Originally posted by australian
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αγγελίες από όσους είναι ήδη στην Αυστραλία
Collapse
X
-
Vacancy
BUSINESS TRAINER. - ITHEA is looking for a qualified Business Trainer to deliver Cert3 & Cert4 Business, Diploma Business, Advanced Diploma Management. The incumbent must at least have these qualifications as well as the Cert4 in TAE. Flexible hours and fantastic work environment. Enquires and CV's to pj@ithea.vic.edu.au
Comment
-
Συμπληρωματικό στις αναρτήσεις για εργασία που ανέβασε ο australian. thenewsweeklyA journey of a thousand miles begins with a single step.
Comment
-
Καλημερα απο μελβουρνη παιδια!!!!
Λεγομαι Σταυρος ειμαι 32 χρονων ειμαι γεννημενως στην αυστραλια δηλ εχω αυστραλεζικο διαβατηριο ειμαι ανυπαντρος και μετα απο 25 χρονια αποφασησα να επιστρεψω στην μελβουρνη να ξεκηνησω απο την αρχη...Ευτηχως για αρχη εχω εδω ενα θειο και θεια οπου με δεχτηκαν στο σπιτι τους να κανω τα πρωτα βηματα...Εχω βρει και μια δουλεια σε ενα εργοστασιο στο bayswater...Βασικα γραφω εδω μηπως υπαρχει καποιο σπιτι η διαμερησμα η unit η studio για ενοικιασει???? Θα ηθελα να βρω κατι κοντα στο bayswater η μεχρι και κοντα στο box hill. Δεν εχω και κανενα προβλημα και για συγκατοίκηση.... Οποιος μπορει να βοηθήσει να μου στειλει μηνημα η να επικοινωνησει μαζι μου στο τηλ 0481306277 η στο email μου stavros1981kal@gmail.com
Comment
-
Καλησπερα παιδια!!!
Λεγομαι Παρης,εχω γεννηθει στην Αυστραλια αλλα πηγα στην Ελλαδα σε μικρη ηλικια.Πριν 6 μηνες ηρθα στην Μελβουρνη με την οικογενεια μου και ειμαι ακομα ανεργος.Στην Ελλαδα εχω κανει πολλες δουλειες οπως σοβατζης,αλλα τα τελευταια 15 χρονια εργαζομουν ως κηπουρος και συντηρητης γενικων καθηκοντων σε εξοχικες κατοικιες.Ψαχνω για οποιαδηποτε δουλεια σε Ελληνα εργοδοτη γιατι μιλαω πολυ λιγα αγγλικα.Επικοινωνηστε μαζι μου στο τηλ. 0413323470 η στειλτε E-mail στο paraskevasdroungas@gmail.com
Comment
-
Guys μη περιμένετε να σας πάρει κάποιος τηλέφωνο ή να σας στείλει email για δουλειά.
Εσείς ψάχνετε εσείς το κυνηγάτε!
SEEK - Job Search - Find jobs using multiple job search options
Handyman jobs in Melbourne VIC | Jobseeker.com.au
Comment
-
Australian διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά αν δεν έχεις κάποιο πτυχίο και έχεις κάποια χρόνια εμπειρία σε trades νομίζω μπορείς να απευθυνθείς στο εκεί εκπαιδευτικό σύστημα και με κάποια λίγα μαθήματα μπορείς να πάρεις κάποιο qualification που σε βοηθάει να βρεις κάποια δουλειά. Είναι έτσι?A journey of a thousand miles begins with a single step.
Comment
Comment