Σελίδα 162 από 305 ΠρώτηΠρώτη ... 62112152160161162163164172212262 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.611 έως 1.620 από 3044
 1. #1611
  Senior Member
  Εγγραφή
  Feb 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Germany
  Μηνύματα
  143

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kosofos Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ακριβώς για αυτό αν και αυτό έχει γίνει δυσκολότερο χωρίς μπάρμπα τον πρωθυπουργό απο τα παραπάνω
  Ακριβώς!
  Και εγώ ήλπιζα οτι με κάποια χρόνια προϋπηρεσίας θα μου έλεγες οτι υπάρχει και κάτι άλλο.

 2. #1612
  Junior Member
  Εγγραφή
  Jan 2013
  Gender
  Female
  Περιοχή
  thessaloniki
  Μηνύματα
  9

  Προεπιλογή

  Γεια σας!!!σε λιγους μηνεσ τελειωνω απο Οδοντιατρικη και σκεφτομαι με ολα οσα συμβαινουν να ανηφορισω προσ Γερμανια...Ηδη εχω ξεκινησει μαθηματα γερμανικων...Θα ηθελα να με ενημερωσει κάποιος για τισ συνθηκες σχετικα με την Οδοντιατρικη...για το ποσο ευκολα θα μπορεσω να εργαστω σαν βοηθοσ και αργοτερα ως οδοντιατροσ...
  Ευχαριστω για τις ελπιδεσ π στελνετε μεσω τ forum..

 3. #1613
  Senior Member Το avatar του χρήστη kosofos
  Εγγραφή
  Mar 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Wuppertal
  Μηνύματα
  696

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Katerina-dentist Εμφάνιση μηνυμάτων
  Γεια σας!!!σε λιγους μηνεσ τελειωνω απο Οδοντιατρικη
  Καλώς ήρθες ! Ελλάδα τελειώνεις τις σπουδές σου? Αν ναί οι προοπτικές που σου μπορώ να πώ αν το θέλεις θα είναι τεράστιες. Τα πτυχία ιατρικής και οδοντιατρικής απο την Ελλάδα είναι ένας ακατέργαστος θησαυρός που πρέπει να τον εκμεταλευτείς. Επένδυσε όσο μπορείς στην εκμάνθηση της γλώσσας. Λοιπόν :

  Χορήγηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος σε γιατρούς, οδοντιάτρους και φαρμακοποιούς (Approbation):

  Οι υπαγόμενοι στα ιατρικά επαγγέλματα χρειάζονται μία χορήγηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, αυτό σημαίνει, την άδεια, ότι αυτοί μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμα του γιατρού στη Γερμανία.

  Οποιοσδήποτε υπήκοος της ΕΕ έχει ένα νομικό δικαίωμα σε μία χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος, εφόσον αυτός εκπληρώνει τις προϋποθέσεις. Μία από αυτές τις προϋποθέσεις είναι πανεπιστημιακές σπουδές στην ιατρική ή οδοντιατρική σε μία χώρα μέλος της ΕΕ. Αυτές αποδεικνύονται μέσω της υποβολής του πτυχίου της αντίστοιχης πανεπιστημιακής σχολής. Επιπρόσθετα η ανώτατη υγειονομική υπηρεσία της χώρας σπουδών πρέπει να βεβαιώσει με ένα έτσι ονομαζόμενο πιστοποιητικό εξίσωσης ή και αναγνώρισης των επαγγελματικών προσόντων, ότι η σπουδή εκπληρώνει τις βασικές απαιτήσεις της ΕΕ σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία 2005/36 ΕΚ. Αυτό το έγγραφο είναι πολύ σημαντικό, διότι καμία άδεια άσκησης επαγγέλματος σε γιατρούς και οδοντιάτρους δεν χορηγείται χωρίς αυτό. Μία επιπλέον προϋπόθεση είναι η απόδειξη των γνώσεων της γερμανικής γλώσσας στη βαθμίδα Β2. Αυτό, το οποίο αναγνωρίζεται ως απόδειξη σε αυτή την περίπτωση, εξαρτάται από το κάθε ένα ξεχωριστό Γερμανικό ομόσπονδο κρατίδιο. Μερικά Γερμανικά ομόσπονδα κρατίδια έχουν εισάγει επίσης και μία επιπρόσθετη προφορική εξέταση ενώπιον της δημόσιας υπηρεσίας, η οποία εκδίδει την χορήγηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος. Εκτός από αυτές τις δύο πολύ βασικές προϋποθέσεις μία σειρά από έγγραφα χρειάζονται ακόμα, τα οποία όμως μπορούν πραγματικά εύκολα να αποκτηθούν κατά κανόνα στην πατρίδα σας.
  Σημαντικό είναι επίσης, ότι κανείς πρέπει να προσέξει τον απαραίτητο χρόνο επεξεργασίας για την έκδοση της χορήγησης άδειας άσκησης επαγγέλματος σε γιατρούς και οδοντιάτρους, ο οποίος εκάστοτε σύμφωνα με το ομόσπονδο κρατίδιο μπορεί να περιλαμβάνει μεταξύ από δύο εβδομάδες μέχρι και τρεις μήνες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον σχεδιασμό της μετάβασης στη Γεμρανία, διότι εσείς δεν μπορείτε να δουλεύετε πέρνοντας το μισθό σας, ο οποίος αντιστοιχεί σε εσάς ως ισοδύναμο γιατρό, μέχρι εσείς να έχετε αποκτήσει την χορήγηση της άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος σε γιατρούς.
  Πολίτες οι οποίοι δεν ανήκουν στην ΕΕ δεν έχουν καμία αξίωση στην παράδοση μίας χορήγησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος σε γιατρούς. Αυτοί λαμβάνουν μόνο μία έτσι ονομαζόμενη άδεια επαγγέλματος, με την οποία αυτοί μπορούν να εργάζονται υπό την εποπτεία ενός γιατρού ο οποίος διαθέτει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Το ίδιο επίσης αυτό είναι προβληματικό, αν πολίτες της ΕΕ ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους εκτός του ΕΟΧ (ΕΕ + Ελβετία, Νορβηγία, Ισλανδία, Λίχτενστειν). Αυτές δεν αναγνωρίζονται κατά κανόνα. Η χορήγηση της άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος σε γιατρούς μπορεί να αποκτηθεί σε αυτή την περίπτωση μετά αφότου κανείς υποβληθεί σε μία πολύ δύσκολη εξέταση αναγνώρισης των επαγγελματικών προσόντων στη γερμανική γλώσσα. Ιδιαίτερα για υποψηφίους, οι οποίοι δεν κατέχουν ακόμα τόσο καλά τη γερμανική γλώσσα, αυτό παρουσιάζει ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο.

  Αναγνώριση του ιατρικού τίτλου ειδικότητας για γιατρούς:

  Ειδικευμένοι γιατροί μπορούν να αφήσουν τον αποκτημένο σε μία χώρα μέλος της ΕΕ ιατρικό τίτλο ειδικότητας να αναγνωριστεί στη Γερμανία.

  Η προϋπόθεση για αυτό είναι η χορήγηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος σε γιατρούς και η συμμετοχή ως μέλους σε έναν ιατρικό σύλλογο μίας χώρας. Για την αναγνώριση κάποιος χρειάζεται το εγχώριο δίπλωμα ιατρικης ειδίκευσης και επίσης και σε αυτή την περίπτωση μία βεβαίωση αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων της ανώτατης υγειονομικής αρχής της πατρίδας, η οποία επικυρώνει, ότι η ιατρική ειδικότητα αντιστοιχεί στις βασικές απαιτήσεις της ΕΕ σύμφωνα με την οδηγία 2005/36/ΕΚ. Η αίτηση για την αναγνώριση της ιατρικής ειδικότητας μπορεί να υποβληθεί ευκολότερα κατά κανόνα και επίσης και ο χρόνος επεξεργασίας περιλμβάνει μόνο 2-4 εβδομάδες. Χωρίς την αναγνώριση του τίτλου ειδικότητας κάποιος μπορεί να εργαστεί ήδη ως βοηθός ιατρός, αυτός όμως πληρώνεται επίσης μόνο ως βοηθός ιατρος μέχρι την έκδοση του γερμανικού διπλώματος ιατρικής ειδικότητας.


  Μισθοί

  Στην περίπτωση των γιατρών τα περισσότερα κοινοτικά και κρατικά νοσοκομεία επίσης όμως και οι μεγάλες αλυσίδες νοσοκομείων έχουν συνάψει συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Εδώ κάποιος μπορεί να αποδεκτεί ως τιμή αναφοράς, ότι ένας βοηθός γιατρός κερδίζει στον πρώτο χρόνο περίπου 3500 Ευρώ μικτά ενώ ένας νέος ειδικευμένος γιατρός αρχίζει με περίπου 4500 Ευρώ. Σε ιδιωτικά ιατρεία και σε ιατρικά κεντρα περίθαλψης οι μισθοί διαπραγματεύονται ελεύθερα. Και αν ακόμα αυτοί συντονίζονται με τους μισθούς των νοσοκομείων γενικά, έντονες και επίσης και τοπικές διαφορές μπορούν να υπάρχουν. Παράδοξα οι γιατροί στις πόλεις κερδίζουν μάλλον λιγότερα, αν και τα έξοδα διαβίωσης είναι υψηλότερα. Ο λόγος για αυτό είναι η υψηλότερη πυκνότητα των γιατρών και με αυτό ένα πιο περιορισμένο εισόδημα των εγκατεστημένων γιατρών με ιδιωτικά ιατρεία όπως και η επιθυμία Γερμανών γιατρών να εργαστούν στις πόλεις. Εκ τούτου θα ήταν καλό για έναν γιατρό, ο οποίος έρχεται στη Γερμανία, να αρχίσει την καριέρα του στην περιφέρεια αστικών κέντρων, αφού αυτός διαθέτει εκεί μία υψηλότερη αγοραστική αξία.
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosofos : 12-01-2013 στις 14:00

 4. #1614
  Junior Member
  Εγγραφή
  Jan 2013
  Gender
  Female
  Περιοχή
  thessaloniki
  Μηνύματα
  9

  Προεπιλογή

  ναι ελλαδα σπουδαζω...θα ηθελα οποιος γνωριζει να με ενημερωσει για τισ συνθηκες εργασιας επανω..ξερω πωσ γ την αδεια ασκησεως χρειαζεται Β2 που θα τ χω σεπτεμβρη...

 5. #1615
  Senior Member Το avatar του χρήστη kosofos
  Εγγραφή
  Mar 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Wuppertal
  Μηνύματα
  696

  Προεπιλογή

  Επίσης οι οδοντογιατροί εδώ (όπως και άλλες ιατρικές ειδικότητες) διαθέτουν τουλάχιστον δυο αίθουσες, δυο καρέκλες, δυο τροχούς κλπ εργαλεία. Κι οι ασθενείς μπαίνουν παράλληλα. Σου κάνει μια αναισθητική, μέχρι σε πιάσει και να μουδιάσεις πάει στον διπλανό. Γραμμή παραγωγής (και σ' αυτόν τον τομέα).

 6. #1616
  Junior Member
  Εγγραφή
  Jan 2013
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  18

  Προεπιλογή

  Καλό μεσημέρι,
  χωρις να σας κουράσω,θα ήθελα αν ξέρει καποιος να μου πει..
  έχω άδεια λογιστή-φοροτεχνικού Γ τάξης απο το οικονομικο
  επιμελητήριο..σκέφτομαι οτ θα πρέπει να πάω να τη μεταφράσω
  στη μεταφραστική υπηρεσία..αρκεί αυτό ή υπάρχει κατι αλλο
  στη Γερμανία που πρεπει να κάνω??? πιστοποίηση,ας πούμε του
  επαγγέλματος...
  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ...
  Υ.Σ. Θα χρειαστεί πριν παω στη μεταφραστική υπηρεσία
  η σφραγίδα της Χάγης???
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MariaT : 16-01-2013 στις 15:28

 7. #1617
  Junior Member
  Εγγραφή
  Jan 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  chania
  Μηνύματα
  13

  Προεπιλογή

  Paidia geia sas.. eimai kainourgios edw kai tha thela gnwmes apo eses, pou apoti vlepw kserete kati parapanw apo emena. skeftomai na paw sto monaxo. uparxei pithanotita na vrw douleia san odhgos fortigwn? auth einai h protimish mou.. alliws oti vrw.. pws einai ekei ta pragmata? an exei kapoios xrono na asxolithei ligo kai mazi mou tha to ektimousa afantasta.. euxaristw..

 8. #1618
  Moderator Το avatar του χρήστη jimathens
  Εγγραφή
  Sep 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Adelaide
  Μηνύματα
  1.374
  Add jimathens on Facebook
  Add jimathens on Linkedin

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο thodwris Εμφάνιση μηνυμάτων
  Paidia geia sas..
  skeftomai na paw sto monaxo. uparxei pithanotita na vrw douleia san odhgos fortigwn?
  auth einai h protimish mou.. alliws oti vrw..
  pws einai ekei ta pragmata?
  Καλησπέρα Θοδωρή κ καλώς ήρθες στην παρέα μας....
  Μπορείς να πας οπουδήποτε κ να βρεις δουλειά... *(όμως πρέπει να μιλάς πολύ καλά την γλώσσα τους)*
  Στο ότι βρω που είπες... *(νομίζω ότι θα δουλεύεις πολλές ώρες κ θα παίρνεις λίγα λεφτά)*
  Κ το πιο σημαντικό : *(Πρέπει να έχεις αρκετά χρήματα για την αρχή κ τους πρώτους 6 μήνες να μην πω κ χρόνο)*
  υ.γ. για την Ευρώπη δεν ξέρω πολλά αλλά έχω πάει 2 φορές στην Γερμανία, 1 Αγγλία κ μία Ιταλία κ τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα γιατί πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη έχουν πάει, ή πάνε ή θέλουνε να πάνε στην Γερμανία για δουλειά...!!!
  Περισσότερες πληροφορίες είναι γραμμένες μέσα στο forum της Γερμανίας... διάβασε καλά πριν κάνεις οτιδήποτε...!!!
  Σου εύχομαι καλή τύχη σε ότι κ αν κάνεις...!!!
  Ενημερωτικά:
  1. Όποιος θέλει να διαβάσει πολλές πληροφορίες για την ζωή στην Αυστραλία: Εδώ...!!!
  2. Η Μετανάστευση μοιάζει σαν το Αγγούρι κ τρώγεται αναλόγως σε ποια κατηγορία ανήκει ο καθένας: Εδώ...!!!


  Κανόνας:
  Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον!!!

 9. #1619
  Junior Member
  Εγγραφή
  Nov 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  patras
  Μηνύματα
  20

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jimathens Εμφάνιση μηνυμάτων
  Καλησπέρα Θοδωρή κ καλώς ήρθες στην παρέα μας....
  Μπορείς να πας οπουδήποτε κ να βρεις δουλειά... *(όμως πρέπει να μιλάς πολύ καλά την γλώσσα τους)*
  Στο ότι βρω που είπες... *(νομίζω ότι θα δουλεύεις πολλές ώρες κ θα παίρνεις λίγα λεφτά)*
  Κ το πιο σημαντικό : *(Πρέπει να έχεις αρκετά χρήματα για την αρχή κ τους πρώτους 6 μήνες να μην πω κ χρόνο)*
  υ.γ. για την Ευρώπη δεν ξέρω πολλά αλλά έχω πάει 2 φορές στην Γερμανία, 1 Αγγλία κ μία Ιταλία κ τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα γιατί πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη έχουν πάει, ή πάνε ή θέλουνε να πάνε στην Γερμανία για δουλειά...!!!
  Περισσότερες πληροφορίες είναι γραμμένες μέσα στο forum της Γερμανίας... διάβασε καλά πριν κάνεις οτιδήποτε...!!!
  Σου εύχομαι καλή τύχη σε ότι κ αν κάνεις...!!!
  φιλε θοδωρη καλησπερα και απο μενα!αν θες μπορεις να βρεις σχετικες αγγελιες σε αυτο το link ••• Fahrer: Alle Stellenangebote als Fahrer (Gigajob Deutschland).
  αν θες μονο στο μοναχο γραψε απλα στο κενο wo , to münchen..αυτα προς το παρον και ξαναμιλαμε!
  χαιρετισμους απο πατρα!

 10. #1620
  Junior Member
  Εγγραφή
  Jan 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  chania
  Μηνύματα
  13

  Προεπιλογή

  dhladh ama den kserw germanika den mporw na kanw tpt apolutos e? :/ to oti kserw aptaista agglika metraei katholou h to idio tous kanei? einai duskola ta pragmata kai to kserw oti to prwto kairo tha zoristw.. alla den exw k allh epilogh.. dustixos h elladitsa mas, mas diwxnei.. opote tha kanw oti mporesw na ta kataferw kapou ekso. ( me ta liga prosonta pou diathetw) epeidh otan eprepe den ekatsa sta thrania.. euxaristw pantws.. :D

Σελίδα 162 από 305 ΠρώτηΠρώτη ... 62112152160161162163164172212262 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

, 1000, 1838, 1917, 1950, 427, 470, 500, 666, 8θέσιου, abfindung, acosmos, aloxa, ambourgo, amesa, arbeitsamt, aναζητηση, bamf, bank, bfd, bosch, boss, daxxa, download, downloads, dusseldorf, episkevi, ergasia, ergasias, eshop, evrou, eλληνες, eργασία, eΡΕΥΝΑ, farmakopoios, fernseher, firma, floyd, gia, giatros, gmbh, gnwsis, guido, hand, hellp, iii, interglobe, intreglobe, ios, iron, job, jobcender, kai, kalimera, karlsruhe, leihfirma, life, magdeburg, management, media, mia, mεσόγειο, mου, mουσικά, noσηλευτές or τριες, nαυαγοσωστης, or προγραμμα, paides, part, plhrofories, ploion, poltergeist, portals, rapidshare, rettungsschwimmer, rolling, sap, sas, screen, sgb, sonyericsson, sos, sto, stones, stuttgart, tempoteam, thesh, time, tis, tίρυνθα, vermittlungsgutschein, vertrieb, voitheia, volksschulen, xreiazomai, zeitfirma, zfg, zhtw, zuegniss, Αγαθαρχίδης, Αγγελια, αγγλικα, Αγγλοφωνος, αγνοούμενους, Αγορά, ΑΔΕΙΑ, αδειας, Αιτήσεις, Ακρίβυνε, Αλβανία, Αλέξανδρος, Αλκιβιάδης, άλλη, Αμβουργο, άμεσα, ανάγκες, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, Αναζήτηση, αναζητώ, ανάπτυξη, Αναστενάρια, Αναχώρηση, ΑΝΕΡΓeΙΑΣ, Ανεργείας, ανεργιας, άνθρωπος, Άνοιγμα, ΑΝΟΙΞΩ, ΑΝΤ1, Αντιστοιχία, Άντρες, αξιοπιστία, απαντησει, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, Απληρωτος, από, Απογοήτευση, Αποζημίωση, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, απόλυση, Απορία, απόσταση, Αραβικά, άραγε, Άρθρα, Άς, αστυνομικούς, ασφαλειας, ασφαλιστικά, ασφαλιστικο, ατυχήματα, ΑΥΡΙΟΤΗΝ, Αυστρια, αυτά, αυτήν, αυτοκινήτου, Αυτοκινήτων, αυτοματιστες, ΑΦΙΞΕΙΣ, Αχαΐας, Βαρβάρας, Βαυαροί, ΒΑΦΕΙΑ, Βεργίνα, Βερολινο, βήματα, Βίζα, βιογραφικό, βοήθειά, βοηθησει, βοηθός, ΒΟΗΘΟΥ, βορεια, βρούμε, Βυζαντινή, ΓΕΝΙΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓερμανιαΚιελο, Γερμανίας, Γερμανικά, Γερμανικό, γερμανικων, ΓΕΡΜΑΝΟΙ, για, Γιατρος, Γιατρού, γίνεται, Γιορτές, γλωσσας, Γνώμες, γνωρίζει, γνωρίζουμε, Γνώσεις, γραφεια, ΓΡΑΦΕΙΟ, γραφειου, γυρω, Γωνιά, Δ0ΥΛΕΙΑ, ΔΑΝΕΙΟ, δασκαλος or α, δε, δείτε, Δεκεβρίου, Δέλτα, Δέσποινα, δημιουργήσει, Δημιουργήστε, Δημιουργία, δημιουργικό, δήμου, Διαδικασία, διαδικτύου, ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ, ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΑΜΟΝΗΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ, δικαίωμα, δικαστήρια, Διόνυσος, διπλωμα, ΔΚΑΖΑΚΗ, δουλειά, ΔΟΥΛΕΙΑΣ, δουλείες, δουλεύει, ΔΟΥΛΙΑ, Δρέσδη, εγασίας, Εγγραφή, εγκαταστάσεων, εδω, εθελοντισμος, ειμαι, είναι, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, Εκπαίδευση, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, εκτός, Ελβετία, Ελεύθερο, Ελλάδα, Έλληνα, Ελληνας, Έλληνες, ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ελληνικό, Ελληνισμού, Ελλήνων, ΕΛΠΙΔΑ, Εμιράτα, εμπειρίες, ενα, ενός, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, εξύπηρετηση, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ, έξυπνοι, ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ, επάγγελμα, επαγγέλματα, Επαγγελματική, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, επανασύνδεση, ΕΠΙΔΟΜΑ, επιδότηση, Επιστολη, εποχή, ΕΠΟΧΙΑΚΗ, Εργαζόμενοι, ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΝ, Εργασία, Εργασία Τώρα, εργασιακό, εργασίας, εργασίαςΓερμανία, εργασίες, ΕΡΓΑΣΤΕΙ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, εργοστασια φιρμερς νυρεμβεργη, ΕΡΩΤΗΜΑ, Εσείς, εστιατόρια, εστιατοριο, ετων, ευρεσεως, ΕΥΡΕΣΗ, Εύρεσης, εφόδιο, ΕΧΕΙ, ΕΧΩ, ΕΩΣ, Ζαζόπουλος, Ζαφείρης, Ζητάει, ΖΗΤΕΙΤΑΙ, ζητούν, ΖΗΤΩ, ηλειας, ηλεκ or γου, Ηλεκτρολογοι, Ηλεκτρολόγος, ηλεκτρολογων, Ηλικία, ΗΛΙΚΙΕΣ, ΗΜΕ, ΗΜΕΡΕΣ, Ηρακλείου, θα, Θαλάσσιος, ΘΑΝΑΣΗ, Θάνος, Θέατρο, θέλουν, ΘΕΛΩ, θεμάτων, θεσεις, Θέση, Θρησκευτικό, ιατρούς, ιδιωτικα, Ίππασος, ισως, κα, ΚΑΖΑΚΗ, καθηγήτρια, καθημερινής, καθημερινότητα, και, καίγονται, Καινούργιος, Καιρός, ΚΑΛΑ, Καλησπερα, ΚΑΛΗΤΕΡΟ, Καλλιραχης, κάνει, κάνουμε, Κάποιες, κάποιος, κατάρτισης, καταστροφή, κατεβάζετε, Κατι, κατοικιδίων, κενες, κενη, ΚΕΝΤΡΑ, ΚΕΠ, Κεφαλλονιά, κι, Κιελο, κλέφτη, κλιματισμου, κλπ, κολήσει, Κολονια, Κολωνια, ΚΟΜΠΙΟΥΤΙΚΑ, ΚΟΣΤΙΖΕΙ, Κουβεντούλα, κρατήσει, ΚΡΑΤΙΔΙΟ, Κυπρο, Κυριακή, λειτουργός, Λεξικό, λέτε, ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, λεωφορείου, ΛΟΓΙΣΤΗ, Μαθήματα, Μάρκετινγκ, μας, με, μεγαλύτερα, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, μένα, Μέρκελ, Μεσαζωντες, μεσαίωνα, Μεσολιθική, ΜΕΤΑ, μετακομισεις, μετακομιση, Μετανάστευση, ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, μεταφορες, Μετάφραση, Μεταφραστής, Μετέωρα, μετρήσουν, μηχανικός, μηχανικός οχημάτων, Μηχανικού, μικρη, Μισθος, μοναχο, Μόναχοαναζήτηση, Μοναχου, μόνοι, μοτοσυκλετών, μου, μπορεί, Μύρτος, Μυστράς, μχ, να, Νάξος, ναυαγωσωστες, Νεολιθική, νέου, νέους, νέων, νόημα, νοσηλευτές, Νοσηλευτής, Νοσηλεύτρια, ντυσελντορφ, Ντυσσελντορφ, Νυρεμβεργη, Ξενοφών, ξέρουν, Ξηράς, Ξυλουργικές, ΟΑΕΔ, ΟΑΣΘ, Οδηγίες, Οδηγός, οδηγούν, Οδοντιατρικη, οι, οικογένειας, ΟΙΚΟΔΟΜΗΚΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, οικοδομικες, Όλα, όλη, Όμηρος, Ομιλία, Οποιος, ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ, ότι, ΟΧΗΜΑΤΩΝ, όψη, Παγκόσμιος, παιδί, ΠΑΙΔΙΑ, παιδιού, παιζει, Πάνος, Παρακαλω, Παράκληση, παραμονης, Παρατράγουδα, παρέμβαση, ΠΑΡΟΝΤΟΣ, πατρίδα, ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ, ΠΑΥΛΟ, πει, πελατων, Πελλοπόνησο, Περίανδρος, περίοδο, Περιοχές, περιοχη, Περιστέρι, περίχωρα, Πινaκίδες, πισινας, Πίστεως, ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, Πλάτων, πλήθη, Πληροφορίες, Πληροφορική, Ποια, Ποιες, Ποιοι, ΠΟΙΟΣ, πόλη, ΠΟΛΙΤΗ, πολιτικος μηχανικός, Πολλά, ΠΟΛΥ, Ποντιακού, Πόσο, που, Πράκτορας, Προβλήματα, πρόγραμμα, προγραμματιστή, προγραμματιστής, Προκεραμική, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, προοπτική, προσφορα, Προσωρινομονιμο, προτάθηκε, Προτάσεις, προυπηρεσια, ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, Πρωινό, ΠΡΩΣΦΟΡΑ, πρώτα, πρωτεύουσα, ΠΣΑΧΝΟ, πτυχιο, πτυχίου, Πτυχιούχο, Πύξ, πΧ, πωλητής, Ρόδιος, Σαλαμίνας, Σαν, Σαντορίνη, Σαντορίνης, ΣΑΣ, σε, Σεπτεμβρίου, σερβιτορος για γερμανια/ αυστρια, σερβιτορου, σήμερα, σκλαβώνουν, σου, σουηδια, Σπουδες, στα, σταματάει, στη, στην, στο, στολίδια, στον, Στουτγκάρδη, Στρατός, Στρατού, Συμβόλαιο, συνθήκες, συνθήκες εργασιας, ΣΥΝΘΗΚΗ, Συνοδευτική, σύνταξη, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, συστηματα, σχέση, Σχετικά, Σωκράτης, τα, ταβέρνα, ταμειο, ΤΑΞΙ, ΤΕ, ΤΕΙ, Τεχνικά, Τεχνικος, τεχνιτη, τη, τηλεόραση, την, Τι, τιμές, τιμών, το, τον, Τοπογράφος, τοποθετήσεις, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΤΡΑΠ, τρύγου, ΤΣΙΜΑ, τώρα, υγειας, υγειαςτι, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ, υδραυλικου, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, υπαλλήλους, Υπάρχει, ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ, Φαρμακοποιός, Φιρμες, φόροι, Φορολογία, φορτηγά, ΦΟΤΗΓΟ, ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ, Χαιρετισμός, Χάρτες, Χημικός, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, Χρειάζομαι, ΧΡΟΝΙΑ, Χρονολογία, χωρις, ΨΑΧΝΩ, ωραριο, ως

Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
 •