Σελίδα 1 από 21 12311 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 203
  1. #1
    Moderator Το avatar του χρήστη australian
    Εγγραφή
    Jan 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    AussieLand
    Μηνύματα
    3.104
    Follow australian On Twitter Add australian on Facebook Add australian on Google+
    Add australian on Linkedin Follow australian on Flickr Visit australian's Youtube Channel

  2. #2
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2015
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Mytelini
    Μηνύματα
    8

    Προεπιλογή

    Αύριο 3 Αυγούστου, νεο μήνα, αντε να δούμε καμία visa granted. Γιατί ο ιολιος ιταν να σκοτώνει μιγες! !!!!!

  3. #3
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2015
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Mytelini
    Μηνύματα
    8

    Προεπιλογή

    Παρα πολλι, ισεχια και για αφτο το μήνα, τη γίνεται ρε παιδια!!!!!!!!!!!

  4. #4
    Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
    Εγγραφή
    Sep 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Southern Cross
    Μηνύματα
    1.422

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο K&kat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρα πολλι, ισεχια και για αφτο το μήνα, τη γίνεται ρε παιδια!!!!!!!!!!!
    Δεν γραφουν σε fora ,ολοι οσοι εχουν ζητησει partner visa...Ειτε σε ελληνικα ,ειτε σε ξενα...Οποτε ,απο τα γραφομενα σε fora etc...δεν μπορει να συμπερανει κανεις ,οτι δεν χορηγηθηκαν βιζες ,ειτε τον Ιουλιο ,ειτε τον Αυγουστο ,που μολις ξεκινησε.Και επισης ,καθε περιπτωση ειναι μοναδικη ,με δικες της ιδιαιτεροτητες ,που μπορει να την καθυστερησουν.Κι ακομα ,παιρνουν και αδεια κι οι C.O ,δεν γινεται να δουλευουν χωρις...Αλλά δεν την παιρνουν ,ολοι μεσα στον Ιουλιο...Αναφερομαι σ αυτο ,που ειπες ,οτι ο Ιουλιος, σκοτωνει μυγες. Και το χα ξαναγραψει.Μπορει να ειχε συμπληρωθει ο αριθμος που εγκρινουν για το οικονομικο ετος 2014-15 και περιμεναν να αρχισει το νεο ετος ,τον Ιουλιο.

    Σε ειχα ρωτησει και σε άλλο post ,αν τυχον εχεις τιποτα εκκρεμοτητες με την αιτηςη κι αν σ εχει ενημερωσει ο C.O..αλλά δεν απαντησες,πανω σ αυτο

    Σχετικά με τις Partner Visas ΙΙ


    Ειχε βγαλει ανακοινωση ,περυσι το ιμμι ,οτι ο μεσος χρονος επεξεργασιας ,απο Βερολινο ,για αιτησεις μετα τον Ιουλιο του 2014 ,ειναι 10-14 μηνες και το εχουμε γραψει και στο forum
    Δεν θεωρω ,οτι πρεπει να ανησυχεις ,εκτος κι αν υπαρχει καποια ιδιαιτεροτητα στην περιπτωση σου.Στους 10 μηνες ,ειστε τωρα.
    Ειχες γραψει κι οτι σε περιμενει σπιτι και δουλεια...Κι εκει ,σου ειχα απαντησει

    Σχετικά με τις Partner Visas ΙΙ

    Εκτος που θα μπορουσες να ειχατε κανει απο Αυστραλια την αιτηση ,αφου επειγεσαι τοσο να φυγετε ,θα μπορουσες να συνεννοηθεις με τον CO , να φυγετε πριν δοθει η βιζα .Μονο ,που βεβαια , σ αυτη την περιπτωση ,πρεπει ο αιτων ,να βγει εκτος Αυστραλιας ,για να του χορηγηθει η βιζα και δεν θα μπορει να δουλευει μεχρι να χορηγηθει και θα πρεπει να κανει κι ιδιωτικη ασφαλιση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 10-08-2015 στις 19:15
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  5. #5
    Member
    Εγγραφή
    Aug 2014
    Gender
    Male
    Περιοχή
    N.Greece
    Μηνύματα
    38

    Προεπιλογή

    Πανω σε αυτο που εγραψες vertigo αν γνωριζεις η καποιος αλλος, αν φυγεις πριν βγει η βιζα (ρισκο βεβαια) στην καρτα που πρεπει να συμπληρωσεις στο αεροδρομιο και εφοσον εχεις παει με τουριστικη βιζα και ρωταει τον λογο που πηγαινεις Αυστραλια, τι γραφεις; Θα γραψεις για τουρισμο; Και αν συνοδευεσαι απο την οικογενεια σου που ειναι υπηκοοι; Θα με βοηθουσε αν απαντουσε καποιος. Ευχαριστω.

  6. #6
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jun 2015
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Mytelini
    Μηνύματα
    8

    Προεπιλογή

    Sorry for upsetting you virtigo, αλλά κάπου θα ιθελα να ξέσπασω, τραβάω τα μαλλια μου εδώ με την υπομονή. Σε ζούσα με τον αντρα μου 4 χρονια, και 1 χρόνο παντρια = 5 χρονια μαζι. Η κορι (απου το προτο γιαμου) το δεν έκανε της εκσετασες γιατρός που μας ζυτισαν γιατη δεν θα έρθει μαζι και δεν το επιτρέπει η μανα της, και μας ζιτασαν ιπεφενε διλοσι απου της 2 γιοννις το γιατη αφτου εγενε το απριλιο. Η co μας είχε αδεια το Μαΐου. Και σεν μπορούμε να φύγαμε αυστραλια να κάνουμε onshore visa γιατη και εγώ έχω γιο 17 που δεν ιποραφι ο μπαμπας το να renew το αυστραλια passport. Τορα έχει κλίση 18 και φεύγει το σεπτεμβριου. Και ελπίζω να φύγαμε μαζι το. 23 Αυγούστου θα κλινουμαι 10 μήνες ελπίζω σύντομα να εγγύηση το visa για τον αντρα μου.Εχω τράβηξε παρα πολλη εδώ στην ελλαδα και απλα θελω να πάω πίσω στη πατρίδα μου που είναι όλη οικογένεια μου ok

  7. #7
    Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
    Εγγραφή
    Sep 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Southern Cross
    Μηνύματα
    1.422

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gtsourn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανω σε αυτο που εγραψες vertigo αν γνωριζεις η καποιος αλλος, αν φυγεις πριν βγει η βιζα (ρισκο βεβαια) στην καρτα που πρεπει να συμπληρωσεις στο αεροδρομιο και εφοσον εχεις παει με τουριστικη βιζα και ρωταει τον λογο που πηγαινεις Αυστραλια, τι γραφεις; Θα γραψεις για τουρισμο; Και αν συνοδευεσαι απο την οικογενεια σου που ειναι υπηκοοι; Θα με βοηθουσε αν απαντουσε καποιος. Ευχαριστω.
    Διαβασε τα παρακατω ,απ το site του Βερολινου.Ξερω οτι λεει σχετικα με one way εισιτηριο και το κριτηριο του genuine visitor. Ομως ,γραφει ,συγχρονως και για οδηγιες ,οταν η αιτηση ,εγινε offshore...Τα συμπερασματα κι η αποφαση ,δικη σου.Παντως κι ο Agoriani ,ετσι κατεβηκε με την οικογενεια του και πηγε Νεα Ζηλανδια ,για να του δοθει η βιζα.Αν δεν εχει γινει συνεννοηση με τον case officer και δοθει η βιζα κι ο αιτων ,ειναι Αυστραλια ,τοτε ακυρωνεται η βιζα.

    Το τί θα γραψεις ,εσυ τ αποφασιζεις.Holidays or visiting friends and relatives.
    Δεν φευγει κανεις ,που εχει κανει αιτηση και περιμενει την χορηγηση της partner visa ,χωρις να συνεννοηθει με τον case officer πρωτα.Λεω ,για το ρισκο ,που εγραψες.Βεβαια ,θα φυγει εκτος Αυστραλιας ,οταν τον ειδοποιησουν οτι πρεπει να βγει για να του χορηγηθει η βιζα και θα πρεπει να λαβει υπ οψιν ,τα εξοδα ,οπως εισιτηριο ,ξενοδοχειο κλπ.

    18. Can I travel to Australia while my Partner visa application is being processed?
    You may apply for other visas while your migration application is being processed. This will be assessed against the criteria for that visa subclass and will not affect the assessment of your migration application. Further information on other visas to Australia can be found on our website.

    Please be aware that if you enter Australia on a one way ticket you may be asked by Australian immigration authorities, on arrival at the airport, about your plans for departing Australia. If entering Australia on an ETA or Tourist visa the immigration officer will need to be satisfied that you are a genuine visitor. You would need to explain your intentions to the officer so that the officer is satisfied that you do not intend to stay beyond the period which your visa allows. This also applies if you have an ongoing application for a partner visa.

    If your travel to Australia results in you spending a cumulative period of 12 months or more in Australia in the last 10 years, you will need to provide an Australian Federal Police (AFP) check before your visa can be granted.


    19. Can my Partner visa be granted while I am in Australia?

    No. If you have lodged your partner visa outside Australia, it is a legal requirement that you also be outside Australia at the time of visa grant. If you are in Australia when your visa is ready for grant, you will need to depart. You can depart for any country in the world and you should spend at least 4 working days outside Australia to allow for processing of your visa. Working days do not include Saturday, Sunday or Public Holidays. You should keep your case officer informed of your contact details.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 13-08-2015 στις 14:18
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  8. #8
    Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
    Εγγραφή
    Sep 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Southern Cross
    Μηνύματα
    1.422

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο K&kat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Sorry for upsetting you virtigo, αλλά κάπου θα ιθελα να ξέσπασω, τραβάω τα μαλλια μου εδώ με την υπομονή. Σε ζούσα με τον αντρα μου 4 χρονια, και 1 χρόνο παντρια = 5 χρονια μαζι. Η κορι (απου το προτο γιαμου) το δεν έκανε της εκσετασες γιατρός που μας ζυτισαν γιατη δεν θα έρθει μαζι και δεν το επιτρέπει η μανα της, και μας ζιτασαν ιπεφενε διλοσι απου της 2 γιοννις το γιατη αφτου εγενε το απριλιο. Η co μας είχε αδεια το Μαΐου. Και σεν μπορούμε να φύγαμε αυστραλια να κάνουμε onshore visa γιατη και εγώ έχω γιο 17 που δεν ιποραφι ο μπαμπας το να renew το αυστραλια passport. Τορα έχει κλίση 18 και φεύγει το σεπτεμβριου. Και ελπίζω να φύγαμε μαζι το. 23 Αυγούστου θα κλινουμαι 10 μήνες ελπίζω σύντομα να εγγύηση το visa για τον αντρα μου.Εχω τράβηξε παρα πολλη εδώ στην ελλαδα και απλα θελω να πάω πίσω στη πατρίδα μου που είναι όλη οικογένεια μου ok
    You didn' t upset me ,at all...
    Απλα ,σε ειχα ρωτησει αν υπαρχουν ιδιαιτεροτητες και μηπως γι αυτο εκκρεμει.
    Αν υπαρχουν παιδια και να μην μεταναστευσουν με τους γονεις...θα πρεπει να κανουν ιατρικες εξετασεις ,γιατι μπορει να ζητησουν σε μεταγενεστερη φαση ,να μεταναστευσουν.
    Αν δεν ερθει μαζι η κορη απ τον πρωτο γαμο ,ειτε θα πρεπει να κανει εξετασεις ιατρικες ,ειτε να γινει υπευθυνη δηλωση απ τους γονεις ,οτι ποτέ δεν θα ζητησει βιζα για Αυστραλια, σαν παιδι.Αυτη ,την δηλωση ,πρεπει να εννοεις.

    Εχουν ζητησει interview απ τον συζυγο σου; Κι αν ναι ,εχει γινει ή περιμενει;Εχει ιδιαιτεροτητες ,παντως ,η αιτηση του.Βεβαια,σε λιγο κλεινουν 10 μηνες κι ο μεσος χρονος ,που δινει το Βερολινο ,ειναι 10-14 μηνες...

    Ευχομαι ,συντομα να λυθουν τυχον θεματα ,αν εκκρεμουν και να δοθει η βιζα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 13-08-2015 στις 14:29
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  9. #9
    Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
    Εγγραφή
    Sep 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Southern Cross
    Μηνύματα
    1.422

    Προεπιλογή

    Οσοι κανουν οnshore partner visa αιτηση κι εχουν και παιδια σε ηλικια σχολειου ,μεσα στην αιτηση ,δλδ παιδια ,που δεν ειναι υπηκοοι...,θα μπορουν μεν ,να γραψουν τα παιδια στο σχολειο ,οσο ειναι με τουριστικη βιζα(για 3 μηνες ,οσο επιτρεπει σπουδες δλδ αυτη η βιζα) και μετα ,με την bridging visa A...αλλά θα πληρωσουν και στην μια και στην άλλη περιπτωση....Τουλαχιστον στην Βικτωρια ,αυτο λεει το υπουργειο παιδειας...Και αυτη την στιγμη ,ειναι καπου 3.300 δολλαρια ,το 3μηνο,το γυμνασιο.
    Και αν αργησει να δοθει η βιζα και τραβηξει πολυ η bridging (12 -15 μηνες ,δινουν τωρα ,μεσο χρονο επεξεργασιας ,αλλά μπορει να τραβηξει κι άλλο) και υπαρχουν 2 και 3 παιδια....ειναι πολλα τα λεφτα...Αυτα ,εμαθα σημερα και τα μεταφερω κι εδω

    Γι αυτο ,οταν ειναι να μπουν και παιδια σε ηλικια σχολειου , στην αιτηση ,συμφερει η offshore αιτηση.Ο καθενας ,βεβαια ,κρινει κι αποφασιζει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 13-08-2015 στις 14:24
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  10. #10
    Member
    Εγγραφή
    Aug 2014
    Gender
    Male
    Περιοχή
    N.Greece
    Μηνύματα
    38

    Προεπιλογή

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Εμείς σκεφτόμαστε σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο αεροδρόμιο (επειδή πρέπει να φύγουμε γιατί εδώ τρώμε από τα έτοιμα) να πούμε την πάσα αλήθεια και ο Θεός βοηθός.

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO