Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ανταπόκριση - Κώστας Γαργαλιάνοι

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

οποιος ενδιαφερετε βγαινει πτυχιο χειρηστη κλαρκ με δυο μερες μαθημα και μετα εξετασεις θεωρια 92 ερωτησεις με 200δολ ουτε εμπειρια οθτε τιποτε αλλο

Comment

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΟΤΟ!!!!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 24 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΚΓΡΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΙΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΕΤΑΩ ΓΙΑ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ.
      ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΠΙΜΟΝΗ ,ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,,,,,ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Comment

Originally posted by κωστας γαργαλιανοι View Post
        οποιος ενδιαφερετε βγαινει πτυχιο χειρηστη κλαρκ με δυο μερες μαθημα και μετα εξετασεις θεωρια 92 ερωτησεις με 200δολ ουτε εμπειρια οθτε τιποτε αλλο

Εννοείς ότι μπορείς να πάρεις αυτό το πτυχίο με student visa και μετά να ψάξεις για δουλειά πάνω σε αυτό?
        Με λίγα λόγια να γλυτώσεις τις σπυδές και τα έξοδα 1 έτους?
        Αν θές εξήγησέ το λίγο γιατί δεν το κατάλαβα...

Comment

Australia

Originally posted by jimi View Post
          Εννοείς ότι μπορείς να πάρεις αυτό το πτυχίο με student visa και μετά να ψάξεις για δουλειά πάνω σε αυτό?
          Με λίγα λόγια να γλυτώσεις τις σπυδές και τα έξοδα 1 έτους?
          Αν θές εξήγησέ το λίγο γιατί δεν το κατάλαβα...
          Αυτο το διπλωμα δεν δινει καμια ΒΙΖΑ...Λαθος καταλαβες jimi.....

Comment

κωστας-γαργαλιανοι αν θες γραψε τι εννοεις με το διπλωμα κλαρκ.εδω ξερω οτι πρεπει να εχεις προυπηρεσια 2 χρονων(ενσημα) για να το βγαλεις αυτο το διπλωμα.
            Εγω π εχω γ κατηγοριας για φορτηγα θα μπορουσα να το βγαλω αυτο?επισης πεσμου την γνωμη σου σε οτι αφορα το διπλωμα λεωφορειου μηπως το βγαλω και αυτο διοτι σκεφτομαι αν τα κατεφερω να ερθω αυστραλια για εργασια.Υπαρχουν θεσεις για οδηγους?σε ευχαριστω.

Comment

Originally posted by anastasia v. View Post
              κωστας-γαργαλιανοι αν θες γραψε τι εννοεις με το διπλωμα κλαρκ.εδω ξερω οτι πρεπει να εχεις προυπηρεσια 2 χρονων(ενσημα) για να το βγαλεις αυτο το διπλωμα.
              Εγω π εχω γ κατηγοριας για φορτηγα θα μπορουσα να το βγαλω αυτο?επισης πεσμου την γνωμη σου σε οτι αφορα το διπλωμα λεωφορειου μηπως το βγαλω και αυτο διοτι σκεφτομαι αν τα κατεφερω να ερθω αυστραλια για εργασια.Υπαρχουν θεσεις για οδηγους?σε ευχαριστω.
              το διπλομα για φορτηγα υπο καποιες προυποθεσεις ισχυει εδω βλεπε παλιες ανταποκπισεις,το διπλομα για κλαρκ βγαινει επι τοπου εδω οπως ειπα χτες.δουλειες υπαρχουν αλλα ειναι πιο ευκολα με νομιμους τροπους!!βιζα γλωσσα κ.λ.π. αυριο θα γραψω τηλ για την σχολη

Comment

το διπλομα για φορτηγα υπο καποιες προυποθεσεις ισχυει εδω βλεπε παλιες ανταποκπισεις,το διπλομα για κλαρκ βγαινει επι τοπου εδω οπως ειπα χτες.δουλειες υπαρχουν αλλα ειναι πιο ευκολα με νομιμους τροπους!!βιζα γλωσσα κ.λ.π. αυριο θα γραψω τηλ για την σχολη
                εννοειτε με νομιμους τροπους...ωραια γραψε και τα στοιχεια της σχολης.σε ευχαριστω.

Comment

[QUOTE=jojos71;41719]Αυτο το διπλωμα δεν δινει καμια ΒΙΖΑ...Λαθος καταλαβες jimi.....[/QUOTE

Το υποψιαζόμουν ...απλά είχα μιά ελπίδα.
                  Thanks για την ...προσγείωση

Comment

Originally posted by anastasia v. View Post
                    εννοειτε με νομιμους τροπους...ωραια γραψε και τα στοιχεια της σχολης.σε ευχαριστω.
                    η σχολη λεγεται http://www.barklys.com.au/ kai to thl einai 93612000 με 00613 απο Ελλαδα ειναι για φορτηγα λεωφορια και κλαρκ.

Comment

η σχολη λεγεται Barkly Driving School | Truck Driving Schools | Heavy Vehicle Driver Training | Melbourne Australia kai to thl einai 93612000 με 00613 απο Ελλαδα ειναι για φορτηγα λεωφορια και κλαρκ.
                      ευχαριστο Αυστραλιαν:_:

Comment

ευχαριστο Αυστραλιαν:_:
                        Να είσαι καλά Κώστα

Comment

μετα απο 3,5 μηνες εδω κατω αρχισα να κοιταω δειλα δειλα για σπιτι,οχι οτι μου ειπαν οι συγγενεις που με φιλοξενουν τιποτε αλλα μεγαλοι ανθροποι ζωηρα παιδια .....λοιπον ειναι παρα πολυ δυσκολο χωρις συστασεις να βρεις σπιτι γιατι οι μεσιτες θελουν εγγυησεις που εμενες πριν τι δουλεια κανεις και οταν τους λες οτιεχεις ερθει τωρα .....και αυτα που βλεπω ειναι παλια και ακριβα 350-400 την εβδομαδα για 2 δωματια στην περιοχη του οκλη και γυρω απο αυτο λογο του σχολειου των παιδιων.
                          Πιστευω οτι η ευρεση κατοικιας ειναι ενα απο τα αγκαθια που απασχολουν και θα απασχολησουν στο μελλον πολυ κοσμο απο εμας τους νεοφερμενους,και κρυβουν πολλες παγιδες οι δηθεν ευκαιριες που βρισκουμε.

Comment

μετα απο 3,5 μηνες εδω κατω αρχισα να κοιταω δειλα δειλα για σπιτι,οχι οτι μου ειπαν οι συγγενεις που με φιλοξενουν τιποτε αλλα μεγαλοι ανθροποι ζωηρα παιδια .....λοιπον ειναι παρα πολυ δυσκολο χωρις συστασεις να βρεις σπιτι γιατι οι μεσιτες θελουν εγγυησεις που εμενες πριν τι δουλεια κανεις και οταν τους λες οτιεχεις ερθει τωρα .....και αυτα που βλεπω ειναι παλια και ακριβα 350-400 την εβδομαδα για 2 δωματια στην περιοχη του οκλη και γυρω απο αυτο λογο του σχολειου των παιδιων.
                            Πιστευω οτι η ευρεση κατοικιας ειναι ενα απο τα αγκαθια που απασχολουν και θα απασχολησουν στο μελλον πολυ κοσμο απο εμας τους νεοφερμενους,και κρυβουν πολλες παγιδες οι δηθεν ευκαιριες που βρισκουμε.
                            Δεν έχεις κάποιον να εγγυηθεί για σενα?

κάθε μέρα παίρνεις και μαζεύεις τα παιδιά από το σχολειό? Πως και δεν έτυχε να συναντηθούμε? αλλα καλα... ευκολο ειναι με τοσο κοσμο εκει ?

Comment

σημερα πηγα για να κοιταξω καποια σπιτια που ηταν ανοιχτα για επιθεωρηση ,το λιγοτερο που μπορω να πω ΑΙΣΧΟΣ και χαλια και ακριβα!!και οταν το ειπα στην μεσιτρια μου ειπε οτι οι τιμες ανεβηκαν πολυ γιατι υπαρχη μεγαλη ζητηση και πληρονουν οσα και να τους ζητησουν!!μεχρι και wc εξω απο σπιτι μου εδειξαν!!

Comment

σημερα πηγα για να κοιταξω καποια σπιτια που ηταν ανοιχτα για επιθεωρηση ,το λιγοτερο που μπορω να πω ΑΙΣΧΟΣ και χαλια και ακριβα!!και οταν το ειπα στην μεσιτρια μου ειπε οτι οι τιμες ανεβηκαν πολυ γιατι υπαρχη μεγαλη ζητηση και πληρονουν οσα και να τους ζητησουν!!μεχρι και wc εξω απο σπιτι μου εδειξαν!!
                                Και εμείς σήμερα κοιτούσαμε για σπίτια, το αστείο είναι ότι διαφημίζουν τις ανοξείδωτες βρύσες. Καμία σχέση με τα ελληνικά δεδομένα. Άντε καλό house hunting...

Comment

Working...
                                X