Αγαπητοί φίλοι/ες
Παραβλέποντας τις σχετικές πληροφορίες για την πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς οι περισσότεροι τις γνωρίζετε ήδη, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε και στο κοινό του patriotaki.net το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας για έναν οδηγό πολης για την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Προσπαθήσαμε τους τελευταίους μήνες να μαζέψουμε και να παρουσιάσουμε όσο καλυτέρα γινόταν κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα πιο σημαντικά μέρη που θεωρούμε ότι κάνουν την πόλη αυτή μοναδική.

Πληροφορίες σχετικά με το που μπορεί κάποιος να πάει, τι μπορεί να δει, τι επιλογές έχει σχετικά με το φαγητό και την νυχτερινή ζωή, καθώς και μια σειρά από ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν σημαντικές ευκολίες σε Έλληνες η ξένους φίλους που βρίσκονται στο εξωτερικό σχετικά με το ταξίδι η την διαμονή τους.

Καθώς η σελίδα βρίσκεται υπο διαρκή ανάπτυξη, θα προσθέτουμε συνέχεια νέο υλικό και φωτογραφίες με σκοπό ένα καλύτερο αποτέλεσμα αισθητικά αλλά και πρακτικά με νέες πληροφορίες. Για την ώρα είναι έτοιμη μόνο η Αγγλική έκδοση δυστυχώς, αλλά σύντομα θα είναι έτοιμη και η Ελληνική ενώ θα ακολουθούσουν κ άλλες γλώσσες.

Eμπιστευόμαστε τις απόψεις-κριτικές σας για την βελτίωση μας αλλά και στο ότι θα μας στηρίξετε έστω με ένα Like) στο αντίστοιχο group στο facebook (η ακόμα καλύτερα και με ένα Share)

H διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι : http://www.inthessaloniki.com
Και μπορείτε να μας στηρίξετε στο: https://www.facebook.com/inthessaloniki

Εδώ να σημειώσουμε ότι μπορείτε απλά να μας κάνετε bookmark και να χρησιμοποιήσετε το site μας για να κλείσετε τη διαμονή σας οπουδήποτε στον κόσμο!Οι τιμές είναι οι ίδιες ακριβώς με το booking.com απλά μέσω εμάς στηρίζετε το site μας και μας βοηθάτε να εξελιχθούμε!

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας παιδιά και καλή συνέχεια σε όλους όπου και να είστε! ;)