Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 108
  1. #71
    Junior Member
    Εγγραφή
    Mar 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    1

    Προεπιλογή

    Καλησπέρα!
    Μήπως ξερει κανεις τι γίνεται μολις περασουν τα δυο χρονια της skilled migration visa?

  2. #72
    Moderator Το avatar του χρήστη jimathens
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Adelaide
    Μηνύματα
    1.368
    Add jimathens on Facebook
    Add jimathens on Linkedin

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Angelavar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα!
    Μήπως ξερει κανεις τι γίνεται μολις περασουν τα δυο χρονια της skilled migration visa?
    Angelavar καλησπέρα
    Αν εξηγήσεις για ποια ακριβώς Βίζα λες θα πάρεις κ τις ανάλογες απαντήσεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimathens : 09-02-2014 στις 12:27
    Ενημερωτικά:
    1. Όποιος θέλει να διαβάσει πολλές πληροφορίες για την ζωή στην Αυστραλία: Εδώ...!!!
    2. Η Μετανάστευση μοιάζει σαν το Αγγούρι κ τρώγεται αναλόγως σε ποια κατηγορία ανήκει ο καθένας: Εδώ...!!!


    Κανόνας:
    Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον!!!

  3. #73
    Senior Member
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    OUTSIDE GREECE
    Μηνύματα
    269

    Προεπιλογή

    Αν διαβασεις ΚΑΛΑ το πρωτο post , 7 η 8 σελιδες πισω θα δεις τι μπορεις να κανεις ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 2 χρονια. Δεν χρειαζεται να μεινεις 2 χρονια με την 190. Διαβαστε ΚΑΛΑ το νημα ολοκληρο
    Των Φρονίμων τα παιδια ΠΡΙΝ πεινασουν βγαζουν .... VISA !!

  4. #74
    Junior Member
    Εγγραφή
    Feb 2014
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Veroia
    Μηνύματα
    4

    Προεπιλογή

    Καλησπέρα σε όλους!!!
    Ετοιμάζω τα χαρτιά μου για να τα καταθέσω στο APS (Australian Psychological Society) και είμαι σε αναμονή για τα αποτελέσματα του IELTS. Ενδιαφέρομαι για την 190. Διαβάζοντας (και ξαναδιαβάζοντας) τις προϋποθέσεις του Συλλόγου, καταλαβαίνω ότι ζητούν 6 χρόνια σπουδών στην Ψυχολογία. Εγώ έχω 5 (πτυχίο και MSc- Πανεπιστημια) συν 4 χρόνια part time σε Ινστιτούτο εκπαίδευσης (όχι πανεπιστημιακό).
    Τους έστειλα e-mail και μου απάντησαν ότι η κάθε περίπτωση εξετάζεται εξατομικευμένα.
    Στο δία ταύτα: υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου πει τι συμβαίνει με τις εκεί σπουδές στην Ψυχολογία; ψάχνοντας στο ίντερνετ καταλαβαίνω ότιν δεν είναι 6 χρόνια οι σπουδές τους.. και τότε γιατί ζητούν 6 από όσυς θέλουν να μεταναστεύσουν; κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη- με την οικογένειά μου σκοπεύω να κατέβω και ενώ τα είχαμε βάλει σε μια σειρά στο μυαλό μας, ξαναμπερδευτηκαμε.
    Ευχαριστώ!

  5. #75
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2013
    Gender
    Female
    Περιοχή
    paddington
    Μηνύματα
    132

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Maria T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλους!!!
    Ετοιμάζω τα χαρτιά μου για να τα καταθέσω στο APS (Australian Psychological Society) και είμαι σε αναμονή για τα αποτελέσματα του IELTS. Ενδιαφέρομαι για την 190. Διαβάζοντας (και ξαναδιαβάζοντας) τις προϋποθέσεις του Συλλόγου, καταλαβαίνω ότι ζητούν 6 χρόνια σπουδών στην Ψυχολογία. Εγώ έχω 5 (πτυχίο και MSc- Πανεπιστημια) συν 4 χρόνια part time σε Ινστιτούτο εκπαίδευσης (όχι πανεπιστημιακό).
    Τους έστειλα e-mail και μου απάντησαν ότι η κάθε περίπτωση εξετάζεται εξατομικευμένα.
    Στο δία ταύτα: υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου πει τι συμβαίνει με τις εκεί σπουδές στην Ψυχολογία; ψάχνοντας στο ίντερνετ καταλαβαίνω ότιν δεν είναι 6 χρόνια οι σπουδές τους.. και τότε γιατί ζητούν 6 από όσυς θέλουν να μεταναστεύσουν; κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη- με την οικογένειά μου σκοπεύω να κατέβω και ενώ τα είχαμε βάλει σε μια σειρά στο μυαλό μας, ξαναμπερδευτηκαμε.
    Ευχαριστώ!
    Τα Master τους είναι 2 χρόνια, ίσως να εννοούν αυτό. Και στην Ελλάδα αρκετά προγράμματα μετεκπαίδευσης είναι πάνω
    απο 2 χρόνια και πάνω όπως η Συστημική Θεραπεία, η Συνθετική Ψυχοθεραπεία κτλ. Μήπως τα 4 χρόνια part-time
    προσμετρώνται σε αυτό (απ ότι κατάλαβα ήσουν σαν εκπαιδευόμενη εκεί).

  6. #76
    Junior Member
    Εγγραφή
    Feb 2014
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Veroia
    Μηνύματα
    4

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LostInTranslation Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα Master τους είναι 2 χρόνια, ίσως να εννοούν αυτό. Και στην Ελλάδα αρκετά προγράμματα μετεκπαίδευσης είναι πάνω
    απο 2 χρόνια και πάνω όπως η Συστημική Θεραπεία, η Συνθετική Ψυχοθεραπεία κτλ. Μήπως τα 4 χρόνια part-time
    προσμετρώνται σε αυτό (απ ότι κατάλαβα ήσουν σαν εκπαιδευόμενη εκεί).
    Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι εκτός απο το Μεταπτυχιακό (στην Αγγλία για 1 χρόνο σε Πανεπιστημιο), η" μετεκπαίδευσή" μου ήταν part time, αλλά σε Ινστιτούτο=όχι Πανεπιστήμιο. Και πάλι ευχαριστώ

  7. #77
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2013
    Gender
    Female
    Περιοχή
    paddington
    Μηνύματα
    132

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Maria T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι εκτός απο το Μεταπτυχιακό (στην Αγγλία για 1 χρόνο σε Πανεπιστημιο), η" μετεκπαίδευσή" μου ήταν part time, αλλά σε Ινστιτούτο=όχι Πανεπιστήμιο. Και πάλι ευχαριστώ
    βρηκα κάτι που μάλλον θα απαντήσει στην ερώτηση σου:

    What happens after your 4 years of study?

    Once you have done your 4 years of training, you then can register as a “provisional psychologist” with the Psychology Board of Australia; which means you can gain fully registration by either doing 2 years of practical supervision, a 2 years Masters degree, or a 3 year Professional Doctorate degree (note this is not a PhD) to become a fully registered “psychologist”.

    STOP and READ this before you decide to become a Psychologist! | Ari's two cents...

    http://www.psychology.org.au/Assets/...n_fullsize.jpg

    Απ ότι καταλαβαίνω( με το φτωο μου το μυαλό ) θέλουν κάποιον που να έχει πλήρη εργασιακά δικαιώματα σαν ψυχολόγος, να έχει κάνει δηλαδή την μετεκπαίδευση του και όχι απλά κάποιον με πτυχίο ψυολογίας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LostInTranslation : 12-02-2014 στις 22:59

  8. #78
    Junior Member
    Εγγραφή
    Feb 2014
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Veroia
    Μηνύματα
    4

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LostInTranslation Εμφάνιση μηνυμάτων
    βρηκα κάτι που μάλλον θα απαντήσει στην ερώτηση σου:

    What happens after your 4 years of study?

    Once you have done your 4 years of training, you then can register as a “provisional psychologist” with the Psychology Board of Australia; which means you can gain fully registration by either doing 2 years of practical supervision, a 2 years Masters degree, or a 3 year Professional Doctorate degree (note this is not a PhD) to become a fully registered “psychologist”.

    STOP and READ this before you decide to become a Psychologist! | Ari's two cents...

    http://www.psychology.org.au/Assets/...n_fullsize.jpg

    Απ ότι καταλαβαίνω( με το φτωο μου το μυαλό ) θέλουν κάποιον που να έχει πλήρη εργασιακά δικαιώματα σαν ψυχολόγος, να έχει κάνει δηλαδή την μετεκπαίδευση του και όχι απλά κάποιον με πτυχίο ψυολογίας.
    Ευχαριστώ πολύ!!!

  9. #79
    Junior Member
    Εγγραφή
    Sep 2014
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Dodekanisa
    Μηνύματα
    3

    Προεπιλογή

    Καλησπέρα σας!'Εχω κάποιες απορίες όσον αφορά την 190 .
    Στα requirements το τελευταίο λέει ¨"been nominated by an Australian state or territory government agency."

    Νοminated, αν κατάλαβα σημαίνει διορισμένος διορθώστε με αν κάνω λάθος.Κατα συνέπεια αφού έχεις κάνει τα χαρτιά σου και συμπληρώσεις το EOI ,αυτό με την σειρά του είναι διαθέσιμο στις Αυστραλέζικες Δημόσιες Υπηρεσίες και Ιδιωτικές εταιρείες για να δούν εαν τους κάνεις για δουλειά.Και ερωτώ το εξής : Άν κάποιος φορέας κρίνει οτι είσαι κατάλληλος και σε θέλουν για δουλειά , σε προσλάμβάνουν πρώτα και το δηλώνουν στο DIBP έπειτα? Το οποίο με την σειρά του σου κάνει το invitation για την Visa application?Δηλαδή η 190 προυποθέτει οτι θα έχεις ετοιμη δουλειά να σε περιμένει κάτω με τον εργοδότη δεσμευμένο εκ μέρου σου?Ή απλά οτι η χ ή ψ πολιτεία στατιστικά έχει ανάγκη το τάδε επάγγελμά σου και απλά σου επιτρέπει να μπείς και μετά να κόψεις το κεφάλι σου να βρείς δουλειά?

  10. #80
    Member
    Εγγραφή
    Nov 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Perth
    Μηνύματα
    33

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sfouggari Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας!'Εχω κάποιες απορίες όσον αφορά την 190 .
    Στα requirements το τελευταίο λέει ¨"been nominated by an Australian state or territory government agency."

    Νοminated, αν κατάλαβα σημαίνει διορισμένος διορθώστε με αν κάνω λάθος.Κατα συνέπεια αφού έχεις κάνει τα χαρτιά σου και συμπληρώσεις το EOI ,αυτό με την σειρά του είναι διαθέσιμο στις Αυστραλέζικες Δημόσιες Υπηρεσίες και Ιδιωτικές εταιρείες για να δούν εαν τους κάνεις για δουλειά.Και ερωτώ το εξής : Άν κάποιος φορέας κρίνει οτι είσαι κατάλληλος και σε θέλουν για δουλειά , σε προσλάμβάνουν πρώτα και το δηλώνουν στο DIBP έπειτα? Το οποίο με την σειρά του σου κάνει το invitation για την Visa application?Δηλαδή η 190 προυποθέτει οτι θα έχεις ετοιμη δουλειά να σε περιμένει κάτω με τον εργοδότη δεσμευμένο εκ μέρου σου?Ή απλά οτι η χ ή ψ πολιτεία στατιστικά έχει ανάγκη το τάδε επάγγελμά σου και απλά σου επιτρέπει να μπείς και μετά να κόψεις το κεφάλι σου να βρείς δουλειά?
    Το δεύτερο....

Παρόμοια Θέματα

  1. Σχετικα με την 457 Visa
    Από patousis in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-2016, 09:10
  2. Xρόνος επεξεργασίας :Skilled and Work visa applications
    Από Agoriani in forum Μετανάστευση στην Αυστραλία
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-2015, 23:08
  3. Σχετικα με την 489 Visa
    Από patousis in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-2014, 03:42
  4. Σχετικα με την 887 Visa (Skilled Regional)
    Από patousis in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-2013, 05:25
  5. Σχετικα με την 187 Visa
    Από patousis in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-2013, 05:21

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO