Originally posted by Panagiotis Savio
View Post
κοιτα...σιγουρα φαινεται βουνο στην αρχη αλλα δεν ειναι...και εμεις ετσι το βλεπαμε αλλα τελικα ολα μπαινουν σε ενα δρομο απο μονα τους σχεδον.
οσον αφορα την περιπτωση σου , ειστε οπως και εμεις...η γυναικα μου ζουσε εδω, ξερει την γλωσσα εχει καποιες σπουδες κλπ, και βρηκε δουλεια στον τομεα της πολυ ανετα...
εγω που δεν ξερω την γλωσσα ψιλοπαιδευομαι...και οχι οτι δεν εχω σπουδες κλπ...απλα δεν ξερω την γλωσσα καλα.
το σημαντικο ειναι να δεχτειτε οτι οταν πας σε μια ξενη χωρα, χωρις να ξερεις την γλωσσα ισως στην αρχη πρεπει να κανεις δουλειες που στην ελλαδα πολλοι θα σου πουνε: μα καλα, πηγες εκει να γινεις αυτο? τσ τσ τσ....
μην σας χαλαει αυτο..στην αρχη και εγω οδηγος δουλευα....
και οταν το ειπα στο τηλ, σε εναν "φιλο" μου μου ειπε: καλα πηγες εκει να γινεις οδηγος;;; οταν ομως ακουσε οτι παιρνω τα διπλασια σχεδον απο αυτον, που νομιζει οτι εχει την "θεση" στην ελλαδα , μετα μουγγα....σπαστηκε, μου ειπε ενα "εχω δουλεια" και εκλεισε το τηλ.
στην γερμανια καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη...αυτα που εχουμε στην ελλαδα του στυλ "σιγα μην γινω αυτο..." αυτα δεν υπαρχουν εδω.
κανεναν δεν τον νοιαζει τι κανεις και κανενας δεν προκειται να σε κοιταξει υποτιμητικα επειδη πχ εισια σκουπιδιαρης....(ασε που μια χαρα δουλεια ειναι εδω...ειδικα αν σε προσλαβει κανας δημος)
Comment