Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10
 1. #1
  Senior Member Το avatar του χρήστη steangle
  Εγγραφή
  Aug 2007
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Αθήνα - Κυψέλη
  Μηνύματα
  2.673

  Προεπιλογή Νότης Σφακιανάκης

  Νότης Σφακιανάκης

  Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από πατέρα Κρητικό και μητέρα Μικρασιάτισσα.
  Σε ηλικία επτά ετών η οικογένειά του πηγαίνει στην Κω, όπου ζουν οι συγγενείς της μητέρας του. Εκεί μεγάλωσε ο Νότης με εξαίρεση κάποια μικρά χρονικά διαστήματα που η οικογένειά του πήγε στην Γερμανία. Από το 1976 έως το 1984 εργάζεται σαν d.j σε τοπικά club.Το 1985 ανοίγει ένα δικό του χώρο με ζωντανή μουσική, όπου ο Νότης τραγουδάει για πρώτη φορά επαγγελματικά και παίζει ντραμς.
  Λίγο καιρό αργότερα, τον Αύγουστο του '85, του γίνεται πρόταση από τοπικό νυκτερινό κέντρο και έτσι αρχίζει η καριέρα του σαν τραγουδιστής.
  Το 1988 πηγαίνει στην Αθήνα, ύστερα από πρόταση κάποιου επιχειρηματία, η συνεργασία όμως αυτή ατύχησε και ο Νότης έμεινε σε αυτή την πόλη χωρίς να γνωρίζει κανέναν που θα μπορούσε να τον βοηθήσει. Μετά από λίγο καιρό κάνει την αρχή δίπλα στην Πόλυ Πάνου, τον Σαλαμπάση, τον Μοναχό και άλλους.
  Το χειμώνα του '89 - '90 τραγουδάει στο νέο STORK δίπλα στην Πόλυ Πάνου, τον Σταμάτη Κόκοτα και άλλους.
  Το καλοκαίρι του '90 συνεργάζεται με την Ελένη Δήμου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί τον ανακαλύπτουν οι άνθρωποι της δισκογραφίας.
  Ο Τέρης Σιγανός και ο Άκης Γκολφίδης γίνονται οι παραγωγοί του πρώτου δίσκου σε label PIA. όμως στη Θεσσαλονίκη ο Νότης γνωρίζεται και με τον Κώστα Μπουρμά, διευθυντή τότε της SONY MUSIC. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η κυκλοφορία τον Ιούνιο του '91 του δίσκου του ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
  Στις αρχές του '92 ακολουθεί τον Κώστα Μπουρμά στην ΕΜΙ.
  Στο τέλος της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ. Σ' αυτό το διάστημα ο Νότης εμφανίζεται στο ΔΙΟΓΕΝΗ με τον Λευτέρη Πανταζή, την Άντζελα Δημητρίου και την Αλέξια (χειμώνας '91 - '92). Το καλοκαίρι του '92 εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Καρρά και την Αλέξια.
  Τον χειμώνα του '92 - '93 εμφανίζεται στο ΣΤΡΑΤΟΣ, με τον Άγγελο Διονυσίου και την Χριστίνα Μαραγκόζη. Απ' το καλοκαίρι του '93 ο Νότης συνεργάζεται με το ΒΙΟ - ΒΙΟ (θερινό και χειμερινό) και ξεκινάει να κάνει πράγματα μόνος, σηκώνοντας όλο το βάρος μιας παράστασης στους ώμους του, μέχρι και σήμερα.
  Τον Νοέμβριο του '93 κυκλοφόρησε ο δίσκος του ΜΕ ΤΟ Ν ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Σ. Τον Δεκέμβριο του '94 κυκλοφορεί ο δίσκος ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η μεγάλη επιτυχία των ζωντανών εμφανίσεων του Νότη σε μεγάλους νυκτερινούς χώρους και σιγά - σιγά καταφέρνει να δημιουργήσει μία εντελώς προσωπική και νέα πρόταση στο χώρο της ψυχαγωγίας. Μία πρόταση που το κοινό αγκαλιάζει με ενθουσιασμό. Το χειμώνα του '95 - '96 ο Νότης εμφανίζεται στο ΓΚΑΖΙ, όπου για άλλη μία φορά αποθεώνεται από το κοινό.
  Τον Μάρτιο του '96 κυκλοφόρησε ο δίσκος του 5ο ΒΗΜΑ, που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων της ελληνικής δισκογραφίας των τελευταίων ετών. Ο δίσκος αυτός έγινε 4 φορές πλατινένιος.
  Τον Μάιο του '96 έδωσε μία πολύ επιτυχημένη συναυλία στο CONFERENCE Hall-Wembley του Λονδίνου.
  Τον χειμώνα του '96 - '97 εμφανίζεται στο REX και την ίδια χρονιά κυκλοφορεί τον δίσκο ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ με δεύτερες εκτελέσεις αγαπημένων του ελληνικών και ξένων κομματιών. Και ο δίσκος αυτός γνωρίζει μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία. Τα έσοδα o Nότης τα παραχωρεί στην κοινότητα Ορμενίου - το βορειότερο σύνορο της Ελλάδας - για την δημιουργία πολιτιστικού κέντρου. Το έργο αυτό πραγματοποιήθηκε.
  Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, περιοδεύει σε 3 πόλεις της Αυστραλίας και γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους που εμφανίζεται (συγκέντρωσε συνολικά 23.300 άτομα, σε 5 παραστάσεις!) και όχι μόνο με ελληνικό κοινό. Στο Sidney έδωσε 2 παραστάσεις, την πρώτη στο Sidney Entertainment Center (7.500 άτομα) και την δεύτερη στο ΠαλατΑκι (2.400 άτομα), στην Μελβούρνη επίσης 2 παραστάσεις, την πρώτη στο Μelbourne Entertainment Center (6.800 άτομα) και την δεύτερη στο Festival Hall (3.900 άτομα) στην Αδελαίδα, 1 παράσταση στο Adelaide Entertainment Center (2.700 άτομα). Τα έσοδα από την συναυλία στο Sydney, διατέθηκαν στον Δήμο Καστελορίζου, για την ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου.
  Τον χειμώνα του '97 - '98 εμφανίζεται για δεύτερη χρονιά στο REX και το πρόγραμμα του συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού της νυκτερινής Αθήνας.
  Τον Μάρτιο του '98 κυκλοφόρησε τον διπλό δίσκο με τίτλο ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 7ΨΥΧΕΣ. Ο δίσκος αυτός έγινε πέντε φορές πλατινένιος.
  Το καλοκαίρι του '98 έκανε μία περιοδεία με τίτλο Ο ΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Την περιοδεία αυτή ξεκίνησε από την Κύπρο, όπου εκτός των 4 προγραμματισμένων συναυλιών, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε σε μια 5η (δωρεάν) συναυλία στο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ. Τα λόγια του Νότη για την συγκεκριμένη συναυλία ήταν τα εξής: "Η συναυλία αυτή, άκρως δωρεάν, δίδεται στην μνήμη δύο ανθρώπων που πρόσφατα θυσίασαν την ζωή τους υπερασπίζοντας και την δική μου πατρίδα και αυτό είναι ελάχιστος φόρος τιμής".
  Στις συναυλίες αυτές παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, ισάξιο των παραστάσεων της Αθήνας, το οποίο αποθεώθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου σε ολόκληρη την χώρα.

  Την περίοδο '98 - '99 εμφανίζεται για τρίτη και τελευταία φορά στο REX και ακολούθησε τον Μάρτιο του '99 μία μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη και στη Βόρειο Αμερική η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία. Σ’ αυτή την περιοδεία πραγματοποιήθηκαν 13 συνολικά συναυλίες. Πέντε από αυτές στην Γερμανία (Dusseldorf - Philipshalle, Frankfurt - Stadthalle, Bielefeld - Stadthalle, Stuttgart – Sporthalle, Munchen – Rudi-Sedlmeyer-Halle), μία στις Βρυξέλλες (Forest Nationale) και επτά συναυλίες στην Β. Αμερική και Καναδά (Νew York - Hammerstein Ballroom,για δύο συνεχόμενα βράδια, Chicago – Arie Crown Theater, Boston – Orpheum Theater, Toronto – Roy Thompson Hall, Montreal – Place des Arts, Charlotte – Charlotte Convention Center).
  Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το ΕΝΘΥΜΙΟΝ, ένας δίσκος που ηχογραφήθηκε ζωντανά μια και αυτός είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με το τραγούδι.
  Τραγούδια δικά του αλλά και τραγούδια που έχουν σημαδέψει με τις πρώτες ερμηνείες τους σπουδαίοι καλλιτέχνες και που μέσα απ' αυτές ο Νότης τα γνώρισε και τα αγάπησε. Ένας διπλός δίσκος ο οποίος ήρθε να γιορτάσει τα τρία χρόνια του Νότη στο REX αλλά και τις χιλιάδες στιγμές ψυχαγωγίας και επικοινωνίας τις οποίες μοιράστηκε με τους φίλους του. Κατέρριψε κάθε ρεκόρ πλατινένιου δίσκου την τελευταία δεκαετία αφού έγινε επτά φορές πλατινένιος!
  Την περίοδο '99 - '00 εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ, χώρο τον οποίο κατέκτησε και στον οποίο άφησε την σφραγίδα του.

  ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ είναι ο τίτλος του επόμενου δίσκου που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1999 και περιέχει πέντε καινούργια τραγούδια. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη κυκλοφορία αφού και τα πέντε κομμάτια είναι μοναδικά και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου. Πέντε εξαιρετικές στιγμές, ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ του Νότη για το 2000, δίσκος που έγινε πέντε φορές πλατινένιος.
  Τον Μάρτιο του 2000 δίνει μία συναυλία (αφιλοκερδώς) για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με σκοπό την υποστήριξη των παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην συναυλία παρευρέθησαν 17.000 θεατές! Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αγοράσθηκε μία κινητή ιατρική μονάδα. Το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ διοργάνωσε ειδική τελετή εγκαινίων και παράδοσης της νέας μονάδας, όπου και βράβευσε τον Νότη Σφακιανάκη με αναμνηστική πλακέτα.
  Τον Μάιο του 2000 ξεκινάει μία περιοδεία, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει 9 συναυλίες. Τέσσερις στην Αυστραλία, δύο στο State Theatre στο Σίδνεϋ, δύο στο Palais Theatre της Μελβούρνης, μία στο Super Bowl του Sun City στο Γιοχάνεσμπουργκ (η μεγαλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ από Έλληνα καλλιτέχνη σύμφωνα με τα στοιχεία του θεάτρου).
  Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον τίτλο του ο Νότης ως "Mr Sold Out", καθώς 12,000 θεατές παρακολούθησαν συνολικά τις συναυλίες του στην Αυστραλία (μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας Gough Whitlam) και 3,553 θεατές στο Γιοχάνεσμπουργκ.

  Επόμενος σταθμός αυτής της περιοδείας, η Κύπρος. Τέσσερις συναυλίες που ξεκίνησαν από την Λευκωσία, ακολούθησε η Πάφος, η Λεμεσός και ολοκληρώθηκαν στην Λάρνακα. Για τις συναυλίες αυτές κόπηκαν συνολικά 38,000 εισιτήρια(!), ρεκόρ για τα δεδομένα του νησιού.

  Επιστρέφοντας από την περιοδεία ο Νότης προετοιμάζει τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ, αλλά και τις εμφανίσεις του στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ για δεύτερη συνεχή χρονιά.
  Ο νέος του δίσκος κυκλοφoρεί τον Νοέμβριο του 2001 και περιέχει 16 καινούργια τραγούδια, που υπογράφουν παλαιοί και νέοι συνεργάτες. Ο δίσκος αυτός στους πρώτους δύο μήνες της κυκλοφορίας του έγινε δύο φορές πλατινένιος.
  Ολοκληρώνοντας τις παραστάσεις του στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ, όπου για δεύτερη χρονιά καταρρίπτει τα ρεκόρ του σε προσέλευση κοινού, ετοιμάζει ένα νέο cd single με τίτλο ΤΕΛΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ, το οποίο κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2001 και περιλαμβάνει 5 νέα τραγούδια μεταξύ των οποίων και ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, σε σύνθεση ενός σημαντικού Τούρκου καλλιτέχνη του Fahir Atakoglou.Φυσικά και αυτός ο δίσκος κερδίζει την αγάπη του κοινού που τον κάνει 3 φορές πλατινένιο, σχεδόν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του.
  Με τον «προφητικό» τίτλο ΤΕΛΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ, ολοκληρώνεται και η συνεργασία του με την ΜΙΝOS-EMI, που διήρκεσε 10 ολόκληρα χρόνια, αφού ο Νότης τον Μάρτιο του 2002 αποφασίζει, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, να ακολουθήσει τον Κώστα Μπουρμά και να μετακομίσει στην μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στον κόσμο, την UNIVERSAL MUSIC.
  Η παρουσία του στην καινούρια δισκογραφική του στέγη εγκαινιάζεται με ένα νέο cd single, το οποίο περιέχει επίσης 5 νέα τραγούδια και έχει τίτλο ΑΝΟΙΞΙΣ.
  Τον Απρίλιο του 2002 πραγματοποιεί δύο συναυλίες, μία στο WEMBLEY ARENA THEATRE του Λονδίνου και μία στο ANNEXET THEATRE της Στοκχόλμης κατορθώνοντας, ακόμη μία φορά, να σπάσει το ρεκόρ σε προσέλευση κοινού!
  Τον Μάιο του 2002 εμφανίζεται, στην ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ της Θεσσαλονίκης.
  Επιστρέφοντας από την Θεσσαλονίκη ο Νότης, προετοιμάζει τον νέο του δίσκο με τίτλο ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ο οποίος κυκλοφορεί τον Νοέμβριο του 2002 με τρισδιάστατο εξώφυλλο (για πρώτη φορά στην ελληνική δισκογραφία) και περιέχει 20 νέα τραγούδια. Στον δίσκο αυτό συμμετέχουν έντεκα συνθέτες και δώδεκα στιχουργοί οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σε συνδυασμό με την εκπληκτική ερμηνεία του Νότη δημιουργείται ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Πολλά από τα τραγούδια αγαπήθηκαν, με πάθος, από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του δίσκου!
  Παράλληλα (Νοέμβριος 2002) ξεκινούν και οι παραστάσεις του στο ΓΚΑΖΙ εν πλω, με συνεργάτη τον Γιώργο Μαζωνάκη και ο πρωταθλητισμός συνεχίζεται!

  Το φθινόπωρο του 2003 ο Νότης έκανε μια εγχείρηση πολύποδα στις φωνητικές του χορδές, γεγονός που τον κρατάει μακριά από την νυχτερινή Αθήνα, όχι όμως μακριά από το κοινό του, μια που φρόντισε να εμφανιστεί σε κάποιες επιλεγμένες τηλεοπτικές εκπομπές.
  Τον Μάιο του 2004 ο Nότης επιστρέφει στις καλοκαιρινές αθηναϊκές νύχτες μετά από 9 χρόνια! Στα «ΑΣΤΕΡΙΑ» της Γλυφάδας αποθεώνεται καθημερινά για όλο το καλοκαίρι, παρόλο που αρχικά είχε προγραμματίσει λίγες εμφανίσεις!
  Παράλληλα, κυκλοφορεί ο νέος του δίσκος «Με αγάπη ότι κάνεις». Μάλιστα, ο ίδιος είχε την πρωτότυπη ιδέα να παρουσιάσει το πρώτο καινούργιο τραγούδι από το επίσημο site του! Η Τετάρτη 19 Μαϊου ορίστηκε ως η ημέρα όπου όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί στην Ελλάδα είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν το νέο τραγούδι από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.notissfakianakis.gr σε ποιότητα CD. Το «Δέντρο» έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, όπως άλλωστε το «Όπως» και το «Όλα τα σ’ αγαπώ» που ακολούθησαν.
  Οι «λίγες έναστρες βραδιές» τελικά παρατάθηκαν μέχρι τις 24 Ιουλίου, μια που οι φίλοι του Νότη κατέκλυζαν καθημερινά το μαγαζί!
  Τον Σεπτέμβριο ο Νότης πηγαίνει στην Κύπρο για δυο προγραμματισμένες sold out συναυλίες όπου τον παρακολούθησαν περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι στο Μακάρειο Στάδιο της Λευκωσίας και στο Τσίρειο Στάδιο της Λεμεσσού. Εν πλω έγινε και η απονομή του πλατινένιου δίσκου «Με αγάπη ότι κάνεις» στην Κύπρο στις 9 Σεπτεμβρίου!
  Το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου και μέσα σε πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα έγινε η απονομή των 34 πλατινένιων δίσκων στον Νότη και στους δημιουργούς των τραγουδιών που περιέχονται στο δίσκο «Με αγάπη ότι κάνεις» αλλά και στο «Ας μιλήσουν τα τραγούδια». Ο Νότης κάλεσε όλους τους δημιουργούς στο «Ρεβαϊζι», μια κρητική ταβέρνα στο λιμάνι του Πειραιά, η οποία ήταν το αγαπημένο στέκι του αδελφού του, Γιώργου.
  Τον Δεκέμβριο του 2004 λίγο πριν ξεκινήσουν οι χειμερινές του εμφανίσεις στο ολοκαίνουργιο «Έναστρον», ο Νότης κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι «Η μπαλάντα των Χριστουγέννων» το οποίο περιλαμβάνεται στην εορταστική επανέκδοση του δίσκου «Με αγάπη ότι κάνεις».
  Από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, ο Νότης ξεκινά τις εμφανίσεις στο «Έναστρον», έναν ολοκαίνουργιο χώρο στην Οδό Πειραιώς και φυσικά αποθεώνεται από το κοινό που γεμίζει το μαγαζί ασφυκτικά! Μαζί του εμφανίζεται η Μαριάντα Πιερίδη.

 2. #2
  Senior Member Το avatar του χρήστη Yaryalitsa
  Εγγραφή
  Sep 2007
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Melbourne
  Μηνύματα
  7.178

  Προεπιλογή Ο Σφακιανάκης και ο Αετός

  Ο Σφακιανάκης
  και ο Αετός  http://i272.photobucket.com/albums/j.../greekflag.gif
  Seek and Ye May Not Find
  Ψάξε Και Ας Μην Το Βρεις

 3. #3
  Senior Member Το avatar του χρήστη Yaryalitsa
  Εγγραφή
  Sep 2007
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Melbourne
  Μηνύματα
  7.178

  Προεπιλογή Ο Σφακιανάκης και ο Αετός

  Ο Σφακιανάκης
  και ο Αετός  http://i272.photobucket.com/albums/j.../greekflag.gif
  Seek and Ye May Not Find
  Ψάξε Και Ας Μην Το Βρεις

 4. #4
  Senior Member Το avatar του χρήστη Yaryalitsa
  Εγγραφή
  Sep 2007
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Melbourne
  Μηνύματα
  7.178

  Προεπιλογή Ο Σφακιανάκης σκεφτικός

  Ο Σφακιανάκης
  σκεφτικός  http://i272.photobucket.com/albums/j.../greekflag.gif
  Seek and Ye May Not Find
  Ψάξε Και Ας Μην Το Βρεις

 5. #5
  Senior Member Το avatar του χρήστη Yaryalitsa
  Εγγραφή
  Sep 2007
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Melbourne
  Μηνύματα
  7.178

  Προεπιλογή Ο Σφακιανάκης LIVE

  Ο Σφακιανάκης
  LIVE  http://i272.photobucket.com/albums/j.../greekflag.gif
  Seek and Ye May Not Find
  Ψάξε Και Ας Μην Το Βρεις

 6. #6
  Junior Member
  Εγγραφή
  May 2008
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Protivin
  Μηνύματα
  1

  Προεπιλογή

  .....................
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ventil : 22-05-2008 στις 07:12

 7. #7
  Junior Member
  Εγγραφή
  Jun 2008
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Thessaloniki
  Μηνύματα
  1

  Προεπιλογή

  εγώ έχω ένα να πω είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!!!!!! ότι και να λένε γι'αυτόν !! εξάλλου στην Ελλάδα όταν κάποιος ξεχωρίζει θέλουν να τον υποβιβάσουν!!!!!!!!

 8. #8
  Junior Member
  Εγγραφή
  Nov 2008
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Galatsi
  Μηνύματα
  1

  Προεπιλογή

  thanks.....

 9. #9
  Junior Member
  Εγγραφή
  May 2009
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Egypt
  Μηνύματα
  1

  Προεπιλογή

  kalimera paidia

 10. #10
  Moderator Το avatar του χρήστη australian
  Εγγραφή
  Jan 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  AussieLand
  Μηνύματα
  3.097
  Follow australian On Twitter Add australian on Facebook Add australian on Google+
  Add australian on Linkedin Follow australian on Flickr Visit australian's Youtube Channel

  Προεπιλογή

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A4l6-nwKWZQ[/youtube]
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tPolN-p6vWw&feature=fvsr[/youtube]
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ofV-EySwgy8&feature=related[/youtube]
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2K1B0BtBicY&feature=related[/youtube]
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iTGxroFdNIE&feature=related[/youtube]
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη australian : 24-03-2012 στις 21:38
  No comment

Παρόμοια Θέματα

 1. Νότης Σφακιανάκης
  Από thanasis in forum Ελληνικά τραγούδια
  Απαντήσεις: 14
  Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-2009, 17:50

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
 •  
Search Engine Optimization by vBSEO