Καλησπέρα σε όλους και από εμένα! με λένε όλιβερ, είμαι 36 χρονών και εργάζομαι ως θεραπευτικό προσωπικό (σύμβουλος ψυχικής υγείας) στο κεθεα. θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ όλους που προσφέρουν τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους στο πατριωτάκι που έχει εξελιχθεί στον καλύτερο οδηγό για μετανάστευση! έχω αρκετό καιρό που είμαι στο παζάρι να πάρω την απόφαση να μην την πάρω για να φύγω για Αυστραλία και έτσι τόσο καιρό έμπαινα στο φόρουμ ως επισκέπτης. θέλοντας να πιστεύω και εγώ ο ίδιος πως τώρα είμαι πιο ζεστός με αυτή την απόφαση είπα να κάνω ένα βήμα περαιτέρω και να γίνω και εγώ μέλος.
Απο τη μια στεναχωριέμαι για τη χώρα μας για το πώς την καταντήσανε έτσι και δεν βγαίνουμε πλέον για τα βασικά μας έξοδα αλλά απο την άλλη χρειάζεται ο καθένας από εμάς να δει τι θα κάνει για το μέλλον και τη ζωή του.
εμένα είναι η αδερφή μου στην αυστραλία εδώ και 5 χρόνια με την οικογενειά της και σκέφτομαι να πάω. ο καλύτερος τρόπος πάντως απο αυτά που έχω ψάξει είναι να πάω με student visa. και πιο εύκολα πας και πιο πολλές πιθανότητες να βρεις δουλειά έχεις εκεί αν έχεις τελειώσει κάποια σχολή δικιά τους.