Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εμπειρίες μελέτης με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Τεχνολογίας.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Εμπειρίες μελέτης με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Τεχνολογίας.

    Χαίρετε σε όλους. Ήθελα να συνεχίσω τις σπουδές μου και να το κάνω διαδικτυακά για να μπορέσω να συνδυάσω την εργασία μου. Είδα μια πανεπιστημιακή σχολή που λέγεται Τεχνικό Πανεπιστήμιο που προσφέρει μια ευρεία γκάμα συμπληρωματικών σπουδών στον τομέα εργασίας μου και θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει σπουδάσει μαζί τους και μπορεί να μοιραστεί πληροφορίες για την εμπειρία του. Ευχαριστώ.

    #2
    Αυτό το νέο εκπαιδευτικό σύστημα είναι πολύ πρακτικό για τους ανθρώπους που πρέπει να είναι με τα παιδιά τους ή επειδή η εργασία τους απορροφά πολύ χρόνο, είναι αυτοδίδακτο και πολύ άνετος τρόπος μάθησης.

    Comment


      #3
      Το γεγονός ότι μπορώ να εμβαθύνω στα θέματα που πραγματικά με ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσω ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα μου επέτρεψε να απορροφήσω πραγματικά τις πληροφορίες με καλύτερο τρόπο. ναι θα το συνιστούσα φίλε μου.​

      Comment


        #4
        Η μελέτη της Ψυχολογίας με αυτή τη μορφή ήταν καταπληκτική. Η δυνατότητα να εμβαθύνω στα θέματα που πραγματικά με ενδιέφεραν χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσω ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα μου επέτρεψε να απορροφήσω πραγματικά τις πληροφορίες.

        Comment


          #5
          Φίλος, στην αρχή. Η ιδέα της μη άμεσης αλληλεπίδρασης με ανησύχησε, αλλά το υλικό είναι τόσο περιεκτικό που δεν αποτέλεσε πρόβλημα για αυτή τη μέθοδο διδασκαλίας. Η εστίασή τους είναι σε αυτό που πρέπει να μάθετε, όπως λένε, κατευθείαν στο θέμα.

          Comment


            #6
            Οι διαδικτυακές σπουδές εξισορρόπησαν την επαγγελματική και την προσωπική μου ζωή. Το υλικό είναι σαφές και επικαιροποιημένο, πράγμα απαραίτητο για την εξέλιξή μου.

            Comment


              #7
              Οι διαδικτυακές σπουδές εξισορρόπησαν την επαγγελματική και την προσωπική μου ζωή. Το υλικό είναι σαφές και επικαιροποιημένο, πράγμα που είναι απαραίτητο για την εξέλιξή μου.

              Comment


                #8
                Το να ξεκινήσω την ειδίκευσή μου μέσω διαδικτύου ήταν η σωστή απόφαση. Η αυτονομία και η μάθηση με το δικό μου ρυθμό ήταν καθοριστικής σημασίας για την πρόοδό μου.

                Comment


                  #9
                  Η εμβάθυνση στον τομέα των Επιχειρήσεων χωρίς τους περιορισμούς μιας παραδοσιακής αίθουσας διδασκαλίας μου επέτρεψε να συνδεθώ πραγματικά με τα υλικά και τα θέματα σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Το περιεχόμενο, το οποίο επιμελήθηκαν ειδικοί, μου παρείχε μια σφαιρική κατανόηση που εκτιμώ ιδιαίτερα.

                  Comment


                    #10
                    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

                    Comment


                      #11
                      Έκανα ένα μάθημα blockchain που με βοήθησε πάρα πολύ στην προσωπική μου ζωή. Το να μπορώ να εξασκηθώ στον δικό μου ρυθμό, στον προσωπικό μου χώρο και σε στιγμές που το χρειαζόμουν περισσότερο, ήταν ευλογία.

                      Comment


                        #12
                        Παρά τις αρχικές δυσκολίες προσαρμογής στην αυτοδιδασκαλία, βρήκα το πρόγραμμα πολύ εμπλουτιστικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες μου. Με βοήθησε να γίνω πιο απαιτητικός και πειθαρχημένος στον τομέα της εργασίας μου.

                        Comment


                          #13
                          Η εμπειρία ήταν ως επί το πλείστον θετική, αν και υπήρχαν στιγμές που επιθυμούσα περισσότερες ευκαιρίες αλληλεπίδρασης, ακόμη και ασύγχρονα, αλλά αυτό δεν πειράζει για αυτόν τον νέο τρόπο.

                          Comment


                            #14
                            Οι σπουδές μου με αυτόν τον τρόπο μου έδωσαν την ευκαιρία να εφαρμόσω αυτά που έμαθα στην εργασία μου σχεδόν αμέσως, πράγμα που ήταν πολύ ικανοποιητικό.

                            Comment


                              #15
                              Η πλατφόρμα ήταν διαισθητική και εύκολη στη χρήση, αν και η πλοήγηση σε ορισμένους πόρους απαιτούσε μια μικρή αρχική καμπύλη εκμάθησης, αλλά μου άρεσε η εμπειρία. Ναι, θα το μελετούσα ξανά.

                              Comment

                              Working...
                              X