Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχετικά με αεροπορικές και εισιτήρια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by alkioni View Post
    αμην και ποτε! ηρθε και η σειρα μου!
    Εδω μπορει να μην τα καταφερα να ερθω στην συναντηση αλλα σε μισο χρονο που θα ειμαι κατω κ θα εχει γυαλισει το ματι μου απο ολη αυτην την προσπαθεια ΘΑ ΠΙΩ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αχαχαχαχχα

patousis >>Των Φρονίμων τα παιδια ΠΡΙΝ πεινασουν βγαζουν .... VISA !!=ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ αχαχαχχαχα
    “Nothing is forever”

Comment

Kαλό ταξίδι alkioni !!!! Καλή Αρχή !!!!!!
      4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΕΜΙΡΑΤΕΣ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ?
      αστραλιαν απλωσε τα πλακατ και ετοιμασε τα πανό
      τζιμ στρωσε τα κοκκινα χαλια
      πατουσις σε εφαγα στη στροφη! χεχεχεχε
      Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει !!!
      Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.,

Comment

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!!

Comment

4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΕΜΙΡΑΤΕΣ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ?
          αστραλιαν απλωσε τα πλακατ και ετοιμασε τα πανό..............
          Have a nice and safe trip Alki
          All The Best!

Comment

[QUOTE=manosK;69506]Καλό ταξίδι Αλκυόνη! όσο για τα voodoo ο πατούσης τα άρχισε ήδη από όταν του είπες ότι δεν θα αναλάβεις το σιδέρωμα![/QUOT

οτι και να κανει, οσα vodoo και να ετοιμασει, παλι πρωτη θα παω! σε ευχαριστω πολύ Μάνο
            i don't do drugs, i am drugs!

Comment

Originally posted by Aussie View Post
              ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
              ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
              ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Comment

Originally posted by patousis View Post
                Vodooooooooooooooo

ommmmmmmmmm!!

ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

Comment

Originally posted by Greece4ever View Post
                  Εδω μπορει να μην τα καταφερα να ερθω στην συναντηση αλλα σε μισο χρονο που θα ειμαι κατω κ θα εχει γυαλισει το ματι μου απο ολη αυτην την προσπαθεια ΘΑ ΠΙΩ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αχαχαχαχχα

patousis >>Των Φρονίμων τα παιδια ΠΡΙΝ πεινασουν βγαζουν .... VISA !!=ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ αχαχαχχαχα

Comment

Originally posted by ευανθια View Post
                    Kαλό ταξίδι alkioni !!!! Καλή Αρχή !!!!!!
                    ΕΥΑΝΘΙΑ

Comment

Originally posted by karmen1314 View Post
                      ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!!
                      ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

Comment

Originally posted by australian View Post
                        Have a nice and safe trip Alki
                        All The Best!

ΚΑΛΑ Ε? ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΟ! :

Comment

'Εχει ταξιδέψει κανείς με την Singapore Airlines πρόσφατα μέσω Κων/Πολη-Σιγκαπούρη-Μελβούρνη?? Πρόκειται να κάνω αυτό το δρομολόγιο σύντομα και αν ναι πως ήταν το ταξίδι τα διαδικαστικα απο εδώ Αθήνα μέχρι Κων/Πόλη και Σιγκαπούρη?

Comment

Εγω σκεφτομαι να κλεισω συντομα τα εισητηρια μου για τον νοεμβρη.Μενω γλασκωβη και απο εδω για συδνευ με emirates (με επιστροφη μιας και παω για διακοπες) ειναι 870 λιρες περιπου αμα το κλεισω απο το site (820-840 αμα το κλεισω μεσο πρακτορειου απο το ιντερνετ).Η αλλη λυση που σκεφτηκα αλλα δεν νομιζω να πολυ συμφερει,ειναι να παω απο γλασκωβη λονδινο και απο λονδινο συδνευ με την asiana airlines (αμα εχει ταξιδεψει καποιος με την συγκεκριμενη εταιρια ας μου πει παραπανω πληροφοριες,διαβασα πανρως οτι ειναι πολυ καλη).Το συνολικο κοστος ειναι κοντα στις 770 λιρες (660 λιρες λονδινο-συδνευ και 110 γλασκωβη-λονδινο.Ολα με επιστροφη).Το κακο ειναι οτι με την asiana στην επιστροφη εχει 19 ωρες αναμονη στην seoul και σκεφτομαι συμφερει για 60-100 λιρες ολη αυτη η αναμονη η καλυτερα με την emirates που φευγει και διπλα απο το σπιτι μου και εχει ελαχιστη αναμονη?Για να ακουω γνωμες (αν και το πιο λογικο θα μου πειτε ειναι με την emirates,δεν ειναι καμια σοβαρη διαφορα).Επισης θελω να ακουσω γνωμες,συμφερει να παω σε καποιο πρακτορειο εδω για τα εισητηρια?να τα κλεισω απο το site,η μεσω ιντερνετ απο καποιο αλλο πρακτορειο? (το skyscanner εχει τις καλυτερες τιμες απ οτι εχω δει,αμα το εχει δοκιμασει κανενας ας μου πει την γνωμη του).
                            Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Comment

@ georgelam:

από ποια sites βρήκες αυτές τις τιμές; 660 λίρες είναι πάρα πολύ καλή τιμή! Κι εγώ ψάχνω εισιτήρια, από Αυστραλία για Ευρώπη ή για Ελλάδα. Το skyscanner μου τα βγάζει πολύ ακριβά όμως...

Comment

Originally posted by Constantin View Post
                                @ georgelam:

από ποια sites βρήκες αυτές τις τιμές; 660 λίρες είναι πάρα πολύ καλή τιμή! Κι εγώ ψάχνω εισιτήρια, από Αυστραλία για Ευρώπη ή για Ελλάδα. Το skyscanner μου τα βγάζει πολύ ακριβά όμως...
                                Χθες που κοιταζα κι εγω απο αυστραλια για αγγλια one way μου εβγαλε κατι παλαβες τιμες,οχι μονο το skyscanner αλλα ολα τα site.Τιμες της ταξης 1200-1900 δολαρια μονο για επιστροφη

Comment

Working...
                                X