Σελίδα 1 από 6 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 56
  1. #1
    Senior Member
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Gladstone,QLD
    Μηνύματα
    810

    Exclamation ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι νέες αλλαγές στις βιζες.

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leyteris77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το καινούργιο σύστημα (Skill Select) μπορεί κάποιος να πάρει sponsorship από συγγενή, επιπλέον από grantparent ή first cousin. Αυτό ισχύει μόνο για Designated Areas of Australia και για μια συγκεκριμένη βίζα την 489.

    Skilled - Nominated or Sponsored (Provisional) (subclass 489) visa
    Designated Areas of Australia – Professionals and other Skilled Migrants – Workers – Visas & Immigration
    Αναφέρω εδώ κάποιες σημαντικές αλλαγές στο σύστημα της μετανάστευσης με skilled visa που μπορεί να μην έχουν γίνει αντιληπτές από τους ενδιαφερόμενους.

    New requirement to be invited to apply
    Intending migrants will have to submit an Expression of Interest through SkillSelect and be
    invited to apply for one of the new visas.
    Location requirements broadened
    Intending migrants, including dependent family members, may submit an Expression of
    Interest, be invited to apply, apply and have their application decided while in or outside
    Australia.
    Australian study or recent work experience requirements removed

    The recent work experience and Australian study requirements will be removed as eligibility
    requirements, though will remain as factors for receiving points under the points test. ,
    Revised eligible visa requirements
    Where the intending migrant is lawfully in Australia when lodging their application, it will no
    longer be necessary for them to hold a particular prerequisite visa, such as a student visa.
    People who hold a substantive visa, or a bridging visa A, B or C, will be eligible to apply if
    invited, provided they meet the other eligibility requirements.
    Basic eligibility requirements
    Many of the current points tested skilled migration visa basic requirements will continue
    under the new visa regime. At the time of invitationthe intending migrant (and their
    spouse/defacto partner if claiming points)
    -must be under 50 years of age
    -must have at least competent English
    -health, character and Australian values requirements must also continue to be met.

    http://www.immi.gov.au/skilled/gener...sted-visas.pdf

    Το σημαντικότερο απ'ολα είναι οτι δεν χρειάζεται πλέον να έχεις πρόσφατη προυπηρεσία για να μπορείς να αιτηθείς βίζα. Ακόμα δλδ και ένα άνεργος τα τελευταία 2 χρόνια μπορεί να αιτηθεί βίζα. Επίσης έχει αλλάξει και το point system και πλεον απαιτούνται 60 και όχι 65 πόντοι για ορισμένες βίζες όπως η 189,190 & 489. Επομένως το σύστημα γίνεται αρκετά ποιο ευνοικό για πολλούς πιστεύω!

    Καλή επιτυχία σε όλους!

  2. #2
    Moderator Το avatar του χρήστη Agoriani
    Εγγραφή
    Aug 2010
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Geelong
    Μηνύματα
    1.212

    Προεπιλογή

    Παρακαλούνται οι φίλοι αναγνώστες να μην απαντήσουν στο αρχικό post, με διαφωνίες, παρατηρήσεις ή σχόλια αλλά μόνο εαν έχουν να προσθέσουν πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές στον μεταναστευτικό νομο.
    Επίσης καλό θα ήταν όποιος κάνει τον κόπο να γράφει για τις αλλαγές να παραθέτει και link προς τις σελίδες απο τις οποίες διάβασε τις νέες αλλαγές ώστε να υπάρχει και η σχετική επαλήθευση.
    Να θυμάστε οτι πολλοί συν-πατριώτες μας θα προσπαθήσουν να πληροφορηθούν για τις νέες αλλαγές, και οι περισσότεροι δεν θα γνωρίζουν σχεδόν τίποτα απο την σχετική ορολογία ή διαδικασίες, ετσι όποιος επεξηγεί κάτι καλό θα είναι να θεωρεί οτι οι αναγνώστες δεν έχουν καμία γνώση του αντικειμένου και ετσι να εξηγεί τα πάντα απο την αρχή.

    ***Τα μηνύματα που δεν είναι σχετικά με το αντικείμενο αυτού του θέματος θα μεταφέρονται στο ερωτήσεις σχετικά με την μετανάστευση.
    Υπομονή και επιμονή patriotes.

  3. #3
    Moderator Το avatar του χρήστη australian
    Εγγραφή
    Jan 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    AussieLand
    Μηνύματα
    3.103
    Follow australian On Twitter Add australian on Facebook Add australian on Google+
    Add australian on Linkedin Follow australian on Flickr Visit australian's Youtube Channel

    Προεπιλογή From 24 Nov 2012 the following visa subclasses will no longer be open ..........


  4. #4
    Moderator Το avatar του χρήστη vertigo
    Εγγραφή
    Sep 2012
    Gender
    Female
    Περιοχή
    Southern Cross
    Μηνύματα
    1.422

    Προεπιλογή

    Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ,αλλά ειναι σημαντικο.


    Full working rights on bringing visa A for application on or after 24 November

    Οσες αιτησεις για onshore partner visa εχουν κατατεθει απο 24 Νοεμβριου και μετα ,η bridging visa που θα χορηγειται ,θα δινει πληρη δικαιωματα εργασιας ,που θα αρχιζουν μολις ληξει η τουριστικη βιζα.



    Ενω μεχρι πριν τις 24/11 η , bridging visa ειχε απαγορευση εργασιας και μονο με σχετικη αιτηση οπου εξηγουνταν οι λογοι ,μπορουσε καποιος να ζητησει να εργαστει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vertigo : 02-12-2012 στις 00:23

  5. #5
    Senior Member Το avatar του χρήστη manosK
    Εγγραφή
    Feb 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Eretria
    Μηνύματα
    130
    Add manosK on Facebook
    A journey of a thousand miles begins with a single step.

  6. #6
    Senior Member Το avatar του χρήστη manosK
    Εγγραφή
    Feb 2013
    Gender
    Male
    Περιοχή
    Eretria
    Μηνύματα
    130
    Add manosK on Facebook
    A journey of a thousand miles begins with a single step.

  7. #7
    Moderator Το avatar του χρήστη australian
    Εγγραφή
    Jan 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    AussieLand
    Μηνύματα
    3.103
    Follow australian On Twitter Add australian on Facebook Add australian on Google+
    Add australian on Linkedin Follow australian on Flickr Visit australian's Youtube Channel

  8. #8
    Moderator Το avatar του χρήστη australian
    Εγγραφή
    Jan 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    AussieLand
    Μηνύματα
    3.103
    Follow australian On Twitter Add australian on Facebook Add australian on Google+
    Add australian on Linkedin Follow australian on Flickr Visit australian's Youtube Channel

    Προεπιλογή

    UP γιατί κάποιοι δεν το διάβασαν Visitor and Medical Treatment Visas

  9. #9
    Moderator Το avatar του χρήστη australian
    Εγγραφή
    Jan 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    AussieLand
    Μηνύματα
    3.103
    Follow australian On Twitter Add australian on Facebook Add australian on Google+
    Add australian on Linkedin Follow australian on Flickr Visit australian's Youtube Channel

  10. #10
    Moderator Το avatar του χρήστη australian
    Εγγραφή
    Jan 2011
    Gender
    Male
    Περιοχή
    AussieLand
    Μηνύματα
    3.103
    Follow australian On Twitter Add australian on Facebook Add australian on Google+
    Add australian on Linkedin Follow australian on Flickr Visit australian's Youtube Channel

    Προεπιλογή changes to 457 visa will be introduced on 1 July 2013


Παρόμοια Θέματα

  1. «Χρειάζονται 4 χρόνια για νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα»
    Από W.AUSTRALIAN in forum Κοινωνία, Οικογένεια & Οικονομικά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-2013, 12:31
  2. Οι καινούργιες αλλαγές που ισχύουν απο 1/7/2011
    Από Dionysis68 in forum Διάφορα Θέματα / Αρχείο παλαιών θεμάτων
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-2011, 12:13
  3. Νέες ανατιμήσεις εν όψει
    Από steangle in forum Κοινωνία, Οικογένεια & Οικονομικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-2008, 16:59
  4. Νέες Δυνάμεις
    Από steangle in forum 1453 μέχρι 1821
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-2007, 11:19
  5. Αλλαγές στο Οθωμανικό Κράτος
    Από steangle in forum 1453 μέχρι 1821
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-2007, 11:18

Ετικέτες γι αυτό το Θέμα (tags)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Search Engine Optimization by vBSEO