Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4
  1. #1
    Junior Member
    Εγγραφή
    Aug 2016
    Gender
    Female
    Περιοχή
    athens
    Μηνύματα
    2

    Προεπιλογή μεταναστευση και common law

    Καλησπερα σε ολη την ομαδα,


    Ειμαι Καναδη υπηκοοη και μενω μονιμα στην Ελλαδα, αποφασισα να επιστρεψω στον Καναδα το αλλο καλοκαιρι.
    Ειμαι χωρισμενη και εχω 3 παιδια . Τα 2 εχω την πληρη επιμελεια και εχουν καναδικη υπηκοοτητα και το 3ο γεννηθηκε το 2015 και ο πατερας του ειμαστε μαζι εδω και 6 χρονια.
    Μπορω να γινω κανω προσκληση να ερθει ο πατερας του παιδιου? Με τα παιδια τι γινεται? Μηπως ξερει κανεις να μου πει?

    Σας ευχαριστω!!!

  2. #2
    Senior Member
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Winnipeg ,MB ,CA
    Μηνύματα
    121

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimevan11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα σε ολη την ομαδα,


    Ειμαι Καναδη υπηκοοη και μενω μονιμα στην Ελλαδα, αποφασισα να επιστρεψω στον Καναδα το αλλο καλοκαιρι.
    Ειμαι χωρισμενη και εχω 3 παιδια . Τα 2 εχω την πληρη επιμελεια και εχουν καναδικη υπηκοοτητα και το 3ο γεννηθηκε το 2015 και ο πατερας του ειμαστε μαζι εδω και 6 χρονια.
    Μπορω να γινω κανω προσκληση να ερθει ο πατερας του παιδιου? Με τα παιδια τι γινεται? Μηπως ξερει κανεις να μου πει?

    Σας ευχαριστω!!!
    Θα πρέπει να συβουλευτείς τον δικηγόρο σου ,γιατί υπάρχει περίπτωση να μην σε αφήσουν να παρεις τα παιδιά σου στο εξωτερικό .Ισως να χρειαστείς και την εγγραφη συγκατάθεση του πατέρα.Εμένα η κόρη μου ταξίδεψε 2 φορές για Καναδά ,την πρώτη ζητήσανε απο την σύζηγο να δείξει οτι υπήρχε η συγκατάθεσή μου ΄(είχα κανει ήδη υπευθηνη δήλωση οτι συναινώ να ταξιδεψει στον Καναδά ) ενώ την δευτερη δεν ζητήσανε τίποτα.Μπορείς ενδεχομένως να επικοινωνήσεις με το αεροδρόμιο και να ζητήσεις λεπτομέρειες (εγώ αυτό είχα κανει ).

    Εαν εχεις γεννηθεί Καναδά μπορείς να δώσεις την υπηκοότητα και στο άλλο σου παιδί .Μεχρι να την παρει μπορεί να είναι μαζί σου σαν visitor .Εαν δεν έχεις γεννηθεί Καναδά ,αλλα έχεις πάρει την υπηκοότητα απο τους γονείς σου ,δεν γνωρίζω εαν μπορείς να δώσεις υπηκοότητα στο παιδί σου ή όχι ,νομίζω όμως οτι υπάρχουν περιορισμοί .

    Ο τωρινός σου σύζηγος μπορεί είτε
    Α .να έρθει μαζί σου σαν visitor και να κανει αίτηση για permanent residency απο τον Καναδά αφου εσύ τον σπονσοράρεις ,
    Β . να κάνει αίτηση απο Ελλάδα για να γίνει μόνιμος κάτοικος .(διάρκεια επεξεργασίας περίπου 20 μήνες )

    Εαν κανει αίτηση απο Καναδά ,μπορεί να βγάλει open work permit (να δουλεψει χωρίς περιορισμούς όπου θέλει ) μέχρι να ολοκληρωθεί η αίτησή του για μόνιμη κατοικία ,θα έχει θέμα όμως εαν χρειαστεί να φύγει απο την χώρα .Περισσότερες λεπτομέρειες στο Citizenship and Immigration Canada | Citoyenneté et Immigration Canada

  3. #3
    Junior Member
    Εγγραφή
    Aug 2016
    Gender
    Female
    Περιοχή
    athens
    Μηνύματα
    2

    Προεπιλογή

    Καταρχην σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!
    1. Οσον αφορα τα 2 μου τεκνα ( απο το προηγουμενο γαμο) γνωριζω πολυ καλα τη διαδικασια ( απο Σεπτεμβριο εχω ρ/β για ενημερωθω πληρως για τη συγκαταθεση )
    2. Εχω γεννηθει στον Καναδα και εχουν ηδη τα 2 μου τεκνα την υπηκοοτητα ( εκκρεμει το 3ο )
    3. Με τον συντροφο μου ( δεν εχουμε παντρευτει ακομη ) εχουμε κανει μονο ενα παιδι και ειναι αναγνωρισμενο.
    Μπορει να τον σπονσοραρο με αυτα τα δεδομενα? Εαν έρθει μαζί μου σαν visitor και κανει αίτηση για permanent residency απο τον Καναδά αφου εγω τον σπονσοράρω υπαρχει πιθανοτητα να απορριφθει η αιτηση και να αποχωρησει απο τον Καναδα?
    Σε ευχαριστω

  4. #4
    Senior Member
    Εγγραφή
    Sep 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Winnipeg ,MB ,CA
    Μηνύματα
    121

    Προεπιλογή

    Το αν είστε παντρεμένοι ή όχι δεν λεει τίποτα για το CIC .Απο την στιγμή που μπορείς να αποδείξεις οτι είστε μαζί και ζείτε μαζί (κοινός λογαριασμός τραπέζης ,το παιδί ,διάφορες άλλες αποδειξεις ) χωρίς να είμαι δικηγόρος ,δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Πρόβλημα ενδεχομένως να υπάρξει εαν έχει ποινικό μητρώο ή καποια ασθένεια η οποία έχει πάνω απο ένα συγκεκριμένο κόστος το χρόνο (για αυτό δεν είμαι πολύ σίγουρος πάντως ) .Παρα πολλές πληροφορίες θα βρείς εδώ ,εαν ήμουν στην θέση σου θα ξεκινούσα πολύ χαλαρά απο αυτό http://www.canadavisa.com/canada-imm...-t46995.0.html .

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO