Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ανταπόκριση - Κώστας Γαργαλιάνοι

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by xri23 View Post
    Αν καπνίζεις κόψτο εδώ τα τσιγάρα είναι πανάκριβα νομίζω 16 δολάρια το πακέτο κάνει.
    Ασχετο σχολιο θα κανω αλλα το ακουω παντου.Θεωρειτε οτι 16 δολαρια το πακετο ειναι πολλα λεφτα?Τι ωρομισθιο παιρνουν εκει?15-20$
    Εδω τι ωρομισθιο παιρνουμε?3 ευρω με το ζορι.Και ποσο κανουν τα τσιγαρα στην ελλαδα?3-4 ευρω?
    Αρα μαλλον δεν ειναι και τοσο ακριβα τα τσιγαρα εκει.(για καποιον που εργαζεται παντα το λεω...οχι για καποιον που παει τουριστας με χρηματα απο Ελλαδα και αναφερομαι παντα σε βασικο μισθο).

Comment

ευχαριστω για την ανταποκριση.φυσικα και δε κατεβαινω για διακοπες. εχω μεγαλη διαθεση για δουλεια εξαλλου εδω δουλευω 60 ωρες τι βδομαδα εκει δε θα δουλεψω?οσο για τα χρηματα ειμαι πολυ βολικο ατομο δε εχω μαθει να τα σκορπαω.μια ερωτηση?εκει ποσο ειναι το ωρομισθιο σε εναν μεσαιο μισθο ?

Comment

Originally posted by giorgoskritikos View Post
        ευχαριστω για την ανταποκριση.φυσικα και δε κατεβαινω για διακοπες. εχω μεγαλη διαθεση για δουλεια εξαλλου εδω δουλευω 60 ωρες τι βδομαδα εκει δε θα δουλεψω?οσο για τα χρηματα ειμαι πολυ βολικο ατομο δε εχω μαθει να τα σκορπαω.μια ερωτηση?εκει ποσο ειναι το ωρομισθιο σε εναν μεσαιο μισθο ?
        Η απάντηση για το "ωρομίσθιο" δόθηκε στο ακριβώς προηγούμενο post "Τι ωρομισθιο παιρνουν εκει?15-20$"

Comment

Originally posted by gogita View Post
          Ασχετο σχολιο θα κανω αλλα το ακουω παντου.Θεωρειτε οτι 16 δολαρια το πακετο ειναι πολλα λεφτα?Τι ωρομισθιο παιρνουν εκει?15-20$
          Εδω τι ωρομισθιο παιρνουμε?3 ευρω με το ζορι.Και ποσο κανουν τα τσιγαρα στην ελλαδα?3-4 ευρω?
          Αρα μαλλον δεν ειναι και τοσο ακριβα τα τσιγαρα εκει.(για καποιον που εργαζεται παντα το λεω...οχι για καποιον που παει τουριστας με χρηματα απο Ελλαδα και αναφερομαι παντα σε βασικο μισθο).

Αναφέρθηκα στο τσιγάρο γιατί ποτέ κάποιος που καπνίζει δεν υπολογίζει πόσο μεγάλο έξοδο είναι. Ως πρώην καπνίστρια ποτέ δεν έκατσα να υπολογίσω πόσα χαλάω το μήνα για τα κ...τσίγαρα. Και στην προκειμένη περίπτωση ως μετανάστης σε μια χώρα που αγωνίζεσαι πάρα πολύ στην αρχή για να βάλεις την ζωή σου σε μια σειρά το κάπνισμα το θεωρώ περιττό και μεγάλο έξοδο. Αν υπολογίσεις 16 * 30 = 480 δολάρια τον μήνα όπου εγώ το μεταφράζω ενάμιση βδομαδιάτικο ενοικίου. Και επειδή μιλάμε για πολύεξοδη μετανάστευση το κάθε τι πρέπει να το υπολογίζεις.

Comment

Originally posted by giorgoskritikos View Post
            2500 με 3500 το μήνα και ένα μέσο σπίτι (στη βόρεια Μελβούρνη - Millpark) με 3 δωμάτια γύρω στα 1400 τον μήνα

Comment

Australia

Originally posted by xri23 View Post
              2500 με 3500 το μήνα και ένα μέσο σπίτι (στη βόρεια Μελβούρνη) με 3 δωμάτια γύρω στα 1400 τον μήνα
              Ας πουμε για παραδειγμα στο Doncaster που μενω εγω δινω 2086 δολ για σπιτι με 4 δωματια...

Comment

Originally posted by jojos71 View Post
                Ας πουμε για παραδειγμα στο Doncaster που μενω εγω δινω 2086 δολ για σπιτι με 4 δωματια...
                καλα ρε φιλε εσυ εχεις *μαρουλι* και γυναικα να δουλευει Α ξεχασα και εσυ κατι κανεις...................χαχα χα χα

Comment

ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου δίνετε όπως καταλαβαίνετε όσο πλησιάζει ο καιρός που κατεβαίνω έχω και το σχετικό άγχος .τα βλέπω λίγο βουνό . εγώ όπως έχω αναφέρει θα βρίσκομαι στην περιοχή (GLASTONE PARK) συγκοινωνίες βρίσκεις εύκολα ?για το κέντρο? π.χ θέλω να τρέξω να φτιάξω τα χαρτιά ceterling για να μπω στο σύστημα της αυστραλιας και να αρχίσω να έχω απολαβές έστω και μικρές . μετά να κυνηγήσω για δουλειά δεν θέλω με το καλημέρα να γίνομε βάρος και κάτι ακόμα. δουλειές υπάρχουν? έστω και περιστασιακές για αρχή?και αν ναι δέχονται έναν που μόλις έφτασε αυστραλια και ας είμαι γεννημένος εκεί ξεχασα να αναφερω οτι τα αγγλικα μου δε ειναι και τελεια δυστηχως αλλα τα κουτσοφερνω ευχαριστω.

Comment

μετα απο λιγα!!!!!!28 ρεζουμε επιτελους κλεισαμε και ενα *ιντερβιου* για δευτερα!!
                    αντε να δουμε τι ειναι και αυτο!!
                    αντε να ξεκολαμε!!

Comment

Australia

Originally posted by κωστας γαργαλιανοι View Post
                      μετα απο λιγα!!!!!!28 ρεζουμε επιτελους κλεισαμε και ενα *ιντερβιου* για δευτερα!!
                      αντε να ξεκολαμε!!
                      Αγορινα μου...το 'χεις!!!!!!!!!!!!!!!!!....

Comment

αντε να ξεκολαμε!!
                        καλή επιτυχία
                        ΤΗΙΝΚ....It's not illegal ....YET!!!

Comment

αντε να ξεκολαμε!!
                          Good Luck !!!!!!

Comment

Originally posted by jojos71 View Post
                            Αγορινα μου...το 'χεις!!!!!!!!!!!!!!!!!....
                            Καλή Επιτυχία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Η πείρα είναι μια χτένα που την αποκτάς όταν είσαι πια καραφλός!!!!

Comment

΄Αντε με το καλό Κωστα!!!Καλή επιτυχία!!!

Comment

Κωστα σου ευχομαι ολοψυχα καλη Επιτυχια !!!!
                                Δως τους να καταλαβουν !!!!!
                                θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία

Comment

Working...
                                X