Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγγελίες από όσους είναι ήδη στην Αυστραλία

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by australian View Post
    μόλις την έβγαλα από το πλυντήριο,για ρίξε μιά ματιά καθάρισε??
    χαχα :p οχι αλλα δεν πειραζει ειδα την εφημεριδα θα παω να την τσιμπήσω :p ευχαριστω ^^
    Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavement, watch t.v., save for your old age, obey the law, repeat after me: "I am free".

Comment

Originally posted by australian View Post
      Διαλέχτε!!!![ATTACH=CONFIG]8659[/ATTACH]
      very good now....good Australian...thank you for all the help!!!!!!!

Comment

Originally posted by FarfyFfs View Post
        χαχα :p οχι αλλα δεν πειραζει ειδα την εφημεριδα θα παω να την τσιμπήσω :p ευχαριστω ^^
        όχι εσύ very good η alkat .
        να της βάλω και κορνίζα?
        έστειλα και την εφημερίδα στο recycle bin !

Comment

οκ Blond mode on εγω κατεβασα παλι την ιδια :p ναι ειναι πολλη καθαρη θενκ γιου ^^
          Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavement, watch t.v., save for your old age, obey the law, repeat after me: "I am free".

Comment

Ζητανε και ατομα για παρεα? ααα σε αυτο ειμαι πολλη καλη :D

Comment

Originally posted by FarfyFfs View Post
              Ζητανε και ατομα για παρεα? ααα σε αυτο ειμαι πολλη καλη :D
              πρέπει να έχεις certificate III και master στην πάρλα κοινώς μπούρου-μπούρου

Comment

Vacancy
                BUSINESS TRAINER. - ITHEA is looking for a qualified Business Trainer to deliver Cert3 & Cert4 Business, Diploma Business, Advanced Diploma Management. The incumbent must at least have these qualifications as well as the Cert4 in TAE. Flexible hours and fantastic work environment. Enquires and CV's to pj@ithea.vic.edu.au

Comment

JOB:TECHNICIAN INSTALLER

TECHNICIAN / INSTALLER

PSAXNOUME GIA ENA TEXNIKO / INSTALLER GIA EGKATASTASEIS ME DIKO TOU AUTOKINITO.
                  PLEASE GIA PLIROFORIES STEILTE MOU INBOX
                  THANK YOU

Comment

Υπάρχει θέση για συνεργασία στη Μελβούρνη για φίλη-φίλο με γνώσεις σε προγράμματα editing (fcp7, fcp10) ή γνώσεις computer graphics and animation (for imac) ή γνώσεις κάμερας (λήψη βίντεο).
                    Όποιος ενδιαφέρεται ,στέλνει μήνυμα.

Comment

J o B s
                      jobs.JPG

Comment

Συμπληρωματικό στις αναρτήσεις για εργασία που ανέβασε ο australian. thenewsweekly
                        A journey of a thousand miles begins with a single step.

Comment

Καλημερα απο μελβουρνη παιδια!!!!
                          Λεγομαι Σταυρος ειμαι 32 χρονων ειμαι γεννημενως στην αυστραλια δηλ εχω αυστραλεζικο διαβατηριο ειμαι ανυπαντρος και μετα απο 25 χρονια αποφασησα να επιστρεψω στην μελβουρνη να ξεκηνησω απο την αρχη...Ευτηχως για αρχη εχω εδω ενα θειο και θεια οπου με δεχτηκαν στο σπιτι τους να κανω τα πρωτα βηματα...Εχω βρει και μια δουλεια σε ενα εργοστασιο στο bayswater...Βασικα γραφω εδω μηπως υπαρχει καποιο σπιτι η διαμερησμα η unit η studio για ενοικιασει???? Θα ηθελα να βρω κατι κοντα στο bayswater η μεχρι και κοντα στο box hill. Δεν εχω και κανενα προβλημα και για συγκατοίκηση.... Οποιος μπορει να βοηθήσει να μου στειλει μηνημα η να επικοινωνησει μαζι μου στο τηλ 0481306277 η στο email μου stavros1981kal@gmail.com

Comment

Καλησπερα παιδια!!!
                            Λεγομαι Παρης,εχω γεννηθει στην Αυστραλια αλλα πηγα στην Ελλαδα σε μικρη ηλικια.Πριν 6 μηνες ηρθα στην Μελβουρνη με την οικογενεια μου και ειμαι ακομα ανεργος.Στην Ελλαδα εχω κανει πολλες δουλειες οπως σοβατζης,αλλα τα τελευταια 15 χρονια εργαζομουν ως κηπουρος και συντηρητης γενικων καθηκοντων σε εξοχικες κατοικιες.Ψαχνω για οποιαδηποτε δουλεια σε Ελληνα εργοδοτη γιατι μιλαω πολυ λιγα αγγλικα.Επικοινωνηστε μαζι μου στο τηλ. 0413323470 η στειλτε E-mail στο paraskevasdroungas@gmail.com

Comment

Guys μη περιμένετε να σας πάρει κάποιος τηλέφωνο ή να σας στείλει email για δουλειά.
                              Εσείς ψάχνετε εσείς το κυνηγάτε!
                              SEEK - Job Search - Find jobs using multiple job search options
                              Handyman jobs in Melbourne VIC | Jobseeker.com.au

Comment

Australian διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά αν δεν έχεις κάποιο πτυχίο και έχεις κάποια χρόνια εμπειρία σε trades νομίζω μπορείς να απευθυνθείς στο εκεί εκπαιδευτικό σύστημα και με κάποια λίγα μαθήματα μπορείς να πάρεις κάποιο qualification που σε βοηθάει να βρεις κάποια δουλειά. Είναι έτσι?
                                A journey of a thousand miles begins with a single step.

Comment

Working...
                                X