Σελίδα 18 από 21 ΠρώτηΠρώτη ... 81617181920 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 171 έως 180 από 201
  1. #171
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Brahames
    Μηνύματα
    327

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nor-gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κ εγώ δουλεύω στο Οντάριο μεσω του IEC και σκέφτομαι να προχωρήσω με το MPNP, αν έχω job offer απο Manitoba employer θα μετρήσει αυτό? Ακόμα κι αν δεν εχω καθολου προυπηρεσία στην Μανιτόμπα?
    πρωτα πρεπει να εχεις 6 μηνες προυπηρεσια στη Manitoba και

    μετα πρεπει να εχεις Offer απο τον ιδιο/ αλλο εργοδοτη για Full Time & Long Term Job
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimit Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει πρώτα να τελειώσεις το πρόγραμμα iec για να προχωρήσεις με το πρόγραμμα της μανιτομπας γιατι είμαστε ίδια κατάσταση. Απλα απο οτι εχω καταλάβει εμείς με το iec κερδίζουμε συο οτι έχουμε Ίδη work permit και μπορούμε να δουλέψουμε αμέσως κ τελειώνοντας 6 μήνες εργασίας σε ένα ν εργοδότη π θα μας προσφέρει μόνιμη δουλειά ( job offer ) κάνουμε apply για το nominee program.
    δεν χρειαζεται να σου ληξει το IEC, μπορεις να το κανεις ταυτοχρονα (οσο διαρκει το IEC)

    αν σου ληξει το IEC πρεπει να κανεις apply ξανα για Work Permit, δες εδω: Manitoba Job Opportunities | Immigrate to Manitoba, Canada


    While you wait for decision on your application

    If you have a change in address or a change in family status you must notify both the CIC visa office AND the MPNP. You must also notify the MPNP as soon as you receive permanent resident status.

    If you are NOW living in Manitoba
    Do not let your work permit expire. You must be prepared to apply for another work permit while CIC is processing your PR application. Find out how to extend your work permit. (The same applies to nominees in Manitoba on visitor or student visas.)
    If you have any changes to your job in Manitoba, such as being laid-off or working for a new employer, contact the MPNP immediately.

    If you are NOT yet in Manitoba

    Do not make arrangements to move to Manitoba until you have received your permanent resident visa. But you can start preparing for living here ― and finding a good job ― by using the MPNP Workbook.

  2. #172
    Senior Member
    Εγγραφή
    Feb 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Alexandroupolis
    Μηνύματα
    150
    Follow Panvdlp On Twitter

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο claus Εμφάνιση μηνυμάτων
    πρωτα πρεπει να εχεις 6 μηνες προυπηρεσια στη Manitoba και

    μετα πρεπει να εχεις Offer απο τον ιδιο/ αλλο εργοδοτη για Full Time & Long Term Job
    δεν χρειαζεται να σου ληξει το IEC, μπορεις να το κανεις ταυτοχρονα (οσο διαρκει το IEC)

    αν σου ληξει το IEC πρεπει να κανεις apply ξανα για Work Permit, δες εδω: Manitoba Job Opportunities | Immigrate to Manitoba, Canada


    While you wait for decision on your application

    If you have a change in address or a change in family status you must notify both the CIC visa office AND the MPNP. You must also notify the MPNP as soon as you receive permanent resident status.

    If you are NOW living in Manitoba
    Do not let your work permit expire. You must be prepared to apply for another work permit while CIC is processing your PR application. Find out how to extend your work permit. (The same applies to nominees in Manitoba on visitor or student visas.)
    If you have any changes to your job in Manitoba, such as being laid-off or working for a new employer, contact the MPNP immediately.

    If you are NOT yet in Manitoba

    Do not make arrangements to move to Manitoba until you have received your permanent resident visa. But you can start preparing for living here ― and finding a good job ― by using the MPNP Workbook.

    Γεια σε όλους . Από εβδομάδα θα ενημερώσω για όλα τα τελευταία νέα.

  3. #173
    Junior Member
    Εγγραφή
    Feb 2014
    Gender
    Male
    Περιοχή
    EVROS
    Μηνύματα
    1

    Προεπιλογή

    Eστειλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Ελληνική κοινότητα της Manitoba στο Winnipeg, δεν απάντησαν καν!! Η όλη υπόθεση είναι «φούσκα» και «παραμύθι»...Αισθάνομαι εξαπατημένος.Κλειστές πόρτες, πάντως, θα βρουν οι επίδοξοι Έλληνες μετανάστες και στον Καναδά!!!

  4. #174
    Junior Member
    Εγγραφή
    Mar 2014
    Gender
    Male
    Περιοχή
    florina
    Μηνύματα
    4

    Προεπιλογή

    Γεια σας κι από εμένα νέο μέλος εδώ αν και παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό.
    Έχω αρχίσει διαδικασίες για exploratory visit. Μου έστειλαν ένα αρχικό mail από hiic. Οπότε θα αρχίσω τώρα να μαζεύω χαρτιά. Αυτοί που είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία και πόσταραν πριν τι έγινε? Τα κατάφεραν τελικά έφυγαν για exploratory visit? η όχι ακόμα?
    Επίσης μου ζητούν μεταφρασμένο το πτυχίο μου και μου έχουν συστήσει το μεταφραστικό τμήμα του υπουργείου εξωτερικών. Μπορώ να το πάω κάπου αλλού να μην τρέχω Αθήνα? Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ απαντήστε μου.

  5. #175
    Junior Member Το avatar του χρήστη myron.pap
    Εγγραφή
    Sep 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Winnipeg
    Μηνύματα
    21

    Προεπιλογή

    Μπορεις να μεταφρασεις σε μεταφραστικο που συνεργαζεται με δικηγορο για επικυρωση.Ακριβο αλλα γρηγορο.Εαν πληρεις τις προυποθεσεις της επιτροπης και εχεις υπομονη θα τα καταφερεις.Πολυ υπομονη γιατι μιλαμε για το 2015 σιγουρα.Μαξεψε ολα τα χαρτια κ στειλε τα ολα μαζι,αν θες τη συμβουλη μου,και το ielts παροτι δεν ειναι απαραιτητο για exploratory.Και σιγουρα,δεν τα καταφεραν ολοι να ερθουν αλλοι γιατι δεν πληρουσαν ολες τις προυποθεσεις κ αλλοι γιατι δεν μπορουσαν να περιμενουν για μηνες.

  6. #176
    Junior Member
    Εγγραφή
    Mar 2014
    Gender
    Male
    Περιοχή
    florina
    Μηνύματα
    4

    Προεπιλογή

    Αν παω κατευθειαν σε εναν δικηγορο που ειναι γνωστος μου γινεται?? Κανει μεταφρασεις αποτι ξερω και βαζει πανω τη σφραγιδα του. Δικηγορικο γραφειο ταδε. Επισης να ρωτησω και κατι αλλο. Θα πρεπει και η σύζυγος να κανει την ολη διαδικασια (ielts μεταφρασεις κλπ) η μονο εγω. Γιατι εγω αυτο που σκεφτομουν ηταν να κανω εγω πρωτα τα δικα μου χαρτια να τα στειλω για να κλεισουμε τη θεση, και μεχρι να παμε να κανουμε και της συζυγου. Θελω να πω δηλαδη στον φακελο που θα υποβαλω ως ενδιαφερομενος θα πρεπει να εχω τα χαρτια και των δυο μας για να ειναι πληρης? Η αρκουν τα δικα μου?

  7. #177
    Junior Member Το avatar του χρήστη myron.pap
    Εγγραφή
    Sep 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Winnipeg
    Μηνύματα
    21

    Προεπιλογή

    Αν θελεις να πατε μαζι πρεπει να βαλεις το πτυχιο της,το βιογραφικο κ την προυπηρεσια(5 τελευταια χρονια),αν εισαι εσυ ο κυριος υποψηφιος.IELTS κτλ χρειαζεται μονο ο κυριος υποψηφιος.Δε φτανει μονο η σφραγιδα του,πρεπει να κανει πληρη επικυρωση,ξερει αυτος.Αυτο που λες να κλεισω θεση δεν το καταλαβαινω.Δεν ειναι ρεζερβε κ κανεις δε μπορει να σου εγγυηθει οτι θα σε δεχτουν η οταν σε δεχτουν(2015 μετα τα μεσα) θα υπαρχει προγραμμα να κανεις αιτηση.

  8. #178
    Junior Member
    Εγγραφή
    Mar 2014
    Gender
    Male
    Περιοχή
    florina
    Μηνύματα
    4

    Προεπιλογή

    Αυτό που λένε ότι πλέον θέσεις υπάρχουν για μετά το 2015 δεν το ξέρεις από πιο νωρίς?
    Δηλαδή απλώς στέλνεις χαρτιά και περιμένεις για αν η πότε θα σε καλέσουν για expl visit?
    Δεν υπάρχει κάποιου είδους χρονοδιάγραμμα δηλαδή ότι από τη στιγμή που θα στείλεις όλα τα χαρτιά και τα δει η hiic να ξέρεις ότι η expl visit έχει προγραμματιστεί για τότε? Εγώ αυτό κατάλαβα δεν εννοούσα ότι θα είναι ρεζερβέ η θέση για άδεια εργασίας. Δηλαδή έστω ότι στέλνω τα χαρτιά σε ένα μήνα και τα δέχονται, δεν σου λένε ότι η expl visit έχει προγραμματιστεί ξέρω γω για Σεπτέμβριο του 15 απλώς περιμένεις και όταν σε καλέσουν πρέπει να φύγεις άμεσα???

  9. #179
    Junior Member Το avatar του χρήστη myron.pap
    Εγγραφή
    Sep 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Winnipeg
    Μηνύματα
    21

    Προεπιλογή

    Oxi βεβαια,οταν δουν τα χαρτια σου κ ειναι οκ σου λενε ποτε μπορεις κ το συμφωνειτε.Υπαρχει ο περιορισμος των 3 οικογ το μηνα κ υπαρχουν εκατονταδες υποψηφιοι πριν απο σενα.Η λογικη ειναι first come first serve,οποτε κ να ειναι οκ τα χαρτια πρεπει να περιμενεις τους υπολοιπους.Γιαυτο μιλαμε για 2015 κ για υπομονη...

  10. #180
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Toronto
    Μηνύματα
    10

    Προεπιλογή

    Γεια σας παιδιά!
    Το πρόγραμμα της Manitoba τρέχει ακόμη;
    Έχω το IEC και σκέφτομαι να το συνδυάσω με αυτό της manitoba.
    Το έχει κάνει κανένας, είναι εφικτό; Από χρόνους προλαβαίνω;
    Επίσης κοιτούσα για δουλείες στο kijiji (construction) και βλέπω ότι δεν έχει και τόσες πολλές σε σχέσει με άλλες περιοχές...
    Για να είμαι ειλικρινής θα μου αρέσει καλύτερα η ιδέα του να μετακομίσω προς Alberta μεριά αλλά ο λόγος που σκέφτομαι για Manitoba είναι μόνο για να συνδυάσω το πρόγραμμα...

    Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Toronto...
    Αν κάποιος έχει βρει κάτι άλλο έτσι ώστε να επιμηκύνει το work permit από Ontario θα παρακαλούσα να με ενημερώσει.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σελίδα 18 από 21 ΠρώτηΠρώτη ... 81617181920 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •