| Διασκέδαση, Μουσική & Ψυχαγωγία Διασκέδαση, Μουσική & Απόλαυση |
|
||||||
|
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Member
Περιοχή: Stuttgart
|
Στα πλαισια της θεματικης ενοτητας ΜΟΥΣΙΚΗ, ανοιγω ενα θεμα,για ολους τους φιλους,και τις φιλες,του παλιου λαικου τραγουδιου....
Μεσω RAPIDSHARE κανω την αρχη,και στελνω ενα μικρο δειγμα τραγουδιων,τα οποια εχουν ηχογραφηθει απο δισκακια 45 στροφων.... Οι εραστες του βυνιλιου,θα απολαυσουν το φυσημα του δισκου,και οι πιο μερακληδες,θα τα ακουσουν συνοδεια με ενα καλο τσιπουρο,και φυσικα,τον καταλληλο μεζε..... Τυχαια επελεξα για αρχη μερικα τραγουδια....και τα μεταφερω εδω,ετσι οπως ειναι γραμενα στις λιστες μου..... Μ ΜΠΑΡΜΠΕΡΑΚΗΣ......ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΜΙΛΗΤΕΣ Τ ΤΖΙΝΑΣ.....ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΥΡΙΣΕ Ν. Ξανθόπουλος.....Γραβάτα δεν φοράω Κ. Γκρέυ.....Γηρατειά δε θα γνωρίσω Ας μπορούσα να σε μισήσω - Π. Ιωαννίδης - 1965 Ηρ. Γονίδης - Κ. Γκρέυ.....Γνώρισα πολλές γυναίκες Βολιώτισσα - Α. Αλιφραγκή - Ι. Κυριαζής Μπ. Μαρκάκης - Ρ. Καλάκη....Από τώρα κι εμπρός Άσε με να κλάψω - Π. Ιωαννίδης - 1967 Άσε με στον πόνο μου - Φ. Μαυράκη Γ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ.....ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ Γ. Χατζηαντωνίου....Γιατί ο κόσμος με κατατρέχει Γ. Μπούρας......Από ΄σένα εξαρτάτai Γ. Μπούρας.....Άδικα μη θές να πάω ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ Μ ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΥΡΝΑ ΛΟΙΠOΝ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Α ΖΑΚΥΝΘΙΝΑΚΗΣ ΓΥΡΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΓΚΡΕΥ Γλυκιά μου αγάπη. ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΝΕΙ Σ ΤΖΟΥΑΝΑΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΑΡΤΗ Π ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γύρνα πάλι γύρνα - Γ. Λύδια ΓΥΡΙΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ ΓΚΡΕΥ ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ Η ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Μ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ Β ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗΣ ΓΥΡΙΣΜΟΣ Β ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ Α ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Σπ. Σκορδίλης......Βογγάει ο πόνος Στρ. Διονυσίου....Άλλαξε κορίτσι μου μυαλό http://rapidshare.com/files/14028427...GART_.rar.html |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Member
|
Αλλη μια μικρη δοση απο το παρελθον.....
GAVALAS...Sinithisa konta sou GEWRGIOU-PAPADOPOULOU...Kalo_den_xanakano.mp3 GEWRGIOU_SWTHRHS-PARE_TH_VERA_SOU_KAI_STRIBE GEWRVIOU-FYGE_PIA_APO_KONTA_MOY GIWTA MPOUKH...Xilia filia apo sena HLIADHS...Mia palia istoria KALAITZOGLOU..Omorfos den eima KALOUDHS..Eisai to pan sti zwi KALYMNAKHS-DIAMANTH...O ponos mou einai aponos_[1966] KALYMNAKHS...Ekei pou den peftei o ilios KATSALAS-OLGA MAH.....Izambella KAVADIAS-SOULA STAUROU...Petra_pou_katrakylai KAVADIAS....An varethikes.... Kazantsidis_Stelios_-_Feugw_tha_ksenyteuto KAZANTZIDHS...Klapste oloi ponemenoi1955 KAZANTZIDHS...Tous_ponemenous_symponao Kazantzidis - Gramma sou stelno mana mou. KOLLIAS...Sto staurodroni tis zwis KORINWTHS....Fugw pia Kostas_Taxtsoglou_-_Ap_ton_kairo_pou_s'_exasa_ KRYSTALLHS-MANTA...San molivi KRYTSALOS...Se eixa mana mou ston pono KWSTAS POLITHS-BOULA GKIKA...San magnitis me travas KYPRIOS-KAITH THEMH...Pianei kai glykoxarazei KYPRIOS-LELA PAPADOPOULOU...Peiramata mi kaneis KYPRIOS...Exw to logo apopse. KYPRIOS...Katse file na ta pioume. KYPRIOS...Opou laxei kanw piatsa KYPRIOS...Sto diko sou skalopati KYRIAKOS NIKOLAIDHS..Mia skala einai i zwi LAENA NTAINA...San auto to tsifteteli LAGOUROS..Rantevou san perimenw LAMPRAKH_XAROYLA-PARTA LYDIA-XRYSAFH...Fyge_apo_mena Lydia_-_MEGALO_LA8OS_POU_S_AGAPW M.KAZH-P.TSAKALOPOULOU....Hrthan giortes paidaki mou MAIRH OURANH...As einai kai etsi MAKHS KATRA-BAS,BASILEIADHS..Mia fwtia tha anapsw MAN.GERARDHS.....Mi me tyrranas MARKAKHS...Stou xwrismou to martirio MARKAKHS...Stou_gialou_ta_griza_vrahia MARTSELOS-SIDERH..Prepei na pasw na s agapw MHN PAIZEIS ME THN KARDIA MOU MHXALOPOULOS..Sto faliro na plenesai MINION_SIA-ME_KATAKRINOYN MPARMPERAKHS...Nyxtwse stin xenitia MPARMPERAKHS...Osoi m agapate MPARMPERAKHS_M_-_DWS_MOY_TO_KORITSI_THEIA MPATAGIAS_K-STYL-MAYROS_KAPNOS MPOUGAS..O Tauromaxos MPOURAS-DIAMANTH...Efiges kai s aexasa Mpournelis_Leonardos_-_Efyges MPOUZANH_ANTHOULA-PALI_METHYSMENOS_HRTHES. MWRAITOU...Giati agapi mou NANA GKRETA..Tin kleidaria tin allaxa NIKOS MPOMPOLESHS-THALEIA FILH...O Astakos. NITSA ZANOU...Fila me na se filw NITSA ZANOU...Hrthes mesa sti zwi mou NITSA ZANOU..Enas alitis sti zwi mou NOIKOKIRAKH..Pes mou na xareis giartre mou NTINOS GALANHS...Dikawma sou. PANOS IWANNIDHS....Poio votano tha me giatrepsei. PANOS IWANNIDHS..Mou gines sinitheia PERPINIADHS....An mathw pws se pirane PITSA KONTARA..Poios den exei agapisei POLY PANOU...To paixnidi pou mou paizeis http://rapidshare.com/files/14033916...GART_.rar.html |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Βασίλη κάνε μία βόλτα από τό grtones ..
|
|
|
#4 |
|
Member
|
File Evans exw kanei eggrafi,kai tha sou ginei antilipti i parousia mou ekei efoswn eisai kai moderator...
Gia na mi se mperdevw ...exw to idio avatar.... Epeidi omws den den exw xrono...tha psaxw ti selida leptomeriaka sto telos tis evdomadas.... To onoma sou; |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
Αντε μήπως βοηθήσεις άν έχεις χρόνο μέ τά παλιά τραγούδια ...
Περικλής. ![]()
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
Περιοχή: Sydney
|
Euxaristo poly.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
Περιοχή: Athens
|
Γειά σου Βασίλη, Πολύ καλή δουλειά με τα 2 ζιπαρισμένα αρχεία, τα έχω ήδη ανεβάσει σαν torrents στο gamato.info. Αν έχεις κι άλλα τέτοια 45άρια, ανέβασε τα.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να τα έπαιρναν όσοι ενδιαφέρονται από εδώ,αντί να ανεβαίνουν ως υλικό άλλου site ....
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Παει καιρος που ανεβασα αυτα τα τραγουδια,και το εκανα ,μονο και μονο,για να τα αποκτησουν ατομα που τα ψαχνουν,και δεν μπορουν να τα βρουν,η αν τα βρουν πεφτουν θυματα εμπορειας των στη μαυρη αγορα....
Εφοσων οι διαχειρηστες της σελιδας δεν ειναι της αποψης να μεταφερθουν και σε αλλα forum (επικαλουμενοι λογικα επιχειρηματα),τασομε υπερ της προτασης τους,γιατι ειμαι κατα της εκμεταλευσης των τραγουδιων,απο τον καθε επιτιδειο....(δεν αναφερομαι σε σενα Σωτηρη...) Επειτα δεν παρατηρησα τοσο καιρο καποιον που να θελει να μυμηθει αυτο που εκανα εγω προσφερωντας παρομοια τραγουδια,και το γεγονος αυτο με οδηγησε στην μεχρι τωρα αδρανεια μου απο την θεματικη ενοτητα της μουσικης.. Οσο για τα τραγουδια...Περικλη εσυ ξερεις..χαχαχαχαα...και με την ευκαιρια πολλα χαιρετησματα σε σενα και στην οικογενεια σου,και ελπιζω να εισαι καλυτερα...Θα τα πουμε συντομα... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
|
Νά είσαι καλά Βασίλη,μιά χαρά είμαι ...
Όσο γιά τα τραγούδια,ανέβαζε ότι κρίνεις εσύ ώστε να μην γίνονται αντικείμενο .. οικονομικής εκμεταλεύσεως !!! (Δεν εννοώ φυσικά τον Σωτήρη που εάν το έκανε δεν θα το έγραφε εδώ !!) Χαιρετισμούς στο σπίτι και καλές Γιορτές !!!!!
|
![]() |
|
![]() |
||
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 45 ΣΤΡΟΦΕΣ
|
||
Διαφημίσεις /Google ads
|
|
|