Θέμα: Πικρια για του Ελληνες.
-
11.02.2018, 23:52 #51
Μωρε η λαμογια δεν εχει φυλετικο προσωπο..Αν θελεις ο αλλος να στην φερει και απο την Ανδρομεδα να ειναι θα το κανει....
-
31.03.2018, 13:04 #52
Σοβαρα τωρα, το οτι καποιοι Ελληνες χορεψαν ελληνικους χορους στο κεντρο μιας πολης στο εξωτερικο, σε κανει υπερηφανο? Ωραιο θεαμα κι Ελληνικο, αλλα μεχρι εκει.
-
01.04.2018, 19:11 #53
-
11.04.2018, 12:35 #54
Καλησπερα σε ολους.
Το θέμα καίει αλλά δεν πρέπει να το βλέπουμε συναισθηματικά. Σε όλους τους λαούς υπάρχουν τόσο καλοί όσο και κακοί άνθρωποι, δεν ειναι χαρακτηριστικό μόνο του Έλληνα. ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Από προσωπική εμπειρία, όσες φορές δεν πήρα στα σοβαρά αυτά που είδα στα 16 χρόνια της ζωής μου στο εξωτερικό, σε καλό μου βγήκε. Ωτόσο δεν ηταν όλες οι εμπειρίες μου μ’ Ελληνες αρνητικες, το αντιθετο.
Το μυστικό είναι να συμβιβαστείς με την ιδέα οτι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει. Δεν προσπαθω να το παιξω εξυπνος, δεν ειμαι, αλλα να μοιραστω την δικια μου εμπειρια.
Φιλικα.
Καλησπέρα!Την αλλη εβδομάδα φευγω για Αγγλία μολις φτασω εκει θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου για έκδοση ΝΙΝ! Διαβατήριο δεν εχω,οταν με φωναξουν για το interview η ταυτοτητα μου κανει ετσι?
Ερωτηση για ΝΙΝ