Σελίδα 219 από 305 ΠρώτηΠρώτη ... 119169209217218219220221229269 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.181 έως 2.190 από 3045
 1. #2181
  Banned
  Εγγραφή
  May 2013
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Düsseldorf
  Μηνύματα
  128

  Προεπιλογή Τα πρώτα βήματα του νέου Γιατρού από Ελλάδα στο Ντυσσελντορφ

  Αγαπητοί συνάδελφοι,
  Όταν όλοι μπαίναμε στις κατά τόπους ιατρικές σχολές είχαμε κάποια υποτυπώδη σχέδια για το μέλλον, σχεδόν κανένας μας όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε ένα σημείο στο οποίο θα αναγκαζόμασταν να εγκαταλείψουμε επ’ αόριστον τη χώρα μας γιατί δεν θα είχαμε πρόσβαση ούτε στις υποτυπώδεις παροχές. Έτσι κάποιοι από μας –ως θαρραλέοι ή δειλοί- τυλίξαμε το πτυχίο μας και κλείσαμε τα εισιτήριά μας προς τη «νέα μας ζωή» με ελπίδες και όνειρα.
  Στις γραμμές που ακολουθούν γίνεται η προσπάθεια να δοθούν οι πρώτες χρήσιμες συμβουλές για τον νέο γιατρό από την Ελλάδα, που συνειδητά ή ασυνείδητα προσγειώθηκε στην καθημερινότητα του Ντυσσελντορφ για να αναζητήσει το ιατρικό του μέλλον σε κάποιο από τα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής.

  I. Don’t panic!
  Οι περισσότεροι που θα πάρουν την απόφαση γι’ αυτό το βήμα θα έχουν έρθει πρώτα σε επαφή με κάποιον γνωστό που θα τους βοηθήσει στα πρώτα τους βήματα, μιας και πλέον ο πληθυσμός των ελλήνων γιατρών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Ντυσσελντορφ έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.
  Ακόμα όμως κι αν η κίνηση ή η επιλογή της περιοχής είναι αυθόρμητη και τυχαία και δεν υπάρχει κάποια υποστήριξη, δεν υπάρχει κάποιος λόγος για πανικό ή απογοήτευση. Σε πρώτη φάση θα εκπλαγείτε από το πόσες φορές θα ακούσετε ελληνικά ή ακόμα και από το ότι θα συναντήσετε συμφοιτητές σας τυχαία στο δρόμο. Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια βοήθεια βρίσκεται στη διάθεσή σας το τηλέφωνο του Προέδρου της ελληνικής κοινότητας, κ. Γεώργιου Ρούγα, όπως επίσης και το δικό μου (Παναγιώτης Παλτσόκας 0049 (0) 151 40509638) που εκτός από αντιπρόεδρος της κοινότητας είμαι και ειδικευόμενος γιατρός στο Krefeld. Για μία πιο γενικευμένη πληροφόρηση περί των νέων μεταναστών υπάρχει ήδη το έντυπο «Διαμονή και εργασία στη Γερμανία» (http://www.diakonie-rwl.de/cms/media...r-griechen.pdf), που έχει εκδοθεί σε συνεργασία της ελληνικής κοινότητας του Ντυσσελντορφ και της Diakonie Rheinland Westfallen Lippe.
  Οποιαδήποτε γραφειοκρατική εκκρεμότητα με την Ελλάδα κανονίζεται μέσω του ελληνικού Προξενείου του Ντυσσελντορφ (Griechisches Konsulat) που βρίσκεται στην Grafenberger Allee 128, 40237 Düsseldorf (Hellenische Republik - Griechenland in Deutschland).

  II. Εύρεση κατοικίας
  Ένα από τα πρώτα προβλήματα που συναντάει ο νεοφερμένος γιατρός εδώ είναι αυτό της εύρεσης κατοικίας. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή, τύχη και ψάξιμο μέσω γνωστών ιστοσελίδων (βλ. παρακάτω) με διαθέσιμες προς ενοικίαση κατοικίες ή ακόμα και μέσω μικρών αγγελιών σε τοπικές εφημερίδες (π.χ. Rheinische Post).
  1. Immobilien, Wohnungen und Häuser bei ImmobilienScout24 mieten, kaufen, inserieren
  2. www.salzundbrot.de
  3. WG Zimmer Wohnungen Wohnungssuche WG Suche WG Wohnung vermieten WG Nachmieter Zwischenmiete : WG-Gesucht.de
  4. kalaydo.de - der Anzeigenmarkt | kostenlos privat Anzeigen inserieren
  5. M
  Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πληρωμή εγγύησης (συνήθως 3 ενοίκια). Σε πολλές κατοικίες υπάρχει και η προμήθεια για τον μεσίτη (περιττό έξοδο, αποφύγετε κατοικίες με προμήθεια). Σε πολλές περιπτώσεις επίσης ζητάνε την μισθολογική κατάσταση των 3 τελευταίων μηνών, κάτι το οποίο, εκ των πραγμάτων, είναι ανέφικτο για τους νέους συναδέλφους. Μεγάλο όπλο για την συμφωνία για σπίτι είναι το επάγγελμα του ιατρού. Και μην ξεχνάτε μετά την συμφωνία για την πολυπόθητη κατοικία, πρέπει να μεριμνήσετε για το θέμα της δήλωσης κατοικίας (Einwohnermeldeamt, Κεντρικό: Willi-Becker-Allee 7 40200 Düsseldorf, πίσω από τον HBF). Η αλήθεια είναι ότι θα συναντήσετε μεγάλη καχυποψία από τους ιδιοκτήτες. Πολύ ψάξιμο, επιμονή και καλή επιτυχία!

  III. Γλώσσα
  Η επιβίωση στην Γερμανία και δη στο επάγγελμα του ιατρού, προυποθέτει την πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας. Υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι έρχονται εδώ έχοντας ήδη το πτυχίο της γλώσσας. Προσωπική συμβουλή προς αυτήν την μερίδα συναδέλφων είναι να επενδύσουν στο λεγόμενο Hospitation, δηλαδή στην άμισθη παρακολούθηση και μόνο παρακολούθηση της καθημερινότητας μιας κλινικής ως Hospitant. Σχεδόν κάθε κλινική θα σας δεχθεί μετά από μια αίτηση. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνουν τα λεφτά που θα έδιναν για συνέχιση της γλώσσας σε κάποιο φροντιστήριο, αλλά το καλό είναι διπλό, καθώς έτσι έχουν και την ευκαιρία να έρχονται σε καθημερινή τριβή με την γερμανική γλώσσα και μάλιστα με την ιατρική ορολογία, όπως και με το γερμανικό σύστημα υγείας, υπό πραγματικές συνθήκες.
  Πέρα από το φροντιστήριο, να βλέπετε πολύ τηλεόραση, να διαβάζετε κείμενα στα γερμανικά σε εφημερίδες, περιοδικά και άλλα έντυπα και με κάθε ευκαιρία να μιλάτε, να μιλάτε, να μιλάτε!

  IV. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (Approbation)

  1. Amtlich beglaubigte Kopien der Nachweise (Reisepass)
  Επικυρωμένο αντίγραφο Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
  2. Lebenslauf mit Lichtbild
  Βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία
  3. Schriftlicher Antrag der Antragstellerin/ des Antragstellers in deutscher Sprache. Bitte unterschreiben
  Υπογεγραμμένη αίτηση έκδοσης της Approbation
  4. Bescheinigung der obersten Gesundheitsbehörde des Studienlandes aus der hervorgeht, dass die vom Antragsteller erworbene ärztliche Ausbildung nach der EU-Richtlinie 2005/36/EG abgeschlossen wurde
  Βεβαίωση σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία 2005/36/EG
  5. Eine von der Antragstellerin/ dem Antragsteller schriftlich abzugebende Erklärung, dass gegen sie/ihn kein gerichtliches Strafverfahren, staatsanwaltschaftliches Ermittlungsverfahren oder Berufsgerichtsverfahren anhängig ist
  Υπεύθυνη δήλωση Νο1 (βλ. παρακάτω)
  6. Erklärung, dass die Antragstellerin/ der Antragsteller in keinem anderen Bundesland der Bundesrepublik Deutschland einen Antrag auf Erteilung der Approbation gestellt hat oder stellen wird
  Υπεύθυνη δήλωση Νο2 (βλ. παρακάτω)
  7. Amtlich beglaubigte Kopie des medizinischen Diploms
  Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου
  8. Amtlich beglaubigte Kopie des griechischen Berufserlaubnis
  Επικυρωμένο αντίγραφο της ελληνικής άδειας ασκήσεως
  9. Amtlich beglaubigte Kopie des Führungszeugnisses
  Επικυρωμένο αντίγραφο ποινικού μητρώου
  10. Letter of goodstanding
  (βλ. παρακάτω)
  11. Sprachezertifikat (mindestens B2)
  Πτυχίο γλώσσας
  12. Zulassungsbescheinigung
  Βεβαίωση πρόσληψης από νοσοκομείο της επικράτειας ευθύνης του Ιατρικού συλλόγου της Βόρειας Ρηνανίας
  13. Ärztliche Bescheinigung vom Hausarzt
  Ιατρική βεβαίωση
  Σημειώσεις:
  Όλα τα έγγραφα τα οποία θα χρειαστούν για την έκδοση της Approbation πρέπει να είναι μεταφρασμένα στα γερμανικά από επίσημο μεταφραστή και όχι παλαιότερα τριμήνου (Το ποινικό μητρώο δεν πρέπει να είναι παλαιότερο ενός μήνα).
  Όλα τα έγγραφα τα οποία έχουν πρωταρχικά εκδοθεί στην Ελλάδα πρέπει να φέρουν την σφραγίδα της Χάγης από την αντίστοιχη υπηρεσία έκδοσης ΠΡΙΝ την μετάφραση των εγγράφων.
  Επεξηγήσεις:
  1. Προτιμάται το Διαβατήριο γιατί έχει ημερομηνία λήξης και θεωρείται από τις γερμανικές υπηρεσίες πιο επίσημο από την αστυνομική ταυτότητα.
  2. Σύντομο βιογραφικό που μπορεί με κάποιες προσθήκες να χρησιμοποιηθεί και για τις αιτήσεις σας.
  3. Υπογεγραμμένη αίτηση σε μορφή επιστολής που θα περιέχει τα παρακάτω:
  „hiermit fordere ich die Erteilung der Approbation als Ärztin/Arzt“
  με υπογραφή και με διεύθυνση, στην οποία θα παραδοθεί η Approbation.
  4. Με το έγγραφο αυτό επιβεβαιώνεται η λήψη πτυχίου από σχολή που λειτουργεί βάσει της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας. Η βεβαίωση παρέχεται από τη γραμματεία της εκάστοτε σχολής
  5. Υπογεγραμμένη αίτηση στην οποία θα αναγράφεται το παρακάτω:
  „Gegen mich (Name) ist kein gerichtliches Strafverfahren, staatsanwaltschaftliches Ermittlungsverfahren oder Berufsgerichtsverfahren anhängig.“
  6. Υπογεγραμμένη αίτηση στην οποία θα αναγράφεται το παρακάτω:
  „hiermit bestätige ich, dass in keinem anderen Bundesland der Bundesrepublik Deutschland einen Antrag auf Erteilung der Approbation gestellt hat oder stellen wird.“
  9. Για τους συναδέλφους που είναι δηλωμένοι στις υπηρεσίες της πόλης για χρονικό διάστημα μικρότερο του εξαμήνου αρκεί ποινικό μητρώο από τις ελληνικές αρχές μεταφρασμένο και με σφραγίδα Χάγης. Για αυτούς που βρίσκονται δηλωμένοι εδώ για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του εξαμήνου απαιτείται εκτός του ελληνικού και το γερμανικό ποινικό μητρώο που ονομάζεται „Führungszeugnis der Belegart 0“ και εκδίδεται από το „Einwohnermeldeamt“, όπου γίνεται και η δήλωση των νέων κατοίκων της πόλης.
  10. Βεβαίωση που παρέχεται από τον ιατρικό σύλλογο στην Ελλάδα, μέσω της οποίας πιστοποιείται ότι δεν υφίσταται εκκρεμότητα οικονομικής ή νομικής φύσεως του αιτούντα απέναντι στον εκάστοτε ιατρικό σύλλογο.
  11. Το πτυχίο της γλώσσας χρειάζεται τη σφραγίδα της Χάγης εάν και εφόσον έχει αποκτηθεί εκτός της Γερμανίας. Επίσης κάποια φροντιστήρια της πόλης του Ντύσσελντορφ παρέχουν πτυχία τα οποία αναγνωρίζονται μόνο από τον ιατρικό σύλλογο της Βόρειας Ρηνανίας.
  12. Το πιο απαραίτητο χαρτί και συνάμα αγκάθι για την απόκτηση της πολυπόθητης Approbation είναι το χαρτί το οποίο δίνει ο διευθυντής που προτίθεται να προσλάβει τον εκάστοτε συνάδελφο και αποκτάται προφανώς μετά από συνέντευξη σε κάποιο νοσοκομείο.
  Αφού παραδοθούν και ελεγχθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα κανονίζεται ένα ραντεβού για την εξέταση της γλώσσας (συνήθως μετά από διάστημα περίπου 3 εβδομάδων).
  Η έκδοση της Approbation θα σας κοστίσει περί τα 300 +/- 50 Ευρώ.

  V. Θέσεις
  Και έφτασε η ώρα που θα στείλετε τις αιτήσεις. Αλλά πού τις στέλνετε; Υπάρχουν λοιπόν sites στα οποία μπορείτε να κάνετε την «έρευνα αγοράς» σας.
  1. Ärztestellen | Medizinische Berufe | Stellenangebote Arzt
  2. Deutsches
  3. Startseite - Stellenatlas Krankenhaus - offene Krankenhaus Stellen und Stellenangebote f
  Να λάβετε υπόψη ότι πολλές από τις θέσεις που είναι ανοιχτές, δεν δημοσιεύονται από τις κλινικές. Επομένως μην διστάσετε να εφαρμόσετε το «τυφλό σύστημα», όπου πολύ απλά, βρίσκετε, μέσω Googlemaps, τις κλινικές στην περιοχή που σας ενδιαφέρει και στέλνετε αιτήσεις. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται οι πιθανότητες και δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Επίσης μια πολύ καλή διαδικτυακή πρωτοβουλία συναδέλφων μέσω του Group “Greek Doctors in Düsseldorf and NRW” στο Facebook σας δίνει τη δυνατότητα να ρωτήσετε για τυχόν ανοικτές θέσεις.

  VI. Αιτήσεις για κάποια θέση
  Αφού επιλέξατε τις θέσεις που βρίσκετε ενδιαφέρουσες, πρέπει και σεις να κερδίσετε το ενδιαφέρον του μελλοντικού εργοδότη σας. Η επικοινωνία σας θα γίνει μέσω μιας αίτησης, η οποία μπορεί να είναι σε έγγραφη ή ηλεκτρονική μορφή (προτιμάται η «παλαιομοδίτικη» επιλογή του ταχυδρομείου για πολλούς λόγους). Για την αίτηση είναι απαραίτητη η φωτογραφία (Bewerbungsfoto), η οποία θα βγει σε κάποιο φωτογραφείο και θα κοστίσει κάτι παραπάνω από αυτά που έχουμε σαν δεδομένο στην Ελλάδα. Μια οικονομικότερη εναλλακτική είναι να δοκιμάσετε εσείς ή οι φίλοι σας το ταλέντο σας στην φωτογραφία, σίγουρα όμως με ένα πιο ερασιτεχνικό αποτέλεσμα. Η αίτηση γίνεται με φάκελο για αιτήσεις (Bewerbungsmappe), ο οποίος υπάρχει σε κάθε βιβλιοπωλείο. Στις αιτήσεις πρέπει να περιέχεται καταρχήν ένα γράμμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση (Anschreiben), στο οποίο θα πρέπει να αναφέρεται λακωνικά ο λόγος που επιλέξατε την Γερμανία, το συγκεκριμένο νοσοκομείο και τη συγκεκριμένη ειδικότητα, όπως επίσης και κάποια λίγα λόγια για το χαρακτήρα σας και την προϋπηρεσία ή εμπειρία σας. Στην αίτηση περιέχεται επίσης το βιογραφικό, που πρέπει επίσης να μην κουράζει. Για παράδειγμα δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάθε μη σχετικό με την ειδικότητα συνέδριο στο οποίο έχετε συμμετάσχει. Τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν ό, τι γράφετε στο βιογραφικό σας πρέπει μαζί με το πτυχίο της ιατρικής, της γλώσσας και την Approbation να συμπεριλαμβάνονται στον φάκελο.

  VII. Συνέντευξη
  Αφού όλα πήγαν καλά και χτύπησε επιτέλους το τηλέφωνο για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη, πρέπει πλέον να περάσει και η τελευταία διαδικασία. Το πρώτο που πρέπει κάποιος να προσέξει είναι να προγραμματίσει σωστά το χρόνο του, ούτως ώστε να είναι συνεπής στο ραντεβού του, μιας και στην πιο τυπολατρική χώρα της Ευρώπης αυτό παίζει έναν σημαντικότατο ρόλο. Στη συνέντευξη –όσο και αν αυτό ακούγεται δύσκολο- πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Θα δείτε ότι μετά την πρώτη συνέντευξη αυτό θα είναι πιο εύκολο. Απλά απαντήστε σ’ αυτά που θα σας ζητηθούν. Σε καμιά περίπτωση δε θα προσπαθήσει κάποιος διευθυντής να αξιολογήσει τις ιατρικές σας γνώσεις κατ’ αυτή τη διαδικασία, οπότε αν είναι να διαβάσετε κάτι πριν τη συνέντευξη, διαβάστε την περιγραφή της κλινικής στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προετοιμάσετε και τις απαραίτητες ερωτήσεις που θα πρέπει να θέσετε και εσείς στον διευθυντή. Η εμφάνισή σας κατά την συνέντευξη θα πρέπει, αυτονόητα, να είναι προσεγμένη και ασφαλώς χωρίς υπερβολές.
  Σε περίπτωση που το νοσοκομείο δε σας ταιριάζει και θέλετε να απορρίψετε την θέση, αυτό πρέπει να γίνεται με το απαιτούμενο τακτ. Οι νέοι έλληνες γιατροί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης λόγω της εργατικότητας και των γνώσεων τους και αυτή η εικόνα πρέπει να παραμείνει ως έχει και να μην αλλοιώνεται από μεμονωμένα περιστατικά ανούσιας ασυνέπειας.

  Αυτές ήταν κάποιες θέσεις προσωπικές και του ευρύτερου κύκλου μου, που ελπίζω πως θα βοηθήσουν τη νέα ελληνίδα και τον νέο έλληνα συνάδελφο. Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσω και τη συνάδελφο, κ. Κυριακή Τσολακίδου, για την πολύτιμη βοήθεια της και τη συμμετοχή της στην καταγραφή των παραπάνω σημείων.
  Είναι αυτονόητο ότι είμαστε ανοικτοί σε οποιεσδήποτε προτάσεις ή διορθώσεις.
  Ελπίζω να βοηθήσαμε,
  Καλή επιτυχία στα πρώτα βήματα της νέας σας ζωής!

  Παναγιώτης Γ. Παλτσόκας
  Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Ντυσσελντορφ
  Ειδικευόμενος Νευροχειρουργικής

  Κυριακή Γρ. Τσολακίδου
  Μέλος της ομάδας Επιστημόνων της Ελληνικής Κοινότητας Ντυσσελντορφ
  Ειδικευόμενη Αναισθησιολογίας

 2. #2182
  Banned
  Εγγραφή
  May 2013
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Düsseldorf
  Μηνύματα
  128

  Προεπιλογή

  Για οσους ενδιαφερονται για Γερμανια, αγγελιες για πληροφορικη στα αγγλικα

  Vesterling Recruiting and Executive Search : Job Offers

 3. #2183
  Banned
  Εγγραφή
  May 2013
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Düsseldorf
  Μηνύματα
  128

 4. #2184
  Banned
  Εγγραφή
  May 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Mainz, Germany, Germany
  Μηνύματα
  93

  Προεπιλογή

  μπραβο στα παιδια, δωσατε πληροφοριες που μπορει να βοηθησουν και αλλους που θελουν να παρουν τον δρομο του εξωτερικου αλλα δεν ξερουν πως.

 5. #2185
  Senior Member
  Εγγραφή
  Mar 2013
  Gender
  Female
  Περιοχή
  bachagel
  Μηνύματα
  472

  Προεπιλογή ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ BOSCH

  Υπαρχει φιρμα στο Heidenheim βρισκεται στο κρατιδιο Βαδη Βυτεμβεργη, με ονομασια ΤΕΜΠΟ η οποια χρειαζεται κοσμο για την εταιρεια BOSCH στην περιοχη Giengen του ιδιου κρατιδιου, οποιος ενδιαφερεται ας ξερει εστω λιγα γερμανικα!
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη milu : 10-06-2013 στις 06:08

 6. #2186
  Senior Member
  Εγγραφή
  Jul 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Karlsruhe
  Μηνύματα
  152

  Προεπιλογή

  Υπαρχει αγγελιακαποθ να κοιταξουμε blacktulip?

 7. #2187
  Banned
  Εγγραφή
  May 2013
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Düsseldorf
  Μηνύματα
  128

  Προεπιλογή

  Η εταιρεια ΤΕΜΠΟ ειναι Zeitarbeitsfirma

 8. #2188
  Senior Member
  Εγγραφή
  Jul 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Karlsruhe
  Μηνύματα
  152

  Προεπιλογή

  χμ η αλήθεια είναι ότι δεν τις έχω πάρει με καλό μάτι

 9. #2189
  Banned
  Εγγραφή
  May 2013
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Düsseldorf
  Μηνύματα
  128

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georget Εμφάνιση μηνυμάτων
  χμ η αλήθεια είναι ότι δεν τις έχω πάρει με καλό μάτι
  Ουτε εγω. Μια στατιστικη του γερμανικου ΟΑΕΔ (Arbeitsagentur) εδω.

 10. #2190
  Member
  Εγγραφή
  Dec 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Sweden
  Μηνύματα
  41
  Να ‘χεις το θάρρος να πετάς με κόντρα τον αέρα
  Να μή λυγίζεις τα φτερά κι ας σε πετάξει πέρα…

Σελίδα 219 από 305 ΠρώτηΠρώτη ... 119169209217218219220221229269 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

, 1000, 1838, 1917, 1950, 427, 470, 500, 666, 8θέσιου, abfindung, acosmos, aloxa, ambourgo, amesa, arbeitsamt, aναζητηση, bamf, bank, bfd, bosch, boss, daxxa, download, downloads, dusseldorf, episkevi, ergasia, ergasias, eshop, evrou, eλληνες, eργασία, eΡΕΥΝΑ, farmakopoios, fernseher, firma, floyd, gia, giatros, gmbh, gnwsis, guido, hand, hellp, iii, interglobe, intreglobe, ios, iron, job, jobcender, kai, kalimera, karlsruhe, leihfirma, life, magdeburg, management, media, mia, mεσόγειο, mου, mουσικά, noσηλευτές or τριες, nαυαγοσωστης, or προγραμμα, paides, part, plhrofories, ploion, poltergeist, portals, rapidshare, rettungsschwimmer, rolling, sap, sas, screen, sgb, sonyericsson, sos, sto, stones, stuttgart, tempoteam, thesh, time, tis, tίρυνθα, vermittlungsgutschein, vertrieb, voitheia, volksschulen, xreiazomai, zeitfirma, zfg, zhtw, zuegniss, Αγαθαρχίδης, Αγγελια, αγγλικα, Αγγλοφωνος, αγνοούμενους, Αγορά, ΑΔΕΙΑ, αδειας, Αιτήσεις, Ακρίβυνε, Αλβανία, Αλέξανδρος, Αλκιβιάδης, άλλη, Αμβουργο, άμεσα, ανάγκες, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, Αναζήτηση, αναζητώ, ανάπτυξη, Αναστενάρια, Αναχώρηση, ΑΝΕΡΓeΙΑΣ, Ανεργείας, ανεργιας, άνθρωπος, Άνοιγμα, ΑΝΟΙΞΩ, ΑΝΤ1, Αντιστοιχία, Άντρες, αξιοπιστία, απαντησει, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, Απληρωτος, από, Απογοήτευση, Αποζημίωση, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, απόλυση, Απορία, απόσταση, Αραβικά, άραγε, Άρθρα, Άς, αστυνομικούς, ασφαλειας, ασφαλιστικά, ασφαλιστικο, ατυχήματα, ΑΥΡΙΟΤΗΝ, Αυστρια, αυτά, αυτήν, αυτοκινήτου, Αυτοκινήτων, αυτοματιστες, ΑΦΙΞΕΙΣ, Αχαΐας, Βαρβάρας, Βαυαροί, ΒΑΦΕΙΑ, Βεργίνα, Βερολινο, βήματα, Βίζα, βιογραφικό, βοήθειά, βοηθησει, βοηθός, ΒΟΗΘΟΥ, βορεια, βρούμε, Βυζαντινή, ΓΕΝΙΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓερμανιαΚιελο, Γερμανίας, Γερμανικά, Γερμανικό, γερμανικων, ΓΕΡΜΑΝΟΙ, για, Γιατρος, Γιατρού, γίνεται, Γιορτές, γλωσσας, Γνώμες, γνωρίζει, γνωρίζουμε, Γνώσεις, γραφεια, ΓΡΑΦΕΙΟ, γραφειου, γυρω, Γωνιά, Δ0ΥΛΕΙΑ, ΔΑΝΕΙΟ, δασκαλος or α, δε, δείτε, Δεκεβρίου, Δέλτα, Δέσποινα, δημιουργήσει, Δημιουργήστε, Δημιουργία, δημιουργικό, δήμου, Διαδικασία, διαδικτύου, ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ, ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΑΜΟΝΗΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ, δικαίωμα, δικαστήρια, Διόνυσος, διπλωμα, ΔΚΑΖΑΚΗ, δουλειά, ΔΟΥΛΕΙΑΣ, δουλείες, δουλεύει, ΔΟΥΛΙΑ, Δρέσδη, εγασίας, Εγγραφή, εγκαταστάσεων, εδω, εθελοντισμος, ειμαι, είναι, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, Εκπαίδευση, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, εκτός, Ελβετία, Ελεύθερο, Ελλάδα, Έλληνα, Ελληνας, Έλληνες, ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ελληνικό, Ελληνισμού, Ελλήνων, ΕΛΠΙΔΑ, Εμιράτα, εμπειρίες, ενα, ενός, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, εξύπηρετηση, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ, έξυπνοι, ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ, επάγγελμα, επαγγέλματα, Επαγγελματική, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, επανασύνδεση, ΕΠΙΔΟΜΑ, επιδότηση, Επιστολη, εποχή, ΕΠΟΧΙΑΚΗ, Εργαζόμενοι, ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΝ, Εργασία, Εργασία Τώρα, εργασιακό, εργασίας, εργασίαςΓερμανία, εργασίες, ΕΡΓΑΣΤΕΙ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, εργοστασια φιρμερς νυρεμβεργη, ΕΡΩΤΗΜΑ, Εσείς, εστιατόρια, εστιατοριο, ετων, ευρεσεως, ΕΥΡΕΣΗ, Εύρεσης, εφόδιο, ΕΧΕΙ, ΕΧΩ, ΕΩΣ, Ζαζόπουλος, Ζαφείρης, Ζητάει, ΖΗΤΕΙΤΑΙ, ζητούν, ΖΗΤΩ, ηλειας, ηλεκ or γου, Ηλεκτρολογοι, Ηλεκτρολόγος, ηλεκτρολογων, Ηλικία, ΗΛΙΚΙΕΣ, ΗΜΕ, ΗΜΕΡΕΣ, Ηρακλείου, θα, Θαλάσσιος, ΘΑΝΑΣΗ, Θάνος, Θέατρο, θέλουν, ΘΕΛΩ, θεμάτων, θεσεις, Θέση, Θρησκευτικό, ιατρούς, ιδιωτικα, Ίππασος, ισως, κα, ΚΑΖΑΚΗ, καθηγήτρια, καθημερινής, καθημερινότητα, και, καίγονται, Καινούργιος, Καιρός, ΚΑΛΑ, Καλησπερα, ΚΑΛΗΤΕΡΟ, Καλλιραχης, κάνει, κάνουμε, Κάποιες, κάποιος, κατάρτισης, καταστροφή, κατεβάζετε, Κατι, κατοικιδίων, κενες, κενη, ΚΕΝΤΡΑ, ΚΕΠ, Κεφαλλονιά, κι, Κιελο, κλέφτη, κλιματισμου, κλπ, κολήσει, Κολονια, Κολωνια, ΚΟΜΠΙΟΥΤΙΚΑ, ΚΟΣΤΙΖΕΙ, Κουβεντούλα, κρατήσει, ΚΡΑΤΙΔΙΟ, Κυπρο, Κυριακή, λειτουργός, Λεξικό, λέτε, ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, λεωφορείου, ΛΟΓΙΣΤΗ, Μαθήματα, Μάρκετινγκ, μας, με, μεγαλύτερα, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, μένα, Μέρκελ, Μεσαζωντες, μεσαίωνα, Μεσολιθική, ΜΕΤΑ, μετακομισεις, μετακομιση, Μετανάστευση, ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, μεταφορες, Μετάφραση, Μεταφραστής, Μετέωρα, μετρήσουν, μηχανικός, μηχανικός οχημάτων, Μηχανικού, μικρη, Μισθος, μοναχο, Μόναχοαναζήτηση, Μοναχου, μόνοι, μοτοσυκλετών, μου, μπορεί, Μύρτος, Μυστράς, μχ, να, Νάξος, ναυαγωσωστες, Νεολιθική, νέου, νέους, νέων, νόημα, νοσηλευτές, Νοσηλευτής, Νοσηλεύτρια, ντυσελντορφ, Ντυσσελντορφ, Νυρεμβεργη, Ξενοφών, ξέρουν, Ξηράς, Ξυλουργικές, ΟΑΕΔ, ΟΑΣΘ, Οδηγίες, Οδηγός, οδηγούν, Οδοντιατρικη, οι, οικογένειας, ΟΙΚΟΔΟΜΗΚΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, οικοδομικες, Όλα, όλη, Όμηρος, Ομιλία, Οποιος, ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ, ότι, ΟΧΗΜΑΤΩΝ, όψη, Παγκόσμιος, παιδί, ΠΑΙΔΙΑ, παιδιού, παιζει, Πάνος, Παρακαλω, Παράκληση, παραμονης, Παρατράγουδα, παρέμβαση, ΠΑΡΟΝΤΟΣ, πατρίδα, ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ, ΠΑΥΛΟ, πει, πελατων, Πελλοπόνησο, Περίανδρος, περίοδο, Περιοχές, περιοχη, Περιστέρι, περίχωρα, Πινaκίδες, πισινας, Πίστεως, ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, Πλάτων, πλήθη, Πληροφορίες, Πληροφορική, Ποια, Ποιες, Ποιοι, ΠΟΙΟΣ, πόλη, ΠΟΛΙΤΗ, πολιτικος μηχανικός, Πολλά, ΠΟΛΥ, Ποντιακού, Πόσο, που, Πράκτορας, Προβλήματα, πρόγραμμα, προγραμματιστή, προγραμματιστής, Προκεραμική, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, προοπτική, προσφορα, Προσωρινομονιμο, προτάθηκε, Προτάσεις, προυπηρεσια, ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, Πρωινό, ΠΡΩΣΦΟΡΑ, πρώτα, πρωτεύουσα, ΠΣΑΧΝΟ, πτυχιο, πτυχίου, Πτυχιούχο, Πύξ, πΧ, πωλητής, Ρόδιος, Σαλαμίνας, Σαν, Σαντορίνη, Σαντορίνης, ΣΑΣ, σε, Σεπτεμβρίου, σερβιτορος για γερμανια/ αυστρια, σερβιτορου, σήμερα, σκλαβώνουν, σου, σουηδια, Σπουδες, στα, σταματάει, στη, στην, στο, στολίδια, στον, Στουτγκάρδη, Στρατός, Στρατού, Συμβόλαιο, συνθήκες, συνθήκες εργασιας, ΣΥΝΘΗΚΗ, Συνοδευτική, σύνταξη, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, συστηματα, σχέση, Σχετικά, Σωκράτης, τα, ταβέρνα, ταμειο, ΤΑΞΙ, ΤΕ, ΤΕΙ, Τεχνικά, Τεχνικος, τεχνιτη, τη, τηλεόραση, την, Τι, τιμές, τιμών, το, τον, Τοπογράφος, τοποθετήσεις, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΤΡΑΠ, τρύγου, ΤΣΙΜΑ, τώρα, υγειας, υγειαςτι, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ, υδραυλικου, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, υπαλλήλους, Υπάρχει, ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ, Φαρμακοποιός, Φιρμες, φόροι, Φορολογία, φορτηγά, ΦΟΤΗΓΟ, ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ, Χαιρετισμός, Χάρτες, Χημικός, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, Χρειάζομαι, ΧΡΟΝΙΑ, Χρονολογία, χωρις, ΨΑΧΝΩ, ωραριο, ως

Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
 •