Σελίδα 6 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 456781656 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 565
  1. #51
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Προεπιλογή

    Δες και αυτό Νίκο,

    Your sponsorship obligations

    Notification of visa grant and arrival

    You must email us with notification of DIAC’s decision on your visa application. You must also notify us by email when you arrive in Victoria.
    If you are living outside Australia, you do not need to arrive in Australia before a certain date for the purpose of Victorian sponsorship, however DIAC usually stipulate a date by which you must enter Australia on your visa. Contact DIAC directly with any queries regarding this requirement.
    Live and work in Victoria for two years

    You, and any sponsored dependants, must live in Victoria for the first two years of your sponsored visa. This two year period begins when you enter Australia permanently on your Skilled – Sponsored (176) visa.
    Complete five email surveys

    There are five short surveys that you must complete over the two year period. The surveys will be sent to you via email.
    You will receive your first survey when you arrive in Australia and then you will receive one every six months.
    The responses and feedback in the surveys are used to evaluate and improve the Victorian Government’s Skilled and Business Migration Program.
    Employment

    While we hope you are able to find work in your nominated occupation, it is not mandatory to work in your nominated occupation.




    http://www.liveinvictoria.vic.gov.au...76#Obligations

  2. #52
    Member
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Greece
    Μηνύματα
    81

    Προεπιλογή

    Οποτε λυθηκε η απορια.Απλως σε βοηθαει να πιασεις τους απαιτουμενους ποντους.
    Μια δυσκολαι ακομα για εμενα τουλαχιστον ειναι το οτι ζηταει να εχεις 40,000AUD για 2 dependants.Dyskolo!!!

  3. #53
    Member
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Greece
    Μηνύματα
    81

    Προεπιλογή

    Λοιπον σε χτεσινη ερωτηση μου στο Engineers Australia τι γινεται με τους Chartered Engineers apo to ICE ελαβα το παρακατω μαιλ.Ελπιζω να βοηθησα.

    Dear Sir,

    Thank you for your enquiries:

    1. Engineers Australia may be able to assess your UK engineering qualifications in support of your overall application for Immigration to Australia.

    But first you should nominate an occupation / category from the new SOL (Skilled Occupation Listing) from the DIAC website http://www.immi.gov.au/skilled/sol/#a , and just confirm to your own satisfaction that Engineers Australia is the appropriate assessing authority. If we are, and with your UK qualification, you may be eligible for an Accord application for assessment:

    Please check the accreditation status by the UKEngC of your precise qualification on their website database:

    http://www.engc.org.uk/education--sk...se-search.aspx

    - if it's there, and unconditionally eligible for 'CEng section', you may apply to us on the Washington Accord application form (attached) for assessment as a Professional Engineer

    - if it's there, and unconditionally eligible for 'IEng section', you may apply to us on the Sydney Accord application form (also attached) for assessment as an Engineering Technologist

    Please note that full instructions on what to send us in support of each application are on the relevant form. For these Accord applications, please note we can only assess in the engineering discipline of the accredited qualification.

    If your qualification is not fully accredited for the relevant Accord, or you wish for your work experience and/or additional qualifications to be taken into account for the assessment to provide an outcome different to what the Accord would provide, then the alternative CDR (Competency Demonstration Report) application may be necessary. For the CDR, please log on to our website www.engineersaustralia.org.au , click on 'Migration Skills Assessment' and then download the MSA Booklet from the MSA webpage - it should be read thoroughly and methodically as it really does explain what is involved in submitting an application to us. The Competency Demonstration Report (CDR) application form is also listed at this location under 'Application Process'.

    2. Registration with the ICE or UK Chartered status does not necessarily guarantee an Accord application for you ... but check to see if your qualification is actually accredited by the ICE (check on the UKEngC database website)

    3. We will consider an exemption from the IELTS test for you for our purposes, based on the UK qualifications you have accomplished. Such exemption will only be considered at the time of assessment.


    Regards... Gareth JONES

  4. #54
    Member
    Εγγραφή
    Jun 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    UK
    Μηνύματα
    75

    Προεπιλογή

    γεια σας παιδιά και απο εμένα
    λοιπόν ετοιμάζω εδώ και κάτι μήνες και είμαι πού κοτα στο να στείλω τα χαρτιά για την βεβαίωση επαγγλεματος απο τουσ Australina Engineers
    κάπου διάβασα σε υατό το ποστ που είπε μια κοπέλα λοτι χρειθάζετια να έχεισ δουλεψεισε μια δουλιεά τουσ τελευταίους 12 μληες απο την στιγμη που θα κάνεις την αίτησσ
    από τοι διάβασα στο καινούριο booklet με τησ πληροφορίες για το 2011 κάτι τέτοιο δεν ισχύει παιδιά μην μπερδεύεστε,αυτο ίσχυε στις παλιέρςς αιτήσεις,άλλαξαν τα πράγματα τώρα
    παρακαλώ για επιβεβαίωση από κάποιον που έχει την ίδια άποψη
    εγώ πάντως δεν το διάβασ πουθενα στο καινούριο booklet του 2011
    Ευχαριστώ

  5. #55
    Member
    Εγγραφή
    Jun 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    UK
    Μηνύματα
    75

    Προεπιλογή

    κανένας ρε παιδιλα να μας το επιβεβαιώσει?

  6. #56
    Senior Member Το avatar του χρήστη Nikos Mech Eng
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    309

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Angus Εμφάνιση μηνυμάτων
    γεια σας παιδιά και απο εμένα
    λοιπόν ετοιμάζω εδώ και κάτι μήνες και είμαι πού κοτα στο να στείλω τα χαρτιά για την βεβαίωση επαγγλεματος απο τουσ Australina Engineers
    κάπου διάβασα σε υατό το ποστ που είπε μια κοπέλα λοτι χρειθάζετια να έχεισ δουλεψεισε μια δουλιεά τουσ τελευταίους 12 μληες απο την στιγμη που θα κάνεις την αίτησσ
    από τοι διάβασα στο καινούριο booklet με τησ πληροφορίες για το 2011 κάτι τέτοιο δεν ισχύει παιδιά μην μπερδεύεστε,αυτο ίσχυε στις παλιέρςς αιτήσεις,άλλαξαν τα πράγματα τώρα
    παρακαλώ για επιβεβαίωση από κάποιον που έχει την ίδια άποψη
    εγώ πάντως δεν το διάβασ πουθενα στο καινούριο booklet του 2011
    Ευχαριστώ
    Angus, το Booklet των Engineers Australia δεν αναφέρει τιποτα για απαίτηση εργασίας τους τελευταίους 12 μήνες. Άρα δεν απαιτείται να το αποδείξεις στην αίτηση σου για αναγνωριση σπουδών και επαγγελματικών δικαιωμάτων. Η απαίτηση να έχεις εργαστεί 12 μήνες (τους τελευταίους 24 μήνες άν θυμάμαι καλά - check it yourself) είναι στην αίτηση για απόκτηση visa από το DIAC και αναφέρεται στο δικό του Booklet.
    To thine own self be true!

  7. #57
    Member
    Εγγραφή
    Jun 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    UK
    Μηνύματα
    75

    Προεπιλογή

    σε ευχαριστώ Νίκο
    κάτι τέτοιο είχα υπόψην μου και εγώ απλώς ήθελα κάποπιον να το επιβεβαιώση
    πάντως αυτό για 12 μήνες εργασίας τα τελευταία δύο χρόνια λογικά θα ισχύει και για τους Ελεύθερους εππαγγελματίες,για παράδειγμα τους Μηχανικούς εγεγγραμένους στο ΤΕΕ όπου μπορεί να μην εργάζονατιο σε σταθερή δουελιά σαν μόνιμη αλλά΄λόγω του ότι είναι ελέυθεροι επαγγελματίες δικαιολογείται ότι εργάζονται συνέχια αφού πληρώνουν τις εισφορές τους έτδι δεν είναι ηα κάνω καποιο λαθος περί αυτού?

  8. #58
    Senior Member Το avatar του χρήστη Nikos Mech Eng
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    309

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Angus Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε ευχαριστώ Νίκο
    κάτι τέτοιο είχα υπόψην μου και εγώ απλώς ήθελα κάποπιον να το επιβεβαιώση
    πάντως αυτό για 12 μήνες εργασίας τα τελευταία δύο χρόνια λογικά θα ισχύει και για τους Ελεύθερους εππαγγελματίες,για παράδειγμα τους Μηχανικούς εγεγγραμένους στο ΤΕΕ όπου μπορεί να μην εργάζονατιο σε σταθερή δουελιά σαν μόνιμη αλλά΄λόγω του ότι είναι ελέυθεροι επαγγελματίες δικαιολογείται ότι εργάζονται συνέχια αφού πληρώνουν τις εισφορές τους έτδι δεν είναι ηα κάνω καποιο λαθος περί αυτού?
    Έχει συζητηθεί διεξοδικά το θέμα της απόδειξης της εμπειρίας για τους Ελέυθερους Επαγγελματίες. Η απόδειξη γίνεται με πολλούς τρόπους, (εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία, ΔΠΥ, Βεβαιώσεις Πελατών/Εργοδοτών, φωτογραφίες, βεβαιώσεις στελεχών, κλπ κλπ). Μόνο η βεβαίωση απόδοσης εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ εκτιμώ ότι δεν φτάνει, αυτό αποδεικνύει ότι πλήρωνες τις ασφαλιστικές εισφορές σου αλλά δεν αποδεικνύει ότι είχες και επαγγελματική εμπειρία. Είναι ένδειξη αλλά όχι απόδειξη. Άρα θα χρειαστείς και κάτι ακόμα.
    To thine own self be true!

  9. #59
    Member
    Εγγραφή
    Jun 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    UK
    Μηνύματα
    75

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos Mech Eng Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει συζητηθεί διεξοδικά το θέμα της απόδειξης της εμπειρίας για τους Ελέυθερους Επαγγελματίες. Η απόδειξη γίνεται με πολλούς τρόπους, (εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία, ΔΠΥ, Βεβαιώσεις Πελατών/Εργοδοτών, φωτογραφίες, βεβαιώσεις στελεχών, κλπ κλπ). Μόνο η βεβαίωση απόδοσης εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ εκτιμώ ότι δεν φτάνει, αυτό αποδεικνύει ότι πλήρωνες τις ασφαλιστικές εισφορές σου αλλά δεν αποδεικνύει ότι είχες και επαγγελματική εμπειρία. Είναι ένδειξη αλλά όχι απόδειξη. Άρα θα χρειαστείς και κάτι ακόμα.
    έχει μεν συζητηθεί αλλά οι απορίες συνεχίζουν να υπάρχουν για του λόγυ το αληθές παραθέτω απόσπασμα του booklet για την αναγνωριση του διπλώματος απο Australian Engineers ,το κομμάτι είναια υτούσιο δεν το έχω πειράξει
    ¨
    For periods of self-employment, the following certified
    copies or original documents may be acceptable:
    - commissions that are signed by each of the clients
    for each project;
    - proof of formal Registration (including duration) as an
    engineer in the home country;
    - receipts issued for projects;
    - third party confirmation of the period of selfemployment,
    the position held and the individual
    duties performed.

    Συνεπώς αναφέρει σε περιόδους ποπυ δεν απασχολείσαι σε κάποια εταιρεία ένας τρόπος για να αποδείξεις ότι δουλεύεις μόνοσ σου είναι το proof of formal Registration (including duration) as an
    engineer in the home country, αυτό το χαρτί είναι αυτο που δίνει το ΤΣΜΕΔΕ και το ΤΕΕ ότι ανηκεισ σαν μηχανικός εκει ακια είναια υτο που λένε ότι χρειάζονται οι Australiasn Engineers
    Ερωτώ λοιπόν αν κάτι τέτοιο είναι πιστοποιητικό και για την απόδειξη μετέπιτα ότι εργάζεσαι ,στην περίπτωση που καταθέσεις τα χαρτιά σου στο DIAC για τηνε κχώρηση βίζας
    Ευχαριστώ

  10. #60
    Senior Member Το avatar του χρήστη Nikos Mech Eng
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    309

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Angus Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχει μεν συζητηθεί αλλά οι απορίες συνεχίζουν να υπάρχουν για του λόγυ το αληθές παραθέτω απόσπασμα του booklet για την αναγνωριση του διπλώματος απο Australian Engineers ,το κομμάτι είναια υτούσιο δεν το έχω πειράξει
    ¨
    For periods of self-employment, the following certified
    copies or original documents may be acceptable:
    - commissions that are signed by each of the clients
    for each project;
    - proof of formal Registration (including duration) as an
    engineer in the home country;
    - receipts issued for projects;
    - third party confirmation of the period of selfemployment,
    the position held and the individual
    duties performed.

    Συνεπώς αναφέρει σε περιόδους ποπυ δεν απασχολείσαι σε κάποια εταιρεία ένας τρόπος για να αποδείξεις ότι δουλεύεις μόνοσ σου είναι το proof of formal Registration (including duration) as an
    engineer in the home country, αυτό το χαρτί είναι αυτο που δίνει το ΤΣΜΕΔΕ και το ΤΕΕ ότι ανηκεισ σαν μηχανικός εκει ακια είναια υτο που λένε ότι χρειάζονται οι Australiasn Engineers
    Ερωτώ λοιπόν αν κάτι τέτοιο είναι πιστοποιητικό και για την απόδειξη μετέπιτα ότι εργάζεσαι ,στην περίπτωση που καταθέσεις τα χαρτιά σου στο DIAC για τηνε κχώρηση βίζας
    Ευχαριστώ
    Ας το ξεκαθαρίσουμε .... Άλλο Engineers Australia, άλλο DIAC. Άλλος είναι ο στόχος της αίτησης στο ένα και άλλο στο άλλο. Άλλα τα κριτήρια του ενός και άλλα του άλλου. Για να απαντήσεις στην ερώτησή σου θα έπρεπε να έχεις παραθέσει και τις απαιτήσεις απόδειξες επαγγελματικής εμπειρίας του DIAC. Όταν θα φτάσεις στο σημείο να κάνεις αίτηση για VISA στο DIAC θα δεις τι χρειάζεται.

    Προς το παρόν focus στις απαιτήσεις των Engineers Australia. Στο απόσπασμα που παρέθεσες παραπάνω κάνε λεπτομερή ερμηνεία αυτών που διαβάζεις:For periods of self-employment, the following certified copies or original documents may be acceptable". Αν κάνω προσωπικά την ερμηνεία δεν εννοεί ότι μόνο ένα από αυτά που αναφέρει είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη να πιστοποιήσει την εμπειρία σου. Ένας συνδυασμός μάλλον. Αλλά ας πάρουμε και την πρωτοβουλία να σκεφτούμε και πως θα πείθαμε για την εμπειρία μας ένα Αριανό! Ένας Αριανός ξέρει τι θα πεί ΤΣΜΕΔΕ? Οκ, ο Αυστραλός ίσως ξέρει. Δεν είναι όμως προτιμότερο να θεωρήσεις ότι αυτός που θα κρίνει την αίτησή σου είναι κάτι ανάμεσα και να στείλεις όσο περισσότερα αντικειμενικά πειστήρια απόδειξης της εμπειρίας σου? Τι ειναι προτιμότερο? Να πετάξει μερικά αποδεικτικά στοιχεία επειδή τα θεωρεί πλεονασμό, ή να απορρίψει την αίτησή σου επειδή προσκόμισες ένα μόνο αποδεικτικό στοιχείο (που στο κάτω κάτω σου είχε πει :"the following certified copies or original documents may be acceptable"?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos Mech Eng : 29-10-2011 στις 16:37
    To thine own self be true!

Σελίδα 6 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 456781656 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Για όσους είναι πάνω απο 45.
    Από Agoriani in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-2012, 23:34
  2. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No4)
    Από Agoriani in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-2011, 12:46
  3. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No3)
    Από Μιχάλης in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-06-2011, 17:44
  4. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (No2)
    Από Agoriani in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-2011, 15:38
  5. Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (Νο1)
    Από panos1966 in forum Για όσους είναι Μηχανικοί απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-2011, 00:51

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •