Εργασία Θέματα που αφορούν την εργασία στη Γερμανία.
Επιστροφή   patriotaki.net > Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας > Μετανάστευση στη Γερμανία > Εργασία
Κλειστό Θέμα

LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-05-11, 17:48   #1
Junior Member

Περιοχή: euboia
Προεπιλογή Εργασία Στη Γερμανία 2

Καλησπέρα από Ελλάδα. Είμαι νέο μέλος εδώ και ειλικρινά από όσα διάβασα άρχισα να πιστεύω πως ίσως καταφέρω μαζί με τον σύντροφό μου να βρούμε δουλειά στο εξωτερικό. Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει μιας και οι ιστοσελίδες που διάβασα για εργασία είναι ολες στα γερμανικά κ έτσι δεν μπορώ ούτε να διαβάσω αλλά κ ούτε να γράψω την δουλειά που ζητάμε..υπάρχουν ελληνικές ταβέρνες στη Γερμανία ή στην Αυστρία που να ζητούν άτομα για λαντσα;;;; για μουσικούς;;;; πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων, και ελπίζω να καταφέρουμε να εργαστούμε και να ζήσουμε σε ένα πραγματικό ευρωπαϊκό κράτος που σέβεται τους πολίτες.
Ο χρήστης katerina 75 δεν είναι συνδεδεμένος  
Sponsored Links
Παλιά 01-06-11, 15:06   #2
Member

Το avatar του χρήστη AntonisThess

Περιοχή: http://maps.google.com/maps?hl=el&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1024&bih=507&q=ludwigshafen
Προεπιλογή Τηλεφωνικός κατάλογος Ελληνικών Εστιατορίων

Για όσους ψάχνουν εργασία σε Ελληνικά εστιατόρια απευθείας χωρίς "ενδιάμεσους", υπάρχει ο Γερμανικός "χρυσός οδηγός" με την λίστα των Ελληνικών εστιατορίων. Απλά τηλεφωνείστε τους και ρωτήστε αν ψάχνουν προσωπικό. Τα περισσότερα ρεστοράν έχουν και δικές τους ιστοσελίδες με μέρες και ώρες λειτουργίας και φωτογραφίες.
http://www.gelbeseiten.de/yp/search....=on&trade=5686
Παλιά 03-07-11, 10:19   #3
Banned

Περιοχή: athens
Προεπιλογή αναζήτηση εργασίας μηχανικού

γεια χαρα παιδιά,
είμαι μηχανολόγος μηχανικός και σκέφτομαι κι εγώ το ενδεχόμενο μετανάστευσης. Το τελευταίο διάστημα έχω ξεκινήσει ιδιαίτερα γερμανικών, εντούτοις νιώθω οτι περπατάω λιγάκι στα τυφλά. θα εξηγήσω αμέσως τι ενοοώ. Οι γερμανόφωνες τεχνικές-κατασκευαστικές-μελετητικές εταιρείες τι επίπεδο γνώσης της γερμανικής θέλουν? Υποθέτω οτι εάν είσαι ολη μέρα μπροστά απο ένα pc κάνοντας μελέτες όπως είμαι εγώ τώρα δεν θα πρέπει να ξέρεις και φοβερά γερμανικά.
με εντατικά ιδιαίτερα 6 μηνών θα μπορέσω να διεκδικήσω εργασία στον τομέα μου?
παρακαλώ πολυ όσους έχουν εμπειρία είτε προσωπική είτε απο γνωστούς να μου την παραθέσουν.
σας είμαι ευγνώμων και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας να διαβάσετε το μύνημα μου.
Ο χρήστης mikael δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 14-07-11, 05:29   #4
Junior Member

Περιοχή: karditsa
Προεπιλογή ζηταμε δουλεια στη γερμανια

Ειμαστε ζευγαρι από ελλαδα με δυο παιδια και ψαχνουμε μονιμη δουλεια στη γερμανια,σε ελληνικο εστιατοριο .γνωριζω αγγλικα εχω διπλωμα φορτηγου Γ κατηγοριας εχω εργαστει και ως dj 10 χρονια .μπορει καποιος να βοηθησει ??????? θωμας 6937330547

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lt1975 : 14-07-11 στις 05:30. Αιτία: ξεχασα να γραψω τηλεφωνο
Ο χρήστης lt1975 δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 14-07-11, 05:50   #5
Senior Member

Περιοχή: Adelaide
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο lt1975 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειμαστε ζευγαρι από ελλαδα με δυο παιδια και ψαχνουμε μονιμη δουλεια στη γερμανια,σε ελληνικο εστιατοριο .γνωριζω αγγλικα εχω διπλωμα φορτηγου Γ κατηγοριας εχω εργαστει και ως dj 10 χρονια .μπορει καποιος να βοηθησει ??????? θωμας 6937330547
EDo omos einai to forum gia Australia!!!!!!!
Ο χρήστης panos1966 δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 14-07-11, 13:22   #6
Super Moderator

Το avatar του χρήστη Agoriani

Περιοχή: Geelong
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο lt1975 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα προσπαθήσω να μεταφέρω το post αυτό στο forum για την μετανάστευση στην Γερμανία και ελπίζω κάποιος απο εκεί να σου απαντήσει.
Νομίζω ο AntonisThess είναι στην Γερμανία και είπε οτι θέλει να βοηθήσει.

* Δεν μπορώ τελικά γιατι δεν εχω δικαιώματα moderator στο forum της Γερμανίας. Παρακαλώ όποιος είναι ο moderator στο forum της Γερμανίας να κάνει την σχετική μεταφορά.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Agoriani : 14-07-11 στις 13:24.
Ο χρήστης Agoriani δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 04-08-11, 16:37   #7
Junior Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή ιατρείο στην Γερμανία

Είμαι ιατρός ουρολόγος χειρουργός , με 10ετή εμπειρία στην ειδικότητα, εργάζομαι στο ΙΚΑ και έχω και ιδιωτικό ιατρείο. τα χειρουργεία μου τα βάζω σε ιδιωτικές κλινικές. Η κατάσταση όμως το τελευταίο έτος επιδεινώθηκε δραματικά και πλέον αντιμετωπίζω βιοποριστικό πρόβλημα. Μήπως τις συνάδελφος ή και μη γνωρίζει αν μπορώ να εργαστώ στην Γερμανία ή να ανοίξω ιατρείο εκεί? Δεν γνωρίζω γερμανικά , αλλά μιλώ πολύ καλά αγγλικά, και ρουμάνικα, και φυσικά θα μάθω και γερμανικά αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνος.
Ο χρήστης Μπαλιάκος Χαρίλαος δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 04-08-11, 23:24   #8
Member

Το avatar του χρήστη AntonisThess

Περιοχή: http://maps.google.com/maps?hl=el&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1024&bih=507&q=ludwigshafen
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Μπαλιάκος Χαρίλαος Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαι ιατρός ουρολόγος χειρουργός , με 10ετή εμπειρία στην ειδικότητα, εργάζομαι στο ΙΚΑ και έχω και ιδιωτικό ιατρείο. τα χειρουργεία μου τα βάζω σε ιδιωτικές κλινικές. Η κατάσταση όμως το τελευταίο έτος επιδεινώθηκε δραματικά και πλέον αντιμετωπίζω βιοποριστικό πρόβλημα. Μήπως τις συνάδελφος ή και μη γνωρίζει αν μπορώ να εργαστώ στην Γερμανία ή να ανοίξω ιατρείο εκεί? Δεν γνωρίζω γερμανικά , αλλά μιλώ πολύ καλά αγγλικά, και ρουμάνικα, και φυσικά θα μάθω και γερμανικά αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνος.
Γειά σου Χαρίλαε !

Θα σου πρότεινα από την πείρα μου να στείλεις απευθείας αιτήσειςστα αγγλικά για θέση εργασίας σε γερμανικά νοσοκομεία ιδιωτικά και κρατικά ώστε να μπορέσεις να προσαρμοστείς ομαλά στην αρχή στα γερμανικά δεδομένα.
Αν και από ότι ξέρω απαιτούν γενικά καλή γνώσση της γλώσσας για τους γιατρούς που θέλουν να κάνουν ειδικότητα ή μεταπτυχιακό, υποθέτω ότι στους έμπειρους χειρύργους γιατρούς με καλή γνώσση αγγλικών ίσως είναι πιό ελαστικοί.
Σίγουρα οι Έλληνες γιατροί είναι αγαπητοί εδώ και υποθέτω ανώτεροι στον τομέα τους. Το πρόβλημά σου με την μη γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι σημαντικό για να ανοίξεις ιατρείο ιδιωτικό αφού θα πρέπει να συνομιλείς απευθείας με τους ασθενείς σου. Εκτός και αν βρείς κάποιον Έλληνα που γνωρίζει την γλώσσα και ζει εδώ ήδη ως Γιατρός με ενδιαφέρον για μια συνερργασία ώστε να επωφεληθεί και αυτός ως νέος χειρούργος από την εμπειρία σου.
Θα προσπαθήσω να μάθω ότι μπορώ και σε παρακαλώ θύμισέ το μου πάλι .
Παλιά 05-08-11, 06:51   #9
Junior Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ , πρώτα διότι μπηκες στον κόπο να μου απαντήσεις και δεύτερον για τα ενθαρυντικάσου λόγια, μένω υποχρεος.
Ο χρήστης Μπαλιάκος Χαρίλαος δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 05-08-11, 06:51   #10
Junior Member

Περιοχή: THESSALONIKI
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mikael Εμφάνιση μηνυμάτων
γεια χαρα παιδιά,
είμαι μηχανολόγος μηχανικός και σκέφτομαι κι εγώ το ενδεχόμενο μετανάστευσης. Το τελευταίο διάστημα έχω ξεκινήσει ιδιαίτερα γερμανικών, εντούτοις νιώθω οτι περπατάω λιγάκι στα τυφλά. θα εξηγήσω αμέσως τι ενοοώ. Οι γερμανόφωνες τεχνικές-κατασκευαστικές-μελετητικές εταιρείες τι επίπεδο γνώσης της γερμανικής θέλουν? Υποθέτω οτι εάν είσαι ολη μέρα μπροστά απο ένα pc κάνοντας μελέτες όπως είμαι εγώ τώρα δεν θα πρέπει να ξέρεις και φοβερά γερμανικά.
με εντατικά ιδιαίτερα 6 μηνών θα μπορέσω να διεκδικήσω εργασία στον τομέα μου?
παρακαλώ πολυ όσους έχουν εμπειρία είτε προσωπική είτε απο γνωστούς να μου την παραθέσουν.
σας είμαι ευγνώμων και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας να διαβάσετε το μύνημα μου.
Καλημέρα συνάδελφε. Είμαι πολ. μηχ/κός. Τι έκανες τελικά? Κατάφερες να βολευτείς?
Ο χρήστης ΧΡΗΣΤΟΣ δεν είναι συνδεδεμένος  
Κλειστό Θέμα

Tags
(βαυαρια), (μεικτά, αγγλικά, εγγραφή, γερμανια, γερμανια!, γερμανιας?.., γερμανικό, γερμανιπ΄α, γερμανία, γερμανίας, βερολίνο:, διανομεας, διαφορετικο, ελληνα, ελληνικό, ελληνικών, ελλήνων, βιογραφικού, ενδιαφερομαι, ανεργιασ, αναζητηση, αναζητώ, αναζήτηση, βοηθεια, βοηθεια!!, βοηθεια., βοηθεια....., βοηθων, γονικά, δουλεια, αντιστοιχο, δοσσελδορφ, βοήθεια, εργασια, εργασια και παιδια, εργασια.germany, εργασιασ, εργασία, εργασία..., εργασίας, εργασίας., εργασίας;, γραφεια, γραφειο, γραφεία, γραφείου, γραφτηκα, γραφτω, βρηκα, ερωτηση, ερωτήσεις, βρήκα, εταιριες, εφημεριδων, ευρεσεως, ευρεσης, ασφαλεια, εστιατοριο, εστιατορίων, αυτοκινητων, αυστρία..., assistentin, δίπλωμα, εύρεσης, επιδομα, επιδόματα, επιστολές, αποφυγετε, dortmund-bielefeld, καθαρά), καλησπερα, καλυτερη, καλά, καλός, καλώς, κανενα, ιατρείο, λινκ, λιζινγκ, κοροιδια, eksoteriko, elterngeld, eργασία, κρατικές, eρωτηση!, ergasia, θέλω, germania, germany, οαεδ, μαγειρασ, μεταναστευση, μετανάστες, μετανάστευση, μετανάστευσης, οδήγησης, μηχανικοσ, μηχανικού, μηχανολόγος, μηχανήματα., μικρη, μισθοι, μισθος, μισθός, μοναχο.., νομιμο, νοσηλευτρια, νοσηλευτων, ονόματα, μυνημα, νυρεμβεργη, νυρεμβεργη;, μόναχο, μέρες, μπορω, jobs, mathimatikos, medizinisch, niremvergi, ρωσικα, τελειωσε, τελικα, ταμειο, υδραυλικου, σημειώματος, σημαντικη, φιλόλογος, σκέψεις-, τους, φρανκφουύρτη, στην, στον, στουτγκαρδη, φυσικός, συστατικές, τωρα, υπηρεσίες, σπουδεσ, sites, stin, technische, όχι???, wash, ζηταμε, ζητω, ζητώ, παιδιων, παρανομα, περιοχη?, πιθανοτητα, πρόνοια, πρότυπα, πόλη, ψαχνω, ψυχολογος, χασαπης, χωματουργικά

Επιστροφή   patriotaki.net > Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας > Μετανάστευση στη Γερμανία > Εργασία

Διαφημίσεις /Google ads

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές