Καλησπέρα και ευχαριστώ για τον χρονο που διαθετεις να μου εξηγησεις τις αποριες μου.
Αυτο που θελω να καταλάβω ειναι, επειδή στην ιστοσελίδα που εδειξες γράφει οτι για αναζήτηση εργασιας μπορείς να μείνεις 6 μήνες, (μιλαω για οσους δεν εχουν καταθέσεις χρημάτων ) αλλά δεν διευκρινίζει, όταν φυγεις μετά από πόσο διάστημα μπορεις να ξαναεπιστρεψεις Σουηδια για να μεινεις άλλους 6 μηνες χωρίς γραφειοκρατικα προβλήματα.
Αυτό ρωτούσα και έθεσα το (θεωρητικό) ερώτημα, αν γίνεται μετά 6 μήνες που πιθανόν να μην έχεις βρει δουλειά, να πας για μια εβδομάδα ( 2 εβδομάδες ενα μήνα, δεν ξέρω, ρωτάω) σε μια γειτονική χώρα και ύστερα να ξαναεπιστρεψεις Σουηδία για 6 μήνες ξανά.
Ευχαριστώ και παλι.