Close
Login to Your Account
patriotaki.net
Σελίδα 3 από 27 ΠρώτηΠρώτη 1234513 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 264
  1. #21
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trica Εμφάνιση μηνυμάτων
    signomi den katalava an ise padremeni me avstralo ke me pedi prepi na perimenis 18 mines ia epidomata ....
    Καλησπέρα trica κ καλώς ήρθες στην παρέα μας.
    Αν διαβάσεις πολύ καλά το φόρουμ έχει όλες τις πληροφορίες που θέλεις να μάθεις για την Αυστραλία.


    υ.γ. Θα σε παρακαλέσω πολύ να γράφεις με ελληνικά γράμματα όπως όλοι μας γιατί είναι ένας από τους κανόνες του φόρουμ. Ευχαριστώ.
    Ενημερωτικά:
    1. Όποιος θέλει να διαβάσει πολλές πληροφορίες για την ζωή στην Αυστραλία: Εδώ...!!!
    2. Η Μετανάστευση μοιάζει σαν το Αγγούρι κ τρώγεται αναλόγως σε ποια κατηγορία ανήκει ο καθένας: Εδώ...!!!


    Κανόνας:
    Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον!!!

  2. #22
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trica Εμφάνιση μηνυμάτων
    na sas rotiso kati ...na mu apandisi opios kseri ....sas parakalo....avti pu pan me viza PERMANENT REZIDENT..apo ELLADA stin AUSTRALIA pernun epidomata molis patane to podidus eki ... i prepi na perimenun 2 xronia
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trica Εμφάνιση μηνυμάτων
    ime padremeni me avstralo ipikoo ke pedi me avstraleziko diavatirio tora etimazume ta hartia ia to Berlino ke elpizo ia tin PERMANENT REZIDENT imaste padremeni 7 xronia
    Aυτοι που πανε με βιζα και την εχουν πάρει μεσω του Family Stream migration -partner permanent visa/ subclass 100,δεν περιμενουν 104 εβδομαδες ,δλδ 2 χρόνια ,μετά την εισοδο στην χώρα ,προκειμενου να δικαιουνται επιδόματα.Οπως κι αυτοι ,που παιρνουν απο Αυστραλια ,την -partner permanent visa/ subclass 801,οι οποίοι τα δικαιουνται ,μολις εγκριθει η βιζα-η οποία εγκριση ,μπορει να πάρει πολλους μήνες- κι οχι με το που καταθετουν την αιτηση για την βιζα.

    Οσοι πηγαινουν με την partner temporary visa/ subclass 309,οπως κι όσοι παιρνουν απο Αυστραλια ,την partner temporary visa/ subclass 820 ,δεν δικαιουνται επιδόματα ,τα οποια ομως θα δικαιουνται μολις η βιζα τους ,γινει μονιμη ,2 χρονια μετά την αιτηση για την partner temporary visa,αν η σχέση συνεχιζει να ειναι genuine and ongoing.

    Εσυ ,με παιδι και παντρεμενη 7 χρονια ,λογικά την partner permanent visa/ subclass 100,θα πάρεις ,οπότε δεν θα εχεις 104 weeks waiting period,προκειμενου να δικαιουσαι Social Security Payments.
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  3. #23
    Σας ευχαριστω παρα πολυ και Καλι Χρονια και Χρονια Πολλα....κανετε πολη καλη δουλια παιδεα ημε κσενη και δεν ξερω πολη καλα ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ και κανο λανθι αλλα θα προσπαθησο

  4. #24
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trica Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστω παρα πολυ και Καλι Χρονια και Χρονια Πολλα....κανετε πολη καλη δουλια παιδεα ημε κσενη και δεν ξερω πολη καλα ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ και κανο λανθι αλλα θα προσπαθησο

    Χρόνια πολλά και σε σένα και δεν πειράζει που κάνεις ορθογραφικά λάθη και μπράβο σου ,που προσπαθείς να γράφεις Ελληνικά .Εδώ ,δεν είμαστε εξεταστές σε πανελλήνιες !
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  5. #25
    Καλησπέρα σε όλους!

    Θα ήθελα να ρωτήσω μία λεπτομέρεια σχετικά με το τι σου επιτρέπει η Partner Provisional Visa 309 να κάνεις..

    Όπως διάβασα στο επίσημο site immi.gov.au. σου επιτρέπει να εισέλθεις στη χώρα και να μείνεις εκεί έως ότου ληφθεί η απόφαση για την permanent Partner visa..

    Άρα, στο διάστημα αυτό, των 2 χρόνων μέχρι την έκδοση της permanent Partner visa, δεν μπορείς να εξέλθεις από την χώρα;; Χάνεις δηλαδή την ισχύ της Partner Provisional Visa και πρέπει να ξαναπληρώσεις;;

  6. #26
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vazaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλους!

    Θα ήθελα να ρωτήσω μία λεπτομέρεια σχετικά με το τι σου επιτρέπει η Partner Provisional Visa 309 να κάνεις..

    Όπως διάβασα στο επίσημο site immi.gov.au. σου επιτρέπει να εισέλθεις στη χώρα και να μείνεις εκεί έως ότου ληφθεί η απόφαση για την permanent Partner visa..


    Άρα, στο διάστημα αυτό, των 2 χρόνων μέχρι την έκδοση της permanent Partner visa, δεν μπορείς να εξέλθεις από την χώρα;; Χάνεις δηλαδή την ισχύ της Partner Provisional Visa και πρέπει να ξαναπληρώσεις;;
    Kαλησπέρα .Πώς το συμπερανες αυτο ,δεν καταλαβαινω....


    The Partner (Provisional) visa (subclass 309) lets you:

    enter Australia and stay here until a decision is made about your permanent Partner visa

    σημαινει οτι σου επιτρεπει να παραμεινεις νομιμα στην χώρα ,μέχρι να βγει η αποφαση για την μονιμη Partner visa κι οχι οτι με την Partner (Provisional) visa (subclass 309),δεν μπορεις να βγεις απ την χώρα κι αν βγεις ,ακυρωνεται η βιζα...
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  7. #27
    Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου!!

    Ουσιαστικά διαβάζοντας τι αναφέρει και στην Permanent Visa διάβασα το εξής μεταξύ άλλων:
    If you are later granted a permanent visa, you can:
    travel to and from Australia for five years from the date the visa is granted – after that time you will need another visa to enter Australia.

    Γι αυτό και παραξενεύτηκα επειδή στην Partner (Provisional) visa (subclass 309) δεν αναφέρει κάτι παρόμοιο.

  8. #28
    Καλησπέρα,
    Να με λοιπόν και πάλι στο φόρουμ μιας και η απόφαση πάρθηκε και ετοιμάζουμε χαρτιά.
    Αν μπορείτε δώστε μου μια συμβουλή παρακαλώ.

    Ο σύζυγος είναι αυστραλός υπήκοος by decent (έχει και διαβατήριο Αυστραλίας) , εγώ ελπίζω να πάρω την partner visa (δυστυχώς με φοβίζει πολύ το ότι δεν θα περάσω τις ιατρικές εξετάσεις αλλά οι ανταποκρίσεις των jimathens & aussiehope – μου έδωσαν ελπίδα !) χωρίς παιδιά.

    Η ερώτηση είναι η εξής.
    Πως κάνατε την παρουσίαση του φακέλου σας? Την αποστείλατε ταχυδρομικά σε μορφή ντοσιέ ή κάπως αλλιώς? Να στείλω μόνο όσα αναφέρει η check list ή να υπερβάλλω λίγο? Π.χ. περισσότερες φωτογραφίες, έξτρα statements για την σχέση μας κτλ.
    Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

  9. #29
    Καλησπέρα και καλή δύναμη.
    Υπάρχει ένα ωραίο άρθρο από την πρεσβεία της Αυστραλίας στο Λονδίνο σχετικά με αυτό το θέμα.Παραθέτω από κάτω τις οδηγίες που δίνουν για την παρουσίαση της αίτησης.
    How Should I Put My Application Together?
    Please do not make complex collations of your application papers. We waste a lot of time (and risk injury to life and limb) deconstructing applications which have been extensively stapled or artfully put together in complex folders with indexes, dividers and tabs. Do not use plastic inserts. Please leave the papers, loosely divided by slide-on paper clips if you feel it is absolutely necessary, in a simple stack. Application form on the top; sponsorship form next; key personal documents next (birth and marriage certificates etc); formal statutory declarations next; and other supporting documents last.

    Please do not send us video tapes or photograph albums. If you would like to support your claims with photographs, please choose a representative selection and make a photocopy.

    Please do not send us phone cards at all as they can tell us nothing. If you wish to send examples of correspondence, please be very selective and send copies only.

  10. #30
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Annou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα,
    Να με λοιπόν και πάλι στο φόρουμ μιας και η απόφαση πάρθηκε και ετοιμάζουμε χαρτιά.
    Αν μπορείτε δώστε μου μια συμβουλή παρακαλώ.

    Ο σύζυγος είναι αυστραλός υπήκοος by decent (έχει και διαβατήριο Αυστραλίας) , εγώ ελπίζω να πάρω την partner visa (δυστυχώς με φοβίζει πολύ το ότι δεν θα περάσω τις ιατρικές εξετάσεις αλλά οι ανταποκρίσεις των jimathens & aussiehope – μου έδωσαν ελπίδα !) χωρίς παιδιά.

    Η ερώτηση είναι η εξής.
    Πως κάνατε την παρουσίαση του φακέλου σας? Την αποστείλατε ταχυδρομικά σε μορφή ντοσιέ ή κάπως αλλιώς? Να στείλω μόνο όσα αναφέρει η check list ή να υπερβάλλω λίγο? Π.χ. περισσότερες φωτογραφίες, έξτρα statements για την σχέση μας κτλ.
    Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
    Να μην υπερβαλλεις ,στελνοντας ενα σωρο φωτογραφιες και ενα κάρο statements.Δεν δινουν τόσο βάρος στις φωτο ,που τις θεωρουν δευτερουσες αποδειξεις .

    Σου παραθετω ,απαντηση σε μενα ,απο Λονδινο ,οταν αρχισα να ψαχνω κι εγω , σχετικα με την partner visa ,της νυφης μου και απευθυνθηκα στην ''πηγή'' .Τους ρωτησα ,σαν να ημουν η άμεσα ενδιαφερόμενη.


    ''Dear Client,

    Thank you for your enquiry.

    You should submit your application with as much of the required information
    as possible and attach a covering letter explaining why you may have
    something outstanding or of concern. The case officer processing your visa
    application will contact you if further information is required.

    It is advised that you fill out the application to the best of your ability
    and provide as much of the required supporting documentation as possible. A
    cover letter explaining the absence of any of the supporting material can
    be attached to your application and this will be taken into consideration
    by your case officer. If there is any information outstanding or if further
    evidence is required the case officer will contact you.

    The visa officer processing your visa application will determine whether
    the documentation you have provided with your visa application is
    sufficient. If the visa officer requires further information from you, you
    will always be given an opportunity to provide the information before a
    decision is made about your visa application.

    In relation to your query you may wish to send the bills and highlight all
    requested sections (Names, English version of address etc). Yes, you can send original bills or photocopies
    .(ειχα ρωτησει σχετικα με την μεταφραση των λογαριασμων ,για να επαληθευσω αυτο που μου ειχαν πει τηλεφωνικα ,απο Λονδινο.Οτι γινεται ,να μαρκαριστουν το ονομα κι η διευθυνση και να γραφτουν απο κατω ,στα Αγγλικα και δεν χρειαζεται να μεταφραστουν.)

    In relation to certified copies, please note that we accept certified copies
    (truthful copy of the original) of a KEP or Solicitor (dikigoros) in
    Greece.
    The Apostile will not be necessary and is not mandatory
    .

    WHICH DOCUMENTS NEED TO BE CERTIFIED FOR A PARTNER VISA APPLICATION?
    Police certificate(s) – original required
    Medical checks – original required (provided to the Department by the Panel
    doctor directly)

    Translations of documents into English – original required

    Legal documents such as passports, birth certificates, evidence of change
    of name – certified copies accepted


    Relationship evidence such as bank statements, tenancy agreements –
    photocopies accepted


    Personal statements regarding the history of your relationship – these can
    be handwritten or typed, as long as they are signed and dated by the person
    writing them (no certification required)


    Statutory declarations - original statutory declaration witnessed, with a
    certified copy of the photo ID of the person writing the declaration


    For evidence of a genuine and continuing relationship for a Partner
    visa, please refer to Booklet 1 pages 40-41 for guidance on documents to
    provide with the application. Please note that whilst cards, photographs,
    invitations and so on are considered under the social section of the
    relationship, more weight is placed on official documents such as tenancy
    agreements, utility bills, bank statements and so on that prove that you
    and your partner has resided at the same address for the relevant period of
    time.


    For further questions, please do not hesitate to contact us.

    Please note:

    -The information you are given by the Europe Service Centre will be based
    on the information you supply.
    -We recommend that you do not make any irreversible travel arrangements
    until you have an appropriate visa.

    Yours faithfully,

    ----------- ''

    υ.γ για την παρουσιαση του φακελου ,σου παρεθεσε σχετικα ,το μέλος konti.
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

Σελίδα 3 από 27 ΠρώτηΠρώτη 1234513 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Σχετικα με την 457 Visa
    Από patousis in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 10.01.2019, 08:10
  2. Σχετικα με την 489 Visa
    Από patousis in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 12.09.2018, 15:11
  3. Partner Visa Offshore-Onshore Διαδικασία-Δικαιολογητικά
    Από christine in forum Για όσους είναι Αυστραλοί υπήκοοι
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 02.01.2017, 15:38
  4. Σχετικά Με Τα Σχολεία
    Από lora in forum Εκπαίδευση και Σπουδές
    Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο Μήνυμα: 31.08.2015, 12:50
  5. Σχετικα με GPS
    Από tasosn in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 21.08.2014, 19:52

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Σχετικά με εμάς
Το patriotaki.net βρίσκετε τα τελευταία 10 χρονια κοντά σας, για να προσφέρει έναν virtual τόπο συναντήσεως με δυνατότητα να ανταλλάσσονται χρήσιμες πληροφορίες. Ομογενείς,Μετανάστες και Έλληνες στην πατρίδα μας δίνουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες στο forum της ιστοσελίδας. Στήριξε και βοήθησε τον συνάνθρωπο σου, εθελοντικά και αφιλοκερδώς. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει με ένα μήνυμα μια βοήθεια σε ένα "πατριωτάκι" που ίσως περνάει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του μέσα στο άγχος και την αβεβαιότητα για το μέλλον.

patriotaki.net - Ο Ελληνισμός στο Διαδίκτυο - Μετανάστευση, Ελλάδα και Ομογένεια

patriotaki - connecting greek people
Join us
Like