Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο theoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα απο Αννοβερο,
Υπάρχει κανείς που ξέρει τι ακριβώς ισχύει με την νομοθεσία στην Κάτω Σαξονία;
Πριν ένα μήνα κατάφερω να βρω σπίτι που επιτρέπονται τα σκυλιά και αμέσως έφερα το σκυλί μου (mini-pinscher). Μιας και ξέρω οτι μπορείς 2 μήνες να έχεις αδήλωτο το σκυλί σου δεν έκανα καμία κίνηση μέχρι προχθές.
Εχω ετοιμάσει όλα τα χαρτιά, έχω πληρώσει ασφάλειες για μενα και το σκυλι, και ετοιμάζομουν να στείλω τα εγγραφα στο Δημαρχειο αλλά η γραμματέας στο γραφείο που εργάζομαι με σταμάτησε. Αν το δηλώσεις μου είπε, θα σε καλέσουν σε 1-2 μήνες να γράψεις εξετάσεις γραπτές και προφορικές στα γερμανικά ( εγω μόλις ξεκίνησα μαθήματα για το Α1) και είναι δύσκολες (και αυτή ζορίστηκε) και μετά πρακτικές εξετάσεις μαζί με τον σκύλο!!(εντολές κ.τ.λ.) Το κορυφαίο είναι οτι μία φορά μόνο μπορείς να τις δώσεις και αν κοπούμε θα πρέπει ο σκύλος να γυρίσει Ελλάδα..... Είναι τρελοί οι Γερμανοί;;;;
Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλά για μένα είναι σαν παιδί, δεν θέλω καν να το σκέφτομαι οτι μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί.
Τι με συμβουλευετε να κάνω;; Φιλοζωοι ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Ευχαριστω!!!
Καλησπέρα σας!
επειδή και εγώ πριν λίγες μέρες ήρθα Αννόβερο και έχω και τον σκύλο μου (μαλτέζ/τεριέ), ήθελα να σας ρωτήσω αν τελικά δηλώσατε το σκύλο σας. Θέλω να το δηλώσω αλλά μου είπαν ότι χρειάζεται να κάνω κάτι σαν εκπαίδευση, δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα και σωστά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων