Σελίδα 1 από 48 12311 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 478
 1. #1
  Moderator Το avatar του χρήστη australian
  Εγγραφή
  Jan 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  AussieLand
  Μηνύματα
  3.097
  Follow australian On Twitter Add australian on Facebook Add australian on Google+
  Add australian on Linkedin Follow australian on Flickr Visit australian's Youtube Channel

  Arrow Σχετικά με τις σπουδές στην Αυστραλία II(H Student visa ΔΕΝ είναι visa Mετανάστευσης)

  Πολλοί Έλληνες πολίτες επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Αυστραλία. Για να το κάνoυν αυτό, απαιτείται φοιτητική βίζα. Στη συνέχεια παρουσιάζουμε ορισμένες πληροφορίες για τις φοιτητικές βίζες, και μια σειρά από ερωτήσεις που συνήθως θέτουν οι ενδιαφερόμενοι.
  Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι γενικής φύσεως.

  Για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης φοιτητικής βίζας, επικοινωνήστε με το υπουργείο Μετανάστευσης και www.immi.gov.au ή με κάποιον αδειούχο σύμβουλο μετανάστευσης.
  - Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για φοιτητική βίζα;
  Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται πραγματικά να σπουδάσει στην Αυστραλία. Για να υποβληθεί αίτηση για τη θεώρηση, θα πρέπει ο/η ενδιαφερόμενος/η να γίνει δεκτός/ή για σπουδές που αναγνωρίζει το υπουργείο για φοιτητική βίζα - π.χ. Αγγλικά, τεχνικές ή πανεπιστημιακές σπουδές. Το υπουργείο αναγνωρίζει σπουδές που προσφέρονται από εκπαιδευτικά ιδρύματα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα CRICOS.

  - Πώς μπορώ να βρω ένα τέτοιο πρόγραμμα ή ίδρυμα;
  Υπάρχουν πολλοί εκπαιδευτικοί φορείς και μαθήματα για να επιλέξετε στην Αυστραλία. Δείτε την ιστοσελίδαwww.studyinaustralia.gov.au .
  - Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για φοιτητική βίζα;
  Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση είτε online στο υπουργείο Μετανάστευσης www.immi.gov.au , αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς.
  - Πού πρέπει να είμαι προκειμένου να υποβάλω αίτηση για φοιτητική βίζα;
  Μπορείτε είτε από την Ελλάδα είτε από την Αυστραλία.
  - Πόσο κοστίζει η αίτηση για φοιτητική βίζα;
  Το τέλος της αίτησης που υποβάλλεται στο υπουργείο Μετανάστευσης, είναι $ 535. Υπάρχει επίσης και το κόστος για τα δίδακτρα, τα οποία πρέπει να καταβληθούν όλα από την αρχή ή με δόσεις, ανάλογα με το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Εάν χρησιμοποιήσετε σύμβουλο μετανάστευσης για να σας βοηθήσει με την αίτηση, απαιτούνται πρόσθετα έξοδα.
  - Υπάρχουν άλλα έξοδα που συνδέονται με τη φοιτητική βίζα;
  Ναι. Θα πρέπει να δηλώσετε στην αίτησή σας ότι έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τα αεροπορικά εισιτήρια, τα δίδακτρα, τα έξοδα διαμονής στην Αυστραλία για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας που θα σας συνοδεύσουν (εκτιμάται ότι θα είναι $ 18.610 για τον φοιτητή, $ 6515 για το/η σύντροφό σας, $ 3720 για το πρώτο παιδί σας και $ 2790 για τα άλλα παιδιά). Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να ζητήσει το υπουργείο Μετανάστευσης αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε αρκετά χρήματα (π.χ. σε ένα τραπεζικό λογαριασμό) για την κάλυψη αυτών των δαπανών. Παιδιά σχολικής ηλικίας πρέπει επίσης να πληρώσουν τουλάχιστον $ 8000 ανά έτος σε δίδακτρα.
  - Πόσο κοστίζει να σπουδάσει κάποιος στην Αυστραλία;
  Εξαρτάται από τη διάρκεια και το εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα επιλέξετε. Για ένα πρόγραμμα Αγγλικών, το κόστος μπορεί να κυμαίνεται από περίπου $ 200 - $ 350 ανά εβδομάδα. Δείτε λεπτομέρειες για τα κόστη και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην ιστοσελίδα www.studyinastralia.gov.au .
  - Μπορούν τα μέλη της οικογένειάς μου να έρθουν μαζί μου στην Αυστραλία, αν κάνω αίτηση για φοιτητική βίζα;
  Ναι. Ο σύζυγός σας και τα τυχόν εξαρτώμενα τέκνα (που περιλαμβάνει παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών) μπορεί να ενταχθούν στην αίτησή σας ή να σας ακολουθήσουν αργότερα, με την προϋπόθεση να τα δηλώσετε στην αρχική σας αίτηση.
  - Μπορώ να εργαστώ αν έχω φοιτητική βίζα;
  Ναι, επιτρέπεται να εργασθείτε μέχρι 40 ώρες ανά δεκαπενθήμερο ως κάτοχος φοιτητικής βίζας.
  - Μπορώ να έρθω στην Αυστραλία με τουριστική βίζα και στη συνέχεια να κάνω αίτηση για φοιτητική βίζα;
  Ναι. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο σκοπός της τουριστικής βίζας είναι για τουρισμό. Αν έρχεστε στην Αυστραλία με τουριστική βίζα με την πρόθεση να σπουδάσετε εδώ για περισσότερο από τρεις μήνες, ή με το σχέδιο να εργασθείτε εδώ, το υπουργείο Μετανάστευσης μπορεί να αμφισβητήσει την πρόθεσή σας να έρθετε στην Αυστραλία για τουρισμό και μπορεί να σας αρνηθεί την είσοδο στη χώρα.
  - Έχω ακούσει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για φοιτητική βίζα είναι σήμερα πιο δύσκολο για τους Έλληνες πολίτες από ό, τι στο παρελθόν. Είναι σωστό αυτό;
  Ναι. Λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, η αυστραλιανή κυβέρνηση εξετάζει προσεκτικά τις αιτήσεις φοιτητικής βίζας των Ελλήνων υπηκόων. Σε πολλές περιπτώσεις, οι αιτούντες καλούνται να παράσχουν περαιτέρω πληροφορίες που να αποδεικνύουν ότι είναι γνήσιοι φοιτητές και ότι δεν έχουν υποβάλλει αίτηση για φοιτητική βίζα με σκοπό να εισέλθουν στην Αυστραλία για να εργαστούν. Σκοπός της φοιτητικής βίζας είναι να σπουδάσετε. Μπορεί να ζητηθεί από το υπουργείο να αποδείξετε ότι σκοπεύετε να μείνετε στην Αυστραλία προσωρινά για σπουδές. Μπορεί να σας ζητηθεί να καταθέσετε δήλωση στην οποία θα περιγράφεται ο σκοπός σας στην Αυστραλία, οι λόγοι για τους οποίους έχετε επιλέξει τις σπουδές σας, γιατί έχετε επιλέξει να σπουδάσετε στην Αυστραλία και όχι στην Ελλάδα, πώς οι σπουδές σας θα σας βοηθήσουν στην καριέρα σας, στοιχεία για την επαγγελματική σας καριέρα και τις προηγούμενες σπουδές σας , ο λόγος για τον οποίο έχετε επιλέξει το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, και για την οικονομική σας κατάσταση στην Ελλάδα. Αν κάνετε αίτηση για φοιτητική βίζα και το υπουργείο σας ρωτά για περαιτέρω πληροφορίες σε σχέση με αυτά τα θέματα, είναι σημαντικό να παράσχετε αυτές τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν. Μπορεί να είναι χρήσιμο να προσλάβετε σύμβουλο μετανάστευσης για να σας βοηθήσει. Όλα τα σχετικά ελληνικά έγγραφα θα πρέπει να μεταφραστούν στα Αγγλικά από διαπιστευμένο μεταφραστή.
  - Μπορώ να παραμείνω στην Αυστραλία μόλις έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου;
  Αυτό εξαρτάται από τις σπουδές που έχετε επιλέξει και τα προσόντα που έχετε αποκτήσει. Η Αυστραλία έχει μια λίστα των επαγγελμάτων που σήμερα βρίσκονται σε ζήτηση. Βλέπε: http://www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1-2.pdf .Εάν έχετε αποκτήσει μια ειδικότητα / προσόντα που σχετίζονται με ένα επάγγελμα που είναι σήμερα σε ζήτηση στην Αυστραλία, μπορεί να δικαιούστε να κάνετε αίτηση για να παραμείνετε στην Αυστραλία ως ειδικευμένος μετανάστης μόλις ολοκληρώσετε τις σπουδές σας. Μπορεί επίσης να δικαιούσθε να παραμείνετε για περιορισμένο χρονικό διάστημα (18 μήνες) ως εξειδικευμένος πτυχιούχος. Θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από το υπουργείο Μετανάστευσης ή αδειούχο σύμβουλο μετανάστευσης ή δικηγόρο για το δικαίωμά σας για να κάνετα αίτηση για τη βίζα αυτή.
  - Αν έχω φοιτητική βίζα και βρω εργοδότη ο οποίος είναι πρόθυμος να με υποστηρίξει για μια βίζα εργασίας, μπορώ να σταματήσω τις σπουδές μου και να κάνω αίτηση για τέτοια βίζα;
  Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ορισμένα είδη βίζας εργασίας, ενώ έχετε φοιτητική βίζα. Θα πρέπει να ικανοποιείτε τα κριτήρια για τη βίζα εργασίας και πρέπει να συνεχίζετε τις σπουδές και να τηρείται τους όρους της φοιτητικής βίζας μέχρι να εγκριθεί η αίτηση που έχετε καταθέσει στο υπουργείο. Για πληροφορίες σχετικά με τις βίζες εργασίας δείτεwww.immi.gov.au ή στην ιστοσελίδαHellas Australia Visa - Work in Australia .
  - Τι θα συμβεί εάν η αίτησή μου για φοιτητική απορριφθεί;
  Εάν η αίτησή σας απορριφθεί και καταθέσατε την αίτηση ενώ βρισκόσαστε στην Αυστραλία, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε επανεξέταση (έφεση) της απόφασης από ειδικό Δικαστήριο για θέματα Μετανάστευσης, το οποίο είναι παρόμοιο με ένα δικαστήριο, αλλά λιγότερο τυπικό. Το δικαστήριο θα εξετάσει την αίτηση από την αρχή και να πάνει μια θετική ή αρνητική απόφαση. Είναι πιθανό να καλεσθείτε από το Δικαστήριο να συμμετάσχετε σε μια κριτική ακρόαση σε σχέση με την αίτησή σας.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επανεξέτασης, δείτε:Applying for review - MRT-RRT
  Αν βρίσκεσθε έξω από την Αυστραλία κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης, δεν έχετε δικαίωμα αναθεώρησης.
  - Πόσο κοστίζει η αίτηση για αναθεώρηση της αρνητικής απόφασης;
  Το κόστος της αίτησης για την αναθεώρηση της αρνητικής απόφασης για την αίτησή σας είναι $ 1540. Εάν η αίτησή σας αξίζει για αναθεώρηση είναι επιτυχής, $ 770 από αυτά θα σας επιστραφούν. Εάν εκπροσωπείσθε από δικηγόρο ή αδειούχο σύμβουλο μετανάστευσης στην επανεξέταση, είναι πιθανό να υπάρξουν περαιτέρω έξοδα που σχετίζονται με αυτό.
  - Πόσο χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μιας τέτοιας έφεσης;
  Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις όσον αφορά τις αιτήσεις αναθεώρησης. Για τις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται 2 - 2,5 χρόνια.
  - Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα! Μπορώ να παραμείνω στην Αυστραλία για να περιμένω για τον επανεξέταση της αίτησής μου;
  Συνήθως ναι. Όταν κάνετε αίτηση για φοιτητική βίζα στην Αυστραλία, συνήθως παίρνετε μια μεταβατική βίζα (bridging visa) ενώ περιμένετε για την τελική απόφαση του ειδικού δικαστηρίου για την αίτησή σας. Η μεταβατική βίζα περιλαμβάνει τους ίδιους όρους όπως και την προηγούμενη βίζα που είχατε όταν κάνατε αίτηση για φοιτητική βίζα. Η μεταβατική βίζα Α σας επιτρέπει να παραμείνετε στην Αυστραλία, ενώ θα περιμένετε την απόφαση. Μπορείτε να αλλάξετε τη μεταβατική βίζα Α σε μεταβατική Β, εάν θέλετε να επιστρέψετε στην Ελλάδα και να περιμένετε την έκδοση απόφασης για την αίτησή σας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το υπουργείο Μετανάστευσης για να ζητήσετε την αλλαγή της βίζας.
  - Εάν έχω έρθει στην Αυστραλία με τουριστική βίζα και έχω υποβάλει αίτηση για επανεξέταση, μου επιτρέπεται να εργάζομαι, ενώ περιμένω την απόφαση;
  Αν φτάσετε με τουριστική βίζα και στη συνέχεια να υποβάλλεται αίτηση για φοιτητική βίζα στην Αυστραλία, ενώ έχετε την τουριστική βίζα, θα σας χορηγηθεί μεταβατική βίζα. Η βίζα αυτή επιτρέπει να παραμείνει στην Αυστραλία, ενώ η απόφαση λαμβάνεται από το Δικαστήριο για τη φοιτητική βίζα σας. Η μεταβατική βίζα διατηρεί τους ίδιους όρους όπως και η προηγούμενη βίζα σας. Για μια τουριστική βίζα, οι προϋποθέσεις αυτές δεν περιλαμβάνουν δικαίωμα εργασίας και επιτρέπουν μόνο περιορισμένες σπουδές. Αν επιθυμείτε να εργαστείτε ενώ περιμένετε για την απόφασή σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το υπουργείο Μετανάστευσης και να ζητήσετε ειδική άδεια. Θα σας χορηγηθεί δικαίωμα εργασίας αν μπορείτε να αποδείξετε ότι αντιμετωπίζετε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
  - Τι άλλο χρειάζεται να ξέρω για τις φοιτητικές βίζες;
  Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο σκοπός της φοιτητικής βίζας είναι οι σπουδές στην Αυστραλία. Το υπουργείο Μετανάστευσης αξιολογεί κάθε αιτούντα προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχει μια γνήσια πρόθεση να σπουδάζει στην Αυστραλία. Είναι σημαντικό να το καταλάβει αυτό κάθε ενδιαφερόμενος/η και να είναι έτοιμος/η να παράσχει πληροφορίες για να υποστηρίξει την αίτηση ως γνήσιος/α φοιτητής/ήτρια, που προτίθεται να παραμείνει στην Αυστραλία για μια προσωρινή περίοδο προκειμένου να σπουδάσει.
  - Πηγή: ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, εφημερίδα της Κοινότητας Μελβούρνης
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη australian : 06-10-2013 στις 13:24

 2. #2
  Senior Member Το avatar του χρήστη Τάσος Αγαπάει AU
  Εγγραφή
  Jun 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Livadeia
  Μηνύματα
  114

  Προεπιλογή

  να ρωτησω κατι εγώ;
  πείτε ότι μετά από 2 χρόνια παίρνει κάποιος την υπηκοότητα. Πρέπει να κάνει ολόκληρη διαδικασία στην αντίστοιχη γραμματεία του τμήματος για να πιστοποιηθεί ότι είναι Αυστραλός υπηκοος και έτσι να πληρώνει λιγότερα διδακτρα;
  Είναι πολλές οι 622 μέρες;

 3. #3
  Member
  Εγγραφή
  Nov 2011
  Gender
  Female
  Περιοχή
  piraeus
  Μηνύματα
  65

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Τάσος Αγαπάει AU Εμφάνιση μηνυμάτων
  να ρωτησω κατι εγώ;
  πείτε ότι μετά από 2 χρόνια παίρνει κάποιος την υπηκοότητα. Πρέπει να κάνει ολόκληρη διαδικασία στην αντίστοιχη γραμματεία του τμήματος για να πιστοποιηθεί ότι είναι Αυστραλός υπηκοος και έτσι να πληρώνει λιγότερα διδακτρα;

  καμία σχέση. μετά απο 2 χρόνια σπουδών δεν παίρνεις υπηκοότητα. Αλλάζεις τη φοιτητική βίζα που έχεις σε sponsored (εννοείται οτι στα 2 χρόνια έχεις βρει τον μελλοντικό σπόνσορά σου) και αυτό γίνεται εάν οι σπουδές σου αντιστοιχούν για Diploma or Advanced Diploma.

  Εαν οι σπουδές σου είναι απο Bachelor και πάνω που είναι πάνω απο 2 χρόνια απλώς περιμένεις να τις τελειώσεις και αλλάζεις τη φοιτητική σε sponsored or skilled independent.

  Μετά απο την sponsored visa που κρατά για 2 χρόνια τουλάχιστον πέρνεις την permanent (μόνιμη παραμονή), την υπηκοότητα την περνεις πολύ αργότερα.

  Οπότε φίλε μου Τασο τα δίδακτρα δεν τα γλιτώνεις...

 4. #4
  Member
  Εγγραφή
  Mar 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  38
  Μηνύματα
  32

  Προεπιλογή

  Ακουσα απο πως αν εισαι με φοιτητικη μπορεις να εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ και να εχεις δικια σου δουλεια, ξερει κανεις αν αληθευει?

 5. #5
  Senior Member Το avatar του χρήστη Τάσος Αγαπάει AU
  Εγγραφή
  Jun 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Livadeia
  Μηνύματα
  114

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kelly Εμφάνιση μηνυμάτων
  καμία σχέση. μετά απο 2 χρόνια σπουδών δεν παίρνεις υπηκοότητα. Αλλάζεις τη φοιτητική βίζα που έχεις σε sponsored (εννοείται οτι στα 2 χρόνια έχεις βρει τον μελλοντικό σπόνσορά σου) και αυτό γίνεται εάν οι σπουδές σου αντιστοιχούν για Diploma or Advanced Diploma.

  Εαν οι σπουδές σου είναι απο Bachelor και πάνω που είναι πάνω απο 2 χρόνια απλώς περιμένεις να τις τελειώσεις και αλλάζεις τη φοιτητική σε sponsored or skilled independent.

  Μετά απο την sponsored visa που κρατά για 2 χρόνια τουλάχιστον πέρνεις την permanent (μόνιμη παραμονή), την υπηκοότητα την περνεις πολύ αργότερα.

  Οπότε φίλε μου Τασο τα δίδακτρα δεν τα γλιτώνεις...
  Ο χριστός κι η παναγία και η μάνα του μαζί. Αλλιώς τα νόμιζα
  Δηλαδή, πάω με student, τελειώνω σπουδές και την κάνω sponsored και μετά από 2 χρόνια την κάνω permanent. Gosh..
  Δε με νοιάζει τι θα κάνουν να το αλλάξουν :'( δε θέλω τη βίζααα extra money, still no money
  Είναι πολλές οι 622 μέρες;

 6. #6
  Member
  Εγγραφή
  Nov 2011
  Gender
  Female
  Περιοχή
  piraeus
  Μηνύματα
  65

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο μητσοσ Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ακουσα απο πως αν εισαι με φοιτητικη μπορεις να εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ και να εχεις δικια σου δουλεια, ξερει κανεις αν αληθευει?
  έτσι είναι γιατί η φοιτητική βίζα σου επιτρέπει να δουλέψεις 20 ώρες την εβδομάδα. Όταν πας βγάζεις TFN(το λεγόμενο ΑΦΜ) και ανοιγεις λογαριασμό τραπέζης για να πληρώνεσαι απο τη δουλειά σου.

 7. #7
  Member
  Εγγραφή
  Nov 2011
  Gender
  Female
  Περιοχή
  piraeus
  Μηνύματα
  65

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Τάσος Αγαπάει AU Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ο χριστός κι η παναγία και η μάνα του μαζί. Αλλιώς τα νόμιζα
  Δηλαδή, πάω με student, τελειώνω σπουδές και την κάνω sponsored και μετά από 2 χρόνια την κάνω permanent. Gosh..
  Δε με νοιάζει τι θα κάνουν να το αλλάξουν :'( δε θέλω τη βίζααα extra money, still no money
  να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μαύρη και άραχνη αλήθεια, οπότε...

 8. #8
  Member
  Εγγραφή
  Mar 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  38
  Μηνύματα
  32

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kelly Εμφάνιση μηνυμάτων
  έτσι είναι γιατί η φοιτητική βίζα σου επιτρέπει να δουλέψεις 20 ώρες την εβδομάδα. Όταν πας βγάζεις TFN(το λεγόμενο ΑΦΜ) και ανοιγεις λογαριασμό τραπέζης για να πληρώνεσαι απο τη δουλειά σου.
  Αυτο που ρωταω ειναι αν μπορεις να εχεις δικια σου δουλεια, ηαν πρεπει αναγκαστικα να δουλευεις σε καπιον αλλο εργοδοτη
  Μητσος

 9. #9
  Member
  Εγγραφή
  Nov 2011
  Gender
  Female
  Περιοχή
  piraeus
  Μηνύματα
  65

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο μητσοσ Εμφάνιση μηνυμάτων
  Αυτο που ρωταω ειναι αν μπορεις να εχεις δικια σου δουλεια, ηαν πρεπει αναγκαστικα να δουλευεις σε καπιον αλλο εργοδοτη
  δεν το ξέρω τί γίνεται ακριβώς με αυτό. Αλλά αν όντως ισχύει λογικά θα πρέπει να έχεις ένα μεγάλο κεφάλαιο για να κάνεις κάτι τέτοιο. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει αυτή την εκδοχή γιατί ήδη θα μου φύγουν πολλά λεφτά για τις σπουδές και για τον πρώτο καιρό της διαμονής εκεί οπότε δε θα υπάρχουν λεφτά για τέτοιου είδους ανοίγματα.

 10. #10
  Junior Member
  Εγγραφή
  Aug 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  greece
  Μηνύματα
  10

  Προεπιλογή

  Καλησπερα παιδια
  Ηθελα να ρωτησω ποσο καιρο κανει να βγει μια student visa.Οχι για πανεπιστημια η κολεγια,αλλα π.χ. για TAFE.Ξερει κανεις?
  Επισης ειναι ευκολο να κανει καποιος μονος του την διαδικασια η χρειαζεται καποιος agent?
  Ευχαριστω.

Παρόμοια Θέματα

 1. Απαντήσεις: 3
  Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-2013, 15:15
 2. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (XV)
  Από Agoriani in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 184
  Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-2012, 22:04
 3. Απαντήσεις: 121
  Τελευταίο Μήνυμα: 20-01-2012, 14:51

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
 •  
Search Engine Optimization by vBSEO