Μετανάστευση στην Αυστραλία Πληροφορίες και συζητήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
Επιστροφή   patriotaki.net > Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας > Μετανάστευση στην Αυστραλία
Απάντηση στο θέμα

LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-10-11, 09:25   #1
Junior Member

Περιοχή: athens
Προεπιλογή Σχετικά με το IELTS

Το συγκεκριμενο διπλωμα νομιζω οτι ειναι το διαβατηριο ουσιαστικα για τους περισσοτερους πηρα το θαρρος να δημιουργησω ενα νεο θεμα αποκλειστικα για οσους εχουν στραφει σε αυτον ακριβος τον στοχο το IELTS .
Οτι πληροφορια εχουμε η ερωτησεις μπορουμε να τις ανταλλασουμε εδω .
Προσωπικα επειδη τα αγγλικα μου ειναι σε μετριο εως κακο επιπεδο προσπαθω να βρω τον σωστο τροπο εκμαθησης τους σε σχετικα συντομο(ετους) χρονικο διαστημα ,εχω ηδη κανει μια ερευνα αγορας αλλα λογο οτι εργαζομαι σε κυλιομενο ωραριο και ειναι δυσκολο να παρακολουθησω καποιο συγκεκριμενο προγραμμα θα καταληξω σε ιδιαιτερα μαθηματα .
Στοχος ειναι να πιασω ενα 6-7 οσο πιο γρηγορα γινετε με οργανωμενη καθημερινη μελετη ,νομιζω οτι ειναι εφικτο ,οσοι εχετε αναλογη εμπειρια ας την καταθεσετε .
Ο χρήστης dimis35 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 09-10-11, 09:57   #2
Junior Member

Περιοχή: athens
Προεπιλογή

Απο ότι έχω δει σε κάποια προηγούμενα τεστ δεν σε εξετάζουν τι χρόνο θα βάλεις στο ρήμα ή ποιο είναι το απαρέμφατο ή το ουσιαστικό κ.τ.λ. Θέλουν να δουν κατα πόσο μπορείς να αντιληφθείς σωστά μια συζήτηση ή ένα άρθρο στην εφημερίδα ή αν μπορείς να διαβάσεις σωστά ένα βιβλίο. Οι ερωτήσεις που κάνουν είναι παραπλανητικές για κάποιους που δεν πιάνουν όλο το νόημα αλλά μερικές λέξεις και συνήθως την πατάνε. Η γνώμη μου είναι ότι καλύτερο από σχολεια φροντιστήρια κ.τ.λ. είναι να πάρουμε μια ξένη εφημερίδα, να την ξεκοκκαλίσουμε, να αρχίσουμε να βλέπουμε CNN ή κάποιο άλλο αγγλόφωνο κανάλι, να πάρουμε κανένα βιβλίο να αρχίσουμε να βλέπουμε τις ταινίες χωρίς να διαβάζουμε υπότιλους. Ετσι θα μάθουμε να σκεφτόμαστε να μιλάμε , να γράφουμε αγγλικά και να πετύχουμε καλό σκορ. Και βέβαια αυτό θα μας βοηθήσει και αργότερα να βρούμε μια δουλεια και να καταλαβαίνουμε τι μας λένε! Αν σκεφτόμαστε ελληνικά και προσπαθούμε να μεταφράσουμε ταυτοχρονα θα τρέξει εναντίον μας στον ελάχιστο χρόνο που έχουμε στο IELTS.
Ελπίζω να βοήθησα....
Ο χρήστης mousou@au δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-11, 10:50   #3
Junior Member

Περιοχή: Aigιο Axaias
Προεπιλογή

χρήσιμο θα ήταν να μας πει κάποιος που έχει δώσει το IELTS πως του φάνηκε!!!!! Εύκολο,; δύσκολο;
Ο χρήστης nati δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-11, 11:52   #4
Member

Το avatar του χρήστη pa_nik_

Περιοχή: Thessaloniki
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο nati Εμφάνιση μηνυμάτων
χρήσιμο θα ήταν να μας πει κάποιος που έχει δώσει το IELTS πως του φάνηκε!!!!! Εύκολο,; δύσκολο;
Το έχω δώσει στο παρελθόν...συγκεκριμενα το 2006....ειχα δωσει το Academic το οποιο ειναι ελαφρως ποιο απαιτητικο στο writing και στο reading....
Το δυσκολο ή ευκολο ειναι σχετικό, επειδη δεν υπαρχει "βαση" αλλα ειναι ουσιαστικα μια πιστοποιηση του επιπεδου γλωσομαθειας.
Τοτε εγω ειχα πιασει 7 overall me 8 sto writing και listening και 6 στα υπολοιπα....η προετοιμασια που ειχα κανει ηταν 5-6 εβδομαδες ημι-εντατικά. Είχα lower μονο το οπιο το πηρα το 97 οποτε δεν ειχα ιδιαιτερα καλη επαφη...αλλα τα χρησιμοποιουσα πολυ τα αγγλικα λογο υπολογιστη ταινιων κτλ κτλ.....
Εν ολιγης και επειδη δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο.....
Υπαρχουν βιβλια με παραδειγματα IELTS test τα οποια μπορειτε να δοκιμασετε (μπορω να αναφερω και καποια αν επιτρεπετε) Επισης θα προτεινα να βρειτε καποιο καθηγητη να σας βοηθησει να δει το επιπεδο σας και να σας προτεινει ποτε θα μπορειτε να δωσετε.
Θελει διαβασμα και να το βαλετε στοχο.....το 6 δεν ειναι πολυ δυσκολο θεωρω αν εχεισ καποια σχετικη επαφη και καποιες βασης.....για τελειως πρωταρηδες θα χρειαστει καποιος χρονος.....
Ο χρήστης pa_nik_ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-11, 12:54   #5
Super Moderator

Το avatar του χρήστη Agoriani

Περιοχή: Geelong
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο dimis35 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το συγκεκριμενο διπλωμα νομιζω οτι ειναι το διαβατηριο ουσιαστικα για τους περισσοτερους πηρα το θαρρος να δημιουργησω ενα νεο θεμα αποκλειστικα για οσους εχουν στραφει σε αυτον ακριβος τον στοχο το IELTS .
Οτι πληροφορια εχουμε η ερωτησεις μπορουμε να τις ανταλλασουμε εδω .
Προσωπικα επειδη τα αγγλικα μου ειναι σε μετριο εως κακο επιπεδο προσπαθω να βρω τον σωστο τροπο εκμαθησης τους σε σχετικα συντομο(ετους) χρονικο διαστημα ,εχω ηδη κανει μια ερευνα αγορας αλλα λογο οτι εργαζομαι σε κυλιομενο ωραριο και ειναι δυσκολο να παρακολουθησω καποιο συγκεκριμενο προγραμμα θα καταληξω σε ιδιαιτερα μαθηματα .
Στοχος ειναι να πιασω ενα 6-7 οσο πιο γρηγορα γινετε με οργανωμενη καθημερινη μελετη ,νομιζω οτι ειναι εφικτο ,οσοι εχετε αναλογη εμπειρια ας την καταθεσετε .
Να συμπληρώσουμε οτι είναι μια διεθνής πιστοποίηση επάρκειας της Αγγλικής γλώσσας και το διεθνές site του IELTS είναι το : www.ielts.org

Στην πατρίδα, το διοργανώνει το Ελληνοβρετανικό συμβούλιο, του οποίου η σελίδα είναι : www.britishcouncil.org/gr/greece.htm και η εξειδικευμένη σελίδα του για το IELTS είναι: http://www.britishcouncil.org/gr/greece-exams-ielts.htm

Εκεί θα βρεί κάποιος και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την συμμετοχή του καθώς και για την προετοιμασία του.
Παλιά 09-10-11, 12:56   #6
Junior Member

Περιοχή: Halkidiki
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousou@au Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο ότι έχω δει σε κάποια προηγούμενα τεστ δεν σε εξετάζουν τι χρόνο θα βάλεις στο ρήμα ή ποιο είναι το απαρέμφατο ή το ουσιαστικό κ.τ.λ. Θέλουν να δουν κατα πόσο μπορείς να αντιληφθείς σωστά μια συζήτηση ή ένα άρθρο στην εφημερίδα ή αν μπορείς να διαβάσεις σωστά ένα βιβλίο. Οι ερωτήσεις που κάνουν είναι παραπλανητικές για κάποιους που δεν πιάνουν όλο το νόημα αλλά μερικές λέξεις και συνήθως την πατάνε. Η γνώμη μου είναι ότι καλύτερο από σχολεια φροντιστήρια κ.τ.λ. είναι να πάρουμε μια ξένη εφημερίδα, να την ξεκοκκαλίσουμε, να αρχίσουμε να βλέπουμε CNN ή κάποιο άλλο αγγλόφωνο κανάλι, να πάρουμε κανένα βιβλίο να αρχίσουμε να βλέπουμε τις ταινίες χωρίς να διαβάζουμε υπότιλους. Ετσι θα μάθουμε να σκεφτόμαστε να μιλάμε , να γράφουμε αγγλικά και να πετύχουμε καλό σκορ. Και βέβαια αυτό θα μας βοηθήσει και αργότερα να βρούμε μια δουλεια και να καταλαβαίνουμε τι μας λένε! Αν σκεφτόμαστε ελληνικά και προσπαθούμε να μεταφράσουμε ταυτοχρονα θα τρέξει εναντίον μας στον ελάχιστο χρόνο που έχουμε στο IELTS.
Ελπίζω να βοήθησα....
Μπορείτε να βρείτε βιβλία στο www.scribd.com
Είναι πολύ καλή σελίδα. Θα ανεβάσετε κάποιο pdf και μπορείτε να κατεβάσετε ότι θέλετε από εκεί.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Agoriani : 09-10-11 στις 16:29.
Ο χρήστης zzzz δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-11, 16:22   #7
Member

Περιοχή: thessaloniki
Προεπιλογή

Παιδιά εγώ δεν έχω ούτε lower αλλά πήρα την απόφαση να κάνω τα αγγλικά μου καλύτερα. Κατέβασα διάφορα πράγματα από το ιντερνετ και δοκίμασα αρκετά.Οτι και να κάνεις θέλει διάβασμα και συγκεκριμένη μελέτη. Εγώ προσωπικά το πήρα απόφαση και διαβάζω τουλάχιστον για 1 ώρα την ημέρα ΚΑΘΕ μερα.Αυτό για να βελτιώσω κυρίως το reading and writing .Για το listening and speaking κάνω το εξής: βλέπω ταινίες και σειρές με αγγλικούς υπότιτλους ή και καθόλου όπου χρησιμοποιούν απλή γλώσσα και όχι κάτι με εξειδικευμένες ορολογίες κλπ.Προσπαθώ να το βλέπω (ταινίες ή σειρές ) χωρίς υπότιτλους γενικά και όταν κάτι δεν το καταλαβαίνω το γυρνάω πίσω και το βλέπω με τους αγγλικούς όμως υπότιτλους. Εκτός αυτού κατεβάζω διάφορα audio books κυρίως του BBC που μιλάνε με καθαρή αγγλική προφορά( πχ Agatha Cristie ) και τα ακούω πάρα μα πάρα μα πάρα πολλές φορές( το πρώτο ειδικά audio book μπορεί να το άκουσα και 200 φορές) .Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο όμως σιγά σιγά έγινε όλο και ποιο εύκολο.Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό? Μα γιατί αυτός είναι ο τρόπος που μαθαίνουν τα παιδιά μια γλώσσα ,με την συνεχόμενη επανάληψη.Επίσης κάτι που με βοήθησε αρκετά ήταν κάποια μαθήματα που τα κάνεις με ipod ή κινητό τηλ που παίζει MP3 και τιτλοφορείται EFORTLESS ENGLISH απο τον a.j. hodje.Γενικά αφιερώνω περίπου 5 -6 ώρες την ημέρα ,απλά το κάνω και σε χρόνο που θα μπορούσε να ήταν αχρησιμοποίητος (πχ στο αυτοκίνητο όταν οδηγώ ή στην δουλειά μου όταν η φύση της εκείνη την στιγμή μου το επιτρέπει ).
Το συνολικό μου επίπεδο πλέον είναι 6 και τώρα άρχισα και ιδιαίτερα με σκοπό να το κάνω 7.
Όποιος το βάλει στόχο στο μυαλό του θα το καταφέρει . Πάντως καλό είναι να κάνει κάποιος και μια προετοιμασία για το μέρος της εξέτασης γιατί κρύβει παγίδες και θέλει έναν συγκεκριμένο τρόπο για να το διαχειριστείς.
Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι ο κυριότερος αντίπαλος είναι ο χρόνος που είναι πάρα πολύ λίγος.
Ελπίζω να έδωσα ιδέες.

Πάντως ότι και να κάνεις , με όποιο τρόπο και να θέλεις να κινηθείς θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ IELTS

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Agoriani : 09-10-11 στις 16:29.
Ο χρήστης spyros38 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-11, 16:25   #8
Super Moderator

Το avatar του χρήστη Agoriani

Περιοχή: Geelong
Προεπιλογή

Αν κάποιος έχει iphone ή Android συσκευή, μπορεί απο τα σχετικά market, δωρεάν να κατεβάσει εφαρμογή για το IELTS.
Κάντε αναζήτηση με το όνομα IELTS και θα σας βγάλει.
Είναι εφαρμογές προετοιμασίας και αξιολόγησης γνώσεων.
Παλιά 09-10-11, 17:00   #9
Senior Member

Το avatar του χρήστη alexan72

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousou@au Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελπίζω να βοήθησα....
Συμφωνώ, έγω έτσι έδωσα για Proficiency και το πήρα χωρίς να διαβάσω (με την τυπική έννοια) και ενώ είχα παρατήσει χρόνια τα αγγλικά. Στην αρχή κατέβαζα και έβλεπα ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους και μετά χωρίς καθόλου. Και δεν ήταν και ταλαιπωρία, στο κάτω κάτω έβλεπα ταινίες που μου άρεσαν!
Ο χρήστης alexan72 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-11, 07:58   #10
Senior Member

Περιοχή: thessaloniki
Προεπιλογή

θα σας πω και γω την δικια μου εμπειρια, εχω δώσει ήδη δύο φορές και 5 νοεμβρίου δίνω για την τρίτη. το συγκεκριμενο πτυχίο θεωρώ ότι ειναι αρκετά ευκολο για όσους θέλουνε έναν μέσω όρο 6.5 ή και 7. σκεφτείται ότι μετά απο 22 χρόνια που πήρα το lower καταφερα με την πρωτη να βγάλω 7, με μοναδικα ακουσματα απο την τηλεοραση και τα τραγουδια. τώρα όποιος θέλει 7 το λιγοτερο σε κάθε ενότητα τότε το πράγμα αλλάζει. θεωρώ ότι είναι λιγάκι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. αυτό το διάστημα κάνω μαθήματα με μια αγγλίδα για να βελτιώσω τα προφορικά μου, και μια συμβουλή, εαν ειστε κοντά στον στόχο σας π.χ 6.5 και θέλετε 7 να δινεται εξετάσεις κοντά κοντά , γιατι εγω κάθε φορά που ξαναδίνω είμαι φτου και απο την αρχή. επίσης το συγκεκριμενο πτυχίο έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα αντιλαμβάνεσαι την αγγλική γλώσσα όμως για υψηλή βαθμολογία π΄ρεπει να είσαι και πολύ καλός γνώστης ενός πλούσιου λεξιλογίου και καλής γραμματικής. αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα λιγάκι, άντε κουράγιο σε όλους και να σται καλά.
Ο χρήστης alkioni δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Tags
ielts

Επιστροφή   patriotaki.net > Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας > Μετανάστευση στην Αυστραλία

Διαφημίσεις /Google ads

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές