Σελίδα 93 από 122 ΠρώτηΠρώτη ... 43839192939495103 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 921 έως 930 από 1212
 1. #921
  Moderator Το avatar του χρήστη australian
  Εγγραφή
  Jan 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  AussieLand
  Μηνύματα
  3.097
  Follow australian On Twitter Add australian on Facebook Add australian on Google+
  Add australian on Linkedin Follow australian on Flickr Visit australian's Youtube Channel

  Προεπιλογή Κομπίνα Με Βίζες....

  No comment

 2. #922
  Member
  Εγγραφή
  Nov 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Perth
  Μηνύματα
  33

  Προεπιλογή

  Δεν ξέρω αν γράφω στο θέμα, νομίζω όμως ότι είναι από τα πιο πολυδιαβασμένα.
  Βγήκε λοιπόν η Visa, (skilled nominated 190) νομίζω σε χρόνο ρεκόρ. 13/8/2013 αίτηση - 26/09/2013 έγκριση !!! Πετάμε (με την parizien 76) για Perth 30/10/2013.
  Υπάρχουν σπουδαία μέλη στο patriotaki που κάνουν καταπληκτική δουλεία. Χωρίς το site και την συμβολή τους είναι πιθανόν να εγκαταλείπαμε. Εκτός από οδηγίες και συμβουλές, το patriotaki είναι και βασικό εργαλείο ψυχολογικής υποστήριξης. Agoriani, demi, leyteris77, jimathens, vertigo, patousis, alkioni, australian, aussie, loukas, και όλοι οι υπόλοιποι που σας ξεχνώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προσωπικά από τον καθένα σας. Αν και δεν έχω γνωρίσει προσωπικά κανένα σας θεωρώ όλους φίλους μου. Γιατί τι είναι δύο άνθρωποι που σε εποχές ατομικισμού, μοναξιάς, βολέματος αυτοί ενώνονται από κοινό σκοπό, μοιράζονται τις ίδιες ελπίδες και βιώνουν τις ίδιες αγωνίες?

  Θεωρώ σκόπιμο να συμβάλλω με ένα μικρό λιθαράκι εμπειριών σε όλη αυτή την προσπάθεια. Ότι ακολουθεί είναι προσωπικές απόψεις και με κανένα τρόπο δεν αποτελούν ευαγγέλιο και θέσφατο. Κατά την γνώμη μου αφορούν όλα τα είδη visas περισσότερο ή λιγότερο.
  1) Η μετανάστευση στην Αυστραλία δεν είναι "η εύκολη λύση". 'Όποιος την αντιμετωπίσει με τέτοιο τρόπο έχει περίπου βέβαιη την αποτυχία.
  2) Η μετανάστευση στην Αυστραλία δεν είναι "η γρήγορη λύση". Ενημέρωση, προετοιμασία, εξετάσεις, εγκρίσεις υπερβαίνουν τον ένα χρόνο.
  3) Η μετανάστευση στην Αυστραλία δεν είναι "η φθηνή λύση". Το κόστος είναι κάτι πολύ σχετικό αλλά η έλλειψη βασικού οικονομικού background συνδυάζεται με την αβεβαιότητα ενός μέλλοντος σε ξένη χώρα ψάχνοντας για δουλειά ή σπουδάζοντας. Αυτό συνήθως οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. (βλ. 1)
  4) Η εύρεση εργασίας δεν είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Το μεγαλύτερο interview to περνάς από το Immigration Department. Αν σε αξιολογήσουν (σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που βάζουν και τα προσόντα που διαθέτεις), ότι μπορείς να ζήσεις σε αυτή την χώρα, τότε μάλλον έχεις και τις προϋποθέσεις να βρεις και δουλειά.
  5) Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ψάχνοντας για δουλεία είναι η έλλειψη τοπικής εμπειρίας. Χωρίς να υπάρχει συνταγή αντιμετώπισης, εκτιμώ ότι η λύση βρίσκεται στο να δεχθείς θέση που πιθανόν να είναι σχετικά κάτω από τα προσόντα σου ή πιο απομακρυσμένη ή λιγότερο καλά αμειβόμενη. Προσωπική εκτίμηση : H πρώτη δουλειά θα πρέπει να εμπεριέχει το στοιχείο του συμβιβασμού. Όμως είναι απαραίτητο να είναι δουλειά πάνω στο αντικείμενό σου. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να αντιμετωπίσεις το "lack of local experience". Υπάρχουν επίσης προγράμματα από το NAVITAS για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε μετανάστες όπου δουλεύεις σε κάποιες εταιρείες χωρίς να πληρώνεσα και ταυτόχρονα κάνεις και μαθήματα σε θέματα κανονισμών. Εξαιρετικό αλλά ακριβό.
  6) Ματαιοπονεί κανείς αν προσπαθεί να βρει δουλειά στην Αυστραλία από την Ελλάδα, με την λογική " σκοπεύω να μεταναστεύσω στις...". Ερώτηση: Αν είσαστε εσείς εργοδότες πως αντιμετωπίζατε κάποιον αντίστοιχο Αυστραλό υποψήφιο?
  6) Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία είναι το IELTS. Έχει μεγάλη σημασία γιατί εκτός του ότι είναι απαιτούμενο είναι και η πρώτη δοκιμασία θέλησης και επιμονής με πολύ πιθανή την αποτυχία. TIP: Αποφύγετε τις αναβαθμολογήσεις. Αν σου λείπει μισή μονάδα (παραπάνω δεν συζητείται) στους 4 μήνες που κάνουν για απαντήσουν έχεις χρόνο να πρόσθετη προετοιμασία και νέα προσπάθεια. Η πιθανότερη εξέλιξη είναι 4 μήνες καθυστέρηση.
  7) Κάτι που δεν έχει αναφερθεί αρκετά είναι η δυνατότητα να πάρεις 5 πόντους (αφορά τις point test visas) από το NAATI. Αν έχεις πτυχίο πανεπιστημίου (οποιασδήποτε ειδικότητας) και ΚΑΛΑ Αγγλικά μπορείς να δώσεις εξετάσεις , μέσω Βρετανικού Συμβουλίου και να πιστοποιηθείς σαν μεταφραστής από Ελληνικά σε Αγγλικά και αντίστροφα. Αν σου λείπουν 5 πόντοι νομίζω ότι αξίζει η προσπάθεια.
  8) Η εμπειρία μου από την χρησιμοποίηση MARA agents σε κάποια σημεία της διαδικασίας είναι αρνητική. Ο ένας μας εγκατέλειψε γιατί " η οικονομική κρίση στην Ελλάδα τον ανησυχεί.." (εμάς όχι????). Τουλάχιστον επέστρεψε την προκαταβολή. Ο άλλος μόλις συμπληρώθηκαν κάποιες ώρες (που κατέγραφε μόνος του) ζήτησε πρόσθετη αμοιβή παρά τις αρχικές του διαβεβαιώσεις ότι αυτά είναι τυπικά. Από την άλλη πλευρά η πολύτιμη συμβουλή Ελληνοαυστραλέζας MARA agent να γίνει κύρια αιτούσα η γυναίκα μου και όχι εγώ, ώστε να κερδίσουμε τους πόντους της ηλικίας της, μας άνοιξε τον δρόμο. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την διαδικασία μόνοι σας ψάξτε και ρωτήστε εδώ στο patriotaki . μην ξεχνάτε ότι κάθε ΕΥΡΩ που χαλάτε στην Ελλάδα σας προσθέτει άγχος στην Αυστραλία και σας αφαιρεί ημέρες.
  9) Η πρότασή μου για τα έγγραφα είναι : αντίγραφα από δικηγόρο (όλοι έχουμε ένα γνωστό - αν βάλεις και επικυρώσημα έιναι 2 Ευρώ το ένα), μετάφραση από υπουργείο εξωτερικών με πρόσθετα αντίγραφα, σε τιμές που δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ (κυρίως στην Αυστραλία) και ΟΧΙ APOSTILLE. Δεν ξέρω πως προέκυψε, αλλά είναι από τις ελάχιστες λάθος οδηγίες που έχουν δοθεί στο patriotaki. Οδηγούν σε καθυστερήσεις και αυξάνουν και το κόστος των μεταφράσεων.
  10) Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο λεγόμενο 100 points test. Είναι ομάδες εγγράφων που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση της ταυτοπροσωπίας. Υπάρχει αναφορά στο site αλλά πρέπει να προετοιμαστούν από ΕΛΛΑΔΑ. Ζητούνται ΠΑΝΤΟΥ.
  12) Το ζήτημα της ανεύρεσης στέγης είναι από τα πιο δύσκολα. Κατά την γνώμη μου αν δεν υπάρχει η δυνατότητα αρχικής φιλοξενίας και είστε μέχρι 2 άτομα αναζητείστε δωμάτιο σε σπίτι (homestay). Προσπαθήστε να μην υπάρχουν περισσότεροι από δύο ακόμα ενοικιαστές και κυρίως οι ιδιοκτήτες να μένουν μέσα στο σπίτι. Είναι εγγύηση ότι το σπίτι θα διατηρηθεί σε κάποιο επίπεδο. Αν προσπαθήσετε να νοικιάσετε σπίτι χωρίς μόνιμη δουλεία, για να έχετε ελπίδες να βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί προτείνετε να πληρώσετε έξι μήνες ενοίκια προκαταβολικά (αν μπορείτε - πονάει).

  Ότι έγραψα προέρχεται από προσωπικά βιώματα, το patriotaki και άπειρη προσωπική έρευνα και συζητήσεις.

  Καλήν αντάμωση, πατριώτες (εδώ και εκεί)...

 3. #923
  Junior Member
  Εγγραφή
  Sep 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  athens
  Μηνύματα
  3

  Προεπιλογή Προσκληση απο δευτερου βαθμου συγγενη

  Γεια σας.
  Γνωριζει κανεις την διαδικασια προσκλησης απο δευτερου βαθμου συγγενη, προκειμενου να μεταναστευσω στην Αυστραλια;

 4. #924
  Senior Member
  Εγγραφή
  Jul 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  attiki
  Μηνύματα
  156

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kirk71 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Γεια σας.
  Γνωριζει κανεις την διαδικασια προσκλησης απο δευτερου βαθμου συγγενη, προκειμενου να μεταναστευσω στην Αυστραλια;
  ειναι λιγο δυσκολο,αν θυμαμαι καλα θα πρεπει να μην εχει κανεναν αλλο συγγενη ή συζυγο στην αυστραλια ή να εχει καποια αναπηρια και να μην εχει κανεναν αλλο συγγενη να τον φροντισει,καπως ετσι παει το ολο πραγμα ,

 5. #925
  Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
  Εγγραφή
  Sep 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Southern Cross
  Μηνύματα
  1.422

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kirk71 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Γεια σας.
  Γνωριζει κανεις την διαδικασια προσκλησης απο δευτερου βαθμου συγγενη, προκειμενου να μεταναστευσω στην Αυστραλια;
  Αν εννοεις ,οτι εχεις καποιο β βαθμου συγγενη και θες να σου κανουν προσκληση ,δεν
  υπάρχουν τετοιες βιζες.

  Μόνο στο points system δίνει πόντους , η συγγενεια ,-οχι σε ολες τις βιζες -αλλά πρεπει να εχεις και καποιο επαγγελμα στην λιστα SOL και ειναι άλλου ειδους βιζα αυτη ,απ αυτη που εχεις κατα νου.Προκειται για βιζα ,που την ζητανε skilled workers , για να μεταναστευσουν .

  Οποτε ,αν εχεις καποιον θειο ,θεια ή ξαδελφο κατω και θελεις να σου κανει προσκληση ,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση βιζας.
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 26-09-2013 στις 18:55
  ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

 6. #926
  Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
  Εγγραφή
  Sep 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Southern Cross
  Μηνύματα
  1.422

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο cryo Εμφάνιση μηνυμάτων
  ειναι λιγο δυσκολο,αν θυμαμαι καλα θα πρεπει να μην εχει κανεναν αλλο συγγενη ή συζυγο στην αυστραλια ή να εχει καποια αναπηρια και να μην εχει κανεναν αλλο συγγενη να τον φροντισει,καπως ετσι παει το ολο πραγμα ,
  Remaining Relative Visa ,ειναι μονο αν ο συγγενης στην Αυστραλια ,ειναι γονιος ,παιδι ,αδελφος και δεν κοιτανε αν και ποσους συγγενεις εχει ο Αυστραλος υπηκοος ή ο μονιμος κατοικος, στην Αυστραλια ,αλλά αν δεν εχει αλλους κοντινους συγγενεις ,εκει που ζει ,αυτος που θελει να παει Αυστραλια.

  Για την Carer Visa, η συγγενεια φτανει και παππου ,γιαγια ,θειο , θεια ,ανηψιο ,ανηψια και δεν είναι μόνο για αναπηρια αλλά για medical condition which requires care κ δεν υπαρχει καποιος άλλος συγγενης που μπορει να την προσφερει (δηλ. μπορει να υπαρχει συγγενης αλλά να μην αναλαμβανει τη φροντιδα).

  υ.γ εννοειται ,οτι δεν αρκει η γνωματευση ενος γιατρου ,για να πιστοποιηθει η ιατρικη καταταση ,αλλά ο αρρωστος συγγενης (Αυστραλος υπηκοος ή μονιμος κατοικος) must arrange for an assessment of his medical condition with Medibank Health Solutions ,που ειναι αυτοι που περνανε απο ιατρικες εξετασεις και οσους ζητανε βιζα.Αρα , πρεπει οντως να υπαρχει medical condition ,που χρηζει φροντιδας .Eπισης ,ο αρρωστος ,μπορει να μην ειναι ο ιδιος ο συγγενης ,αλλά μπορει να ειναι και ο συντροφος του ή το εξαρτωμενο απ αυτον ,παιδι του( ανυπαντρο και που δεν ειναι σε de facto σχεση ,ουτε χηρος/α ,ουτε χωρισμενο και ζει στο ιδιο σπιτι.)
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 26-09-2013 στις 19:32
  ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

 7. #927
  Junior Member
  Εγγραφή
  Sep 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens
  Μηνύματα
  1

  Smile ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

  ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ (WORK??) VISA ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (6-12 ΜΗΝΕΣ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ;; ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ;; ΕΠΙΣΗΣ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ;; ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΑ... ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!

 8. #928
  Member
  Εγγραφή
  Aug 2013
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Melbourne
  Μηνύματα
  39

  Προεπιλογή

  Έχω υποβάλει αίτηση για τη subclass 489 Family Sponsored από τις 04/09 και την προηγούμενη εβδομάδα ολοκλήρωσα τις ιατρικές εξέτασεις και ανέβασα online και τα Πιστοποιητικά Ποινικού Μητρώου. Σήμερα επικοινώνησε για πρώτη φορά μαζί μου η Case Officer, η οποία μου ζήτησε συμπληρωματικά έγγραφα σχετικά με το σπόνσορα μου (πρώτος ξάδερφος). Συγκεκριμένα μου ζήτησε πιστοποιητικό γέννησης του δικού μου πατέρα και πιστοποιητικό γέννησης του πατέρα του ξαδερφού μου, του θείου μου δηλαδή. Θέλω να σημειώσω πως ήδη έχω επισυνάψει ως αποδεικτικό της συγγενικής μας σχέσης, ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης των παππούδων μας, στο οποίο φαίνονται οι ημερομηνίες γέννησης των πατεράδων μας καθώς και το γεγονός πως ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας.

  Πιστοποιητικό γέννησης του πατέρα μου έχω ήδη στα χέρια μου, οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα.
  Το μόνο λοιπόν χαρτί που μου λείπει είναι ένα πιστοποιητικό γέννησης του θείου μου. Εδώ θα ήθελα μια συμβουλή/βοήθεια, πιθανόν από άτομα που έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση. Ο θείος μου δεν βρίσκεται στη ζωή από το Φεβρουάριο του 2012. Πως θα μπορέσω να πάρω πιστοποιητικό γέννησης δικό του από την Ελλάδα; Από όσο ξέρω είναι ακόμα γραμμένος στο Δημοτολόγιο της περιοχής που γεννήθηκε, παρόλο που τη δεκαετία του '60 μετανάστευσε στην Αυστραλία. Υπάρχει περίπτωση να δώσουν τέτοιο χαρτί σε κάποιον κοντινό συγγενή, πχ στον πατέρα μου/αδερφό του, αν τους το ζητήσει αυτός;

 9. #929
  Senior Member
  Εγγραφή
  Oct 2011
  Gender
  Male
  Περιοχή
  Athens, Greece, Greece
  Μηνύματα
  192
  Add Sakis230 on Facebook
  Add Sakis230 on Linkedin

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο geo_karag Εμφάνιση μηνυμάτων
  Από όσο ξέρω είναι ακόμα γραμμένος στο Δημοτολόγιο της περιοχής που γεννήθηκε, παρόλο που τη δεκαετία του '60 μετανάστευσε στην Αυστραλία. Υπάρχει περίπτωση να δώσουν τέτοιο χαρτί σε κάποιον κοντινό συγγενή, πχ στον πατέρα μου/αδερφό του, αν τους το ζητήσει αυτός;
  χωρις να θέλω να μπερδέψω καποιον αλλά υπαρχει ένα πιστοποιητικο το οποίο λέγετε "πιστοποιητικο εγγυτέρων συγγενών"
  ίσως σε βοηθήσει αυτό. είναι για κληρονομική χρίση άλλα πότε δεν ξέρεις.
  Think before you driving@world.......

 10. #930
  Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
  Εγγραφή
  Sep 2012
  Gender
  Female
  Περιοχή
  Southern Cross
  Μηνύματα
  1.422

  Προεπιλογή

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fgard Εμφάνιση μηνυμάτων
  Δεν ξέρω αν γράφω στο θέμα, νομίζω όμως ότι είναι από τα πιο πολυδιαβασμένα.
  Βγήκε λοιπόν η Visa, (skilled nominated 190) νομίζω σε χρόνο ρεκόρ. 13/8/2013 αίτηση - 26/09/2013 έγκριση !!! Πετάμε (με την parizien 76) για Perth 30/10/2013.
  .
  Mπραβο! Καλο ταξιδι και όλα καλά ,να σας ερθουν!
  ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

Παρόμοια Θέματα

 1. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (XV)
  Από Agoriani in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 184
  Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-2012, 22:04
 2. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (X)
  Από Nikos Mech Eng in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 148
  Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-2011, 15:40
 3. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (V)
  Από corinos in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 121
  Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-2011, 11:17
 4. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (ΙV)
  Από Agoriani in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 171
  Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-2011, 10:51
 5. Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία (ΙΙΙ)
  Από sotos aiva in forum Ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση στην Αυστραλία
  Απαντήσεις: 50
  Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-2011, 00:35

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
 •  
Search Engine Optimization by vBSEO