Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μετανάστευση στη Γερμανία 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

spirosscania δεν υπαρχει λογος να γυρισεις υπαρχουν πολλες μα πολλες εταιρειες που ζηταν οδηγους, και εφοσον λες οτι μιλας πολυ καλα αγγλικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα!! το θεμα της διαμονης σου να λυσεις και υπαρχουν και αλλου εταιρειες αν δεν τα βρεις καπου!!!

Comment

Φιλε kosofos οι οδηγιες σου ηταν σαφεις και ξεστραβωθηκα!!!Ευχαριστω παρα πολυ

Comment

Originally posted by xrnik View Post
        ... αν ξερετε η καρτα ψηφιακου ταχογραφου κοστιζει 45 ευρω στη γερμανια με χρονο εκδοσης μια εβδομαδα? στην ελλαδα κοστιζει γυρω στα 170 ευρω και εκδοση σε κανα μηνα περιπου...
        Στο Μόναχο κοστίζει 37€ και την παραλαμβάνεις σε περίπου μία εβδομάδα. Για την έκδοση χρειάζεται το δίπλωμα, η ταυτότητα, το χαρτί που δηλώθηκες (Meldebescheinigung) και τη ζητάς από οποιοδήποτε TÜV. Φωτοτυπίες δε χρειάζεσαι. Τα βγάζουν οι ίδιοι.

Comment

Καλημερα παιδια..!
          Αισθανομαι την αναγκη να γραψω λιγες γραμμες και γω.. Σιγουρα χιλιοειπωμενα αλλα ας βγουν απο μεσα μου..
          Μεθαυριο φτανει η σειρα μου.. Πρωτα εγω και αν ολα ευδοκιμησουν ακολουθει και η οικογενεια..
          Τι παραξενο πραγμα... Εγω που ημουνα αυτος που σε καθε ευκαιρια εξεφραζα την απεχθεια μου για τις συνθηκες αυτου του τοπου, τωρα πιανω τον εαυτο μου να ακουω Παπαζογλου και να δακρυζω.. Κατι μαγικο εχει ο τοπος μας τελικα... Φευγοντας κραταω τα καλα και τα σπουδαια της πατριδας μας βαθια μεσα μου.
          Παρολαυτα αισθανομαι οτι φευγω κυνηγημενος μιας και οτι προσπαθεια εκανα προς ευρεση εργασιας επεσε στο κενο.
          Ευχομαι να καταφερω να βρω ξανα την αξιοπρεπεια και το δικαιωμα στην εργασια που στερηθηκα εδω..
          Λοιπον.. Φτανει η κλαψα...
          Σιγουρα νεα μου και εντυπωσεις θα εχετε το συντομοτερο δυνατο..
          Καλη δυναμη σε ολους..
          Ο Θεος μαζι μου, ο Θεος μαζι σας αδερφια...
          Φιλικα Νωντας

Comment

Καλη τύχη,ευχομαι όλα να πάνε όπως τα ονειρεύεστε και να ενωθεί γρήγορα η οικογένεια σας.

Comment

Originally posted by epaminondas View Post
              Καλημερα παιδια..!
              Αισθανομαι την αναγκη να γραψω λιγες γραμμες και γω.. Σιγουρα χιλιοειπωμενα αλλα ας βγουν απο μεσα μου..
              Μεθαυριο φτανει η σειρα μου.. Πρωτα εγω και αν ολα ευδοκιμησουν ακολουθει και η οικογενεια..
              Τι παραξενο πραγμα... Εγω που ημουνα αυτος που σε καθε ευκαιρια εξεφραζα την απεχθεια μου για τις συνθηκες αυτου του τοπου, τωρα πιανω τον εαυτο μου να ακουω Παπαζογλου και να δακρυζω.. Κατι μαγικο εχει ο τοπος μας τελικα... Φευγοντας κραταω τα καλα και τα σπουδαια της πατριδας μας βαθια μεσα μου.
              Παρολαυτα αισθανομαι οτι φευγω κυνηγημενος μιας και οτι προσπαθεια εκανα προς ευρεση εργασιας επεσε στο κενο.
              Ευχομαι να καταφερω να βρω ξανα την αξιοπρεπεια και το δικαιωμα στην εργασια που στερηθηκα εδω..
              Λοιπον.. Φτανει η κλαψα...
              Σιγουρα νεα μου και εντυπωσεις θα εχετε το συντομοτερο δυνατο..
              Καλη δυναμη σε ολους..
              Ο Θεος μαζι μου, ο Θεος μαζι σας αδερφια...
              Φιλικα Νωντας
              Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και γρήγορα να έρθει η οικογένεια σου κοντά σου.Είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις έτσι,σκέφου απλά πως η Γερμανία είναι μόνο 2 ωρίτσες με το αεροπλάνο απο εδώ.Κυρίως μην ακούς Παπάζογλου τέτοιες στιγμές και πέφτεις
              Καλή αρχή!

Comment

Πηνελοπη και Βασω σας ευχαριστω πολυ!!

Comment

Νωντα, μονη πατριδα πλεον ειναι τα ονειρα μας. και τα ονειρα μας ειναι για καλυτερη ζωη, ποσο μαλλον οταν εχεις και οικογενεια. σιγουρα θα ειναι δυσκολα, ειδικα στην αρχη, αλλα ο τολμων νικα.

καλη δυναμη και υπομονη να εχεις και σε οτι μπορουμε να βοηθησουμε απο εδω περα, ειτε ειναι πληροφοριες, ειτε μια ενθαρρυνση, ειτε ακομα και μια συντροφια μεσα απο τα κειμενα μας, μπορεις να βασιζεσαι πανω μας.

Comment

Gbarak, ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες.. Σευχαριστω πολυ.! Καλη δυναμη και σε σενα.. Σιγουρα θα τα ξαναπουμε..!

Comment

Καλη τυχη κι απο μενα κι ευχομαι ολα να πανε οπως τα ονειρευεστε....

Comment

Σευχαριστω πολυ vas52 !!

Comment

σου ευχομαι ολοψυχα με το καλο να ανεβεις πανω και συντομα να ενωθει ολη η οικογενεια!!!! θωρακισου με υπομονη και επιμονη, εξαλου οι περισσοτεροι απο εμας ξερουμε απο δυσκολιες και ξερουμε οτι τελικα τα καλα κοποις κτωνται!!!
                          εφοσον αναγκαζομαστε να κανουμε τετοια βηματα σιγουρα πρεπει να κοιταμαι παντα μπροστα για το καλο των παιδιων μας και για μια θεση σε μια αξιοπρεπη ζωη και κοινωνια!!! Τελικα θα το ξαναπω και παλι (ισως για να το ακουω και εγω...)
                          ΟΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ!!!! καλη αρχη!!!

Comment

Σευχαριστω θερμα Blacktulip! Αυτο προσπαθω... Υπομονη, επιμονη, πιστη στον Θεο..

Comment

καλησπερα. να κανω μια ερωτηση?εγω ειμαι δηλωμενη στην γερμανια 2 χρονια. για λογους υγειας τωρα ειμαι για λιγο στην ελλαδα. ο αντρας μου εχει επαγκελματικο διπλωμα γ κατηγοριας. δεν εχει προηπηρεσια κ δεν εχει ερθει ακομα γερμανια λογο οτι δουλευε ελλαδα τωρα ομως τα πραγματα εχουν στενεψει πολυ κ σκεφτεται να ανεβει γερμανια κ θελει να βρει δουλεια σαν οδηγος φορτιγου/αυτοκινητου σε δαινομη τροφιμων σε ελληνικα εστιατορια!!χρειαζεται Π.Ε.Ι? υπαρχει σε αυτον τον τομεα δουλεια?και τι εταιριες γιαυτην την δουλεια η\υπαρχουν στο αμβουργο.τι πρεπει να κανουμε??ευχαριστω!

Comment

απαραιτητα ΠΕΙ!!!!

Comment

Working...
                                X