Χορηγοί αυξητικής στήθους
Το νέο trend στην φιλανθρωπία ή καλύτερα στον προσωπικό χορηγό ακούει στο όνομα my free implants και πρόκειται για ένα πολυσύχναστο site στο οποίο κάθε κοπέλα που έχει κλείσει τα 18 μπορεί να ποστάρει σέξι φωτογραφίες της προκειμένου να κερδίσει χρήματα για μια δωρεάν πλαστική στήθους. Ο προσωπικός χορηγός μπαίνει στο http://www.myfreeimplants.com/ , βλέπει και αφήνει κατά βούληση τον οβολό του.
Τα τελευταία χρόνια ο όρος έξυπνο μάρκετινγκ έχει βρει ορισμό σε πολλά πρόσωπα, κυρίως νέων ανθρώπων οι οποίοι απλώς έκαναν τον πόνο ή τον πόθο τους ιδέα. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η ιστοσελίδα myfreeimplants.com και στην οποία μπορεί κάθε κοπέλα να βρει τον προσωπικό της χορηγό, προκειμένου να κάνει πλαστική στήθους. Ισως ακούγεται «τρελή αμερικανιά» αλλά αποτελεί το σύγχρονο αμερικάνικο όνειρο πολλών δεσποινίδων στις ΗΠΑ, και όχι μόνο.

Το «ψάρι» και το δόλωμα

Ετσι λοιπόν αν είσαι άνω των 18 αλλά από τα 14 σου μαζεύεις ευρώ ευρώ το χαρτζιλίκι των γονιών σου έχοντας ως απώτερο σκοπό να τα επενδύσεις σε σουτιέν ένα νούμερο μεγαλύτερο ή αν θέλεις πολύ να κάνεις αυξητική στήθους αλλά δεν διαθέτεις τα χρήματα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις μέλος στο συγκεκριμένο site (δεν έχει σημασία από ποια χώρα είσαι), να φτιάξεις το προφίλ σου (μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται και οι λόγοι για τους οποίους θέλεις να προβείς σε πλαστική στήθους), να ανεβάσεις ορισμένες σέξι φωτογραφίες σου και στη συνέχεια να περιμένεις τον υποψήφιο άντρα χορηγό να τσιμπήσει και να σου δώσει credits από 5-50$. Βέβαια υπάρχει περίπτωση το «ψάρι» να τσιμπήσει αρκετά από το «δόλωμα» και να σου κάνει δωρεά ολόκληρη την πλαστική, πάντα σε δολάρια! Το site συνεργάζεται με πλαστικούς χειρουργούς από όλο τον κόσμο αλλά δεν σε υποχρεώνει να κάνεις την επέμβαση σε κάποιον από αυτούς. Μπορείς να δηλώσεις τον χειρουργό στο νυστέρι του οποίου προτιμάς να αφεθείς και κατόπιν οι υπεύθυνοι του project θα σου πουν αν το δέχονται ή όχι.
Οπως καταλαβαίνεις, οι φωτογραφίες που θα ανεβάσεις αποτελούν ουσιαστικά το κλειδί για την πόρτα του χειρουργείου. Τι σημαίνει αυτό; Οτι αν βάλεις σέξι πόζες σου, κατά προτίμηση με εσώρουχα, ενώ έχεις φροντίσει το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου να είναι άψογα, έχεις αρκετές πιθανότητες να τραβήξεις περισσότερα αντρικά «κλικ» σε σχέση με τις ανταγωνίστριες σου. Αν, πάλι, σκάσεις μύτη με ζιβάγκο και πατομπούκαλο, δεν έχεις καμία πιθανότητα να αποκτήσεις έστω το 1/7 από το στήθος της Πάμελα Αντερσον. Και λογικό είναι, άλλωστε… Ο υποψήφιος χορηγός μπορεί να μη σκάει μια περιουσία αλλά ό,τι πληρώνει δεν το πληρώνει για την ψυχή της μάνας του αλλά για τη δική του. Γι’ αυτό έχει δικαίωμα να ζητήσει προσωπικά βίντεο ή φωτογραφίες με συγκεκριμένη ενδυμασία από τα κορίτσια του site, ενώ εκείνα με τη σειρά τους έχουν δικαίωμα είτε να του τα στείλουν είτε να αρνηθούν.

Η δημιουργία του site

Η ιδέα για τη δημιουργία της ιστοσελίδας ήρθε το 2005, όταν μια παρέα φίλων βρέθηκε σε ένα μπάτσελορ πάρτι στο Λας Βέγκας και άρχισε να συζητάει για το τέλειο στήθος μιας εκ των χορευτριών. Η ίδια στη συνέχεια τους είπε όλο το στόρι γύρω από την αυξητική επέμβαση στήθους που είχε κάνει και της είχε κοστίσει περίπου 6.000 δολάρια. Μια άλλη κοπέλα που ήταν στην παρέα δήλωσε την επιθυμία της να κάνει πλαστική στήθους αλλά εξέφρασε και το παράπονό της, αφού δεν διέθετε τα χρήματα για την επέμβαση. Τότε, ένας-ένας οι άντρες της παρέας άρχισαν να λένε για πλάκα μικροποσά που είχαν πάνω τους προκειμένου να μαζέψουν ορισμένα χρήματα και να τα δώσουν στη φίλη τους, καταφέρνοντας τελικά να συγκεντρώσουν το 25% του κόστους της εγχείρησης.
Το http://www.myfreeimplants.com/ γεννήθηκε αλλά στην αρχή φιλοξενούσε μια κοπέλα κάθε φορά, μέχρι να μαζευτεί το ποσό για την πλαστική της. Οταν όμως το site άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα γνωστό και να δέχεται καταιγισμό επισκέψεων, οι δημιουργοί του αποφάσισαν ότι έπρεπε να φιλοξενούν περισσότερες κοπέλες, ενώ έδωσαν τη δυνατότητα σε όποια γυναίκα θέλει, με μια απλή εγγραφή, να διεκδικήσει τη δική της πλαστική. Με τους τρελούς ρυθμούς στους οποίους τρέχει το site αυτή τη στιγμή, κάθε μήνα μια κοπέλα μαζεύει το ποσό για την πλαστική της, ενώ οι υπεύθυνοι ελπίζουν σύντομα να μπορέσουν να δίνουν μια δωρεάν πλαστική ανά εβδομάδα.

Η πρώτη διδάξασα, ονόματι Νατάσα

Το ημίγυμνο μοντέλο που ανοίγει την ιστοσελίδα και πρωταγωνιστεί σε όλο το concept του my free implants ονομάζεται Νατάσα, είναι η πρώτη κοπέλα που κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και έκτοτε αποτελεί την «εκπρόσωπο» της ιστοσελίδας. Το site έχει γίνει θέμα στα media αρκετές φορές, ενώ έχει παίξει από το διάσημο σόου του Jay Leno μέχρι το πιο σοβαρό-ειδησεογραφικό BBC. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις μάλιστα που το project έχει χαρακτηριστεί από δημοσιογράφους και παρουσιαστές ως «κοινωνική προσφορά την οποία θα έπρεπε να χρηματοδοτεί η κυβέρνηση»!
Το http://www.myfreeimplants.com/ αποτελεί στην ουσία ένα πάρε-δώσε του σύγχρονου τρόπου ζωής ή, για να το θέσουμε καλύτερα, προσφέρει ένα καλό μπανιστήρι στον αντρικό πληθυσμό, κάνοντάς τον να πιστεύει ότι βοηθάει «νέα, ταλαντούχα και άφραγκα» κορίτσια να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους: μια αυξητική στήθους! Παράλληλα, όντως κάποιες «τυχερές», που έχουν αφιερώσει αρκετό χρόνο στο συγκεκριμένη ιστοσελίδα και κοντεύουν να πάθουν τενοντίτιδα από το chating με τους υποψήφιους χορηγούς, καταφέρνουν στο τέλος να κερδίσουν τη δωρεάν πλαστική στήθους. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεφυτρώσει κάποιο site στο οποίο κοπέλες θα προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να αφαιρέσουν από το στήθος τους τα εμφυτεύματα που κάποτε πάσχισαν τόσο πολύ να βάλουν.