Σελίδα 111 από 141 ΠρώτηΠρώτη ... 1161101109110111112113121 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.101 έως 1.110 από 1404
 1. #1101

 2. #1102
  Senior Member
  Εγγραφή
  Oct 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens, Greece, Greece
  Μηνύματα
  192
  Add Sakis230 on Facebook
  Add Sakis230 on Linkedin

  Post Μεταναστευτικό πρόγραμμα της Αυστραλίας για μόνιμη παραμονή το 2013-2014

  Αναπαράγω αυτό που εξαφανίστηκε
  Δημοσίευση: Πέμ, 18/07/2013 η

  http://www.902.gr/eidisi/metanastes/22604/gia-metanasteytiko-programma-aystralias-2013-2014


  Το Μεταναστευτικό πρόγραμμα της Αυστραλίας για μόνιμη παραμονή το 2013-2014 ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνει το ίδιο με πέρυσι στα 190.000 άτομα. Η μόνη αλλαγή που γίνεται είναι ότι 700 θέσεις από την κατηγορία ειδικευμένων εργαζομένων μετατοπίζεται στην κατηγορία οικογενειακής επανένωσης. Ακολουθείται έτσι αυστηρά ελεγχόμενη εισαγόμενη και ανακυκλωμένη μετανάστευση εργατικού και επιστημονικού δυναμικού με γνώμονα αποκλειστικά τις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου. Το Μεταναστευτικό πρόγραμμα της χώρας προβλέπει τις δύο κύριες μορφές μόνιμης παραμονής, μέσω οικογενειακής επανένωσης (60.885 βίζες) και μέσω εξεύρεσης εξειδικευμένης εργασίας και επιχειρηματικής υποστήριξης (128.550 βίζες), ενώ για πρώην κατοίκους που δεν είχαν πάρει υπηκοότητα θα δοθούν 565 θέσεις...................................... ...
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakis230 : 09-01-2014 στις 21:52 Αιτία: ημερομηνία καταχώρησης του link
  Think before you driving@world.......

 3. #1103
  Senior Member Το avatar του χρήστη W.AUSTRALIAN
  Εγγραφή
  Dec 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Melbourne
  Μηνύματα
  999

  Προεπιλογή

  Οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζήσει κανείς τη νέα χρονιά -2014
  24ωρο: Οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζήσει κανείς τη νέα χρονιά


  Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, η κοινωνική συνοχή, η γενναιοδωρία, η διαφάνεια, το προσδόκιμο ζωής και η ελευθερία της επιλογής...
  αναδεικνύουν την καλύτερη χώρα του κόσμου για να ζήσει κανείς το 2014.

  Η λίστα των 10 καλύτερων πόλεων για να ζει κανείς, δημοσιοποιείται από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και βασίζεται σε μια έκθεση που μετρά το Δείκτη Παγκόσμιας Ευτυχίας.

  Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, η κοινωνική συνοχή, η γενναιοδωρία, η διαφάνεια, το προσδόκιμο ζωής και η ελευθερία της επιλογής, είναι οι μεταβλητές που λαμβάνονται υπόψη και ερευνήθηκαν στους πληθυσμούς 150 χωρών ώστε να οδηγήσουν στην ανακήρυξη της ευτυχέστερης χώρας του κόσμου για το 2014.
  Οι λαοί που βιώνουν συναισθηματική ευτυχία, νιώθουν ικανοποίηση από τις ζωές τους και είναι κομμάτι χαρούμενων κοινοτήτων, έχουν περισσότερες πιθανότητες, στο παρόν και στο μέλλον, να είναι περισσότερο υγιείς, πιο παραγωγικοί και κοινωνικά δικτυωμένοι. Εαν μάλιστα αυτοί οι δείκτες διέπουν τις οικογένειες, τα εργασιακά περιβάλλοντα και τις επιμέρους κοινότητες, τότε επωφελείται ολόκληρη η κοινωνία από αυτό το συναίσθημα.

  Εν ολίγοις, όταν οι κάτοικοι μιας χώρας/ πόλης είναι ευτυχισμένοι, τότε όλα είναι πιο εύκολα για όλους.
  Ο Δείκτης Ευτυχίας, είναι κλίμακας από το 0 έως το 10 και ακόμα και οι κορυφαίες χώρες της λίστας, δεν φτάνουν το 10, ενώ οι περισσότερες «πιάνουν» τα 7/10.
  Σύμφωνα με τον ΟΗΕ λοιπόν, οι 10 καλύτερες χώρες του κόσμου για να ζήσει κανείς το 2014 είναι οι εξής:

  #10: Αυστραλία

  Μέσος όρος ευτυχίας: 7,350
  Αυτό που αναδεικνύει την Αυστραλία σε μια από τις ευτυχέστερες χώρες του κόσμου, είναι η διάθεση και η προσφορά των ίδιων των Αυστραλών να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, σε περίπτωση που παρίσταται ανάγκη. Εκτός αυτού, το κατα κεφαλήν ΑΕΠ, το μεγάλο προσδόκιμο ζωής και το ανεπτυγμένο επίπεδο εκπαίδευσης, είναι παράγοντες που θέτουν την Αυστραλία στο top 10 της λίστας.

  #9 : Ισλανδία

  Μέσος όρος ευτυχίας: 7,355
  Ο εγγράμματος πληθυσμός της Ισλανδίας, φτάνει το 99.9%, ενώ σύμφωνα με τη λίστα του Forbes με τις πιο καθαρές χώρες του κόσμου, η Ισλανδία βρίσκεται στην πρώτη θέση.
  Η Ισλανδία δεν έχει στρατό και το ποσοστό εγκληματικότητας βρίσκεται κοντά στο μηδέν, γι’ αυτό και οι τράπεζες δεν έχουν καν φρουρούς ασφαλείας. Οι έγκυες έχουν δικαιώμα 9μηνης αδείας μετ’ αποδοχών, η οποία μπορεί να μοιραστεί μεταξύ του πατέρα και της μητέρας. Οι Ισλανδοί αναπνέουν τον πιο καθαρό αέρα, ενώ ο βασικός λόγος που η Ισλανδία είναι από τις πιο ευτυχείς χώρες του κόσμου, είναι οι προσωπικές πεποιθήσεις για την επίτευξη της ευτυχίας που χαρακτηρίζουν κάθε Ισλανδό ανεξαιρέτως.

  #8 : Αυστρία

  Μέσος όρος ευτυχίας: 7,369
  Ολόκληρη η Αυστρία έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για το ιστορικό, οικονομικό, πολιτιστικό και πολιτικό της κέντρο που δεν είναι άλλο από τη Βιέννη. Έχει το μεγαλύτερο κατα κεφαλήν ΑΕΠ από όλες τις χώρες του κόσμου, ενώ η επίδραση της οικονομικής κρίσης σε αυτήν, έφτασε μόλις το 0,1%.
  Η «πόλη της Μουσικής» όπως λέγεται η Βιέννη, το 2010, ήταν ο παραλήπτης βραβείου αστικού σχεδιασμού, από τα Ηνωμένα Έθνη, καθώς μέσω ενός μεγαλειώδους έργου αναπαλαιώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα 5.000 κτήρια στην πόλη.
  Την Βιέννη επισκέπτονται γύρω στα 5.000.000 τουριστών κάθε χρόνο, ενώ το 90% των Αυστριακών δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις στέγασης της χώρας τους.
  Τέλος, η Αυστρία έχει το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα, προσφέροντας τη δυνατότητα ανώτατης εκπαίδευσης σε όλους τους πολίτες της.

  #7 : Φινλανδία

  Μέσος όρος ευτυχίας: 7,389
  Για το περιοδικό Forbes, η Φινλανδία είναι μια από τις 10 ιδανικότερες χώρες του κόσμου για να ξεκινήσει κανείς μια επιχείρηση, αν και αυτό το χαρακτηριστικό της είναι ομολογουμένως το λιγότερο εντυπωσιακό.
  Η χώρα παρέχει στους πολίτες υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ενώ το ποσοστό αλφαβητισμού της Φινλανδίας αγγίζει το 100%.
  Στους Φινλανδούς αρέσει η φύση, γι’ αυτό και 80% αυτών έχουν τουλάχιστον ένα εξοχικό σε μια λίμνη.
  Πρόκειται για το έθνος με το χαμηλότερο ποσοστό θνησιμότητας στα βρέφη και αυτό με το πιο συνεπές συγκοινωνιακό δίκτυο.
  Εν ολίγοις, οι Φινλανδοί διάγουν μια υψηλής ποιότητας ζωή, με ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικού χρόνου, πολύ χαμηλά επίπεδα διαφθοράς και ευρεία πρόσβαση σε ένα από τα καλύτερα συστήματα υγείας της Ευρώπης.

  #6: Καναδάς

  Μέσος όρος ευτυχίας: 7,477
  Η υψηλή ικανοποίηση από τη ζωή, τα πολύ χαμηλά ποσοστά δολοφονιών και η αποδοχή της διαφορετικότητας, είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους που κάνουν τον Καναδά μια από τις ιδανικότερες πόλεις για να ζει κανείς.
  Ο Καναδάς ανήκει -εκτός των άλλων- σε μία από τις 5 καλύτερες χώρες του κόσμου για να γεράσει κανείς, εξαιτίας του συνταξιοδοτικού και του συστήματος υγείας του.

  Τα παιδιά των Καναδών κερδίζουν τα διπλάσια από όσα κέρδιζαν οι γονείς τους, ενώ εδώ η οικονομική ανέλιξη είναι κάτι απόλυτα αναμενόμενο και όσοι γεννιούνται φτωχοί, σπάνια πεθαίνουν φτωχοί.
  Οι Καναδοί, των οποίων η ειλικρινής ευγένεια συχνά γίνεται αντικείμενο χλεύης, απολαμβάνουν υψηλά ποσοστά ικανοποίησης από τη ζωή τους, ενώ ζουν στην 8η πιο ειρηνική χώρα του κόσμου. Είναι πρώτοι στις ιατρικές ανακαλύψεις, τη διαστημική επιστήμη και την τεχνολογία, ενώ κάθε χρόνο πραγματοποιούν υπερατλαντικά ταξίδια αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων, κάτι που δηλώνει ευθέως την πολυτελή ζωή και την οικονομική τους ευχέρεια.

  #5: Σουηδία

  Μέσος όρος ευτυχίας: 7,480
  Το σουηδικό σύστημα προσφέρει στους νέους γονείς 16 μήνες άδεια για κάθε παιδί, ενώ τους πληρώνει το 80% το μισθού τους, γι’ αυτό και η Σουηδία θεωρείται η καλύτερη για να μεγαλώσει κανείς τα παιδιά του, αφού κάθε άτομο έχει την ευκαιρία να περάσει από την αρχή πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά του.
  Στη χώρα αυτή, η πανεπιστημιακή εκπαίδευση είναι δωρεάν και παρά το πολύ κρύο, οι κάτοικοι πηγαίνουν βόλτες, μόνοι ή με τα μωρά τους, κάνουν σκι και τρέξιμο. Επίσης η Σουηδία είναι και η χώρα με ένα συγκοινωνιακό δίκτυο που σε πάει σε κάθε γωνιά της επικράτειάς της.
  Τέλος, έχει ένα ισχυρό ανεξάρτητο δίκτυο μέσων μαζικής ενημέρωσης, στο οποίο οφείλεται και ένα από τα πιο διαφανή πολιτικά συστήματα.

  #4: Ολλανδία

  Μέσος όρος ευτυχίας: 7,512
  Η Ολλανδία είναι η 6η χώρα με τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στον κόσμο, ενώ το 91% των κατοίκων της, ισχυρίζεται πως διάγει μια χαρούμενη και ικανοποιητική ζωή. Έχει τις περισσότερες συνδέσεις Ιnternet στον κόσμο και είναι πιθανότητα η πιο φιλική προς τους σκύλους χώρα, αφού οι τετράποδοι Ολλανδοί έχουν πρόσβαση σε καφετέριες, bars και στα περισσότερα δημόσια μέρη.

  #3: Ελβετία

  Μέσος όρος ευτυχίας: 7,650
  Η Ελβετία προσφέρει στους κατοίκους της υψηλή ποιότητα ζωής, το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας και τη δυνατότητα του πλούτου και της υγείας, ακόμα και σε εκείνους που ζουν στο πιο απομονωμένο μέρος της χώρας.
  Είναι φημισμένη για την ηρεμία, την ασφάλεια, τη συνέπεια και την φερεγγυότητά της σαν χώρα και αυτοί είναι οι λόγοι που έδωσαν την ευκαιρία στους κατοίκους να δομήσουν μια άκρως εξελιγμένη τεχνολογικά χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  Ο λαός της Ελβετίας είναι αποδέκτης πολλών διεθνών βραβείων κάθε χρόνο, περισσότερων από κάθε άλλη χώρα.

  #2: Νορβηγία

  Μέσος όρος ευτυχίας: 7,655
  Το σοσιαλιστικό σύστημα της Νορβηγίας καταφέρνει να παρέχει στους πολίτες της εξαιρετικό συγκοινωνιακό δίκτυο και την ευκαιρία να απολαμβάνουν προϊόντα πολυτελείας και όλοι ανεξαιρέτως να ζουν σε αξιοπρεπή σπίτια. Οι Νορβηγοί επίσης, ξέρουν να διασκεδάζουν όσο κανείς άλλος στον κόσμο, έχουν την αίσθηση του ωραίου στυλ, ενώ κατά γενική ομολογία είναι όμορφος λαός. Είναι κατα βάση υγιείς, τρώνε σωστά, πίνουν καθαρό νερό και αναπνέουν φρέσκο αέρα.

  #1: Δανία

  Μέσος όρος ευτυχίας: 7,693
  Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Δανία και δεν είναι παράταιρο που η χώρα με τα μηδενικά ποσοστά εγκληματικότητας και την παντελώς απούσα διαφθορά στην πολιτική, θεωρείται η καλύτερη χώρα για να ζει κανείς.
  Κάθε οικογένεια δικαιούται 52 εβδομάδες γονεϊκής άδειας μετ’ αποδοχών, ενώ η παιδική αλλά και ενήλικη υγειονομική περίθαλψη, είναι δωρεάν για όλους τους Δανούς και ένα από τα βασικά δικαιώματά τους.
  Το 50% των Δανών συνεισφέρουν οι ίδιοι στον πλούτο της χώρα τους, χρησιμοποιώντας ποδήλατο για τις μεταφορές τους, ωφελώντας την πατρίδα τους με λιγότερη μόλυνση, λιγότερα ατυχήματα, λιγότερη ηχορύπανση και την ελάχιστη φθορά των υποδομών.
  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ COPY-PASTE............. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"

 4. #1104
  Senior Member Το avatar του χρήστη patrioten
  Εγγραφή
  Mar 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Stockholm
  Μηνύματα
  1.143

  Προεπιλογή

  Ποιές είναι oι 10 καλύτερες χώρες για να ζήσει κάποιος το 2014 ?  Rich-list, rich-countries the 10 best countries to live in-2014 !

  Noύμερο 1 Αυστραλία: με 7,95 !
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη patrioten : 10-01-2014 στις 13:04
  "Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός."

 5. #1105
  Moderator Το avatar του χρήστη jimathens
  Εγγραφή
  Sep 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Adelaide
  Μηνύματα
  1.374
  Add jimathens on Facebook
  Add jimathens on Linkedin

  Προεπιλογή

  Ααααα ρε Ελλάδα όλοι σε αντιγράφουν (κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά)

  "Κάτω τα χέρια από τα Ταχυδρoμεία και το Medibank" | Neos Kosmos

  Μετά την Holden... ακολουθεί κ η Toyota σιγά σιγά... http://neoskosmos.com/news/el/%CE%91...BB%CE%AF%CE%B1

  Κάτι έρχεται αλλά δεν ξέρω τι κ πότε...
  http://neoskosmos.com/news/el/%CE%91...B5%CF%81%CE%BF

  Άντε να φουλάρεις μετά... αλλά ξέχασα... λεφτά υπάρχουν... (εδώ...!!!)
  http://neoskosmos.com/news/el/%CE%A0...AF%CE%BD%CE%B7


  Προσωπική άποψη:
  Αλλάζουν κ θα αλλάξουν πάρα πολύ τα πράγματα στο μέλλον ακόμα κ εδώ στην Αυστραλία...!!!
  (Κ για τους αργόστροφους: Εννοείται ότι δεν θα φτάσουν στην ίδια κατάσταση με της Ελλάδας)

  Όμως...... ο παππούς μου έλεγε: Ποτέ μην λες Ποτέ...!!! γιατί Τίποτα δεν είναι Σίγουρο...!!!
  http://www.e-fsw.gr/arthrografia/56-...ayne-swan.html
  http://www.grivas.info/ikonomia/191-2011-06-04-03-44-18
  Κ είχε απόλυτο δίκιο...!!!
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimathens : 12-01-2014 στις 01:51
  Ενημερωτικά:
  1. Όποιος θέλει να διαβάσει πολλές πληροφορίες για την ζωή στην Αυστραλία: Εδώ...!!!
  2. Η Μετανάστευση μοιάζει σαν το Αγγούρι κ τρώγεται αναλόγως σε ποια κατηγορία ανήκει ο καθένας: Εδώ...!!!


  Κανόνας:
  Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον!!!

 6. #1106
  Moderator Το avatar του χρήστη jimathens
  Εγγραφή
  Sep 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Adelaide
  Μηνύματα
  1.374
  Add jimathens on Facebook
  Add jimathens on Linkedin
  Ενημερωτικά:
  1. Όποιος θέλει να διαβάσει πολλές πληροφορίες για την ζωή στην Αυστραλία: Εδώ...!!!
  2. Η Μετανάστευση μοιάζει σαν το Αγγούρι κ τρώγεται αναλόγως σε ποια κατηγορία ανήκει ο καθένας: Εδώ...!!!


  Κανόνας:
  Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον!!!

 7. #1107
  Senior Member Το avatar του χρήστη Greece4ever
  Εγγραφή
  Oct 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Melbourne, Australia
  Μηνύματα
  390
  “Nothing is forever”

 8. #1108
  Moderator Το avatar του χρήστη jimathens
  Εγγραφή
  Sep 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Adelaide
  Μηνύματα
  1.374
  Add jimathens on Facebook
  Add jimathens on Linkedin

  Προεπιλογή

  Προσπάθεια διμιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
  Αυστραλία: 100 εκατ. δολάρια για νέες θέσεις εργασίας | ishare.gr


  Ρεκόρ ζέστης στην Αδελαΐδα και πυρκαγιές σε πολλές πόλεις της Αυστραλίας.
  http://www.ishare.gr/Rekor-zestis-ka...Australia.html
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimathens : 16-01-2014 στις 06:12
  Ενημερωτικά:
  1. Όποιος θέλει να διαβάσει πολλές πληροφορίες για την ζωή στην Αυστραλία: Εδώ...!!!
  2. Η Μετανάστευση μοιάζει σαν το Αγγούρι κ τρώγεται αναλόγως σε ποια κατηγορία ανήκει ο καθένας: Εδώ...!!!


  Κανόνας:
  Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον!!!

 9. #1109
  Senior Member
  Εγγραφή
  May 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  kalamata
  Μηνύματα
  527
  The standards you let pass you by are the standards you accept

 10. #1110

Σελίδα 111 από 141 ΠρώτηΠρώτη ... 1161101109110111112113121 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

 1. Ειδήσεις για τις Η.Π.Α που μπορεί να ενδιαφέρουν.
  Από Diamond Spy in forum Μετανάστευση στις ΗΠΑ
  Απαντήσεις: 26
  Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-2017, 18:28
 2. Ειδήσεις για την Σουηδία που μπορεί να ενδιαφέρουν !!
  Από ευανθια in forum Τρόπος ζωής και διάφορες απορίες
  Απαντήσεις: 178
  Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-2016, 09:00
 3. Ειδήσεις για την Νορβηγία που μπορεί να ενδιαφέρουν !!
  Από ευανθια in forum Μετανάστευση στην Ευρώπη
  Απαντήσεις: 65
  Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-2015, 11:26
 4. Ειδήσεις για την Ολλανδία που μπορεί να ενδιαφέρουν.
  Από jimathens in forum Μετανάστευση στην Ευρώπη
  Απαντήσεις: 3
  Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-2014, 11:59
 5. Ειδήσεις για την Ελβετία που μπορεί να ενδιαφέρουν.
  Από jimathens in forum Μετανάστευση στην Ευρώπη
  Απαντήσεις: 1
  Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-2014, 10:29

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
 •