Σελίδα 46 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 36444546474856 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 451 έως 460 από 753
 1. #451
  Senior Member
  Εγγραφή
  Nov 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Brahames
  Μηνύματα
  327

  Προεπιλογή

  Οδηγός υποβολής αίτησης βήμα προς βήμα

  Ταξιδέψτ&eps ilon; και εργαστε& #x3AF;τε στον Καναδά | Οδηγ&#x3CC  Η υποβολή της αίτησης για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα International Experience Canada (IEC) περιλαμβάνει δύο στάδια:  Η Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων IEC Συνοπτικά
  ,
  αγγλικά και στα γαλλικά

  Υποβολή αίτησης στο Πρόγραμμα IEC μέσω του λογαριασμού Kompass

  Διαβάστε πρώτα την περιγραφή και τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τις κατηγορίες του Προγράμματος IEC που αφορούν τη χώρα/περιοχή σας και μετά ακολουθήστε τη διαδικασία τριών βημάτων που περιγράφεται παρακάτω.

  Βήμα 1 – Δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό IEC Kompass


  Για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό Kompass, πρέπει πρώτα ναεγγραφείτε. Αφού εγγραφείτε και ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, το σύστημα Kompass θα σας στείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) τον αριθμό του λογαριασμού σας, καθώς και οδηγίες για την ενεργοποίηση του λογαριασμού.

  Για να δημιουργήσετε λογαριασμό Kompass, πρέπει πρώτα να ανοίξει το Πρόγραμμα IEC για τη χώρα σας. Η δημιουργία λογαριασμού Kompass δεν συνεπάγεται ότι εξασφαλίζετε θέση στην ποσόστωση. Προκειμένου να εξασφαλίσετε τη θέση σας, πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλετε τη σχετική ηλεκτρονική δήλωση. Θα χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό Kompass για να διεκπεραιώσετε τη διαδικασία υποβολής αίτησης για το Πρόγραμμα IEC.


  Χρειάζεται να ανοίξω καινούργιο λογαριασμό IEC για το 2014 ή μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο λογαριασμό που
  δημιούργησα για να υποβάλω την αίτησή μου το 2013


  Βήμα 2 – Προετοιμάστε τα απαιτούμενα έγγραφα


  Διαβάστε τον πλήρη κατάλογο με τα Απαιτούμενα Έγγραφα για τη χώρα σας. Ετοιμάστε ηλεκτρονικά ή σαρωμένα αντίγραφα των εγγράφων προκειμένου να τα υποβάλετε.
  Σημείωση: Το Πρόγραμμα IEC μπορεί να σας ζητήσει να υποβάλετε πρόσθετα έγγραφα κατά τη φάση αξιολόγησης της αίτησής σας.

  Βήμα 3 – Συμπληρώστε και υποβάλετε την αίτησή σας στο Πρόγραμμα IEC


  Συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό Kompass χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

  Η αίτηση του IEC αποτελείται από αρκετές ενότητες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα στοιχεία συμπληρώσετε χωρίς να τα υποβάλετε απευθείας.


  Για να προχωρήσετε και να υποβάλετε τη δήλωσή σας, πρέπει να έχετε πρώτα συμπληρώσει όλα τα απαιτούμενα πεδία. Βεβαιωθείτε ότι οι απαντήσεις που έχετε δώσει σας καλύπτουν καθώς, αφού υποβάλετε την αίτηση, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να τις τροποποιήσετε.


  Μόλις υποβάλετε τη δήλωσή σας, το IEC θα στείλει τη σχετική Ειδοποίηση Παραλαβής στον προσωπικό σας λογαριασμό Kompass. Η επιστολή θα εμφανιστεί στην ενότητα Μηνυμάτων του λογαριασμού σας εντός 48 ωρών από την υποβολή της δήλωσης. Η επιστολή επιβεβαιώνει ότι το Πρόγραμμα IEC έλαβε την αίτησή σας και ότι έχετε εξασφαλίσει τη θέση σας στο IEC. Επίσης η επιστολή περιλαμβάνει επιπλέον οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εξόφλησης του παραβόλου συμμετοχής και υποβολής των απαιτούμενων εγγράφων.


  Αφού ανεβάσετε τα έγγραφά σας και εξοφλήσετε το παράβολο, η δήλωσή σας είναι πλήρης. Κατόπιν το IEC θα ξεκινήσει την αξιολόγηση της επιλεξιμότητάς σας. Αν το IEC παραλάβει την αίτησή σας αφού καλυφθεί η ποσόστωση, τότε στην Ειδοποίηση Παραλαβής θα αναφέρεται ρητά ότι έχετε ενταχθεί σε λίστα αναμονής. Σε περίπτωση που αποδεσμευτεί κάποια θέση, τότε το IEC θα σας ειδοποιήσει μέσω του λογαριασμού Kompass. Να ελέγχετε τον προσωπικό σας λογαριασμό Kompass ανά τακτά διαστήματα. Μόλις καλυφθεί οριστικά η ποσόστωση, τότε το IEC θα σας ειδοποιήσει ότι η κατηγορία στην οποία υποβάλετε τη δήλωσή σας έκλεισε και δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες θέσεις.
  Αν πληρείτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας και μπορείτε να λάβετε μέρος, το IEC θα σας στείλει μια Επιστολή Αποδοχής υπό Όρους στην ενότητα Μηνυμάτων στον λογαριασμό Kompass. Αν το IEC κρίνει ότι δεν πληρείτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας για να λάβετε μέρος, θα σας στείλει μια επεξηγηματική επιστολή στην ενότητα Μηνυμάτων στον λογαριασμό Kompass.


  Υποβολή αίτησης για άδεια εργασίας μέσω του MyCIC

  Η Επιστολή Αποδοχής υπό Όρους που θα σας στείλει το IEC θα σας υποδείξει να δημιουργήσετε λογαριασμό MyCIC για να ξεκινήσετε να συμπληρώνετε την αίτησή σας για άδεια εργασίας.

  Το Συμβούλιο Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καναδά (Citizenship and Immigration Canada, CIC) θα αξιολογήσει αν η αίτησή σας πληροί τις προϋποθέσεις έγκρισης για είσοδο στον Καναδά, καθώς και την επιλεξιμότητά σας για χορήγηση άδειας εργασίας.


  Αν η αξιολόγηση του Συμβουλίου Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καναδά είναι θετική:


  • Το Συμβούλιο Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καναδά θα σας στείλει μια Συστατική Επιστολή (έντυπο IMM 5665) την οποία θα δείξετε στο σημείο εισόδου στον Καναδά. Θα σας τη στείλει μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού MyCIC, όχιμέσω του λογαριασμού IEC Kompass.
  • Αφού λάβετε τη Συστατική Επιστολή (έντυπο IMM 5665) για το σημείο εισόδου από το Συμβούλιο Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καναδά, το IEC θα σας στείλει με τη σειρά του μια Επιστολή Καλωσορίσματος μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού IEC Kompass.


  Αν η αξιολόγηση του Συμβουλίου Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καναδά είναι αρνητική
  , τότε το Συμβούλιο θα σας στείλει ειδοποιητήρια επιστολή μέσω του λογαριασμού MyCIC. Επιπλέον το IEC θα σας στείλει μια επιστολή μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού IEC Kompass, με την οποία θα σας εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα σας επιστραφεί το παράβολο συμμετοχής.
  Φροντίστε να είστε έτοιμοι την ημέρα έναρξης του προγράμματος. Σε μερικές χώρες, το Πρόγραμμα IEC είναι τόσο περιζήτητο που ολόκληρη η ποσόστωση καλύπτεται σε λιγότερο από 30 λεπτά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε προετοιμαστεί πριν την ημερομηνία έναρξης.


  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη claus : 09-12-2013 στις 19:57

 2. #452

 3. #453
  Senior Member
  Εγγραφή
  Nov 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Brahames
  Μηνύματα
  327

  Προεπιλογή

  η αποφαση βγαινει σε 8 εβδομαδες: Service Standard  Service Standard

  What is the average processing time for an International Experience Canada (IEC) application?

  The average processing time is eight (8) weeks (calendar days). This includes:


  • Two (2) weeks from the time you submit your application through the IEC Kompass account until your receive your Conditional Acceptance Letter, and;
  • Six (6) weeks from the time you submit your work permit application through your MyCIC account until you receive your POE Introduction Letter.


  Please note that the 8 week processing time DOES NOT include the time during which:


  • We are waiting, at any point during the process, for you to submit a complete application with all the information requested;
  • We are awaiting your participation fee payment;
  • You hold an IEC Conditional Acceptance Letter and do not submit an application for Stage 2 (via MyCIC) of the application process;
  • You undergo a medical examination following a request from the visa office;
  • You provide any additional documentation as requested by the visa office (e.g. a police certificate from another country);
  • During winter holidays (Dec 23 until January 3).


  The IEC applies the principle of "first come, first served" for both assigning places and processing applications in each stage. If you are taking more time than another applicant to pay your participation fees or to submit your application to Stage 2 (MyCIC), other applications may be proccesed before yours.

 4. #454
  Junior Member
  Εγγραφή
  Nov 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  8

  Προεπιλογή

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ πατριωτάκια !εκανα σήμερα την αίτηση,πλήρωσα και το παράβολο και το μόνο που εκκρεμεί ειναι το βιογραφικό.πρεπει να ειναι ολα τα στοιχεία αληθινά και να υποστηρίζονται και απο κάποια ένσημα ίσως;ζητείται κάτι όσο αναφορά τις εργασίες σου στα παρακάτω στάδια της αίτησης;ευχαριστώ πολυ!!!

 5. #455
  Junior Member
  Εγγραφή
  Nov 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  8

  Προεπιλογή

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ πατριωτάκια !εκανα σήμερα την αίτηση,πλήρωσα και το παράβολο και το μόνο που εκκρεμεί ειναι το βιογραφικό.πρεπει να ειναι ολα τα στοιχεία αληθινά και να υποστηρίζονται και απο κάποια ένσημα ίσως;ζητείται κάτι όσο αναφορά τις εργασίες σου στα παρακάτω στάδια της αίτησης;ευχαριστώ πολυ!!!

 6. #456
  Senior Member
  Εγγραφή
  May 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  The place to be !!!
  Μηνύματα
  248

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panagospapei Εμφάνιση μηνυμάτων
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ πατριωτάκια !εκανα σήμερα την αίτηση,πλήρωσα και το παράβολο και το μόνο που εκκρεμεί ειναι το βιογραφικό.πρεπει να ειναι ολα τα στοιχεία αληθινά και να υποστηρίζονται και απο κάποια ένσημα ίσως;ζητείται κάτι όσο αναφορά τις εργασίες σου στα παρακάτω στάδια της αίτησης;ευχαριστώ πολυ!!!
  Καλο θα ηταν να μας ενημερωσεις για την κατηγορια που εκανες αιτηση. Αν υποθεσω οτι εκανες για το working holiday να σου πω οτι το βιογραφικο ειναι κατι τυπικο χωρις αυτο να σημαινει οτι θα γραψουμε ενα καρο ψεμματα.

  Δεν θα σου ζητηθει κατι(αν εισαι στο working holiday), εγω οταν εκανα αιτηση στο IEC 2013 εβαλα ολες τις εργασιες που εχω κανει, μαυρες και μη. Απο τη στιγμη που ειμαι ηδη Καναδα και εγω και η γυναικα μου με το IEC, υποθετω οτι δεν υπαρχει προβλημα να γραψεις δουλειες χωρις ενσημα στο βιογραφικο.

  Καλη επιτυχια και σε δυο μηνες Καναδος ευχομαι
  “Experience is a brutal teacher, but you learn. My God, do you learn.” C.S Lewis

 7. #457
  Senior Member
  Εγγραφή
  Nov 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Brahames
  Μηνύματα
  327

  Προεπιλογή

  γενικα να ξερετε η Μαυρη Εργασια ειναι σαν να μην εχει γινει ποτε. (αν ποτε χρειαστειτε να την αποδειξετε)

  στο IEC δεν χρειαζεται να αποδειχθει τιποτα παντως.

  _______________________


  την Τεταρτη 11/12 το βραδυ στο Working Holiday ειχαν καλυφθει 24 θεσεις [ απο τις 180 ]

  χθες 12/12 ειχαν καλυφθει 44 θεσεις .... Υπολοιπο Θεσεων: 136  Νεοι Επαγγελματιες: υπολοιπο θεσεων 7
  [ απο τις 10 ]

  Πρακτικη Ασκηση:
  υπολοιπο θεσεων 9 [ απο τις 10 ]

 8. #458
  Junior Member
  Εγγραφή
  Nov 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  8

  Προεπιλογή

  Τι σημαίνει έχουν καλυφθεί τοςες θέσεις;εγω που έστειλα την αίτηση ,πλήρωσα και εκκρεμεί το βιογραφικό εχω καπαρώσει μια θέση;(ξέρω αργότερα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να απορριφθεί ) μέχρι 21/12 εχω το δικαίωμα να καταθέσω ολα τα χαρτια της πρώτης φάσης
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panagospapei : 13-12-2013 στις 15:12

 9. #459
  Junior Member
  Εγγραφή
  Nov 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  8

  Προεπιλογή

  Έκανα αίτηση στη κατηγορία working holidays..την έστειλα (2ος νομίζω κι ολας!χαχαχα) ,πλήρωσα και εκκρεμεί το βιογραφικό,εχω περιθώριο μέχρι 21/12

 10. #460
  Senior Member
  Εγγραφή
  May 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  The place to be !!!
  Μηνύματα
  248

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panagospapei Εμφάνιση μηνυμάτων
  Τι σημαίνει έχουν καλυφθεί τοςες θέσεις;εγω που έστειλα την αίτηση ,πλήρωσα και εκκρεμεί το βιογραφικό εχω καπαρώσει μια θέση;(ξέρω αργότερα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να απορριφθεί ) μέχρι 21/12 εχω το δικαίωμα να καταθέσω ολα τα χαρτια της πρώτης φάσης
  Απο τη στιγμη που πηρες WTN εχεις καπαρωσει την θεση, η οποια θα γινει ξανα διαθεσιμη αν η αιτηση σου απορριφθει.
  “Experience is a brutal teacher, but you learn. My God, do you learn.” C.S Lewis

Σελίδα 46 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 36444546474856 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

 1. International διπλωμα οδηγησης στον Καναδα
  Από nor-gr in forum Μετανάστευση στον Καναδά
  Απαντήσεις: 20
  Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-2014, 03:12
 2. Canadian Experience Class
  Από claus in forum Μετανάστευση στον Καναδά
  Απαντήσεις: 13
  Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-2014, 06:38
 3. ΔΙΛΗΜΜΑ? (UK vs CANADA)
  Από pantel10 in forum Μετανάστευση στον Καναδά
  Απαντήσεις: 13
  Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-2013, 23:48
 4. Canada
  Από thodorisbacharidis in forum Μετανάστευση στον Καναδά
  Απαντήσεις: 385
  Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-2013, 10:23
 5. νέο μέλος από canada
  Από mitsos1966 in forum Γνωριμία μελών - Χαιρετίσματα
  Απαντήσεις: 4
  Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-2013, 18:17

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
 •