσολάβηση κάποιου γνωστού που θα "σε πάει μέχρι την πόρτα". Και αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα.

  Επίσης, σημαντικό είναι να καταλάβει κάποιος που άνηκει στην αγορά εργασίας. Τα πράγματα διαφέρουν αρκετά από την Ελλάδα, ακόμα και από την Αγγλία που έχω κάποια εμπειρία. πχ Εδώ στην διαδικασία ανέγερσης μίας κατοικίας δεν εμπλέκεται σχεδόν πουθενα μηχανικός. Η κατασκευή γίνεται από builders, και μηχανικός έρχεται μόνο ως ελεγκτής/ιδιώτης μία φορά όταν ρίχνουν μία πλάκα θεμελίωσης και μία στο timber framing. Οι εταιρίες λοιπόν που κάνουν ανέγερση κατοικιών ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ μηχανικούς, όπως πχ στην Ελλάδα.

  Επίσης, οι μηχανικοί που κάνουν μελέτες βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, μη γνωρίζοντας locaλ standards και ντόπια λογισμικά, που δύσκολα κάποιος θα ασχοληθεί (χρήμα, χρόνος) να εκπαιδεύσει.

  Επίσης αυτό που φαίνεται σαν επιλογή και ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ από τους Engineers Australia ήταν για τους νεοφερμένους μηχανικούς να πάνε 1-2 χρόνια bush δηλαδή σε regional areas μακριά από αστικά κέντρα inland κυρίως. Πιο εύκολο εκεί να βρεθεί κάτι, αλλά δύσκολο αν είσαι με οικογένεια και βλέπεις γυναίκα και παιδί/α για 4-5 ημέρες τον μήνα.
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panultimate : 22-10-2013 στις 01:58

 4. #454
  Senior Member Το avatar του χρήστη Nikos Mech Eng
  Εγγραφή
  Sep 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  309

  Προεπιλογή

  Τους χαιρετισμούς μου σε όλους και όλες που αγωνίζονται ουσιαστικά για ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τις οικογένειές τους.

  Δε ξέρω κατά πόσο θα είναι ωφέλιμη σε όλους η τοποθέτηση που θα κάνω. Είναι το απόφθευγμα της μικρής διεθνούς εμπειρίας που έχω και όχι άμεσης εμπειρίας της Αυστραλέζικης αγοράς.

  Σε οποιαδήποτε χώρα, η γνώση της τοπικής αγοράς, των κανόνων, μεθόδων, διαδικασιών κλπ κλπ είναι όντως πολύ σημαντική για θέσεις junior και mid level. Δηλαδή για ηλικίες 30-40 χρονών. Φανταστείτε να ήσασταν ΕΣΕΙΣ ο project manager και να θέλατε να στελεχώσετε ένα έργο. Ποιόν θα προτιμούσατε? Τον ντόπιο (ή έστω τον Ινδό που έχει γνώση του συστήματος για 5-10 χρόνια) ή τον Ιταλό, Ισπανό, Έλληνα πρωτοεμφανιζόμενο μετανάστη? Όλοι τους μηχανικοί είναι, όλοι καλοί είναι, αλλά όταν πρόκειται για μια θέση που απαιτεί παραγωγική δουλειά, τότε η εμπειρία στην ντόπια αγορά, (και φυσικά του αντικειμένου) είναι top-priority. Φανταστείτε να πρόκειται για μια θέση σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο και ο υποψήφιος που θα πάρει τη θέση να πρέπει να ξέρει διαδικασίες έκδοσης οικοδομικών αδειών. Είναι δυνατόν ο εργοδότης να εμπιστευτεί ποτέ τον νεοεισερχόμενο στην αγορά Έλληνα μετανάστη? ΑΠΟΚΛΕΪΕΤΑΙ!!! Έχουμε ξαναπεί ότι οι εργοδότες, οι εταιρείες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. Η μόνη πιθανότητα είναι όταν πρόκειται για θέση σε entry level που σε αυτή τη περίπτωση υπάρχουν άλλα κριτήρια. Καταλαβαίνετε...

  Οι πιθανότητες επιλογής σας αυξάνονται όταν η θέση αφορά senior και management level μόνο σε έργα που έχουν διεθνές προφίλ, είτε εκτελούνται στην Αυστραλία, είτε στην Ελλάδα, το Hong Kong, ή τη Γερμανία. Το προφίλ τέτοιων έργων είναι υπεράνω από τοπικούς κανονισμούς και γενικές διαδικασίες. Τότε, απαιτείται γνώση διεθνών standards και κανονισμών, καθώς επίσης και προσωπικότητα και δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους εμπλεκόμενους σε (εξαιρετικά) υψηλό επίπεδο. Αναρωτηθείτε, πόσοι από εσάς έχετε αυτό το προφιλ και πόσοι από εσάς μπορείτε να ανταγωνιστείτε εμπειρότατους Αυστραλούς μανατζαρέους (50-60 χρονών) που κάθε έργο που διαχειρίστηκαν στο παρελθόν είχε badget billions ενώ εσείς το πολύ-πολύ να διαχειριστήκατε έργα με millions budget. Δε λέω ότι είναι αδύνατο, απλώς αναρωτηθείτε!!!

  Αυτό που ελάχιστα γνωρίζετε, και μεθοδευμένα αποφεύγεται να δημοσιοποιείται είναι ότι οι Αυστραλοί μηχανικοί αντιμετωπίζοντας εξαιρετικά υψηλό ανταγωνισμό αναγκάζονται να μεταναστεύσουν σε πιο εύκολες αγορές!!! Εκεί που έχουν ένα βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους. Τη γλώσσα!!! Όσοι έχουν εμπειρία σχετική καταλαβαίνουν τι εννοώ. Οι υπόλοιποι ας το ψάξουν και θα το επαληθεύσουν.

  Από κουβέντες που έχω κάνει με συναδέλφους βλέπω ότι η διαδικασία ανεύρεσης εργασίας διαρκεί 6-12 μήνες (φυσικά με εξαιρέσεις) και η πρώτη δουλειά που βρίσκουν δεν είναι η ιδανική αλλά χαρακτηρίζεται από πολλούς συμβιβασμούς. Μην απογοητεύεστε λοιπόν, αν μεσα σε 2-3 μηνες δεν βλέπετε αποτέλεσμα. Συνεχίστε μεθοδικά και καθημερινά δουλεύοντας το θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασης σας ως project!!! Μάθετε να πουλάτε τον εαυτό σας, μάθετε να επιβιώνετε, μάθετε ότι έξω δεν υπάρχει ΠΟΤΕ το φιλικό χτύπημα στην πλάτη που συνηθίσατε στην Πατρίδα.

  Τέλος, κατά τη γνώμη μου (αλλά μή τη πάρετε και πολύ σοβαρά) ο παράγοντας τύχη, σύμπτωση (πές τε το όπως θέλετε) αναγορεύεται στον σημαντικότερο από όλους (εφόσον τηρείται τις τυπικές προυποθέσεις). Όσο περισσότερο τον γαργαλάτε (στείλτε CVs αβέρτα) τόσο περισσότερο αυξάνετε τις πιθανοτητές σας.
  To thine own self be true!

 5. #455
  Senior Member
  Εγγραφή
  Oct 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Brisbane, QLD
  Μηνύματα
  180

  Προεπιλογή

  Νίκο, φεύγουν από την Αυστραλία γιατί δεν θέλουν να πάνε bush και επίσης επειδή οι Αυστραλοί είναι γενικά adventurous λαός, την ψάχνουν την περιπέτεια.
  Σε regional areas υπάρχει αντικείμενο, αλλά κανένας νέος Αυστραλός δεν θέλει να πάει εκεί που ζούνε οι Αβορίγινες και τα dingos. Όλοι θέλουν να είναι στα μητροπολιτικά κέντρα (και λογικό) αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στις απομακρυσμένες περιοχές που η κυβέρνηση προσπαθεί να το καλύψει με την εισαγωγή εργατικού - όχι μόνο μηχανικών - προσωπικού. Όταν λέμε απομακρυσμένες, μιλάμε για απομακρυσμένες. Μιλάμε για κάτι Port Hedland, μιλάμε για περιοχές στην βόρεια WA ή North QLD που υπάρχει ένα σαλούν, τροχόσπιτα, και κόκκινη άμμος και 150 κάτοικοι. Σε κάτι περιοχές που για να δείς θάλασσα θες 3 ώρες με το αεροπλάνο. Ε.. εκεί δεν πάει ο Αυστραλός μηχανικός που τελείωσε στο Σύντνευ ή στην Μελβούρνη. Προτιμά να πάει KL, HK, Indonesia, Nam που θα κάνει και περιπέτεια.

  Για τα μεγάλα έργα που λές είναι γεγονός, αλλά δύσκολο να έχεις ασχοληθεί με τέτοια στην Ελλάδα αν είσαι στην κατηγορία <35 χρ. Αν είσαι στην κατηγορία 40<χ<55 τότε είχες την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε μεγάλα έργα υποδομής και έτσι να κέρδισες κάποιους πόντους εμπειρίας.

 6. #456
  Senior Member Το avatar του χρήστη Nikos Mech Eng
  Εγγραφή
  Sep 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  309

  Προεπιλογή

  Συμφωνώ με το 'adventurous' (back-packers) αλλά προτιμώ να εφιστήσω την προσοχή στους ανυποψίαστους ότι οι Αυστραλοί, αδυνατώντας να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή στην Αυστραλία (λόγω εξαιρετικά υψηλού κόστους ζωής στις μεγαλουπόλεις) επιλέγουν το δρόμο της μετανάστευσης (ή έστω μεγάλων περιόδων εργασίας στη Μέση Ανατολή ή την Ασία) όπου έχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα (φυλή και γλώσσα).

  Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι έχω ακούσει πάμπολες φορές δυτικούς που ζουν στις περιοχές που ανέφερα να λένε "Εδώ με σέβονται και εκτιμούν αυτό που είμαι χωρίς να πρέπει να πασχίζω καθημερινά", ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αρέσκονται στην προσφώνηση "Sir" στη καθημερινή τους ζωή από τους ντόπιους (σε αντιδιαστολή με την αίσθηση που είχαν ζώντας σε μεγαλουπόλεις της Δύσης και της Αυστραλίας).
  To thine own self be true!

 7. #457
  Junior Member
  Εγγραφή
  Apr 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  23

  Προεπιλογή

  Παιδιά παρακολουθώ την συζήτηση σας με ενδιαφέρον και λέω να μπώ και εγώ!Όπως και ο panultimate ειμαι και εγώ στην Μελβούρνη εδώ και ένα μήνα για αναζήτηση εργασίας. Θα συμφωνήσω και εγώ με τον panultimate για το θέμα της local εμπειρίας.Θα διαφωνήσω για το Seek γιατί όπως λέει και ο Νικος υπάρχει και ο παράγοντας τύχη και γενικά η άποψη μου είναι ότι και το Seek θέλει κυνήγι και τελικά δίνει κάποια interviews.Οπότε πιστεύω ότι πρέπει να τα παλεύουμε όλα.Θα συμφωνήσω με τους προβληματισμούς του Νίκου για τον ποιό θα επέλεγε ένας Αυστραλός project manager και νομίζω θα πρέπει να στολίσουμε λίγο την προυπηρεσία μας και να δείχνει πιο international. Δεν ξέρω αν αυτό το πρόγραμμα στο Perth, τo "experience engineering program" βοηθάει πραγματικά. Γιατί και ακριβό είναι, ειδικά αν υπολογίσεις και τους 3 μήνες διαμονής στο Perth απλήρωτος και εμένα προσωπικά μου φαίνεται λίγο γενικό και αόριστο. Από την άλλη οι 3 μήνες αυτοί είναι αρκετοί για τους recruiters να πεισθούν ότι έχουμε local experience?
  Tελειώνοντας απο αυτά που βλέπω και στην Μελβούρνη, φίλε panultimate συμφωνώ ότι η απευθείας προσέγγιση των εταιριών είναι το καλύτερο.Και bush γιατί όχι. Δυστυχώς στον δικό μου τομέα (είμαι Τelecom Engineer) δεν έχει και πολύ bush.Kαλό, κακό θα δείξει. Πάμε γερά παιδιά....μην απογοητεύεστε!!!!!

 8. #458
  Senior Member Το avatar του χρήστη Nikos Mech Eng
  Εγγραφή
  Sep 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  309

  Προεπιλογή

  @Ikariwth φίλε,

  Εσύ και ο panultimate, όπως και μερικοί άλλοι, κάνατε το ΑΛΜΑ και σε καμία περίπτωση δεν σας αφορά ο χαρακτηρισμός "ανυποψίαστοι" που χρησιμοποίησα στο προηγούμενο post μου. Όπως λέει και ο καλός μου φίλος panultimate η διαδικασία ανεύρεσης εργασίας είναι επίπονη, μακρόχρονη και θα προσθέσω ψυχοφθόρα. Όσοι παλέψαν και συνεχίζουν να παλεύουν για μια θέση ανά 1-2-3 χρόνια επειδή κάποια στιγμή τα έργα που απασχολούνταν τελειώνουν κι αυτά, γνωρίζουν τι θα πει βγαίνω στην αγορά, παρουσιάζω τον εαυτό μου, τον πουλάω και τον μανατζάρω. Έχετε κάνει την επιλογή σας, διαλέξατε τους αγώνες που θέλετε να δίνετε και δε σας σταματάει ΤΙΠΟΤΕ!

  Απογοήτευση??? Λόγω του ενός-δύο μηνών??? Ρε θα τους φάτε ΟΛΟΥΣ!!! Ποτέ μην αφήνετε ΚΑΝΕΝΑΝ να σας υποτιμάει και να σας ψαλιδίζει τα όνειρα. Είστε ότι πιο υγειές παρήγαγε η πατρίδα μας, είστε το παράδειγμα προς μίμηση και το αντικείμενο φθόνου και ζήλιας από τους κουτόφραγκους. Θα διαπρέψετε εκεί που πήγατε και θα γευτείτε την ευτυχία εν ευθέτω χρόνω.

  Μην περιμένετε ότι η πρώτη δουλειά που θα πιάσετε θα είναι η βέλτιστη. Όχι αυτό δε θα γίνει και το ξέρετε καλύτερα από μένα. Προσπαθείστε (οσο γίνεται) να αξιοποιείτε κάθε εμπειρία (καλή ή κακή) προς όφελός σας. Ένας μήνας εργασίας στη μαυρίλα ενός εργοστασίου μπορεί νας σας δώσει άπειρες πληροφορίες και εμπειρίες. Τα ξέρετε όλα αυτά... Δεν είστε αδαείς να ξενιτευτήκατε πιστεύοντας ότι με την πρώτη προσπαθεια θα βρείτε δουλειά που θα κάνετε και saving και θα στελνετε και πίσω στην πατρίδα να πληρώσετε τα (οποια) χρέη υπάρχουν. Ξέρετε ότι τα προσεχή χρόνια "θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι". Το γουστάρετε αυτό! Πείτε την αλήθεια!!! Είναι το ναρκωτικό σας! Σας εγγυώμαι... ότι ΣΥΝΤΟΜΑ αργότερα θα απολαύσετε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.

  Μην αφήνετε ούτε λεπτό ανεκμετάλευτο τώρα στην αρχή. Μοιράστε το χρόνο σας. 4 ώρες μπροστά στο PC και 4 ώρες στη γύρα και στις επαφές. Μην κάνετε το λάθος να εγκλωβιστείτε μόνο πάνω από το PC και το seek. Δεν έχετε παρέα να βγείτε έξω? Βγείτε μόνοι σας! Κυκλοφορήστε, μιλήστε, κεράστε, κεραστείτε, πείτε ποιοι είστε και τι ψάχνετε, παρουσιαστε και αναδείξτε τον εαυτό σας. ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα πράγματα στη ζωή έρχονται από το πουθενά! Αυξήστε τις πιθανότητες το ΠΟΥΘΕΝΑ να σας συναντήσει!!!

  Και τώρα και το μυστικό!!! Ο αυτοσκοπός αυτής της προσπάθειας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να βρείτε δουλειά. Αν κάνετε το λάθος να πιστέψετε κάτι τέτοιο θα απογοητεύεστε όταν θα τελειώνει η μέρα και δε θα υπάρχει κάποιο απτό αποτέλεσμα. Ο αυτοσκοπός είναι να απολαμβάνετε αυτή την έκθεση, να απολαμβάνετε τη ζωή σας, να απολαμβάνετε τη μάχη, να μεθάτε από την αγωνία για επιτυχία (και όχι την αγωνία για αποτυχία). Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η επιτυχία θα σας συναντήσει. Έχω γνωρίσει κάποιους άχρηστους επιτυχημένους, αλλά δεν έχω συναντήσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου ικανούς αποτυχημένους. ΠΟΤΕ!

  Πάρτε τους τα σώβρακα!
  To thine own self be true!

 9. #459
  Senior Member Το avatar του χρήστη Nikos Mech Eng
  Εγγραφή
  Sep 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  309

  Προεπιλογή

  Αααα και κάτι άλλο.....

  Μπορεί η Αυστραλία να αυτο-διαφημίζεται ως γη της επαγγελίας, και μπορεί όντως να είναι. Όμως η στιγνή πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι που μετανάστευσαν ή θέλουν να μεταναστεύσουν εκεί είχαν σαν (κύριο) ζητούμενο την επαγγελματική αποκατάσταση και την ανακούφισή τους από το ψυχολογικό τέρας της ανεργίας και της αβεβαιότητας στην Ελλάδα.

  Όμως ακούσατε ή είδατε ποτέ να κάνει κάποιος Έλληνας συμβόλαιο με εργοδότη στην Αυστραλία ΠΡΙΝ μεταναστεύσει? Εγγυήθηκε κανένας εργδότης εργασία σε κάποιον υποψήφιο μετανάστη? Είδατε ποτέ να γίνεται επί τόπου κάποιο συμβόλαιο σε όλες αυτά τα συμπόσια, τις κοστουδίες, τα καλέματα που κάνουν Αστραλέζικα κλιμάκια? Εγώ, δεν είδα ΠΟΤΕ! Ποτέ μα Ποτέ!

  Δε σας κάνει εντύπωση λοιπόν, και δεν αναρωτιέστε μήπως όλο αυτό το διαφημιστικό κόλπο ήταν ένα promotion της χώρας ώστε να γίνει η bizna με χιλιάδες αιτήσεις, παράβολα, fees κλπ κλπ ώστε να υπάρχει μια (σχεδόν) άεργη καθαρή πηγή κρατικών εσόδων? Ολόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί γύρω από αυτό το πανηγυράκι. Και νομίζετε ότι μόνο Έλληνες πέφτουν στην φάκα? Μόνο σε αυτούς γίνεται εμπόριο ονείρου? Ξέρετε την απάντηση!!!

  Ας σκεφτούμε και κάτι άλλο. Όλο αυτό το συνάλλαγμα που φέρνουν μαζί τους οι μετανάστες προκειμένου να επιβιώσουν ποιός το καρπώνετε? Αεροπορικές, αεροδρόμια, επιχειρήσεις σίτησης, καφέ, επιχειρήσεις διασκέδασης, μεταφορικά μέσα, τηλεπικοινωνίες, αυτοκινητοβιομηχανίες, η βιομηχανία κατασκευών, οι τράπεζες.... έχουν όφελος από αυτή τη μαζική μετανάστευση? Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Ρωτήστε αυτούς που ήδη βρίσκονται στην Αυστραλία και εν βλέπουν μόνο Έλληνες μετανάστες να καταφθάνουν, αλλά και Ιταλούς, Τούρκους, Ινδους, Ασιάτες, Αφρικάνους, Βρετανούς κλπ κλπ.

  Όσοι τολμήσατε και πήρατε τα ρίσκα σας είναι επειδή είχατε πολύ σοβαρή μυρωδιά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Και μπράβο σας! Είστε άσσοι στο να χτυπάτε τα χέρια και τα πόδια μέχρι να πήξει το γάλα και να γίνει βούτυρο. Το καλό είναι ότι διακρίνατε έγκαιρα τους άλλους κινδύνους εκεί που ζούσατε, πήρατε τα ρίσκα σας και κάνατε την επιλογή σας.
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos Mech Eng : 23-10-2013 στις 05:06
  To thine own self be true!

 10. #460
  Senior Member
  Εγγραφή
  Nov 2010
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Gladstone,QLD
  Μηνύματα
  810

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos Mech Eng Εμφάνιση μηνυμάτων
  Όσοι τολμήσατε και πήρατε τα ρίσκα σας είναι επειδή είχατε πολύ σοβαρή μυρωδιά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Και μπράβο σας! Είστε άσσοι στο να χτυπάτε τα χέρια και τα πόδια μέχρι να πήξει το γάλα και να γίνει βούτυρο. Το καλό είναι ότι διακρίνατε έγκαιρα τους άλλους κινδύνους εκεί που ζούσατε, πήρατε τα ρίσκα σας και κάνατε την επιλογή σας.
  Α ρε φίλε Νίκο...χωρίς να έχεις ζήσει εδώ γνωρίζεις την κατάσταση από μέσα και από έξω. Βέβαια προσπάθησες για κάποιους μήνες να ξετυλίξεις το κουβάρι της Αυστραλίας και αν το επιθυμείς σου εύχομαι να το καταφέρεις γρήγορα. Θέμα χρόνου είναι αρκεί να το θέλει κανεις. Εκτός αν βγάλουν τα επαγγέλματα των μηχανικών από τη λίστα .
  Ο Τολμών Νικά...Ονειρευτείτε, Σχεδιάστε, Πραγματοποιήστε!

Σελίδα 46 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 36444546474856 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

 1. Για όσους είναι πάνω απο 45.
  Από Agoriani in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
  Απαντήσεις: 49
  Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-2012, 22:34
 2. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No4)
  Από Agoriani in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
  Απαντήσεις: 100
  Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-2011, 11:46
 3. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No3)
  Από Μιχάλης in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
  Απαντήσεις: 32
  Τελευταίο Μήνυμα: 03-06-2011, 16:44
 4. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No2)
  Από Agoriani in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
  Απαντήσεις: 53
  Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-2011, 14:38
 5. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (Νο1)
  Από panos1966 in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
  Απαντήσεις: 68
  Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-2011, 23:51

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
 •