Χρόνια πολλά,mate
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ανταπόκριση - Κώστας Γαργαλιάνοι
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
φορολογικη ταλαιπορια
APOSTILE μια χρονοβορα και ΑΚΡΙΒΗ λεξη που την ζηταει η εφορια στην Ελλαδα για να αποδειξουμε οτι ειμαστε μονιμα εδω (σε οσους εχουν εισοδημα Ελλαδα
Λοιπον ξεκιναμε με τα δυο (και συζυγου)εκαθαριστικα τις εφοριαςαπο εδω,
τα παμε σεδικηγορο για ειδικη βιβλιοδεσεια και διαφορα αλλα γραφικα (180)δολ
μετα στο υπουργειο εξωτερικων για την σφραγιδα (60) δολ και παραλαβη μετα απο τρεις εργασιμες ημερες
και στο τελος μεταφρασεις!!!!οι σελιδες πολλες (6)θελαν και τις πισω !!
αλλα μετα απο παζαρια με την μεταφραστρια!!!!ξεμπερδεψα με μονο!!! (150) δολ και εκει που νομιζα οτι thats it τσουπ το κερασακι......
Προξενειο για επικυρωσει των μεταφρασεων!!!!τηλ για ραντεβου ....24/6 λεει .....μα δεν προλαβαινω τους λεω .....εχουμε δουλεια μου λεει
ολοι στο τελος ερχοσασται λεει (δικιο εχει κλασικοι Ελληνες και εγω μαζι)!!!αλλα ας ειναι καλα ο μπαρμπας στην Κορονη !!!!!(ναι εχω και εδω)!!!!!!......αυτη την στιγμη τα χαρτια πετανε για Ελλαδα με εναν φιλο που παει για διακοπες!!α ξεχασα και 56 δολ στο προξενειο και 6.5 δολ παρκινκ
συνολο 452.5
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!!και Αυστραλεζικη εδω που τα λεμα!!
Comment
-
Originally posted by κωστας γαργαλιανοι View Postφορολογικη ταλαιπορια
APOSTILE μια χρονοβορα και ΑΚΡΙΒΗ λεξη που την ζηταει η εφορια στην Ελλαδα για να αποδειξουμε οτι ειμαστε μονιμα εδω (σε οσους εχουν εισοδημα Ελλαδα...................................
Θα σου το εξηγήσει το όνειρο...
Comment
-
προσοχη στα ψιλα γραμματα των συμβολαιων στα αυτοκινητα
Α περιπτοση πεταχτηκε κολονα στην μεση του δρομου κατα την οπισθοπορεια!!!.........λοιπον εχοντας ΜΙΚΤΗ ασφαλεια!!!!και εχοντας ασφαλιστικη αξια το οχημα 20,000 δολ. η ζημια ειναι 3500 .η ασφαλεια δινει2000 και αμα σου αρεσει!!!!! πηγαινε λενε δικαστηριο!!! ξερωντας βεβαια οτι η απονομη τις δικαιοσυνης ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ εδω!!!
Β περιπτοση καλη φιλη κανει οπισθεν κατα λαθος.Η ασφαλεια τις εχει excess 1000 δολ γιατι λενε δεν εχει αυστραλεζικο διπλομα πανω απο ενα χρονο!!!!!αυτο ομως δεν το ειχαν πει πριν κανει το συμβολαιο!!!και εγω δεν ειχα ενα χρονο αλλα εμενα δεν.....α ξεχασα και οι δυο εχουμε την ιδια ασφαλεια!!!!
οτιδηποτε αλλο καινουργειο γινει στην μεταναστατευτικη μου πορεια και ειναι αναγκαιο να μαθευτη για να προφιλακτουνε και αλλοι θα γινουν οι σχετικες ........φιλακια!!!!!
Comment
-
Το Σαββατο πηγα να ψηφισω για πρωτη φορα στην Αυστραλια ,εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τον ψηφο το σημειοναμε με μολυβι και οχι με στυλο οι χαρτινες καλπες η ελειψει παραβαν ηταν 20 στην σειρα σαν τηλ. θαλαμοι και στην εξοδο πουλαγαν και ψομολουκανικα!!!!!
Α ρε Ελλαδαρα με την ζωντανια σου!!!!!!!!!!
Comment
-
Originally posted by κωστας γαργαλιανοι View PostΤο Σαββατο πηγα να ψηφισω για πρωτη φορα στην Αυστραλια ,εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τον ψηφο το σημειοναμε με μολυβι και οχι με στυλο οι χαρτινες καλπες η ελειψει παραβαν ηταν 20 στην σειρα σαν τηλ. θαλαμοι και στην εξοδο πουλαγαν και ψομολουκανικα!!!!!
Α ρε Ελλαδαρα με την ζωντανια σου!!!!!!!!!!
Α ρε Ελλαδαρα ,που οι πολίτες σου ,στελνουν στην Βουλη ,αυτους που κατεστρεψαν την χώρα και περιμενουν οτι μπορει να γινει ενα θαυμα και να την σωσουν ,αυτοι οι ιδιοι που την κατεστρεψαν...
Α ρε Ελλαδαρα που η διαφθορα και οι μιζες ,ζουν και βασιλευουν και τελικά οι ''μαζί τα φαγατε'' ,θα τρωνε και αυριο και μεθαυριο και εις τον αιωνα των αιωνων ,αμην...και οι πολιτες σου ,θα κανουν επανασταση στα χαρακώματα των πληκτρολογίων και μόνο...
Α ρε Ελλαδαρα ,που οι πολίτες σου ,εμαθαν να ειναι πελάτες-ψηφοφοροι και η ψηφος τους αντικειμενο συναλλαγής .... Α ρε Ελλαδαρα ,που οι πολίτες σου εχουν εκπαιδευτει να πιστευουν οτι η πολιτικη ειναι να τσιριζουν στα ''παραθυρα'' και να βριζονται μεταξυ τους ,,κατι ατομα που ουτε για διαχειρηση περιπτερου , δεν ειναι ικανοι ..Αλλά οταν κλεινουν οι καμερες ,αγκαλιαζονται-φιλιουνται ,ομως οι πολιτες σου ,δεν το ξερουν...Αλλά αυτους θα ξαναψηφισουν ,γιατι πού να ψηφισουν τους άλλους ,που θα μας πανε και στην δραχμη...ασχετο που τωρα δεν εχουν ουτε ευρώ πιά ...και δεν προβλεπεται απ τα μνημονια να εχουν ,για χρόνια....
υ.γ Κωστα ,μια χαρά εισαι εκει που εισαι ! Με αφορμη το ρεπορταζ σου για τις εκλογες ,εγραψα αυτα που μου φερνουν στο μυαλο ,οι εκλογες στην Ελλαδα...Aυτο με το μολυβι ,ισως εχει να κανει με το τροπο που σκαναρονται οι ψηφοι και τί διαβαζει το μηχανημα.Καποιος γνωστης της τεχνολογιας αυτης ,θα σου ελυνε την απορια!
Εχω κι εγω μια! ψωμολουκανικο αγορασες;''Minds are like parachutes... they only function when open.''
Comment
Comment