Σελίδα 9 από 20 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 194
 1. #81
  Member Το avatar του χρήστη charm_quark
  Εγγραφή
  Jan 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Central Coast
  Μηνύματα
  67

  Προεπιλογή

  Ενα λιθαράκι λοιπόν και από εμάς:
  Επικοινώνησα με τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής - Διεύθυνση Υγείας Ζώων - Τμήμα Υγειονομικού Κτηνιατρικού Ελέγχου Επιδημολογίας και Στατιστικής. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108252673. Μίλησα με μία ευγενέστατη κυρία, η οποία κράτησε το τηλέφωνο μου και θα επικοινωνήσει μαζί μου αύριο να μου στείλει κάποια χαρτιά που πρέπει να συμπληρωθούν και λεπτομέρειες πως/που/τι ακριβώς θα στείλει η κτηνίατρος το δείγμα για την εξέταση αντισωμάτων. Θα σας κρατάω ενήμερους.

 2. #82
  Member Το avatar του χρήστη charm_quark
  Εγγραφή
  Jan 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Central Coast
  Μηνύματα
  67

  Προεπιλογή

  Αναιρώ το πρόθυμη...
  Τελικά επικοινώνησα ξανά μαζί τους με email,προσπαθώντας να εντοπίσω το εγκεκριμένο εργαστήριο που θα γίνει το RNAT test. Μου απαντησαν:

  "Για τη μετακίνηση της γάτας σας στην Αυστραλία σας στέλνω συνημμένα σχετικά αρχεία για τις εξετάσεις που απαιτούνται.
  Μου επισύναψαν ότι διάβαζω στο daff.. μαζί με μία φόρμα απο το εργαστήριο που αναφέρουν παρακάτω που έχει ότι εξετάσεις φαντάζεστε, εκτός απο τον τίτλο αντισωμάτων λύσσας!
  Καθ΄υπόδειξη των επίσημων αρχών της Αυστραλίας οι εξετάσεις πρέπει να πραγματοποιούνται σε εγκεκριμένα εργαστήρια (ένα από αυτά που μας έχουν επειδείξει οι αρμόδιες αρχέρ της Αυστραλίας είναι το εργαστήριο VLA Weybridge στην Αγγλία. Στοιχεία επικοινωνίας του συγκεκριμένου εργαστηρίου θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία σχετικά με το είδος και την αποστολή δειγμάτων προς εξέταση) και οι οποίες δε θα πρέπει να ολοκληρώνονται σε διάστημα μεγαλύτερο των 30 ημερών πρίν τη μετακίνηση του ζώου. Προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την είσοδο του ζώου στην Αυστραλία, παρακαλούμε οι ζητούμενες εξετάσεις να διεξάγονται αυστηρά με την προτεινόμενη κάθε φορά μέθοδο . Το υπόδειγμα υγειονομικού πιστοποιητικού που θα συνοδεύει το ζώο κατά τη μετακίνησή του, πρέπει να είναι υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από επίσημο κτηνίατρο.
  1. το daff λέει ξεκάθαρα "Government Approved Laboratories: are approved by the veterinary service in the country of export for testing samples from animals destined for export. These laboratories may be in another country. However, it must be located within an DAFF approved country." αρα θέλουμε εγκεκριμένο απο το ελληνικό κράτος ή κάνω λάθος;
  2. Τι εννοεί το ποιητή με το "επισημος κτηνίατρος". Το σφραγισμένο απο την κτηνιατρική διεύθυνση;
  Παρακαλείσθε για την ορθή εφαρμογή των όρων μετακίνησης του ζώου σας προς την Αυστραλία, λόγω της πρόσφατης επιστολής παραπόνων της Αυστραλίας προς τη χώρα μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε άλλη διευκρίνηση."
  Γιατί άραγε τους έκαναν παράπονα; Για τις φοβερές οδηγίες που δίνουν;;;; ή για την οργάνωση του ψάχνουμε τρία άτομα (μαζί και η κτηνίατρος) εδώ και μία εβδομάδα που πρέπει να στείλουμε τον ορό αίματος για το RNATT.
  Απαντάω ευχαριστώντας τους τέλος πάντων και για να επιβεβαιώσω ότι κατάλαβα ορθώς:
  : Στη σελίδα του αντίστοιχου υπουργείου της Αυστραλίας Category 4: Quarantine period varies in Australia - Department of Agriculture, Fisheries and Forestry στο βήμα 4, |
  το Government Approved Laboratories είναι το εργαστήριο που με παραπέμπετε στην Αγγλία; Το VLA Weybridge?
  Οταν βγουν τα αποτελέσματα, το RNATT declaration, το συμπληρώνει/σφραγίζει/υπογράφει επίσημος κτηνίατρος του κράτους (αναφερόμενος απο το daff ως Official Government Veterinarian). Που θα απευθυνθώ για την περιοχή της Αχαΐας /Δυτικής Ελλάδας;
  Ο Government Approved Veterinarian, είναι υποθέτω ο/η κτηνίατρος που παρακολουθεί/εμβολιάζει το ζώο, καθώς έχει την άδεια απο το ελληνικό κράτος;
  Και παθαίνω ενα σοκ, όταν σήμερα, και αφού έχουμε πάρει με νάρκωση το δείγμα αίματος απο το ζώο, (ήθελαν 2 ml ορού αίματος - άρα γύρω στα 5 ml δείγμα) βλέπω απάντηση:
  -το εργαστήριο VLA Weybridge στην Αγγλία (καθ΄υπόδειξη των επίσημων αρχών της Αυστραλίας) είναι εγκεκριμένο εργαστήριο για τις εξετάσεις του ζώου σας. Στην Ελλάδα εγκεκριμένο εργαστήριο έχουμε μόνο για την εξέταση του τίτλου αντισωμάτων για τη λύσσα. Εάν θέλετε να επιλέξετε κάποιο άλλο εγκεκριμένο εργαστήριο παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τις Αυστραλιανές αρχές.

  -το RNATT declaration συμπληρώνεται ,σφραγίζεται και υπογράφεται από επίσημο δημόσιο κτηνίατρο της Δ/νσης Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία ανήκετε.

  -Government Approved Veterinarian θεωρείται επίσης ο επίσημος δημόσιος κτηνίατρος της Δ/νσης Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία ανήκετε

  Κατά συνέπεια επικοινωνήστε με τη Δ/νση Κτηνιατρικής Αχαίας τηλ:2610220143, 2610453983
  Δηλαδή υπάρχει εργαστήριο στην Ελλάδα; Και μένα γιατι μου το κρατάνε μυστικό; Αφου εξαρχής αυτό τους ζήτησα! Ποιο εργαστήριο κάνει το RNATT;;;

 3. #83
  Member Το avatar του χρήστη charm_quark
  Εγγραφή
  Jan 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Central Coast
  Μηνύματα
  67

  Προεπιλογή

  Λύθηκε το μυστήριο.
  Οι γάτες χρειάζονται μόνο το RNATT (ορός τίτλου αντισωμμάτων λύσσας), το οποίο και γίνεται στο Εργαστήριο Ιολογίας του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Αθηνών. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-6011499.
  Εγώ θα στείλω το ποσό των 54,14 euro με ταχυδρομική επιταγή. Φωτοτυπία αυτής (πάνω στην οποία θα αναγράφεται το όνομα του ζώου και το δικό μου για σιγουριά), φόρμα συμπληρωμένη από την κτηνίατρο και ορός αίματος 2ml θα αποσταλούν με κούριερ εκεί.
  Το εργαστήριο στην Αγγλια, αφορά τους σκύλους που χρειάζονται επιπλέον εξετάσεις πέραν του RNATT.

 4. #84
  Member Το avatar του χρήστη charm_quark
  Εγγραφή
  Jan 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Central Coast
  Μηνύματα
  67

  Προεπιλογή

  Λόγω προβλημάτων υγείας της γάτας μας, αποφασίσαμε να μην την πάρουμε μαζί μας. Επειδή όμως έχω τις φόρμες που θα χρειαστεί μία γάτα για την RNATT εξέταση απο το Εργαστήριο Ιολογίας, θα ήθελα να ξέρω σε ποιον να τις στείλω για να "ανέβουν" και να υπάρχουν στο forum για μελλοντική χρήση.

 5. #85
  Member Το avatar του χρήστη Anais
  Εγγραφή
  Jun 2011
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Sydney
  Μηνύματα
  58
  Add Anais on Facebook

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο charm_quark Εμφάνιση μηνυμάτων
  Λόγω προβλημάτων υγείας της γάτας μας, αποφασίσαμε να μην την πάρουμε μαζί μας. Επειδή όμως έχω τις φόρμες που θα χρειαστεί μία γάτα για την RNATT εξέταση απο το Εργαστήριο Ιολογίας, θα ήθελα να ξέρω σε ποιον να τις στείλω για να "ανέβουν" και να υπάρχουν στο forum για μελλοντική χρήση.
  Σε μένα να τα προσθέσω στη μπροστινη σελίδα μ. Ευχαριστω, η κάθε πληροφορία μετραει. Εχω επίσης προσθεση το τηλ Εργαστήριο Ιολογίας του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Αθηνών και σε ευχαριστω και γι'άυτο. Να είσαι καλα και πολλα φιλία στην ψιψινα σου.

 6. #86
  Member Το avatar του χρήστη charm_quark
  Εγγραφή
  Jan 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Central Coast
  Μηνύματα
  67

  Προεπιλογή ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΟΛΟΓΙΑΣ

  Βρήκα επιτέλους τον τρόπο να ανεβάσω τα αρχεία που αφορούν τις εξετάσεις για αντισώματα λύσσας RNATT που γίνονται απο το Εργαστήριο Ιολογίας Κέντρο Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Αθηνών.
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΑΤΕΣ

  *rabies-Οδηγίες αποστολ&#94.doc Οδηγίες αποστολής δείγματος / πληρωμής
  *simeioma gia ta timologia._09-11-2010.doc Περι τιμολογίων
  *Συνημμένομετιςαπ.doc Οδηγίες άλλες για κτηνίατρο
  *Rabies Sample Submission Form (1).doc Φόρμα που συμπληρώνει ο κτηνίατρος και στέλνει μαζί με το δείγμα.
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη charm_quark : 06-05-2013 στις 01:00

 7. #87
  Junior Member
  Εγγραφή
  Sep 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  none of your business
  Μηνύματα
  8

  Προεπιλογή

  [QUOTE=tdanki;53699]Λοιπον με την βοηθεια της marsalina ανακαλυψα που γινονται οι εξετασεις για την μεταφορα σκυλου για Αυστραλια απο επισημο εργαστηριο στην Αγγλια αναγνωρισμενο απο την Αυστραλια και με πολυ χαμηλες τιμες και προπαντων πολυ γρηγορα και επαγγελματικα . (Εδω στην Ελλαδα γινεται εξεταση για αντισωματα λυσσας και για τα υπολοιπα αλλα γινονται και αλλα δεν γινονται οπως η Ehrlichia η αλλες γινονται αλλα μου ειπαν οτι σε μια εβδομαδα σε ενα αλλο εργαστηριο γιατι εχει χαλασει καποιο μηχανημα κτλ)
  Το εργαστηριο θα το βρειτε εδω
  Animal Health and Veterinary Laboratories Agency - Defra

  Οπως βλεπετε στο link το site εχει το gov.uk που υποδηλωνει οτι ειτε ειναι επισημο κρατικο η υπο την αιγιδα της κυβερνησης της Μεγαλης Βρετανιας.

  και οταν τους εστειλα email μου απαντησαν στο καπακι και τηλεφωνικα που τους μιλησα ηταν ευγενεστατοι κατατοπιστικοι και φιλικοτατοι.

  παραθετω απαντηση και τιμες απο τις εξετασεις που πρεπει να γινουν μεσα στον μηνα πριν την αναχωρηση του ζωου.

  Dear Customer,

  We can test your dog for the Brucella Canis, Ehrlichia, Leishmania and Leptospirosis as specified. Your veterinary clinic will need to fill in our General Submission Form (attached) and provide a minimum of 2ml whole blood or 1m serum in a plain uncoated tube for these four tests. Samples should be well packaged to prevent leakage and sent by the quickest possible route. You should not need an import licence as you are sending the samples from inside the EU.

  Test prices are as follows:

  Brucella SAT (TC1032) £8.40
  Ehrlichia (TC1511) £31.35
  Leishmania (TC0674) £20.50
  Lepto Canicola (TC0452) £6.45

  Turnround time for these tests is 1-7 working days. The report will be sent back to the veterinary clinic either by fax or e-mail depending on which method they request, and they will be invoiced for the testing at the end of the month.
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tdanki : 29-06-2013 στις 04:49

 8. #88
  Junior Member
  Εγγραφή
  Sep 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  none of your business
  Μηνύματα
  8

  Προεπιλογή

  Δωστε μεγαλη πρσοχη οτι δεν στελνουμε αιμα αλλα οταν παραλαβουμε το δειγμα αιματος απο το ζωο παμε σε μικροβιολογικο εργαστηριο και ζηταμε να το κανουν φυγοκεντρηση ,γινεται διαυγες μετα σαν νερο το λεγομονο ορο αιματος μετα στελνουμε τον ορο στο εργαστηριο και αυτο γιατι δεν αιμολυεται με αποτελεσμα να χρειαστει να ξαναστειλετε δειγμα με ολα τα κοστη και παντα να ειναι σε κουτι απο φελιζολ με κανα 2-3 παγοκυστες για την συντηρηση του.
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tdanki : 30-06-2013 στις 10:28

 9. #89
  Member Το avatar του χρήστη charm_quark
  Εγγραφή
  Jan 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Central Coast
  Μηνύματα
  67

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tdanki Εμφάνιση μηνυμάτων
  Δωστε μεγαλη πρσοχη οτι δεν στελνουμε αιμα αλλα οταν παραλαβουμε το δειγμα αιματος απο το ζωο παμε σε μικροβιολογικο εργαστηριο και ζηταμε να το κανουν φυγοκεντρηση ,γινεται διαυγες μετα σαν νερο το λεγομονο ορο αιματος
  Ακριβώς. Εξάλλου τα εργαστήρια ζητάνε αυτό ακριβώς "δείγμα ΟΡΟΥ αίματος"
  Το κακό είναι ότι δεν έχουν όλοι οι κτηνίατροι το μηχάνημα για τη φυγοκέντριση.

 10. #90
  Junior Member
  Εγγραφή
  Sep 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  none of your business
  Μηνύματα
  8

  Προεπιλογή

  Μετα την αιμοληψια απο τον κτηνιατρο πηγαίνεις άμεσα το αίμα στον μικροβιολογο για φυγοκεντρηση,έχουν σχεδόν όλοι .

Σελίδα 9 από 20 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

 1. Σχετικά με μεταφορά χρημάτων απο και προς την Αυστραλία
  Από blue_mermaid in forum Μεταφορά πραγμάτων απο και προς την Αυστραλία
  Απαντήσεις: 192
  Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-2016, 21:11
 2. Φόρμα συμπλήρωσης σχετικά με την μεταφορά πραγμάτων στην Αυστραλία.
  Από Agoriani in forum Μεταφορά πραγμάτων απο και προς την Αυστραλία
  Απαντήσεις: 21
  Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-2015, 09:16
 3. Σχετικά με την μεταφορά κατοικίδιων στόν Καναδά .
  Από patrioten in forum Μετανάστευση στον Καναδά
  Απαντήσεις: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-2013, 20:22
 4. Σχετικά με την μεταφορά πραγμάτων απο και προς την Αυστραλία(ΙΙ).
  Από Agoriani in forum Μεταφορά πραγμάτων απο και προς την Αυστραλία
  Απαντήσεις: 15
  Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-2012, 10:51
 5. Σχετικά με την μεταφορά πραγμάτων απο και προς την Αυστραλία(Ι).
  Από andriana in forum Μεταφορά πραγμάτων απο και προς την Αυστραλία
  Απαντήσεις: 202
  Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-2012, 11:38

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
 •