Σελίδα 30 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 20282930313240 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 291 έως 300 από 751
  1. #291
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Toronto
    Μηνύματα
    11

    Προεπιλογή

    Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται να έχω εκτός από το διαβατήριο και την ταυτότητα μου για ταξίδι στον Καναδά ώς τουρίστας.. Ευχαριστώ

  2. #292
    Junior Member
    Εγγραφή
    Nov 2012
    Gender
    Male
    Περιοχή
    thessaloniki
    Μηνύματα
    27

    Προεπιλογή

    Εισητηριο

  3. #293
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Toronto
    Μηνύματα
    11

    Προεπιλογή

    Ναι το ξέχασα αυτό. Εννοώ μήπως χρειάζομαι κάποιο άλλο έγγραφο?? Επίσης έχω κάνει αίτηση στο IEC αλλά είμαι στο αρχικό στάδιο στη πληρωμή των 150$, θα μπορέσω να συνεχίσω τη διαδικασία στον Καναδά? Ποια έγγραφα χρειάζεται ώστε να τα έχω όλα έτοιμα? (ποινικό μητρώο κτλπ) Ευχαριστώ

  4. #294
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Toronto
    Μηνύματα
    11

    Προεπιλογή

    6 μήνες είναι το χρονικό περιθώριο που μπορώ να μείνω ως τουρίστας?

  5. #295
    Banned
    Εγγραφή
    Nov 2012
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    38

    Προεπιλογή

    Ναι 6 μηνες!

  6. #296
    Junior Member
    Εγγραφή
    Mar 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    28

    Προεπιλογή

    Για αυτους που ειναι ηδη Καναδα με το IEC, επειδη αναφερθηκε πιο επανω για το οτι σε ρωτανε στο αεροδρομιο, πρεπει να εισαι προσεκτικος τι θα πεις? Πρεπει να δειξεις οτι κατι σε κραταει πισω. Η' επειδη εχεις την βιζα εισαι κυριος? Και απλα λες οτι ηρθα για να βρω μια απασχοληση (αν ειμαι τυχερος επανω στο αντικειμενο μου) και ταυτοχρονα να εξερευνησω τον Καναδα..Πιστευω αν πεις οτι εχεις και συγγενεις - φιλους βοηθαει? η οχι?
    Ευχαριστω...

  7. #297
    Junior Member
    Εγγραφή
    Nov 2012
    Gender
    Male
    Περιοχή
    thessaloniki
    Μηνύματα
    27

    Προεπιλογή

    Οταν μπαινεις στον Καναδα με το IEC, απλα να προσεχεις να τους πεις οτι πας για 1 χρονο με το προγραμμα IEC και να μην δωσεις πολλες πληροφοριες γενικα, οσο λιγοτερα πεις τοσο το καλυτερο, κι αν δε σε ρωτησουν μην τους πεις παραπανω. Αν ερχεσαι με working holidays οπως λεει και το προγραμμα, ερχεσαι Καναδα για ταξιδι,να γνωρισεις τη χωρα και πιθανοτατα να εργασθεις αν βρεθει κατι. Δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα αφου εχεις το LOI αλλα για να αποφυγεις ταλαιπωριες και τυχον μπερδεματα απλα δεν αναφερεις πολλα οπως πχ σκεφτομαι να μεινω μονιμα ή θελω να βρω δουλεια για να μεινω κτλ. Το ξερουν οτι αυτο θελουμε ολοι οταν ερχομαστε, αλλα τυπικα δε το λεμε.
    Εμενα οταν με ρωτησε ο υπαλληλος στον ελεγχο γιατι ερχομαι Καναδα του ειπα : I am coming in Canada under the IEC program, and here's my LOI. Τιποτε αλλο.

    Τωρα αν καποιος θελει να ερθει Καναδα πιο πριν σαν τουριστας μπορει, δεν υπαρχει προβλημα αλλα δεν ξερω αν εχει καποιο νοημα. Απλα για να παρει την αδεια εργασιας του πρεπει να ξαναβγει απο τη χωρα και να ξαναμπει για να εκδοσει το work permit στο αεροδρομιο. Τυπικα εχεις το δικαιωμα να χρησιμοποιησεις το LOI μεσα σε 12 μηνες απο τοτε που το παιρνεις αρα δεν μπορει κανεις να σου πει τιποτε. Αν δε σε ρωτησουν παλι στον ελεγχο δεν τους λες τιποτα για IEC κτλ. Αν σε ρωτησουν τους λες οτι ηρθα για λιγο για προσωπικους λογους αλλα θα φυγω παλι πισω Ελλαδα, υπολογιζω να ερθω με το IEC αργοτερα.

  8. #298
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Toronto
    Μηνύματα
    11

    Προεπιλογή

    Εγώ θέλω να πάω Καναδά ως τουρίστας.. Αρχικά βλέπω στο site ότι θέλει medical health τι είναι αυτό ξέρει κανείς? Δεν χρειάζομαι μόνο διαβατήριο ταυτότητα και το εισιτήριο?

  9. #299
    Member Το avatar του χρήστη Serafim
    Εγγραφή
    Oct 2012
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Stars
    Μηνύματα
    31

    Προεπιλογή

    Παιδιά μια βοήθεια !!
    Μου έστειλαν σήμερα στο email ενα μήνυμα :

    Κώδικας:
     Dear Sir,
    
     
    
    In order to complete processing your application, you are kindly requested to provide our office with:
    
     
    
    -       whereabouts and occupation since Oct 2012
    
     
    
    Sincerely,
    
     
    
    Visa Section/Section des Visas 
    
    Via Zara, 30 
    
    00198 Rome, Italy/Italie 
    
    Website / site internet: www.canada.it 
    
    E-mail - courriel: romevisa@international.gc.ca
    δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλουν, υπάρχει κάποιος που του έτυχε κάτι τέτοιο? ή εχει ακούσει ?

    απο ότι καταλαβαίνω ζητάνε αν δουλεύω απο τον oct 2012 εώς σήμερα, αλλά έχω δηλωσει στην αίτηση 1295 οτι είμαι άνεργος.
    Και όποια απάντηση πρεπει να τους δώσω, με ποιον τρόπο θα τους την στείλω? δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο η κάποια αίτηση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Serafim : 08-08-2013 στις 00:32

  10. #300
    Junior Member
    Εγγραφή
    Nov 2012
    Gender
    Male
    Περιοχή
    thessaloniki
    Μηνύματα
    27

    Προεπιλογή

    Nektarios Nu το πιο πιθανο ειναι οτι δε θα σου ζητηθει να κανεις ιατρικες εξετασεις, δεν εχω ακουσει να ζητησαν σε κανεναν, νομιζω οτι ειναι μονο για εκεινους που εχουν ταξιδεψει σε τριτοκοσμικες χωρες που μαστιζονται απο επιδημιες ή συντρεχει καποιος αλλος λογος να τους ζητηθει. Κ επειδη κανεις απο μας δεν εχει κανει εξετασεις, στην αδεια που θα εκδοσεις θα γραφει οτι δε μπορεις να δουλεψεις σε child care, secondary school teaching και health care.

    Serafim Δεν ακουσα ποτε να ζητησαν σε κανενα κατι τετοιο. Εχεις κανει αιτηση για το young professionals ή working holidays?
    Μαλλον κατι βρηκαν στις πληροφοριες που τους εστειλλες και θελουν να το ερευνησουν παραπανω. Θα σου λεγα να τους στειλεις email να ρωτησεις για clarification αλλα πιστευω θα αργησουν να απαντησουν. Μπορεις να δοκιμασεις να παρεις τηλ, δε χανεις τιποτα, ή καλυτερα ψάξε στο Canada Immigration - Information on Immigration to Canada
    Κ εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι θελουν ενα βιογραφικο για το τι εκανες γενικοτερα απο τον Οκτωμβρη του 2012 μεχρι τωρα, με τι ασχολεισαι ολον αυτον τον καιρο κτλ, οχι μονο επαγγελματικα, αλλα φυσικα και αυτο.

Παρόμοια Θέματα

  1. International διπλωμα οδηγησης στον Καναδα
    Από nor-gr in forum Μετανάστευση στον Καναδά
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-2014, 04:12
  2. Canadian Experience Class
    Από claus in forum Μετανάστευση στον Καναδά
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-2014, 07:38
  3. ΔΙΛΗΜΜΑ? (UK vs CANADA)
    Από pantel10 in forum Μετανάστευση στον Καναδά
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-2013, 00:48
  4. Canada
    Από thodorisbacharidis in forum Μετανάστευση στον Καναδά
    Απαντήσεις: 385
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-2013, 11:23
  5. νέο μέλος από canada
    Από mitsos1966 in forum Γνωριμία μελών - Χαιρετίσματα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-2013, 19:17

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO