Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γεια και χαρά σας!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Γεια και χαρά σας!!!

Χαίρομαι που βρίσκομαι στην όμορφη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρέα σας! Μένω στο Βόλο και είμαι παντρεμένη με ελληνοαυστραλό! Είμαι με το ένα πόδι στην Ελλαδίτσα μας και με το άλλο στην Αυστραλία.....που έχω επισκεφτεί και γνωρίζω εν μέρει τα θετικά και τα αρνητικά της! Πιστεύω πως μαζί θα το αποφασίσουμε...τι λέτε? Καλό σας βράδυ!!!!

Γεια σου,εμεις μετα απο σκεψη 10 μηνων κα εχοντας ετοιμασει τις υπυκοοτητες των παιδιων κα τα διαβατηρια τον περασμενο μηνα πηραμε την τελικη αποφαση για Μελβουρνη εχουμε καποιους γνωστους που θα μας βρουν σπιτι και θα βοηθησουν στις πρωτες διαδικασιες εδω τα πραγματα χειροτερευουν, κανουμε πετρα την καρδια μας και προχωραμε ελπιζοντα σε ενα καλυτερο αυριο για εμας και τα παιδια μας,υγεια και δουλεια να υπαρχει και ολα τα αλλα παλευονται. Σας ευχομαι να παρετε την σωστη αποφαση.

Comment

Πότε ακριβώς θα αναχωρήσετε? Τα παιδιά είναι μεγάλα? Γιατί εγώ έχω μία κόρη στα 16 και ένα γιο στα 4 και με την κόρη μου αντιμετωπίζω μεγάλη αρνηση μόνο με τη σκέψη!!! Που να γίνει και απόφαση!!!!Πιστεύω πως στην αρχή θα δυσκολευτείτε πολύ... και αν αφήνεις πίσω και αδέρφια, δεμένη οικογένεια... θα δυσκολευτείτε ακόμη περισσότερο, αλλα αν όλα σας πάνε καλά που σας το εύχομαι ολόψυχα, θα νοιώσεις δικαιωμένη με αυτή σου την απόφαση! Το 2007 είχα παει με τον άντρα μου για 50 μέρες την Αυστραλια, Μελβούρνη και λιγο Αδελαϊδα και περίπου έχω μία ιδέα! Άλλος κόσμος με επίπεδο, ευγένεια, σεβασμό, υποδομή, μέριμνα......κ.λ.π Πως είναι η ελλάδα? Καμία σχεση!!!!Όλα καλά θα πάνε...η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!!! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!Καλο σου βράδυ.

Comment

Βρήκαμε εισιτήρια για 19/1. Έχω δυο κόρες 15 και 12, η μεγάλη ζορίστηκε λίγο αλλά συνήθισε στην ιδέα. Πιστεύω πως θα προσαρμοστούν γρήγορα επειδή ξέρουν αγγλικά. εγώ θα τα βρω σκούρα. Ξέρω λίγα αλλά έχω αρχίσει να μαθαίνω στο ίντερνετ. Όσο για την οικογένειά μου προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον αποχωρισμό από τώρα. Ας περάσω το ζόρι εκεί. Τώρα για τη ζωή στην Αυστραλία από αυτά που έχω μάθει νομίζω πως δεν θα έχω πρόβλημα. Μου αρκεί που θα είμαι με τον άντρα μου και τα παιδιά μου και πιστεύω πώς θα τα καταφέρουμε. Για ότι νεότερο τα λέμε!

Comment

Working...
        X