Σελίδα 5 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 345671555 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 565
  1. #41
    Senior Member Το avatar του χρήστη Nikos Mech Eng
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    309

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos2080 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερωτηση:α) Η state sponshored skilled immigration visa (176) εχει το νοημα απλα να παρεις ακομη 5 ποντους στην αιτησ σου η εχει ουσιαστικο νοημα δηλαδη καθε state σε βοηθα να βρεις δουλεια εκει?Ακομα μπορεις να κανεις αιτηση να παρεις sponshorship σε παραπανω απο μια states?εμενα για παραδειγμα δεν με πειραζει σε ποια πολη θα δουλεψω.
    β)Διαβασα λιγο για το νεο συστημα απο τον ιουλιο 2012 το skill select express on interest (EIO).Αν καταλαβα καλα θα γινεται μονο με προσκληση δηλαδη θα δηλωνεις τα στοιχεια σου κ το επαγγελμα σου σε μια βαση δεδομενων κ απο εκει θα διαλεγουν πιθανοι εργοδοτες κ να κανουν προσκληση?Καταλαβα σωστα?????

    Ελπιζω να διατυπωσα σωστα τις ερωτησεις μου κα να μην σας μπερδεψα!
    α)Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος (διότι δεν ακολουθώ την διαδικασία) το state sponsoring σου δίνεται με έγγραφη διαβεβαίωση και πιστοποίηση ότι αφού εγκριθεί η visa που θα αιτηθείς, μετά γίνεσαι δεκτός σε θέση που έχει ορίσει το state. Αλλιώς τί νόημα έχει το sponsorship του? Το sponsorship που σου προσφέρει καποιος, είτε συγγενής είτε state το αναφέρεις και το επισυνάπτεις στην αίτηση για visa που κάνεις.
    β)Νομίζω ότι πρέπει να ερμηνεύσεις αναλόγως την 1η παράγραφο της σχετικής σελίδας του DIAC:
    "The following information relates to the government's decision to implement a new skilled migrant selection register based on an Expression of Interest (EOI) and invitation to apply. The proposal is in an early stage of development and consultation. Although the key features are settled, further changes are possible and the following must not be taken as a final description of how the new selection register will operate. In particular, no action of any kind should be taken on the basis that this will be the final register. The minister may recommend to the Governor-General in-Council amendments to the Migration Regulations 1994 to give effect to the final register."
    Με άλλα λόγια, αν και είναι μια πρόταση αυτό το σύστημα, δεν έχουν ωριμάσει όλες οι παράμετροι του και ίσως είναι νωρίς να το αναλύσουμε. Πάντως μέσες-άκρες σωστά κατάλαβες.
    To thine own self be true!

  2. #42
    Member
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Greece
    Μηνύματα
    81

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos Mech Eng Εμφάνιση μηνυμάτων
    α)Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος (διότι δεν ακολουθώ την διαδικασία) το state sponsoring σου δίνεται με έγγραφη διαβεβαίωση και πιστοποίηση ότι αφού εγκριθεί η visa που θα αιτηθείς, μετά γίνεσαι δεκτός σε θέση που έχει ορίσει το state. Αλλιώς τί νόημα έχει το sponsorship του? Το sponsorship που σου προσφέρει καποιος, είτε συγγενής είτε state το αναφέρεις και το επισυνάπτεις στην αίτηση για visa που κάνεις.
    β)Νομίζω ότι πρέπει να ερμηνεύσεις αναλόγως την 1η παράγραφο της σχετικής σελίδας του DIAC:
    "The following information relates to the government's decision to implement a new skilled migrant selection register based on an Expression of Interest (EOI) and invitation to apply. The proposal is in an early stage of development and consultation. Although the key features are settled, further changes are possible and the following must not be taken as a final description of how the new selection register will operate. In particular, no action of any kind should be taken on the basis that this will be the final register. The minister may recommend to the Governor-General in-Council amendments to the Migration Regulations 1994 to give effect to the final register."
    Με άλλα λόγια, αν και είναι μια πρόταση αυτό το σύστημα, δεν έχουν ωριμάσει όλες οι παράμετροι του και ίσως είναι νωρίς να το αναλύσουμε. Πάντως μέσες-άκρες σωστά κατάλαβες.

    Οσον αφορα το Β ερωτημα εχεις δικιο.Η ερωτηση μου ηταν περισσοτερο φιλοσοφικου περιεχομενου κ ναχαμε να λεγαμε.
    Οσον αφορα το Α ομως επειδη ειδα την αιτηση 175 κ 176 εχει να συμπληρωσεις εαν εχεις State sponshorship για αυτο κ καπου μπερδευτικα.Γενικα λιγο με το state sponshorship θελει λιγο περισσοτερο ψαξιμο.Οποιος ξερει ας βοηθησει.

  3. #43
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos Mech Eng Εμφάνιση μηνυμάτων
    α)Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος (διότι δεν ακολουθώ την διαδικασία) το state sponsoring σου δίνεται με έγγραφη διαβεβαίωση και πιστοποίηση ότι αφού εγκριθεί η visa που θα αιτηθείς, μετά γίνεσαι δεκτός σε θέση που έχει ορίσει το state.
    Όχι δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι απλά μία αίτηση χωρίς κόστος στο state το οποιο ορίζει ποιες ειδικότητες θελει να σπονσοραρει και αν εγκριθεί η αίτηση μπορεις να αιτηθείς την 176 βιζα η οποία με state sponsorship εμπίπτει σε μια κατηγορία επάνω στο priority processing.

  4. #44
    Senior Member Το avatar του χρήστη Nikos Mech Eng
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    309

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leyteris77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι απλά μία αίτηση χωρίς κόστος στο state το οποιο ορίζει ποιες ειδικότητες θελει να σπονσοραρει και αν εγκριθεί η αίτηση μπορεις να αιτηθείς την 176 βιζα η οποία με state sponsorship εμπίπτει σε μια κατηγορία επάνω στο priority processing.
    Λευτέρη ας δουμε τα πράγματα με τη σειρά:
    1. Το state (ή territory) ανακοινώνει πινακες διαθέσιμων ειδικοτήτων προς καλυψη απο μετανάστες
    2. Αν το επάγγελμά σου εμπίπτει στα διαθέσιμα, κάνεις αίτηση στο state για sponsorship
    3. Αν η αιτησή σου εγκριθεί από το state, σου δίνει έγγραφη έγκριση (sponsorship approval)
    4. Έχοντας την έγγραφη έγκριση απο το state, κάνεις αίτηση στο DIAC για sponsored visa (στην οποία υποθέτω επισυνάπτεις την έγκριση του state)
    5. Αναμένεις την έγκριση της visa από το DIAC.
    6. Αν εγκριθεί η αιτούμενη visa σου, τοτε παίρνεις τα μπογαλάκια σου και πας AUS
    7. Με την εγγεκριμένη visa υποχρεούσαι να δουλέψεις με σπόνσορα το state.
    8. Πας στο state και λες "γεια σας ήρθα" για τη δουλειά που με σπονσοράρατε.

    Από εκεί και πέρα το state δεν υποχρεούται να σε εντάξει σε κάποια παραγωγική αμοιβόμενη εργασία εντός του? Δηλαδή σου λέει "Ναι σε σπονσοραρισα για να βγάλεις visa, αλλά δεν σου υποσχέθηκα δουλεια."? Αν δεν κάνω λάθος ο sponsor έχει υποχρεώσεις απέναντί σου. Που διαφώνησες ωστε να πεις "Δεν ειναι ακριβώς έτσι"?

    Αυτό που δεν είναι σαφές ούτε για μένα είναι το εξής: Οκ, σε sponsorάρει το state βάσει της ειδικότητάς σου, όμως σου προσδιορίζει στην έγγριση του sponsorship με ακρίβεια τη θέση σου, το πόστο σου, την εργασία που πρόκειται να σου αναθέσει? (Το βρίσκω παρατραβηγμένο διότι τότε αυτό θα σήμαινε ότι κάθεται και σε περιμένει μέχρι εσύ να καταφέρεις να πάρεις visa. Και αν εσύ δεν αιτηθείς ποτέ τη visa?) Υποθέτω ότι το state θέλει να δημιουργήσει ένα depot ειδικευμένων ανθρώπων και όταν με το καλό αυτοί θα καταφέρουν να πάρουν τη visa, να έχει τη δυνατότητα να αντλήσει προσωπικό από αυτό το depot. Τώρα το ποιά συγκεκριμένη εργασία θα σου αναθέσει, αυτό φαντάζομαι ότι γίνεται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του state (και πιθανότατα με τις προσωπικές ικανότητες, επιδεξιότητες, κλπ). Υπάρχουν υποχρεώσεις και δικαιώματα που προκύπτουν από το sponsorship και για τις δύο πλευρές όπως αναφέρεται εδώ.
    Κάνω κάπου λάθος? Σορρυ που επιμένω αλλά ανέφερες "δεν ειναι έτσι ακριβώς" χωρίς να επισημάνεις που δεν είναι έτσι ακριβώς.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos Mech Eng : 20-10-2011 στις 22:50
    To thine own self be true!

  5. #45
    Member
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Greece
    Μηνύματα
    81

    Προεπιλογή

    Εχεις δικιο Νικο κ εγω για αυτο εκανα αρχικα την ερωτηση μου.Και εγω για το sponshorship ετσι ηξερα οτι σου βρισκουν δουλεια αλλα στα site του καθε state δεν λεει καπου οτι αν παρεις το state sponshorship θα σου βρουμε εμεις δουλεια.
    Παντως σιγουρα περνεις 5 ποντους επιπλεον στο skill test.Επισης θα πρεπει αναλογα με τους dependant που θα εχεις να εχεις τα αναλογα χρηματα.Για εμενα παραδειγμα με 2 dependant για την Victoria χρειαζομαι 40,000 AUD.Που δεν τα εχω φυσικα!!!
    Επισης μπορεις να κανεις αιτηση σε πανω απο μια states για sponshorship???????Εγω παω οπου να ειναι δεν εχω κολλημα με καποιο μερος.Ετσι κ αλλιως δεν εχω κανεναν εκει κατω.

  6. #46
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos Mech Eng Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτέρη ας δουμε τα πράγματα με τη σειρά:
    1. Το state (ή territory) ανακοινώνει πινακες διαθέσιμων ειδικοτήτων προς καλυψη απο μετανάστες
    2. Αν το επάγγελμά σου εμπίπτει στα διαθέσιμα, κάνεις αίτηση στο state για sponsorship
    3. Αν η αιτησή σου εγκριθεί από το state, σου δίνει έγγραφη έγκριση (sponsorship approval)
    4. Έχοντας την έγγραφη έγκριση απο το state, κάνεις αίτηση στο DIAC για sponsored visa (στην οποία υποθέτω επισυνάπτεις την έγκριση του state)
    5. Αναμένεις την έγκριση της visa από το DIAC.
    6. Αν εγκριθεί η αιτούμενη visa σου, τοτε παίρνεις τα μπογαλάκια σου και πας AUS
    7. Με την εγγεκριμένη visa υποχρεούσαι να δουλέψεις με σπόνσορα το state.
    8. Πας στο state και λες "γεια σας ήρθα" για τη δουλειά που με σπονσοράρατε.
    Νίκο από το προηγούμενο σου post δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσες. Τώρα το ξεκαθάρισες. Είναι όπως τα είπες αλλα στο τέλος δεν νομίζω οτι σου βρίσκει δουλειά το state. Εχω την εντύπωση οτι απλα σε sponsoράρει για να δουλέψεις τουλαχιστον για καποια χρόνια στην πολιτεία τους. Στη βίζα μου λεέι (επειδή ειναι κοινες οι relative και state sponsored) οτι αν εχεις sponsorship απο state θα πρεπει να παραμεινεις εκει για ενα διαστημα.

    Your visa has been granted on the basis of a nomination by a State or Territory government.
    States and Territories providing nomination require applicants to agree to:
    ● remain in the State or Territory for a period of at least two (2) years;
    ● keep the State or Territory government informed of changes in address details before and
    after arrival; and
    ● be prepared to complete surveys and provide information as required.

  7. #47
    Member
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Greece
    Μηνύματα
    81

    Προεπιλογή

    Ναι αλλα αν δεν σου βρισκει πιο το νοημα να σε σπονσοραρει?Αυτο δεν ειναι το νοημα του sponsorship???

  8. #48
    Senior Member Το avatar του χρήστη Nikos Mech Eng
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    309

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leyteris77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο από το προηγούμενο σου post δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσες. Τώρα το ξεκαθάρισες. Είναι όπως τα είπες αλλα στο τέλος δεν νομίζω οτι σου βρίσκει δουλειά το state. Εχω την εντύπωση οτι απλα σε sponsoράρει για να δουλέψεις τουλαχιστον για καποια χρόνια στην πολιτεία τους. Στη βίζα μου λεέι (επειδή ειναι κοινες οι relative και state sponsored) οτι αν εχεις sponsorship απο state θα πρεπει να παραμεινεις εκει για ενα διαστημα.

    Your visa has been granted on the basis of a nomination by a State or Territory government.
    States and Territories providing nomination require applicants to agree to:
    ● remain in the State or Territory for a period of at least two (2) years;
    ● keep the State or Territory government informed of changes in address details before and
    after arrival; and
    ● be prepared to complete surveys and provide information as required.
    leuteris77 (και όποιος από τους εμπειρότερους ας βοηθήσει)......είπες ξεκάθαρα:"Your visa has been granted on the basis of a nomination by a State or Territory government. States and Territories providing nomination.........." , αν δεν κάνω λάθος με όσα αγγλικά ξέρω nomination=διορισμός. Βέβαια δεν γνωρίζω τη νομική έννοια του όρου nomination(=διορισμός) στην Αυστραλία αλλά υποθέτω ότι είναι η ίδια με εδώ, δηλαδή σε τοποθετεί σε μιά θέση!
    To thine own self be true!

  9. #49
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos Mech Eng Εμφάνιση μηνυμάτων
    leuteris77 (και όποιος από τους εμπειρότερους ας βοηθήσει)......είπες ξεκάθαρα:"Your visa has been granted on the basis of a nomination by a State or Territory government. States and Territories providing nomination.........." , αν δεν κάνω λάθος με όσα αγγλικά ξέρω nomination=διορισμός. Βέβαια δεν γνωρίζω τη νομική έννοια του όρου nomination(=διορισμός) στην Αυστραλία αλλά υποθέτω ότι είναι η ίδια με εδώ, δηλαδή σε τοποθετεί σε μιά θέση!
    Νίκο nomination σημαινει και χρίσμα, ανάδειξη ή υπόδειξη υποψηφίου. Εμενα αυτό το σκέλος δεν με αφορά γιατι ειμαι relative sponsored. Ότι λέω είναι από οτι έχω συμπεράνει όλους αυτούς τους μήνες από ένα ζήτημα που δεν με αφορά άμεσα και δεν το έχω ψάξει καλά. Φυσικά μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες. Απλά αυτό που λέω εγώ ειναι αυτο που έχω συμπεράνει. Από περιέργεια θέλω και γώ τώρα να το διευκρινίσω.

  10. #50
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    What is state sponsorship?

    Some visas require you to have sponsorship from a state or territory government, or eligible relative. The Victorian Government offers state sponsorship to selected overseas skilled workers and business people with skill-sets and business acumen required in Victoria.
    State sponsorship provides support for your application for some General Skilled Migration or Business Skills visas. There is no charge for Victorian state sponsorship.
    Victorian Government sponsorship is NOT a visa application; it can only assist you in meeting the requirements for Australian visas. To apply for a visa you must contact DIAC which manages the Australian visa application and approval process. State sponsorship does not guarantee you will be granted a visa.


    Ειναι δυνατόν να έχεις έτοιμη θέση εργασίας και να μην έχεις σίγουρη τη βίζα, εφόσον πληρείς τις προυποθέσεις βεβαια. Anyway, θα δούμε...

Παρόμοια Θέματα

  1. Για όσους είναι πάνω απο 45.
    Από Agoriani in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-2012, 23:34
  2. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No4)
    Από Agoriani in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-2011, 12:46
  3. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No3)
    Από Μιχάλης in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-06-2011, 17:44
  4. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No2)
    Από Agoriani in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-2011, 15:38
  5. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (Νο1)
    Από panos1966 in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-2011, 00:51

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO