Σελίδα 7 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 567891757 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 751
  1. #61
    Senior Member
    Εγγραφή
    May 2012
    Gender
    Male
    Περιοχή
    The place to be !!!
    Μηνύματα
    248

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos-32 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα !!
    Θέλω κ εγώ να ρωτήσω για το IEC, αν στο working holiday πάρεις το τελικό χαρτί πχ τον Ιούνιο, έχεις το δικαίωμα να μπεις στον Καναδά και να πάρεις work permit μέχρι και τον Ιούνιο του επόμενου έτους? δηλαδή δεν περιορίζεται κανείς χρονικά, πχ μέχρι το τέλος του έτους 2012??
    Ακριβως οπως το ειπες, δεν υπαρχει χρονικος περιορισμος. Θα το δεις αλλωστε μολις παρεις το χαρτι, το λεει μεσα

  2. #62
    Senior Member
    Εγγραφή
    May 2012
    Gender
    Male
    Περιοχή
    The place to be !!!
    Μηνύματα
    248

    Προεπιλογή

    @Canadiara οταν σου ηρθε το LOI απο την CIC μετα απο ποσες μερες αλλαξε σε Verified το Immigration Assessment? Εχουν περασει δεκα μερες απο τοτε που μου ηρθε το LOI και ακομα ειναι Pending οπως φυσικα και το final decision. Ξερεις τι παιζει?

  3. #63
    Junior Member
    Εγγραφή
    Mar 2013
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Aegina
    Μηνύματα
    16

    Προεπιλογή

    Γεια σας και πάλι!
    Αντιλαμβάνομαι ότι όσο αναφορά το είδος της δουλειάς που θα βρούμε δεν πρέπει να έχουμε και τρελές απαιτήσεις.
    Παρόλα αυτά, για το πτυχίο μας χρειάζεται evaluation από κάποιον οργανισμό εκεί. Αυτά που έχει στο site ζητούν 150 με 200$ CAD για να το κάνουν. Είναι απαραίτητο? (αναφέρομαι για non - regulated επαγγέλματα, γραφίστρια είμαι)

  4. #64
    Member Το avatar του χρήστη canadiara
    Εγγραφή
    Apr 2013
    Gender
    Female
    Περιοχή
    BC
    Μηνύματα
    56

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BlackRed Εμφάνιση μηνυμάτων
    @Canadiara οταν σου ηρθε το LOI απο την CIC μετα απο ποσες μερες αλλαξε σε Verified το Immigration Assessment? Εχουν περασει δεκα μερες απο τοτε που μου ηρθε το LOI και ακομα ειναι Pending οπως φυσικα και το final decision. Ξερεις τι παιζει?
    ειλικρινά όυτε που το κοίταξα. δεν το έχω ελέγξει καθόλου! με το που ήρθε το loi, δηλαδή μπήκα στο mycic, δεν είχα λάβει καν το email, είδα το loi, το τύπωσα (δευτέρα) και την τετάρτη περνούσα τα σύνορα, όπου η υπάλληλος μου έδωσε το work permit, σύρραψε το χαρτί σοτ διαβατήριο και τέλος. αλλά τώρα που το λες, θα ρίξω μια ματιά στο mycic να δω τι status έχω

  5. #65
    Member Το avatar του χρήστη canadiara
    Εγγραφή
    Apr 2013
    Gender
    Female
    Περιοχή
    BC
    Μηνύματα
    56

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ck_ec29710 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας και πάλι!
    Αντιλαμβάνομαι ότι όσο αναφορά το είδος της δουλειάς που θα βρούμε δεν πρέπει να έχουμε και τρελές απαιτήσεις.
    Παρόλα αυτά, για το πτυχίο μας χρειάζεται evaluation από κάποιον οργανισμό εκεί. Αυτά που έχει στο site ζητούν 150 με 200$ CAD για να το κάνουν. Είναι απαραίτητο? (αναφέρομαι για non - regulated επαγγέλματα, γραφίστρια είμαι)
    νομίζω οτι μπερεδεύεις τα πράγματα. η αναγνώριση/αξιολόγηση του πτυχίου χρειάζεται για να μεταναστεύσεις, δηλαδή για το καινούργιο πρόγραμμα που θα ανοίξει το μάιο. για το iec δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. τώρα για τον εργοδότη, πίστεψέ με, είτε αναγνωρίσεις το πτυχίο, είτε όχι, καρφάκι δεν τους καίγεται.
    τα ποσά αυτά που τα είδες; για ποιά επαρχία μιλάς;

  6. #66
    Junior Member
    Εγγραφή
    Apr 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Akrata
    Μηνύματα
    3

    Προεπιλογή

    Δηλαδή μετά το LOI από το mycic κάνουμε ασφάλεια, κλείνουμε εισιτήρια και φεύγουμε?

  7. #67
    Junior Member
    Εγγραφή
    Apr 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    athens
    Μηνύματα
    1

    Προεπιλογή

    Προβληματιζομαι που μπορει να οδηγησει η IEC. Διαβασα μπορει καποιος να κανει αιτηση μεχρι και δευτερη φορα αλλα σε διαφορετικη κατηγορια της συγκεκριμενης visas. Σε περιπτωση που ολα πανε καλα και βρισκεσαι 2 χρονια εκει μετα ξερει καποιος το επομενο σταδιο για πιο μονιμη κατασταση;

  8. #68
    Senior Member
    Εγγραφή
    May 2012
    Gender
    Male
    Περιοχή
    The place to be !!!
    Μηνύματα
    248

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο twister Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προβληματιζομαι που μπορει να οδηγησει η IEC. Διαβασα μπορει καποιος να κανει αιτηση μεχρι και δευτερη φορα αλλα σε διαφορετικη κατηγορια της συγκεκριμενης visas. Σε περιπτωση που ολα πανε καλα και βρισκεσαι 2 χρονια εκει μετα ξερει καποιος το επομενο σταδιο για πιο μονιμη κατασταση;
    Καταρχας 2 χρονια ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα και σε μια χωρα σαν τον Καναδα μπορουν να συμβουν πολλα! Μην παρεξηγηθω, καλα κανεις και το σκεφτεσαι οπως αλλωστε το σκεφτηκα και εγω.

    Στο ερωτημα σου τωρα, φυσικα και υπαρχουν τροποι να παρατεινεις την παραμονη σου για μερικα παραπανω χρονια αλλα κατα βαση εξαρταται απο την πορεια που θα εχεις εκει. Δηλαδη, π.χ αν εχεις βρει καποια εργασια στην οποια ο εργοδοτης σου θελει να σε κρατησει οπωσδηποτε για χρονικο διαστημα περα των 2 χρονων, μπορεις να αιτηθεις επεκταση της παραμονης σου.

  9. #69
    Junior Member
    Εγγραφή
    Feb 2011
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Greece
    Μηνύματα
    21

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο canadiara Εμφάνιση μηνυμάτων
    νομίζω οτι μπερεδεύεις τα πράγματα. η αναγνώριση/αξιολόγηση του πτυχίου χρειάζεται για να μεταναστεύσεις, δηλαδή για το καινούργιο πρόγραμμα που θα ανοίξει το μάιο.
    Σε ποιο προγραμμα αναφερεσαι?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xenias : 23-04-2013 στις 13:10

  10. #70
    Junior Member
    Εγγραφή
    Mar 2013
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Aegina
    Μηνύματα
    16

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο canadiara Εμφάνιση μηνυμάτων
    νομίζω οτι μπερεδεύεις τα πράγματα. η αναγνώριση/αξιολόγηση του πτυχίου χρειάζεται για να μεταναστεύσεις, δηλαδή για το καινούργιο πρόγραμμα που θα ανοίξει το μάιο. για το iec δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. τώρα για τον εργοδότη, πίστεψέ με, είτε αναγνωρίσεις το πτυχίο, είτε όχι, καρφάκι δεν τους καίγεται.
    τα ποσά αυτά που τα είδες; για ποιά επαρχία μιλάς;
    Μα ναι, για τους εργοδότες αναφέρομαι.

    Το είδα εδώ:
    Working in Canada - How do I get my skills recognized?

    εκεί έχει για κάθε επαρχία, κάποιους οργανισμούς-εταιρείες που το κάνουν. Για Οντάριο κοίταξα.

Παρόμοια Θέματα

  1. International διπλωμα οδηγησης στον Καναδα
    Από nor-gr in forum Μετανάστευση στον Καναδά
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-2014, 04:12
  2. Canadian Experience Class
    Από claus in forum Μετανάστευση στον Καναδά
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-2014, 07:38
  3. ΔΙΛΗΜΜΑ? (UK vs CANADA)
    Από pantel10 in forum Μετανάστευση στον Καναδά
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-2013, 00:48
  4. Canada
    Από thodorisbacharidis in forum Μετανάστευση στον Καναδά
    Απαντήσεις: 385
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-2013, 11:23
  5. νέο μέλος από canada
    Από mitsos1966 in forum Γνωριμία μελών - Χαιρετίσματα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-2013, 19:17

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO