Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fdjackie Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα σε όλους,
επειδή μου αναφέρθηκε κι εμένα το θέμα με το E104 και συγκεκριμένα για το ότι υπάρχει γενικώς καθυστέρηση και "δυσκολία" αποστολής του από το ΙΚΑ, θα μπορούσε κάποιος να μου πει πόσο χρόνο έκανε τελικά στις δικές σας περιπτώσεις να στείλει το ΙΚΑ αυτό το χαρτί στην AOK? Υπάρχει περίπτωση να μην το στέλνει ή να καθυστερεί πάρα πολύ με κίνδυνο να μην μπορώ να ασφαλιστώ? (και γενικά, δεν κατάλαβα, γιατί το ΙΚΑ "αρνείται" να στείλει το χαρτί όπως διαβάζω σε διάφορες περιπτώσεις?)
Εγώ είχα εργασία και ένσημα μέχρι το 2ο του 2013. Αλλά του 2013 ήταν μόνο 6 μέρες οπότε δεν είχα δικαίωμα σε περίθαλψη κλπ. ως τώρα και δεν έχω καμία ασφάλεια στην Ελλάδα.
Εχω δει το σύστημα atlas όπου online εκδίδεται άμεσα το λεγόμενο ασφαλιστικό βιβλιάριο από τον κάθε ενδιαφερόμενο. Εχει ενοποιημένα όλα τα στοιχεία ασφαλιστικών εισφορών απ' το 1993 κι έπειτα. Αυτό είναι πρόσφατο σύστημα. Μήπως τώρα τα πράγματα διευκολύνονται με αυτό? Είναι δυνατόν αυτό το χαρτί να χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό? Ευχαριστώ πολύ για κάθε απάντηση!!
Καλησπέρα, σου εστειλε τελικά το ΙΚΑ το E104 και αν ναι σε ποσο χρόνο; ευχαριστώ!