Μετανάστευση και η ελληνική ομογένεια Γενικά θέματα που αφορούν την μετανάστευση και την ελληνική ομογένεια
Επιστροφή   patriotaki.net > Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας > Μετανάστευση και η ελληνική ομογένεια
Απάντηση στο θέμα

LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-02-12, 22:10   #41
Super Moderator

Το avatar του χρήστη ευανθια

Περιοχή: Stockholm
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο vasoulita81 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!!!!!! Πήραν σήμερα τον γαμπρό μου απο το Stavanger και του είπαν πως τον θέλουν εκεί μέσα Μαρτίου και του έχουν στέιλει το συμβόλαιο το οποίο θα παραλάβει την Τρίτη!!!! Το μόνο που μένει είναι να τους πεί το ναί αλλά θα ήταν λέει τιμή τους να δεχτεί!!!!!! Μάρτιο λοιπόν οικογενειακά μετακομίζουμε Νορβηγία και θα κάνω οτι μπορώ να κυνηγήσω τα όνειρα μου!!!!!
Ημουν σιγουρη για την επιτυχια !!!!
Συγχαρητηρια
Ο χρήστης ευανθια δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 03-02-12, 22:48   #42
Member

Περιοχή: Heraklion
Προεπιλογή

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πάρα πολύ...ελπίζω να ήταν ενα μύνημα αισιοδοξίας η ιστορία μου και είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε οτι το παιδί βρήκε δουλειά στη μεγαλύτερη πετρελαίκη εταιρεία της Νορβηγίας και μια απο τις μεγαλύτερες όλου του κόσμου, χωρίς καν να ξέρει Νορβηγικά.....δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης ή επαγγέλματος, πάντως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ποτέ να μας κυριεύει ο φόβος....θα σας περιγράφω τις εμπειρίες μου όταν θα πάω και ελπίζω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ κι εγώ απο την πλευρά μου....
Ο χρήστης vasoulita81 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-12, 14:47   #43
Senior Member

Το avatar του χρήστη Swethess

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ευανθια Εμφάνιση μηνυμάτων
Ημουν σιγουρη για την επιτυχια !!!!
Συγχαρητηρια
Συγχαρητηρια κ καλή αρχή!!!
Ο χρήστης Swethess δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-12, 18:53   #44
Junior Member

Περιοχή: larisa
Προεπιλογή

Συγχαρητήρια παιδιά για την επιτυχία σας
Παρακολουθούσα την ιστορία σας απο καιρό τώρα και σας έυχομαι για εσάς ότι καλύτερο
μπράβο !!!!!!!!!!!!
Γιάννης
Ο χρήστης johny-F δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-12, 19:42   #45
Senior Member

Το avatar του χρήστη antogeor

Περιοχή: Stockholm
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο vasoulita81 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!!!!!! Πήραν σήμερα τον γαμπρό μου απο το Stavanger και του είπαν πως τον θέλουν εκεί μέσα Μαρτίου και του έχουν στέιλει το συμβόλαιο το οποίο θα παραλάβει την Τρίτη!!!! Το μόνο που μένει είναι να τους πεί το ναί αλλά θα ήταν λέει τιμή τους να δεχτεί!!!!!! Μάρτιο λοιπόν οικογενειακά μετακομίζουμε Νορβηγία και θα κάνω οτι μπορώ να κυνηγήσω τα όνειρα μου!!!!!
Κατ αρχη καλο ξεκινημα στην καινουργια σας ζωη!

Και μετα ,αυτο ειναι η καλυτερη απαντηση σε ολους οσους λενε οτι δεν υπαρχουν δουλειες και ευκαιριες στο εξωτερικο.
Ο χρήστης antogeor δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-12, 09:42   #46
Member

Περιοχή: Heraklion
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο antogeor Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ αρχη καλο ξεκινημα στην καινουργια σας ζωη!

Και μετα ,αυτο ειναι η καλυτερη απαντηση σε ολους οσους λενε οτι δεν υπαρχουν δουλειες και ευκαιριες στο εξωτερικο.

Και βέβαια υπάρχουν ευκαιρίες! Το παιδί έστειλε το CV του τον Αύγουστο ηλεκτρονικά, και τώρα έχουμε Φεβρουάριο. Αυτό σημαίνει οτι χρειάζεται πολύ υπομονή για όσους έχουν στείλει βιογραφικά εδώ και μήνες και δεν έχουν λάβει απάντηση.
Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας!
Ο χρήστης vasoulita81 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-12, 10:23   #47
Junior Member

Περιοχή: Trondheim
Προεπιλογή

Πρέπει να έχουμε στα υπόψιν μας πόσο υπεύθυνοι είναι οι άνθρωποι εκεί πέρα. Δεν θα κάνουν βιαστικές κινήσεις και όταν αποφασίσουν να σε πάρουν θα είναι σίγουροι οτι θα τα έχουν ετοιμάσει όλά για να πάς. Άλλη νοοτροπία...
Ο χρήστης mastro δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-12, 07:55   #48
Junior Member

Περιοχή: ATHENS
Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους. Επειδή και εγώ με τον άντρα μου προσανατολιζόμαστε στο να φύγουμε για Νορβηγία και επειδή έχουμε και μια κορούλα 8 ετών η οποία βέβαια θα χρειαστεί να παρακολουθήσει το νορβηγικό σχολείο χωρίς να γνωρίζει νορβηγικά, θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζει κάποιος τί γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις.
Υπάρχει σχολείο ελληνικό που παράλληλα σου μαθαίνει και νορβηγικά? Ξέρω ότι σε άλλες χώρες υπάρχει πρόβλεψη για τα παιδιά που δεν γνωρίζουν την γλώσσα της χώρας να μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα ένταξης που διαρκεί περίπου ένα χρόνο.
Είμαστε ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα δεν πάνε καλά και πραγματικά θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον όχι μόνο για εμάς αλλά κυρίως για την κόρη μας.
Επίσης ό,τι άλλη πληροφορία έχετε για θέματα εργασίας ή πού μπορεί κάποιος να απευθυνθεί (λογικά θα υπάρχει ελληνική ομογένεια στην Νορβηγία) για να ενημερωθεί για το θέμα της ζωής στην Νορβηγία, κόστους κλπ θα μας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ο χρήστης MARO δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-12, 10:59   #49
Junior Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Καλημέρα και απο εμένα. Και εγώ με το συζυγό και το μικρό μας (15 μηνών) αποφασίσαμε να φύγουμε για Νορβηγία. Βρήκαμε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Νορβηγικών και ψάχνουμε να βρούμε τον μπούσουλα για το επόμενο βήμα μας ώστε να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα. Όποια βοήθεια δεκτή
Ο χρήστης Rena_ath δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-12, 12:21   #50
Junior Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MARO Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα σε όλους. Επειδή και εγώ με τον άντρα μου προσανατολιζόμαστε στο να φύγουμε για Νορβηγία και επειδή έχουμε και μια κορούλα 8 ετών η οποία βέβαια θα χρειαστεί να παρακολουθήσει το νορβηγικό σχολείο χωρίς να γνωρίζει νορβηγικά, θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζει κάποιος τί γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις.
Υπάρχει σχολείο ελληνικό που παράλληλα σου μαθαίνει και νορβηγικά? Ξέρω ότι σε άλλες χώρες υπάρχει πρόβλεψη για τα παιδιά που δεν γνωρίζουν την γλώσσα της χώρας να μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα ένταξης που διαρκεί περίπου ένα χρόνο.
Είμαστε ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα δεν πάνε καλά και πραγματικά θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον όχι μόνο για εμάς αλλά κυρίως για την κόρη μας.
Επίσης ό,τι άλλη πληροφορία έχετε για θέματα εργασίας ή πού μπορεί κάποιος να απευθυνθεί (λογικά θα υπάρχει ελληνική ομογένεια στην Νορβηγία) για να ενημερωθεί για το θέμα της ζωής στην Νορβηγία, κόστους κλπ θα μας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για δες στο gresk-skole.no
Ο χρήστης Rena_ath δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Tags
μετανάστευση, νορβηγία

Επιστροφή   patriotaki.net > Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας > Μετανάστευση και η ελληνική ομογένεια

Διαφημίσεις /Google ads

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές