Παρθένα ετών 105"Μια γυναίκα από την Κορνουάλη της Αγγλίας ομολογεί ότι σε ηλικία 105 ετών δεν έχει γευτεί ακόμα τον έρωτα."
------------------------------------

Η Clara Meadmore αναφέρει ότι αποφάσησε όταν ήταν ακόμα παιδί να μην παντρευτεί ή να κάνει ποτέ σεξ και εμμένει σε αυτή την απόφαση της ακόμη και σήμερα.

«Δε με ενδιέφερε ποτέ το σεξ. Φαντάζομαι πως αυτός είναι ο πιό εύκολος τρόπος να εμπλακεί κανείς σε φασαρίες και εγώ πάντα ήμουν απασχολημένη με χιλιάδες άλλα πράγματα.»

«Στα 12 μου αποφάσησα ότι δεν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ και τηρώ ακόμη την απόφαση αυτή.»

Η Clara, γεννημένη το 1903, έζησε στην Αίγυπτο, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία πριν γυρίσει στην Αγγλία στα 20 της και γίνει γραμματέας.

Όπως αναφέρει η ίδια: «Δεν είχα ποτέ φίλο και δεν μπλέχθηκα ποτέ με σχέσεις. Την εποχή που ήμουν μικρή, οι μόνοι που μπορούσαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις ήταν τα παντρεμένα ζευγάρια.»

«Είχα πολλές πλατωνικές φιλίες με άνδρες αλλά ποτέ δεν ένοιωσα την ανάγκη να προχωρήσω περαιτέρω.»

Η Clara τώρα ζει σε ένα γηροκομείο στο Perranporth του Cornwall και ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στο Radio 4.

Η 72χρονη φίλη της ηλικιωμένης γυναίκας, Josie Harvey, που την επισκέπτεται καθημερινά, αναφέρει: «Είμαστε τόσο νέοι όσο νοιώθουμε. Η Clara ουσιαστικά είναι πολύ νεώτερη από την ηλικία της.»

«Ίσως η απουσία ενός άνδρα από την ζωή της να την κράτησε νέα όλα αυτά τα χρόνια.»

(Σιγά τό .. περίεργο !!! Καί εμείς έχουμε παρθένες ετών .... 5 !!! ) :D