Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8
  1. #1
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2016
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    3

    Προεπιλογή I-130 OK μετά ομως κολλήσαμε!

    Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι αμερικανίδα υπήκοος και με τον σύζυγο μου αποφασίσαμε να πάμε Αμερική γιατι τα πράγματα εδώ αγριεύουν! Έκανα λοιπόν τις πρώτες κινήσεις που έπρεπε , μίλησα με την Πρεσβεια μου είπαν να κάνω πρόσκληση στον σύζυγο μου. Συμπλήρωσα την I 130 και μετά απο μερικές μέρες μου έστειλαν θετική απάντηση . Στη συνέχεια μαζέψαμε οτι άλλο ζήτησαν απο στρατό πιστοποιητικά κτλ και μια αίτηση ηλεκτρονική και τα στείλαμε. Αφού έχασαν το φάκελο μας και μας καθυστέρησαν αρκετό καιρό όταν τον βρήκαν μας είπαν οτι θα χρειαστεί και ένας σπόνσορας γιατι εγώ δεν εχω εισοδήματα στην Αμερική οποτε πρεπει να υπάρχει κάποιος με εισόδημα πάνω απο 35.000 δολάρια /έτος για να εγγυηθεί για μας. Το θέμα ειναι οτι εχω πολλούς συγγενείς στη νέα Υόρκη αλλα δεν ξέρω αν θα θέλουν να μου δώσουν εκαθαριστικο του 15 θεωρώ οτι ειναι προσωπικά δεδομένα και δεν θέλω να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα απο αυτό;

  2. #2
    Member Το avatar του χρήστη Natalia_
    Εγγραφή
    May 2016
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Los Angeles
    Μηνύματα
    82

    Προεπιλογή

    Ίσως αν φύγεις πρώτη να βρεις δουλειά και να έρθει μετά ο σύζυγος;

  3. #3
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2016
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    3

    Προεπιλογή

    Το εχω σκεφτεί και αυτό αλλα εχω δυο παιδιά το ενα 8 και το άλλο 4 ετών . Σκέφτομαι να πάρω πάλι τηλ στη Πρεσβεια να μου πει μήπως υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να κάνω ....μου είχε πει κάτι για δολαριακο λογαριασμό στην τράπεζα θα πάρω να μάθω περισσότερες πληροφορίες

  4. #4
    Member Το avatar του χρήστη Natalia_
    Εγγραφή
    May 2016
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Los Angeles
    Μηνύματα
    82

    Προεπιλογή

    Για να μη χωριστείτε μπορεί να έρχεται με τουριστική βίζα μέχρι να βγουν τα χαρτιά.

  5. #5
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2016
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    3

    Προεπιλογή

    Δεν το είχα σκεφτεί αυτό θα δώ μήπως το κάνουμε έτσι σε ευχαριστω!

  6. #6
    Member Το avatar του χρήστη Natalia_
    Εγγραφή
    May 2016
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Los Angeles
    Μηνύματα
    82

    Προεπιλογή

    Δε νομίζω να κουραστεί πολύ με το πήγαινε έλα. Άντε μία φορά να πρέπει να το κάνει. Πιστεύω σε 6 μήνες θα έχεις βρει δουλειά και θα έχετε βολευτεί.

    Τίποτα, όλα καλά να πάνε!

  7. #7
    Junior Member
    Εγγραφή
    Aug 2016
    Gender
    Female
    Περιοχή
    ATHENS
    Μηνύματα
    1

    Προεπιλογή

    Καλησπέρα,
    Είδα το ποστ σου και πραγματικά μόλις τρομοκρατήθηκα! Ο άντρας μου είναι Αμερικανός και αυτός και τώρα κοιτάμε και εμείς να πάμε τελικά Αμερική. Για την φόρμα Ι-130 ήξερα, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα χρειαστεί σπόνσορας - και ειδικά με εισοδηματικά κριτήρια - εφόσον είναι Αμερικάνος. Καινούργιο είναι αυτό; Τι κάνατε τελικά αν επιτρέπεται; Είσαι πολλά χρόνια Ελλάδα, μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό;

  8. #8
    Junior Member
    Εγγραφή
    Sep 2016
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Grand Rapids
    Μηνύματα
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ειρήνη Τ. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι αμερικανίδα υπήκοος και με τον σύζυγο μου αποφασίσαμε να πάμε Αμερική γιατι τα πράγματα εδώ αγριεύουν! Έκανα λοιπόν τις πρώτες κινήσεις που έπρεπε , μίλησα με την Πρεσβεια μου είπαν να κάνω πρόσκληση στον σύζυγο μου. Συμπλήρωσα την I 130 και μετά απο μερικές μέρες μου έστειλαν θετική απάντηση . Στη συνέχεια μαζέψαμε οτι άλλο ζήτησαν απο στρατό πιστοποιητικά κτλ και μια αίτηση ηλεκτρονική και τα στείλαμε. Αφού έχασαν το φάκελο μας και μας καθυστέρησαν αρκετό καιρό όταν τον βρήκαν μας είπαν οτι θα χρειαστεί και ένας σπόνσορας γιατι εγώ δεν εχω εισοδήματα στην Αμερική οποτε πρεπει να υπάρχει κάποιος με εισόδημα πάνω απο 35.000 δολάρια /έτος για να εγγυηθεί για μας. Το θέμα ειναι οτι εχω πολλούς συγγενείς στη νέα Υόρκη αλλα δεν ξέρω αν θα θέλουν να μου δώσουν εκαθαριστικο του 15 θεωρώ οτι ειναι προσωπικά δεδομένα και δεν θέλω να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα απο αυτό;
    Ειναι αληθεια οτι πρεπει να πληρεις καποια οικονομικά κριτηρια για να τους πεισεις οτι δεν θα γινεις public charge. Τα παιδια φανταζομαι ειναι ηδη υπηκοοι;

    Εαν εσυ δεν εχεις εισοδηματα τοτε ναι πρεπει να συμπληρωσει το I-864 ενας joint sponsor ο οποίος μπορει να ειναι οποιοσδηποτε κατοικεί νομιμα στην Αμερικη κ εχει τα καταλληλα εισοδηματα.
    Εαν κανει joint filing πρεπει να συμπληρωσει κ η σύζυγος (ή ο συζυγος) το I-864a. Προσοχη πρεπει να ειναι οριτζιναλ wet signature αλλιως δεν το δεχεται η Πρεσβεια.

    Εγω ολοκληρωσα την διαδικασία στην Πρεσβεια στην Αθηνα σε 5 μηνες κ έφυγα τον Ιουλιο. Οτι θες με ρωτας.

    Κ ναι ΠΡΕΠΕΙ να σου στειλουν τα αποδεικτικα εισοδηματος αλλιως δεν θα σου δωσουν την βιζα κ οχι δεν υπάρχει αλλος τροπος.

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO