Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γειά σας και απο μένα,

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Γειά σας και απο μένα,

    Είμαι εδώ και 25 μέρες Γερμανία και προσπαθώ να αποφασίσω τι είναι αυτό που θέλω.. να γυρίσω πισω Ελλάδα ή να μετακομίσω εδώ... Έχω έρθει να δω τη κοπέλα μου που είναι Γερμανίδα, έχω σπίτι να μείνω και αυτή είναι διατεθημένη να με βοηθήσει σε ότι χρειαστώ. Στην Ελλάδα ''το πλοίο βουλειάζει'' και δεν θα ήθελα να με παρασύρει και εμένα. Εδώ τα πράγματα φαίνονται καλά, με προοπτικές για όποιον θέλει να φτιάξει τη ζωή του.. εν αντιθέσει με την πατρίδα μας δυστυχώς. Διαβάζω καθημερινά το ωραίο φόρουμ που έχετε γτιάξει και αντλώ πληροφορίες και δύναμη απο όλους σας. Σας ευχαριστώ, και θα τα ξαναπούμε.

    #2
    Originally posted by spike13 View Post
    Είμαι εδώ και 25 μέρες Γερμανία και προσπαθώ να αποφασίσω τι είναι αυτό που θέλω.. να γυρίσω πισω Ελλάδα ή να μετακομίσω εδώ... Έχω έρθει να δω τη κοπέλα μου που είναι Γερμανίδα, έχω σπίτι να μείνω και αυτή είναι διατεθημένη να με βοηθήσει σε ότι χρειαστώ.
    Μείνε εκεί που είσαι...!!! (Γερμανία)
    Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον!!!

    Comment


      #3
      Επετρεψε μου να σου πω ενα πραγμα:

      Μην κανεις την μ@λ@κι@ και γυρισεις πισω.. θα χτυπας το κεφαλι σου μετα!!!
      You Can Have Whatever You Like...

      Comment


        #4
        Originally posted by Diamond Spy View Post
        Επετρεψε μου να σου πω ενα πραγμα:

        Μην κανεις την μ@λ@κι@ και γυρισεις πισω.. θα χτυπας το κεφαλι σου μετα!!!
        +1000

        Comment


          #5
          Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, η αλήθεια είναι ότι η ζηγαριά κλείνει προς γερμανία, αν και η ζωή μου στην Κρήτη είναι καλή με εξαίρεση την κατάσταση των ανθρώπων γύρω μου, θέλω να πάω τη ζωή μου παραπέρα και να εξασφαλίσω σε μένα και στην μελλοντική μου οικογένεια ένα καλύτερο αυριο. Το test drive του ένα μήνα φαίνεται καλό, και σκέφτομαι να πάω πίσω Κρήτη να μαζέψω τα μπογαλάκια μου και να ξανα ανηφορίσω Βόννη. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις συμβουλές και τις πληροφορίες που πήρα απο εδω μέσα, θα προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω όπως μπορώ και όταν μπορώ.

          Comment

          Working...
          X