-
31.05.2016, 08:55 #91
Παιδες το εχουνε ξαναρωτησει 100 φορες αλλα δεν νομιζω οτι εχει απαντηθει πουθενα...
ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΙΕΚ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ? μια καθαρη απαντηση απο καποιον που ξερει ?Never interrupt your enemy when he is making a mistake.
-
04.07.2016, 19:47 #92
Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι να κάνω Ausbildung στη Siemens και θα ήθελα να μαθω αν γίνεται κάτι τέτοιο χωρίς να έχω γερμανικό απολυτήριο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
10.10.2018, 20:00 #93
Καλησπέρα σας! Εδώ και ένα χρόνο ζω στη Γερμανία (περιοχή Niedersachsen). Έχω σπουδάσει παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και προσπαθώ να αναγνωρίσω το πτυχίο μου εδώ στη Γερμανία για να μπορέσω να εργαστώ. Τον Ιούνιο έστειλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αναγνώριση του πτυχίου και ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. Από τη Bildungsgenossenschaft (IQ Netzwerk) μου είπαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωριστεί ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα με αναγνωρίσουν ως Sozialassistentin. Εννοείται πως έχω στείλει άπειρα βιογραφικά αλλά δεν με δέχονται για το λόγο ότι δεν υπάρχει αναγνώριση. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για την αναγνώριση και αν υπάρχουν δυνατότητες για εύρεση εργασίας με το συγκεκριμένο πτυχίο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παρόμοια Θέματα
-
Αναγνώριση Πτυχίου Μηχανικού στον Καναδά
Από jsab114 in forum Μετανάστευση στον ΚαναδάΑπαντήσεις: 11Τελευταίο Μήνυμα: 27.12.2014, 17:43 -
Χρόνος επεξεργασίας : Αναγνώριση επαγγέλματος / προϋπηρεσίας
Από Agoriani in forum Μετανάστευση στην ΑυστραλίαΑπαντήσεις: 19Τελευταίο Μήνυμα: 14.12.2014, 01:15 -
Βιβλιοθηκονομος (ΑΤΕΙ) Χρειαζεται αναγνωριση το πτυχιο?
Από something in forum Εκπαίδευση και ΣπουδέςΑπαντήσεις: 2Τελευταίο Μήνυμα: 27.01.2014, 19:19
Αυτό είναι δειγμα απο birth certificate της πολιτειας Victoria.Και το δικό μου ,ετσι είναι. [/url][/IMG]
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ