Θέμα: Οδηγοί λεωφορείων
-
05.11.2016, 13:54 #1
Οδηγοί λεωφορείων
Καλημέρα στη παρέα!
Γνωρίζει κάποιος σχετικά με το επάγγελμα του οδηγού λεωφορείου στη Σουηδία;
Εχω σουηδική υπηκοότητα, δυστυχώς μιλάω λίγα σουηδικά και σκέφτομαι σοβαρά να κάνω το μεγάλο βήμα!
Όποια πληροφορία θα ήταν πολύτιμη σχετικά με την εκπαίδευση, την προσφορά εργασίας στον κλάδο αυτό ή τις απολαβές.
-
07.11.2016, 13:13 #2
Αδερφέ λίγο δύσκολα χωρίς γλώσσα. Έχω και εγώ Δ διπλωμα και πηγα το 2014 αλλα τα πραγματα εχουν δυσκολεψει. Χαρακτηριστικό είναι πως το πρώτο που σε ρωτάνε είναι αν εχεις το διπλωμα και μετά για γλώσσα. Τι επίπιδο έχεις στην γλωσσα? Αν εισαι στο Β2 μην μασας τπτ. Προφορικα εννοειται ετσι ? Το σημαντ ειναι να μπορεις να επικοινωνεις
-
07.11.2016, 15:44 #3
Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν έχω Β2 αλλά έτσι οπως το βλέπω θα πρέπει ξεκινήσω τα σουηδικά.
Γενικά ζητάνε οδηγούς με Δ; Τι μισθός μπορεί να παίζει πάνω κάτω;
-
09.11.2016, 00:38 #4busdriver Γνωρίζει κάποιος σχετικά με το επάγγελμα του οδηγού λεωφορείου στη Σουηδία;
Εχω σουηδική υπηκοότητα, δυστυχώς μιλάω λίγα σουηδικά και σκέφτομαι σοβαρά να κάνω το μεγάλο βήμα!
Όποια πληροφορία θα ήταν πολύτιμη σχετικά με την εκπαίδευση, την προσφορά εργασίας στον κλάδο αυτό ή τις απολαβές.
Utbildningen på Nobina Akademin
Jobba hos oss | Arriva
Arriva Sverige | Arriva
Bussförare (Busschaufför) - Utbildning, behörighet, lön, arbetsmarknad & framtidsutsikter - Utbildningssidan
Bussf/Mισθοί
"Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός."
-
10.11.2016, 15:59 #5
Σ΄ ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Καλησπέρα!Την αλλη εβδομάδα φευγω για Αγγλία μολις φτασω εκει θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου για έκδοση ΝΙΝ! Διαβατήριο δεν εχω,οταν με φωναξουν για το interview η ταυτοτητα μου κανει ετσι?
Ερωτηση για ΝΙΝ