Σελίδα 5 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 347
  1. #41
    Junior Member
    Εγγραφή
    May 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Μηνύματα
    11

    Προεπιλογή

    καλησπερα σε ολους!!!
    Σκαιφτομαι να μεταναστευσω στην αυστραλια και θα ηθελα καπιες πληροφοριες. Ειμαι μηχανικος αυτοκηνητων απ΄'οτι ειδα στο υπουργειο μεταναστευσης εχει μια λιστα με τα επαγκελματα που ζητανε στην αυστραλια για χοριγισει εργασικης βιζας 189 και ειναι μεσα και το δικομου ,εχω προιπιρεσια και τα αγγλικα μου ειναι σε προχοριμενο επιπεδο αλλα δεν εχω lower υπαρχη πιθανοτιτα να μου την δοσουν.

    Αν ναι τοτε πια ειναι να βηματα που πρεπει να ακολουθησω,χρηαζεται να βαλω δικιγορο η μπορω και μονος μου.και αν βγει η βιζα ποσο κοστιζει?

  2. #42
    Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
    Εγγραφή
    Sep 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Southern Cross
    Μηνύματα
    1.422

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ιωαννης.θ Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα σε ολους!!!
    Σκαιφτομαι να μεταναστευσω στην αυστραλια και θα ηθελα καπιες πληροφοριες. Ειμαι μηχανικος αυτοκηνητων απ΄'οτι ειδα στο υπουργειο μεταναστευσης εχει μια λιστα με τα επαγκελματα που ζητανε στην αυστραλια για χοριγισει εργασικης βιζας 189 και ειναι μεσα και το δικομου ,εχω προιπιρεσια και τα αγγλικα μου ειναι σε προχοριμενο επιπεδο αλλα δεν εχω lower υπαρχη πιθανοτιτα να μου την δοσουν.

    Αν ναι τοτε πια ειναι να βηματα που πρεπει να ακολουθησω,χρηαζεται να βαλω δικιγορο η μπορω και μονος μου.και αν βγει η βιζα ποσο κοστιζει?
    Αν είχες διαβάσει για την βίζα αυτή ,θα έβλεπες πως δεν ζητάνε lower.Δεν ξερω ,πού διάβασες οτι χρειάζεται.Χρειαζεται ν αποδείξεις ,οτι γνωρίζεις Αγγλικά,δίνοντας εξετάσεις . You must be able to demonstrate that you have at least competent English language ability at the time you are invited to apply and when you lodge your application.

    No points are awarded for competent English.

    You can receive 10 points for proficient English and 20 points for superior English .

    The IELTS has an academic test and a general training test. You need only take the general training test unless your assessing authority tells you otherwise. You only need to provide the test report form (TRF) number or the test registration number that is on your English language test certificate. Your English language test results must be no older than three years immediately before the day on which you were invited to apply for your visa application. To prove that you have competent English you must provide evidence of one of the following:

    You hold a valid passport issued by the United Kingdom, the United States of America, Canada, New Zealand or the Republic of Ireland and you are a citizen of that country.
    You have achieved a score of at least 6 in each of the four test components (speaking, reading, listening and writing) in an International English Language Testing System (IELTS) test that has been undertaken in the three years immediately prior to lodging the visa application.
    You have achieved a score of at least 'B' in each of the four test components of an Occupational English Test (OET) that has been undertaken in the three years immediately prior to lodging the visa application.
    You have achieved the following minimum test scores in each of the four test components: 12 for listening, 13 for reading, 21 for writing and 18 for speaking, in a Test of English as a Foreign Language internet-based test (TOEFL iBT) test that has been undertaken in the three years immediately prior to lodging the visa application.
    You have achieved a test score of at least 50 in each of the four test components (speaking, reading, listening and writing) in a Pearson Test of English (PTE) Academic that has been undertaken in the three years immediately prior to lodging the visa application.
    You have achieved a test score of at least 169 in each of the four test components (speaking, reading, listening and writing) in a Cambridge English: Advanced (CAE) test that has been undertaken on or after 1 January 2015 and prior to lodging the visa application. Σήμερα ,κοστίζει 2.555 ευρώ ή 3.520 δολάρια Αυστραλίας. Είναι ολα γραμμένα στο επίσημο Αυστραλιανό site ,του υπουργείου μετανάστευσης ,το DIBP ,δηλαδή.Μελετησε το καλά ,εδώ. https://www.immi.gov.au/Visas/Pages/189.aspx Υπάρχει μια παρανόηση ,όσον αφορά το θέμα Δικηγορος και αίτηση για Αυστραλιανή βίζα..Ένας Registered migration agent ,δεν είναι αναγκαστικά και Δικηγορος.Μπορει ,αν θέλει ,ένας Δικηγορος ,να βγάλει τέτοια άδεια ,αλλά την βγάζει κι όποιος έχει σπουδάσει το αντικείμενο του μεταναστευτικού νόμου της Αυστραλίας και παίρνει δίπλωμα πάνω στο αντικείμενο αυτο. Δλδ στο ΜΑRA ,δεν εγγράφονται μόνο δικηγόροι. Και βέβαια ,ένας RMA ,μπορεί να πάει μια υπόθεση πελάτη του ,στο λεγόμενο εφετείο ,το ΜRT , είτε είναι Δικηγορος που έχει άδεια απ το MARA ,είτε κάποιος με δίπλωμα σε σπουδές πάνω στον μεταναστευτικό νόμο ,που κι αυτός έχει άδεια απ το MARA. Το αν θα κάνει κάποιος ,μόνος του την αίτηση ,ή θα προσφύγει σε ειδικό ,εξαρτάται απ αυτόν και μόνο και οι πληροφορίες ,για κάθε βίζα ,βρίσκονται στο επίσημο Αυστραλιανό site,
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 10-05-2015 στις 13:57
    ''Minds are like parachutes... they only function when open.''

  3. #43
    Junior Member
    Εγγραφή
    May 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Μηνύματα
    11

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vertigo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είχες διαβάσει για την βίζα αυτή ,θα έβλεπες πως δεν ζητάνε lower.Δεν ξερω ,πού διάβασες οτι χρειάζεται.Χρειαζεται ν αποδείξεις ,οτι γνωρίζεις Αγγλικά,δίνοντας εξετάσεις . You must be able to demonstrate that you have at least competent English language ability at the time you are invited to apply and when you lodge your application.

    No points are awarded for competent English.

    You can receive 10 points for proficient English and 20 points for superior English .

    The IELTS has an academic test and a general training test. You need only take the general training test unless your assessing authority tells you otherwise. You only need to provide the test report form (TRF) number or the test registration number that is on your English language test certificate. Your English language test results must be no older than three years immediately before the day on which you were invited to apply for your visa application. To prove that you have competent English you must provide evidence of one of the following:

    You hold a valid passport issued by the United Kingdom, the United States of America, Canada, New Zealand or the Republic of Ireland and you are a citizen of that country.
    You have achieved a score of at least 6 in each of the four test components (speaking, reading, listening and writing) in an International English Language Testing System (IELTS) test that has been undertaken in the three years immediately prior to lodging the visa application.
    You have achieved a score of at least 'B' in each of the four test components of an Occupational English Test (OET) that has been undertaken in the three years immediately prior to lodging the visa application.
    You have achieved the following minimum test scores in each of the four test components: 12 for listening, 13 for reading, 21 for writing and 18 for speaking, in a Test of English as a Foreign Language internet-based test (TOEFL iBT) test that has been undertaken in the three years immediately prior to lodging the visa application.
    You have achieved a test score of at least 50 in each of the four test components (speaking, reading, listening and writing) in a Pearson Test of English (PTE) Academic that has been undertaken in the three years immediately prior to lodging the visa application.
    You have achieved a test score of at least 169 in each of the four test components (speaking, reading, listening and writing) in a Cambridge English: Advanced (CAE) test that has been undertaken on or after 1 January 2015 and prior to lodging the visa application. Σήμερα ,κοστίζει 2.555 ευρώ ή 3.520 δολάρια Αυστραλίας. Είναι ολα γραμμένα στο επίσημο Αυστραλιανό site ,του υπουργείου μετανάστευσης ,το DIBP ,δηλαδή.Μελετησε το καλά ,εδώ. https://www.immi.gov.au/Visas/Pages/189.aspx Υπάρχει μια παρανόηση ,όσον αφορά το θέμα Δικηγορος και αίτηση για Αυστραλιανή βίζα..Ένας Registered migration agent ,δεν είναι αναγκαστικά και Δικηγορος.Μπορει ,αν θέλει ,ένας Δικηγορος ,να βγάλει τέτοια άδεια ,αλλά την βγάζει κι όποιος έχει σπουδάσει το αντικείμενο του μεταναστευτικού νόμου της Αυστραλίας και παίρνει δίπλωμα πάνω στο αντικείμενο αυτο. Δλδ στο ΜΑRA ,δεν εγγράφονται μόνο δικηγόροι. Και βέβαια ,ένας RMA ,μπορεί να πάει μια υπόθεση πελάτη του ,στο λεγόμενο εφετείο ,το ΜRT , είτε είναι Δικηγορος που έχει άδεια απ το MARA ,είτε κάποιος με δίπλωμα σε σπουδές πάνω στον μεταναστευτικό νόμο ,που κι αυτός έχει άδεια απ το MARA. Το αν θα κάνει κάποιος ,μόνος του την αίτηση ,ή θα προσφύγει σε ειδικό ,εξαρτάται απ αυτόν και μόνο και οι πληροφορίες ,για κάθε βίζα ,βρίσκονται στο επίσημο Αυστραλιανό site,

    Σε ευχαριστω πολυ που με κατατοπισες,εχεις απολιτο δικιο δεν τα διαβασα καλα !!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ιωαννης.θ : 11-05-2015 στις 16:51

  4. #44
    Junior Member
    Εγγραφή
    May 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    athens
    Μηνύματα
    2

    Προεπιλογή

    καλησπερα και απο μενα ,
    με ενδιαφερει σοβαρα η μεταναστευση κυριως στην αυστραλια . ομως εχω προβληματιστη με το συστημα..

    τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα , ομως αυτο το προβλημα θα λυθει οταν εχει να κανει με το καλο της υπολοιπης ζωης μου ...

    απο εκει και περα παρ ολο που διαβασα παρα πολυ στο φορουμ , δεν εχω καταλαβει και πολλα.

    εχω πτυχεια απο τεχνικα λυκεια ηλεκτρολογου εγκαταστασεων κατηγοριας α . β και γ ( αν θυμαμαι καλα , πρεπει να το ξανα κοιταξω ) καθως και πτυχειο παλι απο τεε με την ειδηκοτητα : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
    ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ.

    η ηλικια μου ειναι 24 .


    τι βηματα πρεπει να κανω ωστε να ξεκινησω σιγα σιγα ? αγγλικα το πολυ σε 8-9 μηνες απο φροντηστηρια που ρωτησα θα ειμαι ετοιμος

    αυτο σημαινει οτι δεν βιαζομαι , αλλα επειδη βλεπω μεγαλη αναμονη και ζητηση για τις βιζες , θα ηθελα να ειμαι λιγο προετημασμενος..

    καταρχας μπορω να βγαλω καποια βιζα με πτυχεια σαν αυτα ? δηλαδη οχι απο τει /ιεκ ? και αν ναι πια ?

    επισης αυτη η βιζα που θα πρεπει να βγαλω , τι αλλο εχει στα υπωχρεωτηκα εγγραφα - γνωσεις ?

    σας ευχαριστω για το χρονο σας!!!

  5. #45
    Junior Member
    Εγγραφή
    May 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Μηνύματα
    11

    Post ερωτηση για τουριστικη βιζα

    Καλησπερα σε ολους!!!!!

    Αν ταξιδεψω με τουριστικη βιζα για αυστραλια εχω ενα φιλο γινεται να δειλωσω δηευθινση κατικιας το σπιτι που θα επισκευτω αλλα να μηνω σε ξενοδοχειο ?.

    πρεπει να εχω μαζι μου τα χρηματα για το ταξιδι η γιναιτε να διλωσω και λογαριαμο τραπεζεις για να μην τα κουβαλαω μαζιμου.

    το εισιτιριο πρεπει να ειναι μετ-επιστροφης?.

    ρωταο γιατι εχουν ακουστει πολλα οτι μολης ερχονται ελληνες στην αυστραλια στο αεροπλανο τους δινουν να σημπιροσουν ενα εγραφο και οσοι δεν εχουν δηλομενη διεθινση που θα μηνουν, και καπιο χρηματικο ποσο μαζι τους τους απελασουν πισω.

    ευχαριστω για τον χρονο σας.

  6. #46
    Moderator Το avatar του χρήστη australian
    Εγγραφή
    Jan 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    AussieLand
    Μηνύματα
    3.103
    Follow australian On Twitter Add australian on Facebook Add australian on Google+
    Add australian on Linkedin Follow australian on Flickr Visit australian's Youtube Channel

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ιωαννης.θ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..ρωταο γιατι εχουν ακουστει πολλα οτι μολης ερχονται ελληνες στην αυστραλια στο αεροπλανο τους δινουν να σημπιροσουν ενα εγραφο
    Το "έγγραφο" ΔΕΝ είναι μόνο για τους Έλληνες,είναι για όλους Incoming Passenger Card

    **Most travellers are required to complete and present a passenger card when entering or departing Australia. However, particular people are exempt from completing a passenger card (as prescribed in regulation 3.06 and schedule 9 of the Migration Regulations).Australian citizens who refuse to complete an IPC may be penalised. Non-Australian citizens may be penalised and refused immigration clearance.**

    http://www.customs.gov.au/webdata/re.../15gre_000.pdf

    http://www.patriotaki.net/%CE%BC%CE%...-service-6380/


    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη australian : 11-05-2015 στις 17:10

  7. #47
    Junior Member
    Εγγραφή
    May 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Μηνύματα
    11

    Προεπιλογή

    [QUOTE=australian;88070]Το "έγγραφο" ΔΕΝ είναι μόνο για τους Έλληνες,είναι για όλους Incoming Passenger Card

    **Most travellers are required to complete and present a passenger card when entering or departing Australia. However, particular people are exempt from completing a passenger card (as prescribed in regulation 3.06 and schedule 9 of the Migration Regulations).Australian citizens who refuse to complete an IPC may be penalised. Non-Australian citizens may be penalised and refused immigration clearance.**

    http://www.customs.gov.au/webdata/re.../15gre_000.pdf

    http://www.patriotaki.net/%CE%BC%CE%...-service-6380/


    [/QUO


    Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια !!!!!

  8. #48
    Member
    Εγγραφή
    Aug 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Melbourne
    Μηνύματα
    39

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ιωαννης.θ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα σε ολους!!!!!

    Αν ταξιδεψω με τουριστικη βιζα για αυστραλια εχω ενα φιλο γινεται να δειλωσω δηευθινση κατικιας το σπιτι που θα επισκευτω αλλα να μηνω σε ξενοδοχειο ?.

    πρεπει να εχω μαζι μου τα χρηματα για το ταξιδι η γιναιτε να διλωσω και λογαριαμο τραπεζεις για να μην τα κουβαλαω μαζιμου.

    το εισιτιριο πρεπει να ειναι μετ-επιστροφης?.

    ρωταο γιατι εχουν ακουστει πολλα οτι μολης ερχονται ελληνες στην αυστραλια στο αεροπλανο τους δινουν να σημπιροσουν ενα εγραφο και οσοι δεν εχουν δηλομενη διεθινση που θα μηνουν, και καπιο χρηματικο ποσο μαζι τους τους απελασουν πισω.

    ευχαριστω για τον χρονο σας.
    Εφόσον ταξιδέψεις με τουριστική, καλό θα είναι να έχεις ήδη κλείσει εισιτήριο επιστροφής. Φρόντισε επίσης να ενημερώσεις τον φίλο σου σχετικά με τις προθέσεις σου, υπάρχει περίπτωση αν δεν σε πιστέψουν στο αεροδρόμιο να του τηλεφωνήσουν και να τον ρωτήσουν για εσένα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις στον φίλο σου να σε περιμένει στο αεροδρόμιο.

    Καλό θα είναι να έχεις κάποια χρήματα μαζί σου, ικανό ποσό για να καλύψεις τα εξόδά σου για όσο καιρό μείνεις στην Αυστραλία. Αν είναι να μείνεις πχ 3 μήνες και τους πεις ότι έχεις μαζί σου μόλις 200 δολάρια, τότε δεν θα τους αρέσει η απάντησή σου

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stelio Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα και απο μενα ,
    με ενδιαφερει σοβαρα η μεταναστευση κυριως στην αυστραλια . ομως εχω προβληματιστη με το συστημα..

    τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα , ομως αυτο το προβλημα θα λυθει οταν εχει να κανει με το καλο της υπολοιπης ζωης μου ...

    απο εκει και περα παρ ολο που διαβασα παρα πολυ στο φορουμ , δεν εχω καταλαβει και πολλα.

    εχω πτυχεια απο τεχνικα λυκεια ηλεκτρολογου εγκαταστασεων κατηγοριας α . β και γ ( αν θυμαμαι καλα , πρεπει να το ξανα κοιταξω ) καθως και πτυχειο παλι απο τεε με την ειδηκοτητα : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
    ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ.
    Για αρχή τσέκαρε τις παρακάτω λίστες και βρες τον τίτλο επαγγέλματος που ταιριάζει καλύτερα στην ειδικότητα σου.

    https://www.immi.gov.au/Work/Pages/s...lists/sol.aspx

    https://www.immi.gov.au/Work/Pages/s...ists/csol.aspx

    Δεν ξέρω αν το επίπεδο των πτυχίων σου είναι αρκετό για μπορέσεις να κάνεις αίτηση μέσω του Skilled Migration, εξαρτάται από τον φορέα που θα κάνει assess τα skills σου. Έχεις εργασιακή εμπειρία; Αν όχι, τότε δεν το βλέπω πιθανό να μπορέσεις να πάρεις κάποια skilled visa.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geo_karag : 12-05-2015 στις 06:13

  9. #49
    Junior Member
    Εγγραφή
    May 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    athens
    Μηνύματα
    2

    Προεπιλογή

    εμπειρια πανω στις ειδηκοτητες μου στην ελλαδα δυστηχως δεν μπορεις να αποκτησεις. ο ηλεκτρολογος δεν υπαρχει πλεον πουθενα , και με υπολογιστες ασχοληται πλεον και παιδια 15 χρονων ..
    σε ολες τις εταιριες εχουν παρει για δουλεια ανθρωπους που δεν εχουν καν πτυχειο και απλα υποτιθεται οτι ξερουν... πλεον αυτη ειναι η ελλαδα δυστηχως...

    οσο για την μεταναστευση , με ενδιαφερει να παω στην αυστραλια για μια νεα ζωη και νομιμη συνφωνα με το κρατος .

    τωρα με πια βιζα θα ειναι ? αυτο δεν το εχω καταλαβει .. δηλαδη εκτος απο τις skilled δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος ?

  10. #50
    Junior Member
    Εγγραφή
    May 2015
    Gender
    Male
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Μηνύματα
    11

    Προεπιλογή

    [QUOTE=geo_karag;88074]Εφόσον ταξιδέψεις με τουριστική, καλό θα είναι να έχεις ήδη κλείσει εισιτήριο επιστροφής. Φρόντισε επίσης να ενημερώσεις τον φίλο σου σχετικά με τις προθέσεις σου, υπάρχει περίπτωση αν δεν σε πιστέψουν στο αεροδρόμιο να του τηλεφωνήσουν και να τον ρωτήσουν για εσένα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις στον φίλο σου να σε περιμένει στο αεροδρόμιο.

    Καλό θα είναι να έχεις κάποια χρήματα μαζί σου, ικανό ποσό για να καλύψεις τα εξόδά σου για όσο καιρό μείνεις στην Αυστραλία. Αν είναι να μείνεις πχ 3 μήνες και τους πεις ότι έχεις μαζί σου μόλις 200 δολάρια, τότε δεν θα τους αρέσει η απάντησή σου


    Σε ευχαριστω φιλε με βοιηθισες παρα πολυ !!!!!

    θα ηθελα να ροτισω και κατι ακομα καθως επικινοωνισα με τον φιλομου στην αυστραλια και πραγματικα μας βοιθισες πολυ ,μου ειπε να ψαξω για την βιζα 417 (working holiday) που ειναι
    για 12 μηνες αλλα ταυτοχρονος εστιλα τα πυχια μου σε αυτων να ψαξει μηπως μπορσει να βρει εργοδοτη να με σπονσαρη το προβλημα ειναι αν βγαλω την 417 και μπορεσω να παω μετα μπορω να την σπασω και να παρω την 457 αν βρεθει εργοδοτης .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ιωαννης.θ : 12-05-2015 στις 15:45

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO