Καλησπέρα σε όλους σας, ονομάζομαι Οδυσσέας Μήλιος, 33 χρονών, και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας - γραφίστας με έδρα τα Μέγαρα. Συνεργάζομαι με διαφημιστικές στην Ελλάδα αλλά και με εταιρείες στην Αμερική και Καναδά ως επεξεργαστής βίντεο/μοντάζ και εικονογράφος. Τον τελευταίο χρόνο κάνω μια έρευνα πάνω στην μετανάστευση στο Τορόντο (πήγα και το ερωτεύτηκα) και είμαι στην διαδικασία έναρξης εταιρίας web design με έδρα εκεί. Δεν είμαι Καναδός (έχω Ελληνική και Πολωνική υπηκοότητα), αλλά ο συνεργάτης μου που μένει εκεί, είναι. Τώρα είμαι στην διαδικασία έρευνας αν αυτό είναι εφικτό, δηλαδή αν μπορούμε να ανοίξουμε εταιρία από απόσταση και μετά έχοντας στα χαρτιά ότι σκοπεύω να επενδύσω εκεί, ως ελεύθερος επαγγελματίας, να τα καταθέσω στην Πρεσβεία και να πάρω άδεια να φύγω. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά (το ένα 3,5 και το άλλο μόλις γεννήθηκε). Μακάρι κάποιο μέλος εδώ να έχει μια παρόμοια ιδέα ή εμπειρία για να μπορέσει να με συμβουλέψει.
Επίσης αν υπάρχει κάποιος γραφίστας Καναδός εδώ, θα ήθελα να συζητήσω μαζί του και να μου πει τις εμπειρίες του από εκεί, αλλά και για ενδεχόμενη συνεργασία.

Περισσότερα στοιχεία για μένα μπορείτε να δείτε στην προσωπική μου σελίδα ijustdesign.gr όπου μπορείτε να βρείτε και όλα τα link για τις σελίδες μου.

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων και καλώς σας βρήκα!!!