Σελίδα 10 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 348
  1. #91
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jan 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Aigio
    Μηνύματα
    7

    Προεπιλογή Επιχειρηση μεταναστη στην Αυστραλια

    Καλημερα!!!Ειμαι 26 ετων.Εχω τελειωσει με την στρατιωτικη μου θητεια και κατεχω και πτυχειο Πληροφορικης (ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ). Εχω επιχειρηση (κοσμηματοπωλειο) εδω και 3 χρονια.Θελω να μεταναστευσω στην Αυστραλια για μονιμα. Θα με ενδιεφερε να μπορεσω να ανοιξω την ιδια επιχειρηση εκει μιας και αν την κλεισω εδω θα εχω το εμπορευμα ετοιμο. Με ποιες διαδικασιες θα ηταν εφικτο να γινει αυτο?Τι θα κοστισει ολο αυτο (σε εμενα και σε αυτον που θα με προσκαλεσει ,αν χρειαζεται κατι τετοιο). Αν δεν γινεται κατι τετοιο τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να δουλεψω και να μεινω στην αυστραλια μονιμα?
    Ευχαριστω πολυ.

  2. #92
    Member
    Εγγραφή
    Aug 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Melbourne
    Μηνύματα
    39

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Antony Kont Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα ξανα απο Ελλαδα ...καποιος με πληροφοριες αν γνωριζει?
    Βασικά ρίξε μια ματιά στο παρακάτω post του χρήστη Australian:

    http://www.patriotaki.net/%CE%BC%CE%...html#post88736

    Φαίνεται πως για τα λογιστικά επαγγέλματα δεν θα εκδοθούν περαιρέρω invitations (προσκλήσεις) μέσα στο οικονομικό έτος 2015-16 ενώ και και το ανώτατο όριο βιζών 189 και 489 για τα συγκεκριμένα επαγγέλματα μειώθηκε αρκετά. Αυτό σίγουρα δυσκολεύει αρκετά την περίπτωση σου. Βέβαια από τη στιγμή που ξεκινάς τώρα την διαδικασία, θα σου πάρει σίγουρα κάνα χρόνο μέχρι να καταφέρεις να πάρεις θετικό skills assessment (αν το πάρεις) και να πιάσεις το απαιτούμενο score στο IELTS.

    Αρχικά ξεκίνα να κοίτας αν μπορείς να πάρεις θετικό migration skills assessment για κάποιο από τα επαγγέλματα του λογιστή, από έναν εκ των CPA, ICAA και IPA. Τα κριτήρια είναι τα ίδια και στις 3 περιπτώσεις, αν θυμάμαι καλά ζητούν να σκοράρεις 7 στο academic IELTS, όχι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο

    Αν δεν μπορείς να πάρεις θετικό skills assessment τότε είναι αδύνατο να προχωρήσεις τη διαδικασία για 189, 489 ή 190 visa.

    Τέλος, ένα γενικότερο σχόλιο για όσους μεταναστεύουν στην Αυστραλία μέσω του Skill Select, ειδικότερα με βίζα 189, 190 ή 489. Κανείς δεν σας υποχρεώνει να δουλέψετε στο nominated επάγγελμά σας, στο επάγγελμα δηλαδή που χρησιμοποιήσατε για να έρθετε στην Αυστραλία. Αν κάποιος δηλαδή ήρθε εδώ ως λογιστής, τίποτα δεν τον εμποδίζει να δουλέψει ως "πωλητής αυτοκινήτων" για παράδειγμα. Ακόμα και για την 489, η οποία είναι provisional και όχι permanent visa, ισχύει το ίδιο.

    Αυτό το αναφέρω προς ενημέρωση όσων σκοπεύουν να έρθουν εδώ μέσω στο Skill Select και επιθυμούν να αναζητήσουν εργασία στο επάγγελμά τους. Η έλλειψη προϋπηρεσίας σε αυστραλιανό περιβάλλον εργασίας λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τους εργοδότες. Καλό είναι να προσπαθήσετε αρχικά να βρείτε μία οποιαδήποτε δουλειά (τα έξοδα εδώ είναι πολλά και τρέχουν) και παράλληλα να ψάχνετε για ευκαιρίες απασχόλησης στο αντικείμενό σας. Αυτά, από προσωπική πείρα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geo_karag : 09-07-2015 στις 12:03

  3. #93
    Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
    Εγγραφή
    Sep 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Southern Cross
    Μηνύματα
    1.422

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο illyen Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεις να κοιταξεις αν αναγνωρίζεται η εργασιακή σου πειρα μέσω του αντίστοιχου φορέα αναγνώρισης του επαγγέλματος σου.. Το ΙΕLTS μην σε τρομάζει γιατι αν πραγματικά το θες μπορεις να γράψεις κ 8 σε όλα και να διεκδικήσεις 20 πόντους. Αρα πας στους 45 με ηλικία + 10 η εργασιακή πείρα πας 55 και μετα εχεις επιλογή για state nomination ή NAATI που δίνουν άλλους 5 κ φτάνεις τους 60.

    Αλλά αν είσαι οικονομικα ευκατάστατος μπορείς να κοιτάξεις την επιλογή της business visa ωστε να ανοίξεις κάτι δικό σου..

    Oμας ,πρέπει να ειναι αρκετά έως πολυ ,οικονομικά ευκατάστατος και όχι μονο ,για
    να μπορέσει να αιτηθεί business visa..


    For at least 2 of the 4 fiscal years immediately before the time of invitation to apply for the visa, the applicant had an ownership interest in one or more established main businesses that had an annual turnover of at least
    AUD500 000 in each of those years.***

    At the time of invitation, the business and personal assets of the applicant, the applicant’s spouse or de facto partner, or the applicant and his or her spouse or de facto partner together, that can be applied to the establishment or conduct of a business in Australia have a net value of **at least AUD800 000.
    available for transfer to Australia within 2 years after the grant of a Subclass 188 visa

    PLUS sufficient assets to setlle in Australia**
    PLUS at least 65 points in the busines point system**
    = temporary visa 4 years
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 10-07-2015 στις 10:05
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  4. #94
    Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
    Εγγραφή
    Sep 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Southern Cross
    Μηνύματα
    1.422

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο snookeraas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα!!!Ειμαι 26 ετων.Εχω τελειωσει με την στρατιωτικη μου θητεια και κατεχω και πτυχειο Πληροφορικης (ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ). Εχω επιχειρηση (κοσμηματοπωλειο) εδω και 3 χρονια.Θελω να μεταναστευσω στην Αυστραλια για μονιμα. Θα με ενδιεφερε να μπορεσω να ανοιξω την ιδια επιχειρηση εκει μιας και αν την κλεισω εδω θα εχω το εμπορευμα ετοιμο. Με ποιες διαδικασιες θα ηταν εφικτο να γινει αυτο?Τι θα κοστισει ολο αυτο (σε εμενα και σε αυτον που θα με προσκαλεσει ,αν χρειαζεται κατι τετοιο). Αν δεν γινεται κατι τετοιο τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να δουλεψω και να μεινω στην αυστραλια μονιμα?
    Ευχαριστω πολυ.
    Για να ζητήσεις business visa..πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθεσεις...τα έγραψα και στο Post 93 ,πριν λίγο..

    For at least 2 of the 4 fiscal years immediately before the time of invitation to apply for the visa, the applicant had an ownership interest in one or more established main businesses that had an annual turnover of
    at least AUD500 000 in each of those years.***

    At the time of invitation, the business and personal assets of the applicant, the applicant’s spouse or de facto partner, or the applicant and his or her spouse or de facto partner together, that can be applied to the establishment or conduct of a business in Australia have a net value of at least AUD800 000. ***
    available for transfer to Australia within 2 years after the grant of a Subclass 188 visa

    PLUS sufficient assets to setlle in Australia***
    PLUS at least 65 points in the busines point system ***
    = temporary visa 4 years

    Αν λοιπόν ,δεν υπάρχουν αυτές οι προϋποθεσεις ,business visa ,δεν παίρνεις...Θα πρέπει να κοιτάξεις άλλο τροπο...

    Δεν συζητώ για φοιτητικές βίζες ,που πολλοί σύμβουλο μεσάζοντες ,παρασύρουν κόσμο να κατέβει ...Αυτες ,δεν ειναι βίζες μετανάστευσης ...Αλλά το κάνουν αρκετοί και κατεβαίνουν και δεν θέλω να επεκταθώ στην μπιζνα που έχει στηθεί...Και στο τέλος ,πολλοί ,γυρίζουν οπως ήρθαν...Βεβαια ,υπάρχουν και εξαιρέσεις ,που έκαναν έρευνα και δεν παρασύρθηκαν από άτομα που παίρνουν μιζες από διάφορες σχολές...Και όντως έκαναν σπουδες που μπορεί να οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα ....Αλλα το ξαναλέω...οι φοιτητικές βίζες ,δεν ειναι βίζες μετανάστευσης και θέλει μεγάλη προσοχή ,μην παρασυρθεί από επιτήδειους ,κάποιος...

    Δες για skilled visas ...ψάξε τις λίστες sol & csol...μπες στο αυστραλιανό κυβερνητικό site και κανε έρευνα ,να δεις αν εχεις τις προϋποθεσεις ,για skilled visa ,πάνω σ αυτο που σπούδασες...Υπάρχει στην sol list...Δες και το επάγγελμα του jeweler.. Υπάρχει στην csol list...( εννοώ να καταςκευαζεις κοςμηματα κι όχι απλά να τα πουλάς. "Makes and repairs jewellery such as rings, brooches, chains and bracelets, crafts objects out of precious metals, or cuts, shapes and polishes rough gemstones to produce fashion or industrial jewels. ")
    Αλλά θέλει να το ψάξεις και θέλει καλή μελέτη ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 11-07-2015 στις 07:26
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  5. #95
    Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
    Εγγραφή
    Sep 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Southern Cross
    Μηνύματα
    1.422

    Προεπιλογή

    Ενημέρωση-Ανακοίνωση ,προς κάποιους που έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο του Patriotaki.net

    " To Patriotaki.net ,δεν ειναι ο χώρος ,όπου θα βρουν "συζυγο" ,για να κάνουν "γάμο " ...,προκειμένου να πάρουν partner visa ,για Αυστραλια(ή όπου αλλού...).

    Ως εκ τούτου ,να σταματήσουν ,όσοι έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο του Patriotaki.net ...,να ενοχλούν με προσωπικά μηνύματα ,μέλη ,που ήδη ειναι Αυστραλια και να τους ζητάνε να τους βρουν "συζυγο" ,προκειμένου να κάνουν "γάμο" ,ώστε να πάρουν βίζα...( κι όχι μονο προς ένα μέλος...κι όχι μονο πρόσφατα ,αλλά συνεχίζουν...)

    Την επόμενη φορά ,που θα ξαναστείλει κάποιο μέλος ,τέτοιο προσωπικό μήνυμα και θα ενοχλεί μέλη ,με τέτοια αιτήματα...ας γνωρίζει ,οτι δεν θα ξαναέχει την δυνατότητα ,να το επαναλάβει ....

    Αν δεν έχει τα προσόντα για μετανάστευση και ψάχνει εναγωνίως "συζυγο" ,για να παρει βίζα μόνιμης παραμονής...ας την βρει ,μόνος του....Κι αν δεν ευοδώθηκε μέχρι στιγμής ο "στόχος " του...,( και δεν αναφέρομαι ,μονο στα π.μ προς μέλη ....), ας έχει υπ όψιν του ,οτι μονο αφελείς ,δεν ειναι οι γυναίκες ,που τις προσεγγίζουν ,με τέτοιες βλέψεις..."

    https://m.youtube.com/watch?v=W1hjmPNqnTs
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 11-07-2015 στις 08:50
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  6. #96
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jan 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Aigio
    Μηνύματα
    7

    Προεπιλογή

    Ευχαριστω πολυ παιδια!!! Να στε καλα!!! Σκεφτομουν και την φοιτητικη βιζα μιας και απο οτι καταλαβα ειναι παραπολυ δυσκολο αυτο που ηθελα με το καταστημα μου.Εχω διαβασει οτι με την φοιτητικη εχεις δικαιωμα να δουλευεις 20Η την εβδομαδα.Ισχυει? Αν θελησω να παω με φοιτητικη πρεπει να επικοινωνησω καλυτερα με καποιο πανεπηστημιο κατευθειαν??? Καποιο trusted site για τετοιες βιζες με πανεπιστημια?

  7. #97
    Senior Member Το avatar του χρήστη Aussie
    Εγγραφή
    Feb 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    MELBOURNE
    Μηνύματα
    970

    Προεπιλογή

    Εχω διαβασει οτι με την φοιτητικη εχεις δικαιωμα να δουλευεις 20Η την εβδομαδα.Ισχυει?

    Με κόπο αποκτά κανείς τις γνώσεις !!!

  8. #98
    Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
    Εγγραφή
    Sep 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Southern Cross
    Μηνύματα
    1.422

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο snookeraas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω πολυ παιδια!!! Να στε καλα!!! Σκεφτομουν και την φοιτητικη βιζα μιας και απο οτι καταλαβα ειναι παραπολυ δυσκολο αυτο που ηθελα με το καταστημα μου.Εχω διαβασει οτι με την φοιτητικη εχεις δικαιωμα να δουλευεις 20Η την εβδομαδα.Ισχυει? Αν θελησω να παω με φοιτητικη πρεπει να επικοινωνησω καλυτερα με καποιο πανεπηστημιο κατευθειαν??? Καποιο trusted site για τετοιες βιζες με πανεπιστημια?
    Εξαρτάται το είδος της φοιτητικής βίζας. Είτε επιτρέπουν 40 ώρες ,το 14ημερο,είτε δεν έχουν περιορισμό .Δεν έχουν περιορισμό ούτε για τον αιτούντα ,ούτε για τον σύντροφο του ,οι σπουδες για master by research. Ενώ ,οι σπουδες για master by coursework ,έχουν περιορισμό ,μονο για τον φοιτητή κι όχι για τον σύντροφο του. Οι σπουδες για Doctoral degree , δεν έχουν περιορισμό ,ούτε για τον φοιτητή ,ούτε για τον σύντροφο του.

    Δεν μπορούμε από εδώ ,να σε κατευθύνουμε σε κανένα site ,που βγάζει βίζες ,παρά μονο στο επίσημο Αυστραλιανό κυβερνητικό site.
    Visa Finder

    Και σχετικά ,με τις σπουδες για international students ,πάλι το Λίνκ του επίσημου Αυστραλιανού κυβερνητικού site , μπορούμε να σου δώσουμε και μόνο
    About Australian education
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 15-07-2015 στις 13:27
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  9. #99
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jul 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    2

    Προεπιλογή

    Γεια σας και συγχαρητηρια για το forum

    Για την 457 χρειαζεται μονο το πτυχιο μου απο οτι εχω καταλαβει (πτυχιο Πληροφορικης μεταφρασμενο απο το Βρετανικο συμβουλιο) για να αποδειξω την ειδικευση μου σωστα;

    Απο εκει και περα η Health Insurance πρεπει να ειναι ιδιωτικη η και του δημοσιου τους κανει;

    Ευχαριστω

  10. #100
    Junior Member
    Εγγραφή
    Jul 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    athens
    Μηνύματα
    4

    Προεπιλογή

    kalhspera paidia 8a i8ela na ma8w kapies plirofories sxetika me thn metanasteysh sthn aystralia (den xerw ean eimai sto katalilo simio gia na grapsw to mnma mou alla sigxoreste me dioti eimai neos xrisths kai den exw ma8ei akoma kala thn xrish) h prika mou einai ena apolitirio likiou kai tpta alo. exw teliosei me ton strato kai den eimai ipikoos aystralias. 8a i8ela na rotisw ean me to apolitirio dikeoume kapia apo tis vises kai an oxi me pio tropo tha borousa na apoktisw adia paramonhs gia australia.. eyxaristw

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO