Χαιρετώ τους συνέλληνες σε όλο τον κόσμο!
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα... λίγο-πολύ όλοι ξέρετε πως είναι η κατάσταση στην Ελλαδα... και δυστηχώς απ' ότι -πρακτικά- φαίνεται καθημερινά, τα πράγματα θα πάνε ακόμα χειρότερα!
Εχω κουραστεί να δουλεύω σαν το σκυλί από τα 15 (είμαι 42) και ότι βγάζω να πηγαίνει σε άδικους φόρους, χαράτσια κλπ...
Μιας και δεν έχω οικογενειακές υποχρεώσεις λοιπόν, αποφάσισα να κάνω αυτό που έπρεπε να έχω κάνει εδώ και χρόνια... να τα βροντήξω και ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
Δυστηχώς όμως, δεν έχω κάπου συγγενείς να με βοηθήσουν, να μου σταθούν λίγο στην αρχή! Γι' αυτό και απευθύνομαι εδώ...

ΔΕΝ ζητάω "χάρη". ΖΗΤΩ αυτό που δυστηχώς δεν μου δόθηκε τόσα χρόνια στην Ελλάδα, ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ... ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙ ΑΞΙΖΩ... ΚΑΙ Ν' ΑΜΟΙΦΘΩ ΑΝΑΛΟΓΑ !!!

Είμαι πολύ καλλιεργημένος σαν άνθρωπος, με ευρύτητα γνώσεων, έξυπνος, εργατικός, εχέμυθος. Μαθαίνω γενικά γρήγορα... αλλά είμαι ΕΞΠΕΡ σε θέματα Ασφαλείας, Ηλεκτρονικών/Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Η/Υ (TEΡΑΣΤΙΑ εμπειρία σε θέματα διαδικτύου κλπ).
Μιλάω άριστα Αγγλικά, Γαλλικά, και είμαι απόφοιτος Λυκείου & Κολλεγίου Η/Υ, ενώ έχω σπουδάσει και Μarketing-Management (δυστηχώς δεν μπόρεσα να πάω στο Πανεπιστήμιο γιατί έπρεπε να δουλεύω για να βοηθάω στην οικογένεια)...

Αναζητώ μια αξιοπρεπή, καλοπληρωμένη δουλειά, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, ενώ δεν έχω πρόβλημα αν χρειάζεται να ταξιδεύω...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας, όσοι διαβάσατε το μήνυμά μου και φυσικά όσοι με βοηθήσετε...Υ.Γ.1. Ανέκαθεν είχα σαν "μότο" στη ζωή μου το ρητό "κάνε το καλό κ ρίχτο στο γυαλό"! Ούτε θυμάμαι πόσους ανθρώπους έχω βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορούσα, χωρίς να ζητήσω ποτέ κανένα αντάλλαγμα!
Τώρα που χρειάζομαι κι εγώ μια βοήθεια, ελπίζω ότι κάποιος θα βρεθεί και για μένα...

Υ.Γ.2. Θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργούς/διαχειριστές/συνεργάτες του πολύ χρήσιμου Forum!
Aν τυχόν εκ παραδρομής δημιούργησα σε λάθος ενότητά το θέμα μου, παρακαλώ κάποιον Moderator να το μεταφέρει... κ ζητώ συγνώμη!