Σελίδα 2 από 22 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 220
 1. #11
  Member Το avatar του χρήστη nunki
  Εγγραφή
  Aug 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Zakynthos
  Μηνύματα
  94

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kelly Εμφάνιση μηνυμάτων
  απο ότι έμαθα απο πράκτορα για φοιτητική βίζα που σκοπεύω να φύγω και εγώ δεν υπάρχει όριο χρημάτων στο αεροδρόμιο. Αυτό που μου είπε είναι οτι αν είναι απο 100000 AUD και πάνω θα πρέπει να τα τα δηλώσω.
  Φανταζομαι εννοεις 10000AUD και οχι 100000...

 2. #12
  Junior Member
  Εγγραφή
  Jan 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  20

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leyteris77 Εμφάνιση μηνυμάτων
  1) Νομίζω πως η θεία δεν μπορει να κάνει sponsorship αλλά μπορεί άνετα ο θείος εφόσον είναι τουλάχιστον μόνιμος κάτοικος.................................. .
  Σε ευχαριστώ πολύ leyteris77 για τις απαντήσεις σου.
  Σκεφτόμαστε να πάμε ένα ταξίδι κατά τον Δεκέμβριο στους συγγενείς για να πάρουμε μια ιδέα πως είναι τα πράγματα. Εϊναι μεγάλη απόφαση και θέλω αν πάρουμε μια απόφαση να είναι όσο πιο συνειδητοποιημένη γίνεται. Δεν είναι εύκολη μια νέα αρχή με 3 παιδιά.

  Θα στείλω και κανένα μύνημα στον panos1966 για περισσότερες πληροφορίες περί επαγγέλματος.
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη australian : 31-01-2012 στις 11:38

 3. #13
  Senior Member
  Εγγραφή
  Oct 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Sydney
  Μηνύματα
  100
  Add loucas on Facebook

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jimmysr6 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Πρώτον να σας αναφέρω ότι ζω στην Αθήνα και εργάζομαι σαν System Administrator σε μια εταιρεία. Η γυναίκα μου είναι Web Designer και επίσης δουλεύει σε μια εταιρεία που τους τελευταίους μήνες είναι απλήρωτη. Επίσης έχουμε 3 παιδάκια (4ετών και 1,5 τα δίδυμα).

  Ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε την Αυστραλία επειδή τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε συγγενείς στην Αδελαΐδα όπου μας δίνουν μια ανταπόκριση και το σκεφτόμαστε λόγω των παιδιών επειδή από όσα ακούμε και διαβάζουμε το θέμα της παιδείας είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με την δικιά μας “παραπαιδεία” και τα παιδιά μας πιθανότατα να έχουν περισσότερες ευκαιρίες.
  Επιπλέον όπως λένε όσοι έχουν κάνει ήδη το μεγάλο βήμα στην Αυστραλία υπάρχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε σχέση με εδώ και ειδικά όπως έχουν τα πράγματα τώρα και που δεν βλέπω να φτιάχνουν για τα επόμενα τουλάχιστον 10 για να μην πω 20 χρόνια.
  Εάν τελικά πάρουμε την απόφαση θα πάμε με sponshorship μέσω των συγγενών.
  Εδώ έρχονται τα ερωτήματα:
  Καταρχάς, η συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων που ρωτάς έχουν απαντήσης στο site του DIAC (Department of Immigration & Citizenship)

  1) Ο Θείος της γυναίκας μου(αδερφός της μητέρας της), έχει παντρευτεί Ελλληνο-Αυστραλέζα και τα παιδιά της επίσης έχουν την Αυστραλιανή υπηκοότητα. Ο Θείος της επίσης αποκτά τώρα την υπηκοότητα.
  Μπορεί να μας κάνει η Θεία της γυναίκας μου family sponshorship ή όπως αλλιώς το λένε με τον παραπάνω βαθμό συγγένειας;
  Μπορεί να την κάνει μόνο για την γυναίκα μου ή και για μένα;
  Family sponsoring γίνεται μόνο από πρώτο βαθμό συγγένειας (γονείς, παιδιά, αδέλφια)
  Ο θειος δεν μπορεί να σου κάνει sponsoring, εκτός και αν είναι ο μοναδικός εν ζωή συγγενής σου.

  2) Στο site που έχει το visa wizard μου βγάζει δυνατότητα για Skilled - Independent (Migrant) (subclass 175) visa και για Skilled - Sponsored (Migrant) (subclass 176) visa.
  Είναι προτιμότερο να διαλέξω κάποια από τις 2 παραπάνω; Θα έχω κάποια πλεονεκτήματα; (τα επαγγέλματα μας είναι στο schedule 2 της SOL List)
  175 δεν μπορείς να βγάλεις αν το επάγγελμα σου δεν είναι στο schedule 1. Αυτό με το state/regional sponsorship και το schedule 2, sorry αλλά μου φαίνεται ολίγον τι σαν αστικός μύθος, εκτός και αν είσαι πολύ συγκεκριμένου επαγγέλματος και θέλεις να πας για 2 χρόνια στην επαρχία (απίθανο για admin και graphic designer)

  176, δηλαδή permanent residency sponsoring δεν πρόκειται να σου κάνει καμία εταιρεία, εκτός και αν είσαι superstar. Sorry αν ακούγομαι σκληρός, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Στην καλύτερη περίπτωση, και μετά από πάρα πολύ κυνήγι, ίσως βρεις κάποια εταιρεία να σου κάνει sponsoring για 457 visa (temporary). Και αυτό με την προϋποθεση ότι στο επάγγελμα σου είσαι εξειδικευμένος, με πιστοποιήσεις και ταιριάζεις απόλυτα στο job profile.

  3) Σε περίπτωση που πληρώσω και βγάλω εγώ την Visa για μόνιμα, πρέπει να πληρώσω visa και για την γυναίκα μου ή μπορώ να πάρω την οικογένεια μου έτσι; Η γυναίκα μου θα μπορεί να δουλέψει; (νόμιμα φυσικά). (Από όσο καταλαβαίνω από το visa wizard μου επιτρέπει να πάρω την οικογένεια μου εφόσον τηρεί τις προϋποθέσεις)
  Ανεξάρτητα με το τι βίζα έχει κάποιος, μπορεί να βγάλει και για την οικογένεια του. Αν έχεις sponsored visa, η γυναίκα σου έχει δικαιώμα να δουλέψει οπουδήποτε και για οποιονδήποτε.

  6) Θα δικαιούμαι κάποια επιδόματα οικογενειακά που δίνουν ή πρέπει να περάσουν 2 χρόνια για να πάρω πρώτα υπηκοότητα;
  Καταρχάς υπηκοότητα μπορείς να πάρεις μετά από 4 χρόνια και όχι 2. Αν έχεις permanent residence visa έχεις όλα τα δικαιώματα στα επιδόματα άμεσα. Αν έχεις temporary residence visa (π.χ. 457) δεν παίρνεις τίποτε.

  7) Στην SOL List δίπλα στο επάγγελμα γράφει ASSESSING AUTHORITY . Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να κάνω κάποιες σπουδές πρώτα για να μπορέσω να δουλέψω και να πιστοποιηθώ από κάποιο οργανισμό;
  Πρέπει να πιστοποιήσεις ότι όντως κάνεις το επάγγελμα που αναφέρεις. Η πιστοποιηση γίνεται καταθέτοντας ότι σχετικό έχεις (πτυχία, πιστοποιήσεις, reference letters που αποδεικνύουν τα χρόνια που έχεις δουλέψει κ.ο.κ.)

  8) Όσον αναφορά τα επαγγέλματα μας είμαστε και οι 2 από ΙΕΚ και δεν έχουμε κάποιο χαρτί ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Εργασιακή εμπειρία 10+χρόνια. Πιστεύετε ότι είναι μεγάλο πρόβλημα το πτυχίο πανεπιστημίου ή δεν παίζει τόσο ρόλο αφού δεν τα αναγνωρίζουν(αν συμβαίνει αυτό);
  Το ΙΕΚ ανοίκει στην κατηγορία vocational learning, το οποίο αναγνωρίζεται ως κατάρτιση. Σε συνδυασμό με εργασιακή εμπειρία (με αποδείξεις) είναι επαρκές για την πιστοποίηση του επαγγέλμος (φυσικά συγκεκριμένες εργασιακές θέσεις, μπορεί να απαιτούν και πτυχίο)

  9) Από όσο έχω δει, όταν πας προσφέρουν μέχρι κάποιες ώρες διδασκαλίας δωρεάν για να κάνεις μαθήματα αγγλικών ώστε να εξοικειωθείς με την γλώσσα. Το ξέρει κάποιος;
  Για να βγάλεις οποιασδήποτε μορφής visa πρέπει να περάσεις τις εξετάσεις του IELTS με συγκεκριμένο βαθμό ανάλογα με τη visa και το επάγγελμα. Αν μπορείς να περάσεις τις εξετάσεις, δε θα χρειαστείς κανένα μάθημα εδώ.

  Επειδή θα προκύψουν σίγουρα ερωτήσεις και ίσως και κρίσεις/επικρίσεις για την 457 visa, έχω να πω τα εξής:

  Η 457 visa έχει διάρκεια max 4 χρόνια και δίνει τη δυνατότητα στον εργοδότη να σε "διώξει" απλά με 4 weeks notice, χωρίς καμία άλλη δέσμευση πλην του να σου κάνει τα εισιτήρια της επιστροφής. Αντίστοιχα εσύ έχεις 4 εβδομάδες περιθώριο να βρεις άλλο σπόνσορα.

  Δε σου δίνει κανένα δικαίωμα στα (πολλά) επιδόματα που έχουν οι αυστραλοί υπήκοοι ή οι κάτοχοι permanent residence visa. Απεναντίας σου δημιουργεί και πρόσθετα έξοδα διότι είσαι υποχρεωμένος να έχεις private health insurance (δε μπαίνεις στο medicare).

  Συνήθως μάλιστα θα πάρεις και 15-20% λιγότερα χρήματα στο μισθό σου από ότι θα έπαιρνε ένας μόνιμος κάτοικος.

  Από την άλλη όμως, είναι ένα εισιτήριο για τη χώρα και μάλιστα πολύ γρήγορο (1-2 μήνες max), το οποίο συνδυάζεται και με την εξασφάλιση έστω ενός μισθού. Επειδή μάλιστα εδώ οι επιχειρήσεις λειτουργούν πολύ διαφορετικά (και καλύτερα) από αυτές την Ελλάδα, είναι δεδομένο ότι κανείς που είναι καλός στη δουλεία του δε χάνεται, απεναντίας η καλή δουλειά θα εκτιμηθεί δεόντως. Έχω και συγκεκριμένο παράδειγμα γνωστού μου που ήρθε εδώ ως admin, από την Ελλάδα, και μέσα σε 2 μήνες πήρε ήδη προαγωγή γιατί εκτιμήθηκαν οι ικανότητες του.

 4. #14
  Senior Member
  Εγγραφή
  Nov 2010
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Gladstone,QLD
  Μηνύματα
  810

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jimmysr6 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Σκεφτόμαστε να πάμε ένα ταξίδι κατά τον Δεκέμβριο στους συγγενείς για να πάρουμε μια ιδέα πως είναι τα πράγματα.
  Το συστήνω ανεπιφύλακτα, το έκανα και εγώ πριν ένα χρόνο.

 5. #15
  Member
  Εγγραφή
  Nov 2011
  Gender
  Female
  Περιοχή
  piraeus
  Μηνύματα
  65

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nunki Εμφάνιση μηνυμάτων
  Φανταζομαι εννοεις 10000AUD και οχι 100000...
  μεταφέρω αυτό που μου είπε η πράκτορας :
  here is no limit on the amount of currency you can bring in and out of Australia. However, you must declare amounts of A$100,000 or more.

 6. #16
  Senior Member
  Εγγραφή
  Nov 2010
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Gladstone,QLD
  Μηνύματα
  810

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο loucas Εμφάνιση μηνυμάτων
  Family sponsoring γίνεται μόνο από πρώτο βαθμό συγγένειας (γονείς, παιδιά, αδέλφια)
  Ο θειος δεν μπορεί να σου κάνει sponsoring, εκτός και αν είναι ο μοναδικός εν ζωή συγγενής σου.
  Who can be a sponsor?

  Your sponsor must be at least 18 years of age and usually resident in Australia as one of the following:

  • an Australian citizen
  • an Australian permanent resident
  • an Eligible New Zealand citizen.


  You or your partner must be related to your sponsor as one of the following:

  • a child – including a stepchild
  • a parent – including a step–parent
  • a brother or sister – including adoptive or step-sibling
  • a niece or nephew – including adoptive or step–niece or nephew
  • an aunt or uncle – including adoptive or step–aunt or uncle.

 7. #17
  Junior Member
  Εγγραφή
  Dec 2011
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Patra
  Μηνύματα
  26

  Προεπιλογή

  leyteris 77, που το βρήκες αυτό σχετικά με το σπόνσορα γιατί με ενδιαφέρει έχουμε και εμείς θείο. Βρίσκω διαφορετικές πληροφορίες στο Australian Visa Bureau και εχω μπερδευτεί. Αυτό που γράφεις μου το εχουν πει αλλά δεν το βρίσκω γραπτώς από επίσημο site. Μακαρι να ισχύει, γιατί αλλιώς χαθήκαμε. Στείλε μου το link αν μπορείς.
  Ευχαριστώ προκαταβολικά.

 8. #18
  Senior Member
  Εγγραφή
  Nov 2010
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Gladstone,QLD
  Μηνύματα
  810

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο poly Εμφάνιση μηνυμάτων
  leyteris 77, που το βρήκες αυτό σχετικά με το σπόνσορα γιατί με ενδιαφέρει έχουμε και εμείς θείο. Βρίσκω διαφορετικές πληροφορίες στο Australian Visa Bureau και εχω μπερδευτεί. Αυτό που γράφεις μου το εχουν πει αλλά δεν το βρίσκω γραπτώς από επίσημο site. Μακαρι να ισχύει, γιατί αλλιώς χαθήκαμε. Στείλε μου το link αν μπορείς.
  Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  Στο immi.gov.au ρε παιδια...όλα τα λέει εκεί.

  Skilled – Sponsored (Migrant) Visa (Subclass 176)

 9. #19
  Junior Member
  Εγγραφή
  Dec 2011
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Patra
  Μηνύματα
  26

  Προεπιλογή

  ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν το είδα καθόλου. ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι και όσο μας άφησαν από τις τόσες έννοιες κάποια στιγμή θα μπλοκάρει... ευχαριστώ και πάλι.

 10. #20
  Junior Member
  Εγγραφή
  Jan 2012
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  20

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο loucas Εμφάνιση μηνυμάτων
  Family sponsoring γίνεται μόνο από πρώτο βαθμό συγγένειας (γονείς, παιδιά, αδέλφια)
  Ο θειος δεν μπορεί να σου κάνει sponsoring, εκτός και αν είναι ο μοναδικός εν ζωή συγγενής σου.
  Άρα πάει η περίπτωση του family sponsoring.
  EDIT: Τώρα είδα το παραπάνω post του leyteris77 που αναφέρεται στο ποιος μπορεί να γίνει sponsor
  Who can be a sponsor?

  Your sponsor must be at least 18 years of age and usually resident in Australia as one of the following:

  an Australian citizen
  an Australian permanent resident
  an Eligible New Zealand citizen.

  You or your partner must be related to your sponsor as one of the following:

  a child – including a stepchild
  a parent – including a step–parent
  a brother or sister – including adoptive or step-sibling
  a niece or nephew – including adoptive or step–niece or nephew
  an aunt or uncle – including adoptive or step–aunt or uncle.

  Άρα ισχύει για τον Θείο και από οσο καταλαβαίνω και για την Θεία. Τι εννοεί step-aunt;

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο loucas Εμφάνιση μηνυμάτων
  175 δεν μπορείς να βγάλεις αν το επάγγελμα σου δεν είναι στο schedule 1. Αυτό με το state/regional sponsorship και το schedule 2, sorry αλλά μου φαίνεται ολίγον τι σαν αστικός μύθος, εκτός και αν είσαι πολύ συγκεκριμένου επαγγέλματος και θέλεις να πας για 2 χρόνια στην επαρχία (απίθανο για admin και graphic designer)

  176, δηλαδή permanent residency sponsoring δεν πρόκειται να σου κάνει καμία εταιρεία, εκτός και αν είσαι superstar. Sorry αν ακούγομαι σκληρός, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Στην καλύτερη περίπτωση, και μετά από πάρα πολύ κυνήγι, ίσως βρεις κάποια εταιρεία να σου κάνει sponsoring για 457 visa (temporary). Και αυτό με την προϋποθεση ότι στο επάγγελμα σου είσαι εξειδικευμένος, με πιστοποιήσεις και ταιριάζεις απόλυτα στο job profile.
  Το αποτέλεσμα είναι ότι η 175 δεν βγαίνει γιατί όπως λες τα επαγγέλματα μας είναι στο schedule 2 της SOL List. (δεν είδα πουθενα να το διαχωρίζει βέβαια) Δηλαδή δεν παίρνουν κόσμο που ανήκει στο schedule 2 όπως τα λες.
  Άρα πάει και η 175.

  Αν ξεχάσουμε την περίπτωση του να με κάνει κάποιος εργοδότης sponsoring αποκλείουμε και την 176 visa και μας μένει μόνο η temporary 457 που ισχύει αν θυμάμαι καλά για 3 χρόνια.


  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο loucas Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ανεξάρτητα με το τι βίζα έχει κάποιος, μπορεί να βγάλει και για την οικογένεια του. Αν έχεις sponsored visa, η γυναίκα σου έχει δικαιώμα να δουλέψει οπουδήποτε και για οποιονδήποτε.
  Χωρίς να πληρώσω τα ίδια δολλάρια; Γιατί αν υποθέσουμε ότι μπορούσα να βγάλω την 175 ή 176 θέλει σε 2 δόσεις περίπου 7000$. Βγάζοντας λοιπόν την δικιά μου έρχεται και η οικογενεια μου χωρίς να πληρώσω έξτρα;


  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο loucas Εμφάνιση μηνυμάτων
  Πρέπει να πιστοποιήσεις ότι όντως κάνεις το επάγγελμα που αναφέρεις. Η πιστοποιηση γίνεται καταθέτοντας ότι σχετικό έχεις (πτυχία, πιστοποιήσεις, reference letters που αποδεικνύουν τα χρόνια που έχεις δουλέψει κ.ο.κ.)
  Για να πάρεις reference letter από την υπάρχουσα δουλειά σου σημαίνει ότι πρέπει να τους ενημερώσεις για τις προθέσεις σου και συνήθως πρώτα βρίσκεις κάτι και μετά ανακοινώνεις. Τελως πάντων ας πούμε ότι ξεπερνιέται.  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο loucas Εμφάνιση μηνυμάτων
  Επειδή θα προκύψουν σίγουρα ερωτήσεις και ίσως και κρίσεις/επικρίσεις για την 457 visa, έχω να πω τα εξής:

  Η 457 visa έχει διάρκεια max 4 χρόνια και δίνει τη δυνατότητα στον εργοδότη να σε "διώξει" απλά με 4 weeks notice, χωρίς καμία άλλη δέσμευση πλην του να σου κάνει τα εισιτήρια της επιστροφής. Αντίστοιχα εσύ έχεις 4 εβδομάδες περιθώριο να βρεις άλλο σπόνσορα.

  Δε σου δίνει κανένα δικαίωμα στα (πολλά) επιδόματα που έχουν οι αυστραλοί υπήκοοι ή οι κάτοχοι permanent residence visa. Απεναντίας σου δημιουργεί και πρόσθετα έξοδα διότι είσαι υποχρεωμένος να έχεις private health insurance (δε μπαίνεις στο medicare).

  Συνήθως μάλιστα θα πάρεις και 15-20% λιγότερα χρήματα στο μισθό σου από ότι θα έπαιρνε ένας μόνιμος κάτοικος.

  Από την άλλη όμως, είναι ένα εισιτήριο για τη χώρα και μάλιστα πολύ γρήγορο (1-2 μήνες max), το οποίο συνδυάζεται και με την εξασφάλιση έστω ενός μισθού. Επειδή μάλιστα εδώ οι επιχειρήσεις λειτουργούν πολύ διαφορετικά (και καλύτερα) από αυτές την Ελλάδα, είναι δεδομένο ότι κανείς που είναι καλός στη δουλεία του δε χάνεται, απεναντίας η καλή δουλειά θα εκτιμηθεί δεόντως. Έχω και συγκεκριμένο παράδειγμα γνωστού μου που ήρθε εδώ ως admin, από την Ελλάδα, και μέσα σε 2 μήνες πήρε ήδη προαγωγή γιατί εκτιμήθηκαν οι ικανότητες του.
  Προσωπικά θα μου φαινόταν λίγο πιο ρίσκο για μια temporary visa ώστε να κάνεις την κίνηση και να κουβαλήσεις ολόκληρη οικογένεια. Αν δεν έχεις δουλειά εδώ βεβαία αλλάζει. Όλα είναι σχετικά

  Σε ευχαριστώ πολύ loucas
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimmysr6 : 01-02-2012 στις 12:03

Παρόμοια Θέματα

 1. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (XV)
  Από Agoriani in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 184
  Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-2012, 22:04
 2. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (X)
  Από Nikos Mech Eng in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 148
  Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-2011, 15:40
 3. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (V)
  Από corinos in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 121
  Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-2011, 11:17
 4. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (ΙV)
  Από Agoriani in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 171
  Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-2011, 10:51
 5. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (ΙΙΙ)
  Από sotos aiva in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 50
  Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-2011, 00:35

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
 •  
Search Engine Optimization by vBSEO